کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
چرا آنکارا جواب ایمیلهارو نمیده کسی همچین تجربه ای جدیدا داره؟؟
تشکر کنندگان: mml
یه سوال: من در فرم های اولیه آدرسی توی امریکا نداشتم که بنویسم. حالا که میرم واسه مصاحبه آدرس از من میخوان حتما؟
اگه آره ,آیا به اون آدرسی که روز مصاحبه میدم حتما باید برم یا میتونم به یه شهر دیگه برم؟
گرین کارت و سوشال نامبر به کدوم آدرس میره؟
خیلی ممنون میشم از کسانی که اطلاعات کافی در این مورد دارن کمک کنن.
تشکر کنندگان: f.r
(2011-06-04 ساعت 01:54)najibi نوشته:  یه سوال: من در فرم های اولیه آدرسی توی امریکا نداشتم که بنویسم. حالا که میرم واسه مصاحبه آدرس از من میخوان حتما؟
اگه آره ,آیا به اون آدرسی که روز مصاحبه میدم حتما باید برم یا میتونم به یه شهر دیگه برم؟

دوست عزیز؛ به احتمال خیلی زیاد ازت یه آدرس تو آمریکا میخوان.می تونی به هرجا که خواستی بری و مهم نیست که به همون آدرسی بری که نوشتی بری. احتمال اینکه گرین کارت به اون آدرسی که نوشتی ارسال بشه هست.ولی چون بعد ورود میری دفتر اداری مربوط به صدور سوشال پس سوشال به همون آدرسی که هستی میاد.خلاصه آدرس اولیه من تو آمریکا تگزاس بود ولی اومدم لس آنجلس, گرین کارتم رفت تگزاس (که با پر کردن فرم AR-11 بصورت آنلاین در سایت USCIS اعلام تغییر آدرس را انجام دادم) ولی سوشالم اومد همون لس آنجلس.
-- دوستان عزیز تغییر آدرس محل سکونت را باید ظرف 10 روز حتما" از طریق فرم AR-11 در مدت زمانی که در آمریکا زندگی میکنید به اطلاع دفتر خدمات شهروندان و مهاجران آمریکا (USCIS) برسونید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، alirezagh ، f.r ، farzad.s
(2011-06-04 ساعت 02:04)rayan.s نوشته:  
(2011-06-04 ساعت 01:54)najibi نوشته:  یه سوال: من در فرم های اولیه آدرسی توی امریکا نداشتم که بنویسم. حالا که میرم واسه مصاحبه آدرس از من میخوان حتما؟

دوست عزیز؛ به احتمال خیلی زیاد ازت یه آدرس تو آمریکا میخوان.می تونی به هرجا که خواستی بری و مهم نیست که به همون آدرسی بری که نوشتی بری. احتمال اینکه گرین کارت به اون آدرسی که نوشتی ارسال بشه هست.ولی چون بعد ورود میری دفتر اداری مربوط به صدور سوشال پس سوشال به همون آدرسی که هستی میاد.خلاصه آدرس اولیه من تو آمریکا تگزاس بود ولی اومدم لس آنجلس, گرین کارتم رفت تگزاس (که با پر کردن فرم AR-11 بصورت آنلاین در سایت USCIS اعلام تغییر آدرس را انجام دادم) ولی سوشالم اومد همون لس آنجلس.
-- دوستان عزیز تغییر آدرس محل سکونت را باید ظرف 10 روز حتما" از طریق فرم AR-11 در مدت زمانی که در آمریکا زندگی میکنید به اطلاع دفتر خدمات شهروندان و مهاجران آمریکا (USCIS) برسونید

ممنون rayan.sعزیز. میخواستم به شما وچند دوست گرامی رتبه بدم با این پیام مواجه شدم که شما برای دادن رتبه به دیگران از رتبه کافی برخوردار نیستید. خیلی خورد تو ذوقمSad و کلی خندیدیم.Big Grin موفق و سلامت باشید.
تشکر کنندگان: aghdam ، farzad.s ، Goodie
سلام به همه دوستان؛
ما ۶ ژولای مصاحبه داریم، چند روز پیش یه بسته از سفارت برام اومد که فکر کنم همون نامه دوم باشه، توش یه سری فرم هست که از بین اون‌ها یکی‌ رو باید من و شوهرم هر دو پر کنیم و قبل از مصاحبه برای سفارت befrestim.چند تا سوال برام پیش اومده می‌شه دوستانی که مشابه این فرم رو داشتند تو پر کردنش به من کمک کنند؟

1. ………………… (Yes or No) Are you or have you ever been an official or employee of the Iranian Government, including the Executive, Legislative, and Judicial Branches? If yes please explain your specific connection and role.

2.…………………. (Yes or No) Are you or have you ever been an officer and/ or employee of a state-owned or state controlled company? If yes please explain your specific connection and role.

3. Please advise the address you intend to live in the United States.

4. Please advise the names and addresses of your petitioner in the United States.

5. Proposed travel dates:

6. Planned port of entry and exit:

7. Planned place(s) of residence:

8. Point of contact in the United States:

9. Please complete employment history (Please include any pot-secondary academia,
field of study and/or expertise)

من تو یکی‌ از دانشگاه‌های دولتی کار می‌کردم، و شوهرم هم کارمند یه ارگان دولتی بوده،پاسخ سوال ۱ رو باید بله بزنم؟
ما اسپانسر نداریم، سوال ۴ مخصوص اسپانسر هست؟
سوال ۸ معنیش چیه؟
با آرزوی موفقیت برای همگی‌
تشکر کنندگان:
(2011-06-04 ساعت 06:33)psy** نوشته:  سلام به همه دوستان؛
ما ۶ ژولای مصاحبه داریم، چند روز پیش یه بسته از سفارت برام اومد که فکر کنم همون نامه دوم باشه، توش یه سری فرم هست که از بین اون‌ها یکی‌ رو باید من و شوهرم هر دو پر کنیم و قبل از مصاحبه برای سفارت befrestim.چند تا سوال برام پیش اومده می‌شه دوستانی که مشابه این فرم رو داشتند تو پر کردنش به من کمک کنند؟

1. ………………… (Yes or No) Are you or have you ever been an official or employee of the Iranian Government, including the Executive, Legislative, and Judicial Branches? If yes please explain your specific connection and role.

2.…………………. (Yes or No) Are you or have you ever been an officer and/ or employee of a state-owned or state controlled company? If yes please explain your specific connection and role.

4. Please advise the names and addresses of your petitioner in the United States.

9. Please complete employment history (Please include any pot-secondary academia,

من تو یکی‌ از دانشگاه‌های دولتی کار می‌کردم، و شوهرم هم کارمند یه ارگان دولتی بوده،پاسخ سوال ۱ رو باید بله بزنم؟
سوال ۸ معنیش چیه؟

1:اگر حقیقت رو نگید در واقع خودتون رو در معرض خطر قرار می دید(اگر اونا بتونن سابقه شما رو تو ایران بفهمن ) ولی سعی کنید تا میتونید کار و نقش قبلی دولتی خودتون رو کمرنگ کنید

4:بله

5:نقطه ورود به آمریکا

فکر میکنم اون فرم ها رو شما به جای فرم اطلاعات آنکارا پر می کنید....

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi
(2011-06-04 ساعت 09:10)free_free نوشته:  

1:اگر حقیقت رو نگید در واقع خودتون رو در معرض خطر قرار می دید(اگر اونا بتونن سابقه شما رو تو ایران بفهمن ) ولی سعی کنید تا میتونید کار و نقش قبلی دولتی خودتون رو کمرنگ کنید

ببخشید دوست عزیز شما کدام سفارت، مصاحبه دارین ؟
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi
سلام وقت همگی بخیر.اول از همه به همه بچه ها پیشنهاد می کنم ویکی مهاجرسرا رو حتما مطالعه کنن اطلاعات خیلی خوبی داره
http://wiki.mohajersara.com.
دوم این که من خواندم یک سوال برای من پیش آمد این که ((اصل دو فرمی که در نامه دوم برای شما فرستاده شده‌اند)) یعنی چه فرم هایی ???
خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید
این پایین عین جمله است.
زمان لازم برای ارسال پستی
در صورتی که مصاحبه شما در سفارت آنکارا باشد، باید مدارک را حداکثر تا ۱۵ روز زودتر از تاریخ مصاحبه به سفارت فرستاده باشید. مدارکی که باید ارسال کنید عبارتند از کپی و ترجمه تمام مدارک مورد نیاز در سفارت (در زیر فهرست کامل این مدارک موجود است)، کپی مدارک مالی (اسپانسر یا حساب بانکی) و اصل دو فرمی که در نامه دوم برای شما فرستاده شده‌اند
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi
سوال دوم من اینه که آیا کسی میدونه تو سایت ابوظبی casenumber رو چه جوری باید وارد کرد؟ من قبلا تو یه جایی یادمه که یک نفر گفته بود چجوری ولی هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان:

سوال ۸ معنیش چیه؟

سلام
کسی میدونه که این فرم ها چی هست ؟
تا جایی که من میدونم ، قبلا که این نبود و دو تا فرم دیگه بود برای ترکیه و سوالاتش فرق می کرد !
مگه همراه با نامه دوم ، فرمی هم ارسال میشه ؟ اونم از سفارت و قبل از مصاحبه !
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان:
(2011-06-04 ساعت 11:42)maryam58 نوشته:  سوال دوم من اینه که آیا کسی میدونه تو سایت ابوظبی casenumber رو چه جوری باید وارد کرد؟ من قبلا تو یه جایی یادمه که یک نفر گفته بود چجوری ولی هر چی میگردم پیداش نمیکنم.

شما کیس نامبرتان را بدون صفرهای وسط آن وارد کنید. مثل (2011AS51246)
تشکر کنندگان: najibi ، samadi2050
(2011-06-04 ساعت 09:22)respina31 نوشته:  سلام وقت همگی بخیر.اول از همه به همه بچه ها پیشنهاد می کنم ویکی مهاجرسرا رو حتما مطالعه کنن اطلاعات خیلی خوبی داره
دوم این که من خواندم یک سوال برای من پیش آمد این که ((اصل دو فرمی که در نامه دوم برای شما فرستاده شده‌اند)) یعنی چه فرم هایی ???
این پایین عین جمله است.
در صورتی که مصاحبه شما در سفارت آنکارا باشد، باید مدارک را حداکثر تا ۱۵ روز زودتر از تاریخ مصاحبه به سفارت فرستاده باشید. مدارکی که باید ارسال کنید عبارتند از کپی و ترجمه تمام مدارک مورد نیاز در سفارت (در زیر فهرست کامل این مدارک موجود است)، کپی مدارک مالی (اسپانسر یا حساب بانکی) و اصل دو فرمی که در نامه دوم برای شما فرستاده شده‌اند
یعنی از دوستان هیچ کس جواب سوال منو نمی دو نه؟...SadSad
یک زمانی تو این سایت هر کسی سوالی داشت جوابشو سری می گرفت. اما الان نمی دونم دوستان با معرفت رفتن یا... دیگه سایت اون جو دوستانه رو نداره متاسفانهSadSad
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان:
(2011-06-04 ساعت 13:43)respina31 نوشته:  
(2011-06-04 ساعت 09:22)respina31 نوشته:  سلام وقت همگی بخیر.اول از همه به همه بچه ها پیشنهاد می کنم ویکی مهاجرسرا رو حتما مطالعه کنن اطلاعات خیلی خوبی داره
این پایین عین جمله است.
یعنی از دوستان هیچ کس جواب سوال منو نمی دو نه؟...SadSad
یک زمانی تو این سایت هر کسی سوالی داشت جوابشو سری می گرفت. اما الان نمی دونم دوستان با معرفت رفتن یا... دیگه سایت اون جو دوستانه رو نداره متاسفانهSadSad

دوست عزیز ، سلام
تا جاییکه من میدونم باید 2 فرمی که ته این فایل هستش رو برای آنکارا بفرستی . . . و باز تا جاییکه من میدونم ، این 2 فرم رو همراه با نامه دوم برات نمی فرستند و خودت باید از این آدرس بر داری . . .
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf
در مورد دیر پاسخ دادن هم خوب یکم طبیعی هستش دیگه ، الان دیگه کمتر کسی به این قسمت سر می زنه و بیشتر دوستان مشغول سایر قسمتها هستند Big Grin ولی همچنان همه با معرفت هستند . . . چه اونایی که رفتن ، چه اونایی که هستند . . . Wink
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi ، farzad.s ، Sooshians ، silia
(2011-06-04 ساعت 09:15)Hornet نوشته:  

ببخشید دوست عزیز شما کدام سفارت، مصاحبه دارین ؟

خیلی‌ ممنون از پاسختون.

ما مصاحبمون تو اکلند یکی‌ از شهر های نیو زیلند هست.

من اطلاعاتم رو قبلان به فری- فری دادم.

تشکر کنندگان: najibi ، farzad.s ، Hornet
كسي كه تازه گرين كارت گرفته چند مدت بعدش ميتونه براي بچه ي متاهلو همسرفرزندش دعوتنامه بفرسته ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان