موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من بجای فرم I-134 یه فرم دیگه به اسم I-864 رو اشتباهی دادم اسپانسرم پر کرده کسی میدونه این فرم چیه و من باید چی کار کنم؟
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ...
اسپانسر چطور مدارکو از آمریکا پست کنه؟؟؟....... DHL گفت که مدارک از آمریکا به ایران نمیرسه؟؟؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما كه مصاحبمون تو آگوسته اسپانسرمون بايد فرم i-134 رو الان بفرسته؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من یه سوال اورژانسی داشتم،ممنون میشم اگه دوستان زود جوابمو بدن...
فرم ای-۱۳۴ رو میشه لینک دانلودش را برام بذارین من یکیشو گرفتن ولی مطمئن نیستم که خودشه،
۲)اینی که من گرفتم از تو pdf میشه توش تایپ کنی،باید تایپ کنیم یا دستی بنویسه؟؟؟
۳)دوستان مطمئن هستین که i۱۳۴ مهزری شدن نمیخواد؟یعنی فقط به صرف اینکه که اسپانسر امضاش کنه همین کافی هست؟؟؟
پیشا پیش از جوابتون ممنونم...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-12 ساعت 18:36)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان،من یه سوال اورژانسی داشتم،ممنون میشم اگه دوستان زود جوابمو بدن...
فرم ای-۱۳۴ رو میشه لینک دانلودش را برام بذارین من یکیشو گرفتن ولی مطمئن نیستم که خودشه،
۳)دوستان مطمئن هستین که i۱۳۴ مهزری شدن نمیخواد؟یعنی فقط به صرف اینکه که اسپانسر امضاش کنه همین کافی هست؟؟؟
دوست عزیز ، سلام
لینک http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html برای I 134 و دستورالعمل تکمیل فرم که بهتره اسپانسرتون بخوندش . شاید دیگه پرش نکنه (البته شوخی بود)
تایپ کنید که خیلی تمیز تر و بهتره و بعد پرینت بگیرید
بله ، فقط امضا کافی هستش . این مورد توی دستورالعمل تکمیل فرم اومده
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-12 ساعت 20:53)nima.nabizadeh نوشته: (2011-06-12 ساعت 19:54)aghdam نوشته: (2011-06-12 ساعت 18:36)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان،من یه سوال اورژانسی داشتم،ممنون میشم اگه دوستان زود جوابمو بدن...
دوست عزیز ، سلام
لینک http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html برای I 134 و دستورالعمل تکمیل فرم که بهتره اسپانسرتون بخوندش . شاید دیگه پرش نکنه (البته شوخی بود)
تایپ کنید که خیلی تمیز تر و بهتره و بعد پرینت بگیرید
بله ، فقط امضا کافی هستش . این مورد توی دستورالعمل تکمیل فرم اومده
ممنون از پاسخ شما:
دوست من پس معنی این خط چی؟؟؟؟
You must sign Form I-134 in your full name. (Note: Signing Form I-134 is under penalty of perjury under U.S. law). For this reason, it is not necessary to sign Form I-134 before a notary, nor to have your signature notarize after you sign it
خوب این دقیقا همینو می گه که امضا این فرم ، مسئولیت زا هستش و لازم نیستش که امضا محضری شود . . .
اگه اشتباه می کنم ، دوستان اصلاح فرمایند
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم (اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! )پاسپورت 40 صفحه هستش و من تا کنون مسافرت خارج از ایران نداشتم آیا نیازی هست که از همه صفحات کپی گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
فقط کپی از دو صفحه اول پاسپورت لازم است چه سفر رفته باشید چه نرفته باشید
(2011-06-13 ساعت 10:32)آرتين نوشته: سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم (اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! )پاسپورت 40 صفحه هستش و من تا کنون مسافرت خارج از ایران نداشتم آیا نیازی هست که از همه صفحات کپی گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا