موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-07 ساعت 22:13)najibi نوشته: دوستانی که ابوظبی مصاحبه دادند اخیرا, واکسن آنفولانزا بهشون زدن انجا ؟
ما اویل اردیبهشت مصاحبه داشتیم و واکسن آنفولانزا در ایران نزدیم . آنجا هم بهمون این واکسن را نزدند .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
۱)آیا اسپانسر باید از حساب بانکیش هم یک پرینت بفرسته یا فقط همون w۲ یا ۱۰۴۰ +i۱۳۴ کافی هست؟؟؟
آخه تو بعضی از پستها خندم که باید اسپانسر یه پرینت از حساب بانکیش و یک نامه از محل کارش مبنی بر اینکه اونجا کار میکنه و سالی چقدر حقوق میگیره هم باید بفرسته؟؟؟
۲)آیا همسر اسپانسر هم باید فرم i ۱۳۴ را امضا کند؟؟
ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنماییم کنه..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-09 ساعت 10:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-09 ساعت 11:00 توسط shivakarimi11.)
دوستان خواهش میکنم هرکس تازگی به ابوظبی رفته به من کمک کنه .
1.کدوم کیلینیک مناسبه که برم؟
2.مصاحبه من یکشنبه 26 تیر.کی برم؟ کیلینیک تا چهارشنبه کار میکنن.
3.اینجا واکسن آبله مرغان باید بزنم؟
دوستان خواهش میکنم هرکس تازگی به ابوظبی رفته به من کمک کنه .
1.کدوم کیلینیک مناسبه که برم؟
2.مصاحبه من یکشنبه 26 تیر.کی برم؟ کیلینیک تا چهارشنبه کار میکنن.؟
3.اینجا واکسن آبله مرغان باید بزنم؟
4.اون کیلینیک روبروی دی تو دی هنوز برندگان لاتاری قبول نمیکنه؟؟ "طبق گفته قناری"
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به آنکارا ایمل زدم و یه قسمت رو که اشتباه کرده بودم رو گفتم و اونا در جواب نوشتن:
Dear Sir:
You need to do this correction when you come to our office for the interview. More over we were not able to locate your case from this case number. Please control your case number and write us back the correct case number.
با اینکه من کیس نامبرم رو درست نوشتم نظرتون در مورد قسمت دوم جواب چیه؟ بذارم به حساب نوابغ آنکارا؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-09 ساعت 15:38)alirezagh نوشته: (2011-06-09 ساعت 13:50)free_free نوشته: دوستان من به آنکارا ایمل زدم و یه قسمت رو که اشتباه کرده بودم رو گفتم و اونا در جواب نوشتن:
Dear Sir:
You need to do this correction when you come to our office for the interview. More over we were not able to locate your case from this case number. Please control your case number and write us back the correct case number.
با اینکه من کیس نامبرم رو درست نوشتم نظرتون در مورد قسمت دوم جواب چیه؟ بذارم به حساب نوابغ آنکارا؟
free free جان، به نظر من این پاسخ به این علته که هنوز فرمهات به آنکارا نرسیده.
سلام. میشه آدرس ایمیل سفارت در آنکارا رو بنویسین؟ ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل مهاجرسرایی ،من یه سوال راجع به برگه ایی که سفارت میده دارم،برگه سفید که سفارت میده به چه معناست و چه فرقی با برگه ابی داره؟اما متنش به نظرم تا اونجایی که یادمه مثل همون برگه آبی هست و مورد 221 هم علامت زده شده.ایا معتی خاصی داره که برگه سفید میدن یا اینکه فقط رنگش تفاوت داره؟
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخوام بدونم بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم تا تو خاک آمریکا باشیم؟؟