2011-06-10 ساعت 14:05
مرسی از همگی . ولی من تو بعضی سایتها خواندم باید کسی که برنده شده تا آخر سپتامیر تو خاک آمریکا باشه و خانوادش می تونن بعدا برن. یعنی این غلط؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوالات مطرح شده برندگان 2011
|
2011-06-10 ساعت 14:05
مرسی از همگی . ولی من تو بعضی سایتها خواندم باید کسی که برنده شده تا آخر سپتامیر تو خاک آمریکا باشه و خانوادش می تونن بعدا برن. یعنی این غلط؟
فوری و مهم
سلام به همه دوستان یه مورد اورژانسی داشتم که ممنون میشم با توجه به اینکه مصاحبه من تو این هفته در ابوظبی هست ، دوستان با تجربه و مطلع راهنمائی ام کنن . در ترجمه مدارکی که تهیه کردم ، اسپل نام یکی از والدین طبق گذرنامه قبلی ایشون با a نوشته شده و حالا که گذرنامه جدید صادر شده برای ایشون ، این اسپل با e بصورت خودسر توسط اداره گذرنامه (علیرغم نوشتن اسپل مطابق گذرنامه قبلی و تاکید بر این موضوع) نوشته شده و از اونجا که ایشون به خارج از کشور مسافرت خواهند داشت و شاید سری هم به سفارت آمریکا بزنن (دعوتنامه بعضی از اقوام) ، این سئوالا نگرانم کرده : 1- آیا من موقع مصاحبه باید این موضوع رو به آفیسر بگم و ایشون رو در جریان این تغییر بذارم ؟؟؟ 2- آیا این موضوع در پرونده من مشکلی ایجاد می کنه ؟؟؟ و پروسه کلیر رو طولانی تر می کنه ؟؟؟ 3- آیا باید ترجمه هارو عوض کنم ؟؟؟ (آخه الان که نمیشه کاری کرد ، من مسافرم!!) 4- آیا باید قبل از رفتن به ابوظبی موضوع رو برای سفارت بفرستم و پرینت ایمیل رو روز مصاحبه با خودم ببرم؟؟؟ در ضمن همونطور که استحضار دارید ، در فرمهای ارسالی نام ایشون رو مطابق پاسپورت قبلی نوشتم که حتی اگر فرصت باشه که ترجمه ها رو عوض کنم (که البته فرصت نیست) ، بازم مغایرت بین ترجمه ها و فرم ارسالی بوجود می یاد! ممنونم از راهنمائی و لطف همه شما دوستان خوبم ، ارادتمند
2011-06-10 ساعت 15:03
(2011-06-10 ساعت 14:40)sare نوشته: سلام به همه دوستان 1:طبیعتا اگه بخواین گذرنامه جدید رو ارائه کنید آفیسر حتما مغایرت رو میبینه پس بهتره قبل از قسم خوردن بگید 2: پروسه کلیر برای همه ما مجهول است پس نمیشه تو این مورد نظر داد 3: اگر امکان تعویض ترجمه ها و یا تصحیح پاسپورت رو دارید پیشنهاد میکنم اینکار رو انجام بدید و روزه شک دار نگیرید بهر حال شانس یک دفعه بیشتر در خونه شما رو نمیزنه (ضمن اینکه ترجمه شما نیازی به تایید دادگستری و وزرات امور خارجه نداره و صرف ترجمه انگلیسی کفایت میکنه و میتونید همرو یک روزه بدید دوباره ترجمه کنن) و اگر واقعا یک روز هم فرصت ندارید پاسپورت قبلی رو ببرید و ماجرا رو عینا برای آفیسر توضیح بدید.... در هر صورت مشکلی براتون بوجود نمیاد
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، nastaran86 ، sare
2011-06-10 ساعت 19:32
(2011-06-10 ساعت 14:40)sare نوشته: فوری و مهمعزیزان یه بند 4 و متن زیرش رو هم اضافه کردم به سئوالاتم ، از راهنمائی همه سپاسگزارم
2011-06-10 ساعت 21:06
سلام دوستان یک مورد اورژانسی دارم
من الان دبی هستم، دیروز نتیجه آزمایشها رو گرفتم، دو پاکت (یکی شامل عکس X-Ray و دیگری نتیجه آزمایشات) در ضمن یک برگه سفید هم به اسم Vaccination Documentation Worksheet به من دادن که در بند 2 آن به نام Results جلو بند Vaccine History Incomplete تیک خورده، که منو نگران کرده. دوستانی که تجربه دارن مشیه در این خصوص نظر بدن لطفاً. در ضمن من هر چی نگاه کردم گزینه ای هم وجود نداره که مثلاً نوشته شده باشه Vaccine History complete !!!!!!!!!! از دوستان در دبی کسی مورد مشابه ای داره، ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این برگه و گزینه ای که گفتم ، برای همه اینطوریه یا فقط برای ما ؟؟؟؟؟؟ لطفاً دوستان با سابقه اظهار نظر کنند ممنون --------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
2011-06-10 ساعت 21:20
(2011-06-10 ساعت 21:06)Hornet نوشته: سلام دوستان یک مورد اورژانسی دارمبه به آقا Hornet ، چطوری داداش . عزیز اصلا نگران نباش در مواردی که یکی از واکسنهای شما یک نوبت یا دو نوبت از اون مونده باشه تا کامل بشه مثل هپاتیت یا ... ، این حالت پیش میاد که یعنی وقتی شما آمریکا تشریف بردید یا اینکه خدایی نکرده کلیرنس خوردید و زمانش تا حدی طولانی شد که شما همین جا بودید ،باید برید و اون نوبتهای باقی مونده رو تزریق کنید ودر همون برگه سفید احتمالا باید تاریخهایی که باید تزریق صورت بگیره رو نوشتن .پس اصلا نگران نباش دلاور من اینجام . انشاالله ویزا یکضرب
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011 تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز ) سفارت : ابوظبی دریافت ویزا : 25 آگوست تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر تشکر کنندگان: Hornet ، nastaran86 ، najibi ، Goodie ، samadi2050
2011-06-10 ساعت 21:54
سلام دوستان !!!!
خواستم مرحمت کنید راهنمایی کنید سایت اونگان تا ٢ جولای بیشتر وقت نمیده و ٥ یا ٦ تو جدولش پیدا نمیشه چه باید بکنیم ?
2011-06-11 ساعت 00:49
(2011-06-10 ساعت 21:20)coming soon نوشته:(2011-06-10 ساعت 21:06)Hornet نوشته: سلام دوستان یک مورد اورژانسی دارمبه به آقا Hornet ، چطوری داداش . خیلی خیلی ممنونcoming soon عزیزم می خواستم بدونم که سایر دوستان هم تجربه مشابه ای دارن ؟؟؟؟؟؟ در هر صورت ممنونم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز تشکر کنندگان: najibi ، coming soon
2011-06-11 ساعت 07:19
سایت اونگان آدرسش چيه و از چند وقت قبل از مصاحبه بايد وقت گرفت؟
2011-06-11 ساعت 07:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-11 ساعت 21:03 توسط drkamrani1.)
سلام دوستان من از برندگان 2010 هستم. و پارسال سه ماه و نیم لس آنجلس بودم. ولی متاسفانه زیاد نتونستم در مهاجر سرا در خدمت دوستان باشم. اگه کسی سوالی در مورد مصاحبه در آنکارا و یا زندگی در لس آنجلس داره میتونه pm بده تا اونجایی که بتونم در خدمتم. فقط چون هر دو سه روز یه بار سری به مهاجرسرا میزنم شاید یه خورده دیر بتونم جواب بدم.
شاد و پیروز باشید!
2011-06-11 ساعت 11:28
(2011-06-11 ساعت 07:23)drkamrani1 نوشته: سلام دوستان من از برندگان 2010 هستم. و پارسال سه ماه و نیم لس آنجلس بودم. ولی متاسفانه زیاد نتونستم در مهاجر سرا در خدمت دوستان باشم. اگه کسی سوالی در مورد مصاحبه در آنکارا و یا زندگی در لس آنجلس داره میتونه pm بده در خدمتم. فقط چون هر دو سه روز یه بار سری به مهاجرسرا میزنم شاید یه خورده دیر بتونم جواب بدم.سلام ، پیشنهاد می دهم با توجه به تجارب زیادی که کسب کرده اید یک مقاله با کلیات قابل استفاده در همین جا ارایه نمایید . موجب تشکر خواهد بود. تشکر کنندگان: coming soon ، Goodie ، nastaran86 ، farnaz82 ، najibi ، Sooshians
2011-06-11 ساعت 11:37
سایت اونگان آدرسش چيه و از چند وقت قبل از مصاحبه بايد وقت گرفت؟
2011-06-11 ساعت 11:53
(2011-06-10 ساعت 19:32)sare نوشته:(2011-06-10 ساعت 14:40)sare نوشته: فوری و مهمعزیزان یه بند 4 و متن زیرش رو هم اضافه کردم به سئوالاتم ، از راهنمائی همه سپاسگزارم دوستان متخصص و صاحب علم مورد من اورژانسيه ، ممنون ميشم راهنمائي كنين
2011-06-11 ساعت 13:01
(2011-06-11 ساعت 11:53)sare نوشته:(2011-06-10 ساعت 19:32)sare نوشته:(2011-06-10 ساعت 14:40)sare نوشته: فوری و مهمعزیزان یه بند 4 و متن زیرش رو هم اضافه کردم به سئوالاتم ، از راهنمائی همه سپاسگزارم دوست عزیز من نظر خودم را میگم.شما با همین مدارک برو مصاحبه و کپی پاسپورت قبلی پدرت را هم همراه داشته باش. شما دروغ نگفتی و اون موقع اسپل اسم پدرتون اینجوری نوشته شده بود.اگر نگران سفر های بعد پدرت هستی بهتره که ایشون به اداره گذرنامه مراجعه کن و در صدد تغییر پاسپورت با نام قبلی که در پاسپورت قبلیشون بود باشن.خلاصه تو ایران میتونید این کار را انجام بدید.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010 کنسولگری:آ نکارا تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011 تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011 تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011 تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر. جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر تشکر کنندگان: coming soon ، sare ، najibi
(2011-06-10 ساعت 21:54)Alirezajoon نوشته: سلام دوستان !!!! سلام دوست عزیز همون قسمتی که تاریخ رو نشون میده میتونید تاریخ رو تغییر بدید یعنی بالای جدول زمانبندی شده. تاریخ مورد نظر رو انتخاب میکنید بعد ستون اون روز براتون نمایش داده میشه. من خودم برای 7 جولای وقت گرفتم. (2011-06-11 ساعت 11:37)zohre61 نوشته: سایت اونگان آدرسش چيه و از چند وقت قبل از مصاحبه بايد وقت گرفت؟ www.doctorun.com این آدرسشه و از یک ماه قبل میتونید وقت بگیرید. (2011-06-11 ساعت 11:37)zohre61 نوشته: سایت اونگان آدرسش چيه و از چند وقت قبل از مصاحبه بايد وقت گرفت؟ www.doctorun.com این آدرسشه و از یک ماه قبل میتونید وقت بگیرید. تشکر کنندگان: najibi
|