کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-06-07 ساعت 19:33)Nazem نوشته:  دوستان کسی بلده آیا عدم سو پیشینه از پلیس اوکراین نیاز هست یا نه؟

طبق لینک زیر هر متقاضی ویزا که بیش از ۱۲ ماه در یک کشور دیگر زندگی کرده باشد نیاز به گواهی پلیس دارد. اگر به لینک دوم بروید و اسم کشور اوکراین رو انتخاب کنید میبینید که بر خلاف ایران که نوشته شده گواهی پلیس نیاز نیست(not available)،واسه اوکراین توضیح داده که چطوری گواهی روبگیرین(available). پس نتیجه منطقی اینه که اگه توی این کشوربیشتر از ۱۲ ماه زندگی کرده ید نیاز به گواهی دارید.البته واسه بعضی کشور ها مثل انگلیس این مدت ۶ ماه هستش.اینو باید بر اساس کشور چک کنید. واسه اکراین نمیدونم ۶ ماهه یا ۱۲ ماه!
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4760.html
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fees_3272.html

حالا سوال مهم اینه که آیا این ۶ ماه یا بیشترباید پشت سر هم باشه یا اگه مثلا جمع چند بار سفر به یه کشور بیش از ۶ ماه بشه هم مد نظره؟خواهش میکنم دوستانی که اطلاعات کافی دارن نظر بدن.
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، Ali Sepehr
(2011-06-07 ساعت 22:13)najibi نوشته:  دوستانی که ابوظبی مصاحبه دادند اخیرا, واکسن آنفولانزا بهشون زدن انجا ؟

ما اویل اردیبهشت مصاحبه داشتیم و واکسن آنفولانزا در ایران نزدیم . آنجا هم بهمون این واکسن را نزدند .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: najibi
سلام دوستان،

۱)آیا اسپانسر باید از حساب بانکیش هم یک پرینت بفرسته یا فقط همون w۲ یا ۱۰۴۰ +i۱۳۴ کافی‌ هست؟؟؟

آخه تو بعضی‌ از پستها خندم که باید اسپانسر یه پرینت از حساب بانکیش و یک نامه از محل کارش مبنی بر اینکه اونجا کار می‌کنه و سالی‌ چقدر حقوق میگیره هم باید بفرسته؟؟؟

۲)آیا همسر اسپانسر هم باید فرم i ۱۳۴ را امضا کند؟؟

ممنون میشم اگر کسی‌ بتونه راهنماییم کنه..
تشکر کنندگان: nastaran86
(2011-06-08 ساعت 22:23)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،

۱)آیا اسپانسر باید از حساب بانکیش هم یک پرینت بفرسته یا فقط همون w۲ یا ۱۰۴۰ +i۱۳۴ کافی‌ هست؟؟؟

آخه تو بعضی‌ از پستها خندم که باید اسپانسر یه پرینت از حساب بانکیش و یک نامه از محل کارش مبنی بر اینکه اونجا کار می‌کنه و سالی‌ چقدر حقوق میگیره هم باید بفرسته؟؟؟

۲)آیا همسر اسپانسر هم باید فرم i ۱۳۴ را امضا کند؟؟

ممنون میشم اگر کسی‌ بتونه راهنماییم کنه..

دوست عزیز،من خودم اسپانسر ندارم اما برای پاسخ دادن به سوال شما فرم دستور العمل پر کردن فرمi-134 را خواندم .در قسمتی از این فرم آمده که اسپانسر شما باید مدارک مالی خویش به اقتضا شرایط ارائه کند(هر کدام که درباره اسپانسر شما صدق کنه):
۱.گواهی حساب بانکی که در بر دارنده اطلاعاتی از قبیل تاریخ افتتاح حساب،مقدار پول گذاشته شده در حساب ومیزان حساب موجود
۲. گواهی استخدام از کارفرما نوشته شده درسربرگ شرکت کارفرما حاوی اطلاعاتی از قبیل تاریخ و نوع استخدام،میزان حقوق و ثابت یا موقتی بودن شغل
-اگر اسپانسر خود فرما باشد :
۱. کپی آخرین برگه اظهارنامه مالیاتی تحویل شده به اداره مالیات که احتمالا همون فرم ۱۰۴۰ معروفه
۲. اینو دقیقا نمیدونم چیه اما اسپنسرتون حتما میدونه(commercial rating concern)
درباره سوال دومتون بنده باید عرض کنم که توی این چیزی که من خوندم ندیدم که همسر اسپانسر باید امضا کنه.
تاکید میکنم این اطلاعات شخصی بنده هستش که از خواندن این فرم دستور العمل برای کمک به شما بدست آوردم. تجربه دوستانی که اسپانسر دارن حتمن بیشتر هستش.
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، Goodie
دوستان خواهش میکنم هرکس تازگی به ابوظبی رفته به من کمک کنه .
1.کدوم کیلینیک مناسبه که برم؟
2.مصاحبه من یکشنبه 26 تیر.کی برم؟ کیلینیک تا چهارشنبه کار میکنن.
3.اینجا واکسن آبله مرغان باید بزنم؟

2.مصاحبه من یکشنبه 26 تیر.کی برم؟ کیلینیک تا چهارشنبه کار میکنن.؟
4.اون کیلینیک روبروی دی تو دی هنوز برندگان لاتاری قبول نمیکنه؟؟ "طبق گفته قناری"
تشکر کنندگان:
(2011-06-09 ساعت 10:55)shivakarimi11 نوشته:  دوستان خواهش میکنم هرکس تازگی به ابوظبی رفته به من کمک کنه .
2.مصاحبه من یکشنبه 26 تیر.کی برم؟ کیلینیک تا چهارشنبه کار میکنن.

2.مصاحبه من یکشنبه 26 تیر.کی برم؟ کیلینیک تا چهارشنبه کار میکنن.؟
4.اون کیلینیک روبروی دی تو دی هنوز برندگان لاتاری قبول نمیکنه؟؟ "طبق گفته قناری"
کلینیک NMC از همه بهتره، قیمتش مناسب تره. (دکتر شوکلا)
تشکر کنندگان: najibi
دوستان من به آنکارا ایمل زدم و یه قسمت رو که اشتباه کرده بودم رو گفتم و اونا در جواب نوشتن:

Dear Sir:

You need to do this correction when you come to our office for the interview. More over we were not able to locate your case from this case number. Please control your case number and write us back the correct case number.

با اینکه من کیس نامبرم رو درست نوشتم نظرتون در مورد قسمت دوم جواب چیه؟ بذارم به حساب نوابغ آنکارا؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2011-06-09 ساعت 13:50)free_free نوشته:  دوستان من به آنکارا ایمل زدم و یه قسمت رو که اشتباه کرده بودم رو گفتم و اونا در جواب نوشتن:

Dear Sir:

You need to do this correction when you come to our office for the interview. More over we were not able to locate your case from this case number. Please control your case number and write us back the correct case number.

با اینکه من کیس نامبرم رو درست نوشتم نظرتون در مورد قسمت دوم جواب چیه؟ بذارم به حساب نوابغ آنکارا؟

free free جان، به نظر من این پاسخ به این علته که هنوز فرمهات به آنکارا نرسیده.
تشکر کنندگان: free_free ، najibi
(2011-06-09 ساعت 15:38)alirezagh نوشته:  
(2011-06-09 ساعت 13:50)free_free نوشته:  دوستان من به آنکارا ایمل زدم و یه قسمت رو که اشتباه کرده بودم رو گفتم و اونا در جواب نوشتن:

Dear Sir:

سلام. میشه آدرس ایمیل سفارت در آنکارا رو بنویسین؟ ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان:
(2011-06-09 ساعت 16:24)moraddad نوشته:  
(2011-06-09 ساعت 15:38)alirezagh نوشته:  

Dear Sir:

سلام. میشه آدرس ایمیل سفارت در آنکارا رو بنویسین؟ ممنون

CA-Ankara@state.gov
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، moraddad
سلام دوستان گل مهاجرسرایی ،من یه سوال راجع به برگه ایی که سفارت میده دارم،برگه سفید که سفارت میده به چه معناست و چه فرقی با برگه ابی داره؟اما متنش به نظرم تا اونجایی که یادمه مثل همون برگه آبی هست و مورد 221 هم علامت زده شده.ایا معتی خاصی داره که برگه سفید میدن یا اینکه فقط رنگش تفاوت داره؟
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh
سلام میخوام بدونم بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم تا تو خاک آمریکا باشیم؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-10 ساعت 00:43)marjan59 نوشته:  سلام میخوام بدونم بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم تا تو خاک آمریکا باشیم؟؟
ظاهرا۶ ماه از زمان صدور ویزا
تشکر کنندگان: marjan59
(2011-06-10 ساعت 00:43)marjan59 نوشته:  سلام میخوام بدونم بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم تا تو خاک آمریکا باشیم؟؟

دوست گرامی تاریخ انقضای ویزای شما 6 ماه بعد از تاریخ انجام آزمایشات پزشکی هستش که اگه همون روز مصاحبه ویزا بگیرین میشه 6 ماه
مثلا ما بعد از 2 ماه جواب کلیرنس برامون اومد و 4 ماه وقت داشتیم که خودمونو به امریکا برسونیم
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
تشکر کنندگان: alirezagh ، Goodie ، shahrooz59 ، marjan59 ، najibi
(2011-06-10 ساعت 03:21)summery_armin نوشته:  

دوست گرامی تاریخ انقضای ویزای شما 6 ماه بعد از تاریخ انجام آزمایشات پزشکی هستش که اگه همون روز مصاحبه ویزا بگیرین میشه 6 ماه
مثلا ما بعد از 2 ماه جواب کلیرنس برامون اومد و 4 ماه وقت داشتیم که خودمونو به امریکا برسونیم

البته دوست عزیز این موضوع تنها برای سفارت آنکارا هستش و اگر مصاحبه شما در ابوظبی باشه فرصت شما از تاریخ صدور ویزا خواهد بود.
تشکر کنندگان: nastaran86 ، marjan59 ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان