کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
پارت لوکسش Safe Box داره
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: satusa ، Sooshians ، lale ، ramin_ad ، mml
(2011-05-31 ساعت 22:39)ali_ho نوشته:  من باید به خود سفارت میل بزنم یا به کنتاکی؟با تشکر

اگر کارنت شدین به سفارت
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: REZA1390 ، najibi ، ramin_ad ، farzad-it ، mml
كسي امروز آنكارا مصاحبه نداشته؟
1 Jun
تشکر کنندگان: mml
سلام
امروز2jun برادرم مصاحبه داشت ولی متاسفانه قبول نشد.همه مدارکش کامل بود فقط به دیپلم گیر دادند گفتند در آمریکا این مدرک یعنی 11 کلاس سواد و برگه صورتی گرفت .به نظر شما میشه کاری کرد ؟میشه اعتراضی انجام بدیم یا نامه ای برای KCC بفرستیم
متشکرم
(2011-06-02 ساعت 18:03)m.maryam نوشته:  سلام
امروز2jun برادرم مصاحبه داشت ولی متاسفانه قبول نشد.همه مدارکش کامل بود فقط به دیپلم گیر دادند گفتند در آمریکا این مدرک یعنی 11 کلاس سواد و برگه صورتی گرفت .به نظر شما میشه کاری کرد ؟میشه اعتراضی انجام بدیم یا نامه ای برای KCC بفرستیم
متشکرم

هم خودتون برنده شدید هم برادرتون
(2011-06-02 ساعت 18:16)lale نوشته:  
متشکرم

فقط برادرم قبول شد و همسرش هم زیر پوشش بود.
(2011-06-02 ساعت 19:29)m.maryam نوشته:  
متشکرم

متاسفانه نمیشه بدون مدرک پیش دانشگاهی کاری کرد یه مدرک جور کنید
(2011-06-02 ساعت 20:14)lale نوشته:  
(2011-06-02 ساعت 19:29)m.maryam نوشته:  
متشکرم

متاسفانه نمیشه بدون مدرک پیش دانشگاهی کاری کرد باید قبل از رفتن به مصاحبه یه مدرک جور میکردید
مرسی از راهنماییتون

تشکر کنندگان: Hornet
سلام به همه دوستان من این سوال را در بخش اسپانسر و مدارک معتبر با آن مطرح کردم که کسی جواب نداد و این جا هم قرار می دهم شاید کسی اطلاعاتی به من در این زمینه داد. البته خیلی گشتم جواب خوبی در پست های قبلی در این باره پیدا نکردم و اگر هم بوده من موفق نشدم که در کل اگر این پست تکراری هست پیشاپیش عذرخواهی می کنم.
یکی از دوستانم برای اسپانسر شدن موافقت کرده ولی من منتظر این هستم که فرم I-134 آپدیت بشه و برایش بفرستم. بعضی از بچه های مهاجرسرا گفتند که اسپانسر نداشته باشی مدت زمان کلیرت کوتاه تر میشه و سفارت به همون تمکن مالی کفایت میکنه و مشکلات کمتری هم داره. در کل می خواستم بدونم بچه هایی که مصاحبه رفتند و یا یک ضرب ویزا گرفتند یا کلیر کوتاه داشتند چه پیشنهادی دارند که من اسپانسر معرفی کنم یا تمکن مالی کفایت می کند؟؟؟
بعضی از بچه های مهاجرسرا گفتند که اسپانسر نداشته باشی مدت زمان کلیرت کوتاه تر میشه و سفارت به همون تمکن مالی کفایت میکنه و مشکلات کمتری هم داره. در کل می خواستم بدونم بچه هایی که مصاحبه رفتند و یا یک ضرب ویزا گرفتند یا کلیر کوتاه داشتند چه پیشنهادی دارند که من اسپانسر معرفی کنم یا تمکن مالی کفایت می کند؟؟؟
[/quote]

دوست عزيز اين چه حرفيه اولا اگه sponcer شما مشكلي داشت كه citizen نميشد اگه بعد از citizen شدنش مشكلي پيدا كرده بود كه مدارك مرتب مالياتيشو برات نمي فرستاد و كلا حاضر نميشد sponcer شما بشه و در ضمن چك كردن سوابق اون شخص هم براي سفارت هم با داشتن شماره citizeni كار چند دقيقه است به نظر من تاثيره مثبت داره كه منفي نداره چون هم تاكيد شده به داشتن اسپانسر هم ميدونند يه نفر هست كه اونجا شمارو ساپورت و در واقع تاييد ميكنه ولي براي اينكه فرصت اين ماه هاي اخر كمه احتمالا مدارك اسپانسر نقصي داشته باشه يه نامه تمكن مالي از بانك همراهتون باشه.
تشکر کنندگان: Hornet ، ramin_ad ، mml ، mkh_death ، farzad.s
من به سختی دنبال جور کردن اسپانسر بودم اما وقتی فهمیدم با نامه تمکن از بانک میتونه جای اسپانسر رو بگیره و همین هم شد خوشحال از اینکه زیر منت کسی مثل آقای ***** که 100 جور مدرک فرستادم که بابا من می تونم رو پای خودم بایستم و اول قبول کرد اما چند روز بعد ؟؟؟ گفت مریض شد و داره می میره !!! و یا اقای ***** که تا گفتم ناپدید شد و نه ایمیل جواب می داد و نه جواب تلفن ؟؟؟؟ (خصوصیت متاسفانه بعضی از ما ایرانی هاست دیگه ) یه مقدار پول گذاشتم بانک نامه اش رو گرفتم فرستادم و رفتم مصاحبه و هیچ مشکلی هم نبود !!!
با سلام
شما وکیلی را میشناسید که بتواندکار کیسی که برگه قرمز گرفته باشد را انجام بدهد
با سلام به دوستان
من برای پر کردن فرمهای آنکارا دوتا فایل دارم یکی نسخه اصلی (که دو صفحه آخرش رو باید پر کنیم) و یکی که دوستان قرار دادند که قابلیت ویرایش داره، سوالم اینه این دو نسخه یه کمی با هم تفاوت دارند دوستانی که این مرحله رو طی کردند ممنون میشم راهنماییم کنند که از کدوم باید استفاده کرد.
سپاس
(2011-06-03 ساعت 15:48)alirezamk نوشته:  با سلام به دوستان
من برای پر کردن فرمهای آنکارا دوتا فایل دارم یکی نسخه اصلی (که دو صفحه آخرش رو باید پر کنیم) و یکی که دوستان قرار دادند که قابلیت ویرایش داره، سوالم اینه این دو نسخه یه کمی با هم تفاوت دارند دوستانی که این مرحله رو طی کردند ممنون میشم راهنماییم کنند که از کدوم باید استفاده کرد.
سپاس

شما اون نسخه ای رو که خودشون توی سایت آنکارا گذاشتن بفرستید
تشکر کنندگان: mml ، Hornet ، alirezamk
(2011-06-03 ساعت 00:45)فردين نوشته:  بعضی از بچه های مهاجرسرا گفتند که اسپانسر نداشته باشی مدت زمان کلیرت کوتاه تر میشه و سفارت به همون تمکن مالی کفایت میکنه و مشکلات کمتری هم داره. در کل می خواستم بدونم بچه هایی که مصاحبه رفتند و یا یک ضرب ویزا گرفتند یا کلیر کوتاه داشتند چه پیشنهادی دارند که من اسپانسر معرفی کنم یا تمکن مالی کفایت می کند؟؟؟

دوست عزيز اين چه حرفيه اولا اگه sponcer شما مشكلي داشت كه citizen نميشد اگه بعد از citizen شدنش مشكلي پيدا كرده بود كه مدارك مرتب مالياتيشو برات نمي فرستاد و كلا حاضر نميشد sponcer شما بشه و در ضمن چك كردن سوابق اون شخص هم براي سفارت هم با داشتن شماره citizeni كار چند دقيقه است به نظر من تاثيره مثبت داره كه منفي نداره چون هم تاكيد شده به داشتن اسپانسر هم ميدونند يه نفر هست كه اونجا شمارو ساپورت و در واقع تاييد ميكنه ولي براي اينكه فرصت اين ماه هاي اخر كمه احتمالا مدارك اسپانسر نقصي داشته باشه يه نامه تمكن مالي از بانك همراهتون باشه.
[/quote]

سلام ،

من اسپانسر داشتم ، و یک ضرب ویزا گرفتم ، البته من زیاد وارد نیستم و نمی‌دونم روی چه حسابی‌ به افراد کلیرنس میخوره .. در هر صورت این تجربهٔ من بود،امیدوارم کمکتون کنه .
تشکر کنندگان: فردين ، mml ، aghdam ، mkh_death ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان