کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-05-30 ساعت 15:10)ali_ho نوشته:  
(2011-05-30 ساعت 15:04)alirezagh نوشته:  
(2011-05-30 ساعت 10:03)ali_ho نوشته:  سلام دوستان.ما شماره ی پروندمون حدود 37000 هست.می خواستم بدونم عزیزانی که آشنایی دارن می تونن به ما حدود تاریخ مصاحبمون رو بگن؟با تشکر از شما

سلام، دوست عزیز به نظر من برای اواخر مرداد ماه برنامه ربزی کنید.

با تشکر از شما دوست عزیز.یعنی طبق گفته ی شما احتمالا تاریخ کلیرنس ما میوفته برای بعد از تابستون؟بعد چند وقت قبل از مصاحبه نامه ی دوم به دست ما می رسه؟

علی جان اول اینکه، امیدوارم ویزاتو یه ضرب بگیری و کارت به بعد از تابستون نکشه، دوم اینکه، نامه دوم پیش از مصاحبه باید به دست شما برسد در غیر این صورت شما چند هفته پیش از مصاحبه در خواست کنید تا نامه دوم را برای شما ارسال کنند. سوم، در مورد تاریخ کلیر شدن، این مدت از صفر روز تا n روز بعد از مصاحبه متفاوت خواهد بود و به عواملی مانند نام، شغل، مسافرت های خارجی، خدمت مقدس (!) سربازی و ... بستگی داره.
تشکر کنندگان: ali_ho ، sare ، REZA1390 ، najibi ، free_free ، sorena ، hamed842
علی عزیز ممکنه نامه دوم هرگز به دستت نرسه بنابر این به سفارت میل بزن اونها در صورت کارنت شدن کیستون حتما که چه عرض کنم بلکه 100درصد تاریخ مصاحبه رو براتون میل خواهند کرد .دوستم مهدی نه نامه اول دریافت کرد و نه نامه دوم و از طریق مکاتبه با سفارت تاریخ مصاحبه رو فهمیدیم.

با ارزوی موفقیت برای شما
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: REZA1390 ، ali_ho ، najibi ، sorena ، mitr.p ، ramin_ad ، j@vad
با تشکر از شما دوستان عزیز که لطف میکنید و به سوالات بنده ی حقیر جواب میدید.من چند ماه پیش به سفارت میل زدم که زمان حدودی مصاحبمون رو بگن ولی اصلا هیچ جوابی ندادند!ببخشید حسن جان من خیلی وارد نیستم.اگه میشه بگید منظورتون دقیقا از کارنت شدن پرونده چیه؟باز هم تشکر
تشکر کنندگان: ramin_ad
(2011-05-28 ساعت 21:53)A.K نوشته:  چند تایی سوال داشتم

1 - من 26 جولای وقت مصاحبه دارم به نظرتون از کی اونجا باشم و کی برگردم بهتره ؟
به نظرتون اگر 22 جولای اونجا باشم با خیال راحت برم مدیکال از اونطرف 28 جولای برگردم خوبه ؟

2 - اینکه گواهی سابقه کاری رو هم باید بدم ترجمه یا اینکه خودش به زبان انگلیسی باشه مشکلی نداره ؟

3 - من که مصاحبم در ابوظبی هست اسپانسر باید مدارک رو برای من بفرسته یا اینکه مستقیم به سفارت ؟
بله !!!!
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: ramin_ad
(2011-05-30 ساعت 18:23)ali_ho نوشته:  با تشکر از شما دوستان عزیز که لطف میکنید و به سوالات بنده ی حقیر جواب میدید.من چند ماه پیش به سفارت میل زدم که زمان حدودی مصاحبمون رو بگن ولی اصلا هیچ جوابی ندادند!ببخشید حسن جان من خیلی وارد نیستم.اگه میشه بگید منظورتون دقیقا از کارنت شدن پرونده چیه؟باز هم تشکر

من نامه ای که تاریخ مصاحبه ام رو اعلام می کرد 10 روز قبل از مصاحبه دریافت کردم ولی 1-2 ماه قبلش از طریق تماس تلفنی با kcc از تاریخش مطلع بودم. حتما یا ایمیل بزنید یا تماس بگیرید و بپرسید.
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان: najibi ، sorena ، mitr.p ، ramin_ad
سلام دوستان
من سه هفته پیش برای مصاحبه رفتم آنکارا و برگه آبی گرفتم. گفتند باید وبسایت چک کنم هروقت ویزام حاضر بود مراجعه کنم.ممکنه یکی راهنماییم کنه و بهم بگه برای اینکه بینم ویزام حاضر شده یا نه باید از همین آدرس استفاده کنم؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
یعنی بعد از اینکه وارد وبسایت http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html شدم روی لینک
Visa Applicants - ANKARA
Check Your Status:
. Immigrant Visa رفته وروی
Visa Application Numbers
>> Click here to check your numberکلیک کرده و کیس نامبرهای موجود در لیست رو چک میکنم.همینه دیگه آره؟ آخه بهم گفت روال اداریش حدود 3 هفته طول میکشه ولی هنوز خبری نیست و من الان دارم از استرس اینکه منو یادشون نره هلاک میشم! میشه لطفا یکی راهنماییم کنه؟ مرسی!
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان: mml
سلام دوستان

یک سوال :
کسی که کلیرنس بهش بخوره و پروسه اون تا بعد از سپتامبر طول بکشه تکلیفش چیه امکان داره ویزا تموم بشه و بهش نرسه ?
تشکر کنندگان: ramin_ad ، mml
(2011-05-30 ساعت 20:24)Alirezajoon نوشته:  سلام دوستان

یک سوال :
کسی که کلیرنس بهش بخوره و پروسه اون تا بعد از سپتامبر طول بکشه تکلیفش چیه امکان داره ویزا تموم بشه و بهش نرسه ?

بله.بر طبق قوانین خودشون پرونده های لاتاری تا پایان روز ۳۰ سپتامبر همان سال اعتبار دارند پس اگه به هر کدوم از ما کلیرنس طولانی تا بعد از این تاریخ بخوره یعنی ابطال برنده شدن و غیره....البته امیدوارم که این اتفاق برای هیچ کدوم از دوستان نیوفته و همین طور که هر روز شاهد کلیر شدن دوستان هستیم دیگه هیچ کی تا ان موقع نمونه.
تشکر کنندگان: sorena ، mitr.p ، ramin_ad ، mml
(2011-05-30 ساعت 18:23)ali_ho نوشته:  با تشکر از شما دوستان عزیز که لطف میکنید و به سوالات بنده ی حقیر جواب میدید.من چند ماه پیش به سفارت میل زدم که زمان حدودی مصاحبمون رو بگن ولی اصلا هیچ جوابی ندادند!ببخشید حسن جان من خیلی وارد نیستم.اگه میشه بگید منظورتون دقیقا از کارنت شدن پرونده چیه؟باز هم تشکر

علی جان کارنت شدن یعنی به جریان افتادن کیس شما یا اینکه پرونده شما رو از امریکا به سفارت ارسال میکنند و اون موقع هم که پرونده شما به سفارت برسه به شما جواب خواهند داد.
تشکر کنندگان: ali_ho ، najibi ، sorena ، ramin_ad ، mml ، j@vad
با تشکر از شما حسن جان.من می دونم که پروندم در جریانه چون اسپانسرمون زنگ زده بود پرسیده بود.اگه میشه لطف کنید متن میل رو بهمراه آدرس میل سفارت رو به من بدید تا میل رو بفرستم و از زمان مصاحبمون مطلع شم.با تشکر و سپاس فراوان از شما
(2011-05-30 ساعت 22:53)ali_ho نوشته:  با تشکر از شما حسن جان.من می دونم که پروندم در جریانه چون اسپانسرمون زنگ زده بود پرسیده بود.اگه میشه لطف کنید متن میل رو بهمراه آدرس میل سفارت رو به من بدید تا میل رو بفرستم و از زمان مصاحبمون مطلع شم.با تشکر و سپاس فراوان از شما

کدوم سفارت ؟

case Number:
FIRSTNAME:
LASTNAME:
Date of birth:
Country Chargeability: IRAN

Dear Sir/Madam

I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in U.A.E
abudhabiiv@state.gov
تشکر کنندگان: mitr.p ، ali_ho ، REZA1390 ، mml ، j@vad
آنكارا
تشکر کنندگان: REZA1390 ، mml
آیا هتل اوزیلهان safe box داره؟؟؟
من باید به خود سفارت میل بزنم یا به کنتاکی؟با تشکر
(2011-05-31 ساعت 21:40)lale نوشته:  آیا هتل اوزیلهان safe box داره؟؟؟

هتل ازیلهان چی داره که بخواد safe box داشته باشه عزیز من!!!
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: lale ، mml

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان