کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-06-11 ساعت 11:28)clear نوشته:  
(2011-06-11 ساعت 07:23)drkamrani1 نوشته:  سلام دوستان من از برندگان 2010 هستم. و پارسال سه ماه و نیم لس آنجلس بودم. ولی متاسفانه زیاد نتونستم در مهاجر سرا در خدمت دوستان باشم. اگه کسی سوالی در مورد مصاحبه در آنکارا و یا زندگی در لس آنجلس داره میتونه pm بده در خدمتم. فقط چون هر دو سه روز یه بار سری به مهاجرسرا میزنم شاید یه خورده دیر بتونم جواب بدم.
شاد و پیروز باشید!
سلام ، پیشنهاد می دهم با توجه به تجارب زیادی که کسب کرده اید یک مقاله با کلیات قابل استفاده در همین جا ارایه نمایید . موجب تشکر خواهد بود.
دوستان البته به طور كلي بايد بگم كه آمريكا كشور خوب و آزاديه و شما از رفتار انسانها و احتراميكه به هم ديگه و به قوانين ميذارن لذت ميبريد. ولي بايد اينم بگم كه از آمريكا مدينه فاضله هم براي خودتون درست نكنيد كه بعداً خدايي نكرده حالتون گرفته شه. اينو به اين خاطر ميگم كه اگه از نظر مالي قوي نباشيد واقعاً ابتداي كار براتون سخت ميشه و نكته دوم اينكه اونايي كه كار فني بلدن و يا تخصصهايي رو دارن بهتر ميتونن كار پيدا كنن. و مهترين چيز تو آمريكا داشتن يه كار خوبه. البته بيش از اين نميتونم در اين بخش مطلب بنويسم چون اصلاً به اين بخش مربوط نميشه. و از مديران عزيز سايت هم به خاطر اين كه در اين بخش اين مطالب رو نوشتم معذرت ميخوام. ( تكرار نميشه)Big Grin
به همين خاطر اگه كسي سوالي داشت pm بده من شمارمو ميدم كه دوستان اگه خواستن تماس بگيرن. در ضمن اگه خدا بخواد تا سي چهل روز ديگه عازم LA هستيم.
شاد و پيروز باشيد.

تشکر کنندگان: gadfly ، sare ، Linspire ، coming soon ، nastaran86 ، farnaz82 ، Hornet ، najibi ، nima.nabizadeh ، free_free ، Sooshians ، farzad.s ، Vahidn ، soniarazmi ، clear
(2011-06-11 ساعت 15:23)marjan59 نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 21:54)Alirezajoon نوشته:  سلام دوستان !!!!
خواستم مرحمت کنید راهنمایی کنید سایت اونگان تا ٢ جولای بیشتر وقت نمیده و ٥ یا ٦ تو جدولش پیدا نمیشه چه باید بکنیم ?

سلام دوست عزیز همون قسمتی که تاریخ رو نشون میده میتونید تاریخ رو تغییر بدید یعنی بالای جدول زمانبندی شده. تاریخ مورد نظر رو انتخاب میکنید بعد ستون اون روز براتون نمایش داده میشه. من خودم برای 7 جولای وقت گرفتم.
(2011-06-11 ساعت 11:37)zohre61 نوشته:  سایت اونگان آدرسش چيه و از چند وقت قبل از مصاحبه بايد وقت گرفت؟

www.doctorun.com این آدرسشه و از یک ماه قبل میتونید وقت بگیرید.
(2011-06-11 ساعت 11:37)zohre61 نوشته:  سایت اونگان آدرسش چيه و از چند وقت قبل از مصاحبه بايد وقت گرفت؟

www.doctorun.com این آدرسشه و از یک ماه قبل میتونید وقت بگیرید.

سلام دوست
عزیز این سایت ظاهرا فعلا دانه و قبلا ما تمام اون مراحل رو انجام دادیم ولی از ٢ جولای بیشتر نداشت ,در هر صورت بسیار سپاسگرارم
تشکر کنندگان: najibi
(2011-06-10 ساعت 21:06)Hornet نوشته:  سلام دوستان یک مورد اورژانسی دارم
من الان دبی هستم، دیروز نتیجه آزمایشها رو گرفتم، دو پاکت (یکی شامل عکس X-Ray و دیگری نتیجه آزمایشات) در ضمن یک برگه سفید هم به اسم Vaccination Documentation Worksheet به من دادن که در بند 2 آن به نام Results جلو بند Vaccine History Incomplete تیک خورده، که منو نگران کرده. دوستانی که تجربه دارن مشیه در این خصوص نظر بدن لطفاً.
در ضمن من هر چی نگاه کردم گزینه ای هم وجود نداره که مثلاً نوشته شده باشه Vaccine History complete !!!!!!!!!!

از دوستان در دبی کسی مورد مشابه ای داره، ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این برگه و گزینه ای که گفتم ، برای همه اینطوریه یا فقط برای ما ؟؟؟؟؟؟

لطفاً دوستان با سابقه اظهار نظر کنند
ممنون

عزیز جون اون برگه مال خودتونه و برای اطلاع و تکمیل واکسیناسیون در آینده بهتون دادن و سفارت هم انرا از شما نگرفته و تاثیری در روند کار ندارد.موفق باشید

--------------------------------------------------------------------------------

تشکر کنندگان:
من بجای فرم I-134 یه فرم دیگه به اسم I-864 رو اشتباهی دادم اسپانسرم پر کرده کسی میدونه این فرم چیه و من باید چی کار کنم؟
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.Smile
تشکر کنندگان:
(2011-06-11 ساعت 20:48)shahrooz59 نوشته:  من بجای فرم I-134 یه فرم دیگه به اسم I-864 رو اشتباهی دادم اسپانسرم پر کرده کسی میدونه این فرم چیه و من باید چی کار کنم؟

اگه اشتباه نکنم این فرم واسه مهاجرت خانوادگی هستش.
تشکر کنندگان: shahrooz59 ، mitr.p
(2011-06-11 ساعت 20:48)shahrooz59 نوشته:  من بجای فرم I-134 یه فرم دیگه به اسم I-864 رو اشتباهی دادم اسپانسرم پر کرده کسی میدونه این فرم چیه و من باید چی کار کنم؟

دوباره I-134 را به اسپانسرتون بگین پر کنه و براتون با پست ارسال کنه. چون اصل فرمو با امضای اسپانسرتون می خوان. ( البته من نمی دونم مصاحبتون کی هست؟ وقت دارین یا نه؟ )
تشکر کنندگان: farzad.s ، najibi
سلام دوستان ...
اسپانسر چطور مدارکو از آمریکا پست کنه؟؟؟....... DHL گفت که مدارک از آمریکا به ایران نمیرسه؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-12 ساعت 11:55)mghdv2011 نوشته:  سلام دوستان ...
اسپانسر چطور مدارکو از آمریکا پست کنه؟؟؟....... DHL گفت که مدارک از آمریکا به ایران نمیرسه؟؟؟؟؟؟

اقوام ما با پست معمولی برای ما فرستادن و تقریبا 1 ماهه رسید. در مورد DHL نمیدونم الان به چه صورته!
تشکر کنندگان: najibi
دوستان ما كه مصاحبمون تو آگوسته اسپانسرمون بايد فرم i-134 رو الان بفرسته؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،من یه سوال اورژانسی داشتم،ممنون میشم اگه دوستان زود جوابمو بدن...

فرم ای-۱۳۴ رو می‌شه لینک دانلودش را برام بذارین من یکیشو گرفتن ولی‌ مطمئن نیستم که خودشه،

۲)اینی که من گرفتم از تو pdf می‌شه توش تایپ کنی‌،باید تایپ کنیم یا دستی‌ بنویسه؟؟؟

۳)دوستان مطمئن هستین که i۱۳۴ مهزری شدن نمیخواد؟یعنی‌ فقط به صرف اینکه که اسپانسر امضاش کنه همین کافی‌ هست؟؟؟

پیشا پیش از جوابتون ممنونم...
تشکر کنندگان:
(2011-06-12 ساعت 18:36)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،من یه سوال اورژانسی داشتم،ممنون میشم اگه دوستان زود جوابمو بدن...

فرم ای-۱۳۴ رو می‌شه لینک دانلودش را برام بذارین من یکیشو گرفتن ولی‌ مطمئن نیستم که خودشه،

۲)اینی که من گرفتم از تو pdf می‌شه توش تایپ کنی‌،باید تایپ کنیم یا دستی‌ بنویسه؟؟؟

۳)دوستان مطمئن هستین که i۱۳۴ مهزری شدن نمیخواد؟یعنی‌ فقط به صرف اینکه که اسپانسر امضاش کنه همین کافی‌ هست؟؟؟

دوست عزیز ، سلام
لینک http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html برای I 134 و دستورالعمل تکمیل فرم که بهتره اسپانسرتون بخوندش . شاید دیگه پرش نکنه Big Grin (البته شوخی بود)
تایپ کنید که خیلی تمیز تر و بهتره و بعد پرینت بگیرید
بله ، فقط امضا کافی هستش . این مورد توی دستورالعمل تکمیل فرم اومده

شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi ، nima.nabizadeh
(2011-06-12 ساعت 19:54)aghdam نوشته:  
(2011-06-12 ساعت 18:36)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،من یه سوال اورژانسی داشتم،ممنون میشم اگه دوستان زود جوابمو بدن...

دوست عزیز ، سلام
لینک http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html برای I 134 و دستورالعمل تکمیل فرم که بهتره اسپانسرتون بخوندش . شاید دیگه پرش نکنه Big Grin (البته شوخی بود)

ممنون از پاسخ شما:

دوست من پس معنی این خط چی‌؟؟؟؟
You must sign Form I-134 in your full name. (Note: Signing Form I-134 is under penalty of perjury under U.S. law). For this reason, it is not necessary to sign Form I-134 before a notary, nor to have your signature notarize after you sign it

تشکر کنندگان:
(2011-06-12 ساعت 20:53)nima.nabizadeh نوشته:  
(2011-06-12 ساعت 19:54)aghdam نوشته:  

دوست عزیز ، سلام

ممنون از پاسخ شما:

دوست من پس معنی این خط چی‌؟؟؟؟
You must sign Form I-134 in your full name. (Note: Signing Form I-134 is under penalty of perjury under U.S. law). For this reason, it is not necessary to sign Form I-134 before a notary, nor to have your signature notarize after you sign it

خوب این دقیقا همینو می گه که امضا این فرم ، مسئولیت زا هستش و لازم نیستش که امضا محضری شود . . .
اگه اشتباه می کنم ، دوستان اصلاح فرمایند
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، najibi
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم (اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! )پاسپورت 40 صفحه هستش و من تا کنون مسافرت خارج از ایران نداشتم آیا نیازی هست که از همه صفحات کپی گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان:
سلام
فقط کپی از دو صفحه اول پاسپورت لازم است چه سفر رفته باشید چه نرفته باشید
(2011-06-13 ساعت 10:32)آرتين نوشته:  سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم (اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! )پاسپورت 40 صفحه هستش و من تا کنون مسافرت خارج از ایران نداشتم آیا نیازی هست که از همه صفحات کپی گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان