کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
ببخشید دوستان خوبم!!
میدونم سوالم زیادی تکراریه، ولی میخوام بدونم ما فقط کپی مدارک و کپی ترجمه ها رو می فرستیم آنکارا!! و اصل مدارک و اصل ترجمه ها رو روز مصاحبه با خودمون می بریم!! درسته؟!
پیشاپیش از راهنمایی و صبوری دوستان متشکرم!! Smile
ساكن جنوب كليفرنيا از اكتبر ٢٠١١
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
من میخام مدارکمو بفرستم آنکارا. واسم سوال پیش اومده:
1: آیا یک کپی هم باید به kcc بفرستم؟
2: اصل I-134 رو باید بفرستم یا کپیشو؟
3: چه فرمهایی رو باید با مدارکم پر کنم و پست کنم؟
فراموش کردم بگم نامه دوم هنوز به دستم نرسیده ایمیل هم فرستادم ولی خبری ازش نشد. و وقتم هم کمه. ممنون میشم کمکم کنید.
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-15 ساعت 15:35)hadiseh نوشته:  ببخشید دوستان خوبم!!
میدونم سوالم زیادی تکراریه، ولی میخوام بدونم ما فقط کپی مدارک و کپی ترجمه ها رو می فرستیم آنکارا!! و اصل مدارک و اصل ترجمه ها رو روز مصاحبه با خودمون می بریم!! درسته؟!
پیشاپیش از راهنمایی و صبوری دوستان متشکرم!! Smile

سلام
شما باید اصل ترجمه ها و کپی مدارک رو بفرستید ولی بعضی از دوستان بودند که کپی ترجمه رو فرستاده بودند و مشکلی نداشتند
(2011-07-16 ساعت 00:48)شهاب دریانی نوشته:  سلام دوستان عزیز
من میخام مدارکمو بفرستم آنکارا. واسم سوال پیش اومده:
1: آیا یک کپی هم باید به kcc بفرستم؟
2: اصل I-134 رو باید بفرستم یا کپیشو؟
3: چه فرمهایی رو باید با مدارکم پر کنم و پست کنم؟
فراموش کردم بگم نامه دوم هنوز به دستم نرسیده ایمیل هم فرستادم ولی خبری ازش نشد. و وقتم هم کمه. ممنون میشم کمکم کنید.

برای KCC نیازی نیست و کلا پرونده دیگه دست KCC نیست و ربطی بهشون نداره
بله باید اصل I-134 باشه ولی خب باید ریسک اینکه یه وقت در هنگام پست مدارکتون گم بشه رو هم در نظر بگیرید ! دیگه خودتون باید تصمیم بگیرید که کپیشو پست کنید یا اصلشو . . .
2 فرم انتهایی این دستورالعمل رو پر کنید و ارسال کنید
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
سلام دوستان
من توي فرم هام كه فرستادم براي KCC سال شروع كاركردنم رو نوشتم ماه 12 سال 2009 در صورتي كه توي گواهي كارم نوشته ماه 1 2010.البته من هم اشتباه ننوشتم چون دقيقا اول دي ماه هستش كه ميشه 22 دسامبر.يا مثلا سال پايان مدرك دانشگاهي خانمم رو توي فرم ها زديم سپتامبر در صورتي كه توي ترجمه نوشته جولاي.آيا از اين قبيل مسائل مهمه كه قبل از قسم خوردن بگيم؟
در ضمن توي قسمت DSP-122 قسمت 7 يعني تجربه كاري من yes رو انتخاب كردم.و در قسمت B هم كارم رو توضيح دادم.البته تجربه كاريم 2 سال نميشه.حالا به نظر شما مشكلي پيش نمياد به خاطر YES زدنم؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان:
اگه تو قسمت شغل فعلي يك كلمه اشتباه نوشته باشم، بايد به Kcc اطلاع بدم، يا همون روز مصاحمبه اصلاحش كنم؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
دوستان من این سوال را دیروز در تاپیک اطلاعات نامه دوم پرسیدم ولی چون جوابی نگرفتم اون پست را از اونجا حذف کردم و اینجا میپرسم شاید کسی بتونه کمکم کنه...لطفا اگه کسی تجربه داره پاسخ بده .پست قبلیم را اینجا میگذارم:
دوستان من نامه دوم را از طریق ایمیل از KCC امروز دریافت کردم.تاریخ نامه 15 جولای است.اما با چیزی برخورد کردم که من را نگران کرده لطفا اگر کسی این پست را می خونه و اطلاعی از چیزی که مینویسم داره به من بگه. نامه اول من به آدرس یکی از دوستان که واسه من و همسرم ثبت نام کرده بود رفت آلمان و همون دوست نامه اول را برای ما فرستاد ایران و ما که نگران نرسیدن نامه اول بودیم بعد از دریافت نامه اول گفتیم که بقیه کارها را خودمون انجام میدیم.در فرم DS-122 که آدرس برای فرستادن نامه دوم را خواسته بود ما آدرس منزلمان در ایران را دادیم.امروز که ایمیل نامه دوم را دریافت کردم فهمیدم نامه دوم هیچ وقت به دست ما از طریق پست نمی رسه.چون دیدم در نامه دوم ما دقیقا آدرس منزلمان در ایران نوشته شده حتی اسم شهر و استانی که در آن زندگی میکنیم را دقیقا همون طور که در فرم DS-122 نوشتیم اونا نوشتن اما به کشور که رسیده به جای ایران قید شده آلمان!!!!!!!!من DS-122 را که برای آنها فرستادم چک کردم و دیدم اونجا من بعد از نوشتن آدرس پستیمون و اسم شهر و استان نوشتم ایران ! حالا برای من جای سواله که چرا اینا بعد از اینکه آدرس ما را نوشتن کشور را آلمان زدن؟تا حالا کسی با این مورد برخورد کرده؟تو را خدا اگه کسی میدونه برام توضیح بده؟خیلی نگرانم میترسم زمان مصاحبه برام مشکلی ایجاد بشه!لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.ممنونم.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: final destination
(2011-07-16 ساعت 09:16)peyman2011 نوشته:  اگه تو قسمت شغل فعلي يك كلمه اشتباه نوشته باشم، بايد به Kcc اطلاع بدم، يا همون روز مصاحمبه اصلاحش كنم؟

دوست گرامی بنا به تجربه شخصی اگه ایمیل بزنید و پرینت جواب ایمیل رو روز مصاحبه ببرید خیالتون راحت تر هستش و مشکلی هم پیش نمیاد.
تشکر کنندگان: vahidvm60
(2011-07-16 ساعت 09:43)farzad.s نوشته:  دوستان من این سوال را دیروز در تاپیک اطلاعات نامه دوم پرسیدم ولی چون جوابی نگرفتم اون پست را از اونجا حذف کردم و اینجا میپرسم شاید کسی بتونه کمکم کنه...

دوست عزيز
اصلاً مهم نيست، شما كپي نامه رو ببر سفارت، اصلاً به اون آدرس كاري ندارن

موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: farzad.s ، tamanna ، najibi ، vahidvm60
سلام دوستان

ما هفته قبل ويزاي اقامت استراليا را گرفتيم البته هنوز نميخوايم بريم و ميخوايم ببينيم نتيجه اين ماراتون گرين كارت چي ميشه.
حالا بنظر شما بايد به KCC اين موضوع را اطلاع بديم يا بزاريم براي روز مصاحبه بگيم؟ در ضمن تاريخ دقيق مصاحبه هم هنوز معلوم نيست.

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من توي فرم هام كه فرستادم براي KCC سال شروع كاركردنم رو نوشتم ماه 12 سال 2009 در صورتي كه توي گواهي كارم نوشته ماه 1 2010.البته من هم اشتباه ننوشتم چون دقيقا اول دي ماه هستش كه ميشه 22 دسامبر.يا مثلا سال پايان مدرك دانشگاهي خانمم رو توي فرم ها زديم سپتامبر در صورتي كه توي ترجمه نوشته جولاي.آيا از اين قبيل مسائل مهمه كه قبل از قسم خوردن بگيم؟
در ضمن توي قسمت DSP-122 قسمت 7 يعني تجربه كاري من yes رو انتخاب كردم.و در قسمت B هم كارم رو توضيح دادم.البته تجربه كاريم 2 سال نميشه.حالا به نظر شما مشكلي پيش نمياد به خاطر YES زدنم؟
(2011-07-16 ساعت 03:26)Vahidn نوشته:  سلام دوستان

مشکلی نیست زمان مصاحبه همه شک و شبهاتتون رو از آفیسر بپرسید و باهاش اکی کنید
اگرم یک ایمیل به kcc بزنید و پرینتشو برید که چه بهتر
موفق باشید و به امید ویزای یکضرب
(2011-07-16 ساعت 09:16)peyman2011 نوشته:  اگه تو قسمت شغل فعلي يك كلمه اشتباه نوشته باشم، بايد به Kcc اطلاع بدم، يا همون روز مصاحمبه اصلاحش كنم؟

یک ایمیل بزنید به kcc و پرینتشو ببرید و روز مصاحبه هم قبل از سوگند اصلاحش کنید
موفق باشید
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، peyman2011
(2011-07-17 ساعت 11:08)vahidvm60 نوشته:  [quote='Vahidn' pid='119573' dateline='1310770584']
سلام دوستان

مشکلی نیست زمان مصاحبه همه شک و شبهاتتون رو از آفیسر بپرسید و باهاش اکی کنید
اگرم یک ایمیل به kcc بزنید و پرینتشو برید که چه بهتر
موفق باشید و به امید ویزای یکضرب
چي براي KCC بنويسيم ؟

سلام دوستان
من وقتي لاتاري ثبت نام كردم شاغل بودم اما پس از برنده شدن استعفا دادم و الان بيش از يك ساله كه بيكارم .من سابقه كارم رو از بيمه گرفتم ولي نمي دونم همراه مداركم ارسال كنم يانه؟
لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه.
متشكرم
اگه مدرك تحصيليتون ديپلم به بالاست، لازم نيست سوابق بفرستيد. ضمنا در مورد استعفا هم روز مصاحبه پيش از قسم خوردن بهشون بگيد. حله ...

(2011-07-17 ساعت 17:42)Ehaqiqi نوشته:  سلام دوستان
من وقتي لاتاري ثبت نام كردم شاغل بودم اما پس از برنده شدن استعفا دادم و الان بيش از يك ساله كه بيكارم .من سابقه كارم رو از بيمه گرفتم ولي نمي دونم همراه مداركم ارسال كنم يانه؟
لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه.
متشكرم

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، Hornet ، zohreh36 ، AmericanHamid ، Ehaqiqi
سلام بچه ها.کسی میدونه گروه جدید که شمارشون اعلام شده حدودا کی ممکنه باشه مصاحبشون؟؟؟؟؟
من دو هفه دیگه به مدت یک ماه دارم میرم آلمان. میترسم ی وقت بیوفته تو اون مدتSad(
کسی نظری یا تجربه ای نداره؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان