موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ميخواستم ببينم كسي بوده كه ديپلم فني و حرفه اي داشته(يعني پيش دانشگاهي نرفته) و بعد فوق ديپلم و بعدش هم ليسانس گرفته باشه و در ضمن ويزاش رو هم گرفته باشه.من شرايطم اينجوريه ميخوام ببينم چي ميگن روز مصاحبه؟
اگه كسي همچين تجربه اي رو داشته لطفا من رو راهنمايي كنه
بسيار ممنون
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان، برای ارسال مدارک به آنکارا آیا لازمه روی پاکت پستی کیس نامبر و اطلاعات دیگه مثل نوع کیس و ... نوشته بشه؟
با تشکر
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-12 ساعت 12:00)mojezeh khamoosh نوشته: با سلام
دوستان، برای ارسال مدارک به آنکارا آیا لازمه روی پاکت پستی کیس نامبر و اطلاعات دیگه مثل نوع کیس و ... نوشته بشه؟
با تشکر
دوست عزیز:
این چه سوالیه!!!
توی تاپیک های لاتاری بار ها و بارها نوشته شده که کیس نامبرتون رو مخفی نگه دارید!!!
نه لازم نیست
فقط روی صفحه اول همه مدارکی که ارسال میکنید( چه خودشون و چه ترجمه) اسم و کیس نامبرتون رو بفرستید
برای احتیاط اصل مدارک رو نفرستید بلکه کپی رو بفرستید و روز مصاحبه اصل رو همراهتون ببری
موفق باشید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-12 ساعت 08:41)Hornet نوشته: (2011-07-11 ساعت 23:27)nahid.t نوشته: (2011-07-10 ساعت 20:35)vahidvm60 نوشته: (2011-07-10 ساعت 01:58)nahid.t نوشته: (2011-07-09 ساعت 16:53)nahid.t نوشته: سلام من براي تمديد پاسپورت پسرم اقدام كرده بودم امروز پاسپورتش اومده البته با اشكال ,محل تولدش را اشتباها شهر ديگه اي زده
اداره گذرنامه مراجعه كردم و اونها گفتند به خاطر اشتباه در محل صدور پاسپورت تعويض نميشه حالا چي كار بايد كنم لطفا راهنمايي كنيد اگر شناسنامه ترجمه بشه صادره از يه شهره و پاسپورت از يه شهر ديگه حالا تو سفارت چه جوري توضيح بدم لطفا اگر كسي تجربه يا اطلاعاتي داره راهنمايي كنه؟
لطفا يكي جواب بده
سلام دوست عزیز
مشکل شما خیلی خیلی نادره و مطمئن باشید اگر کسی تابحال به این مشکل برخورده بود راهنماییتون میکرد
اینکه کسی جواب نداده به این دلیله که نخواستن اطلاع غیر موثقی بهتون بدن که بیشتر گمراهتون کنن
به نظر من هم شما به اداره گذرنامه یا پلیس+10 مراجعه کنید و مشکلتون رو کامل و صادقانه باهشون درمیون بگذارید ببینید چه راهی پیش پاتون میگذارند
البته میتونید مصاحبه در سفارت آمریکا رو نگید و مثلا بگید سفارت کانادا تهران مصاحبه دارید.
ضمنا اگر احساس کردید دارن سر میدوانندتون یا به قول ما مشهدیا سنگ پلخمونتون میکنند برید به بازرسی اداره گذرنامه و ازشون بخواید مشکلتون رو رسیدگی کنند
موفق باشید
اولا كه متشكرم وقت گذاشتيد ثانيا من به گذرنامه و پليس +10 مراجعه كردم و گفتم فرم پر كردم و مصاحبه دارم ولي آنها گفتند اصلا مهم نيست و سفارت به اين چيز ها گير نميده من ميخواستم از اشخاصي كه قبلا مصاحبه داشتند بپرسم ايا واقعا سفارت به اين مسئله اهميت نميده؟
دوست عزيز
من اكيداً پيشنهاد ميكنم كه از همينجا درستش كنيد،بالاخره اين حضرات اشتباه كردن و بايد درستش كنن ديگه، مگه غير از اينه !!
موفق باشيد
دوست عزیز به نظر من حتما این مسئله را پیگیری کنید.کسانی که به شما گفتن سفارت ها به این چیزا گیر نمیدن به نظر من هیچ اطلاعی از نحوه کار سفارت خانه ها ندارند که یه همچین جواب غیر مسئولانه ایی را به شما دادن.چیزی را که شما در فرم ها اعلام کردید باید ثابت کنید که درست به اونها اعلام کرده اید در غیر این صورت اگر چیزی که ارائه می دید با چیزی که نوشتید مغایرت داشته باشد از نظر اونها wrong information محسوب میشه و ممکنه به همین سادگی کیس را از دست بدید.
به نظر من از اداره گذرنامه بخواه یا نامه ای بهت بدن که در اون ذکر کنن که اشتباه از اون ها بوده که اشتباها شهر تولد فرزندتون را نوشتن یا خودشون در صدد تعویض گذرنامه بر بیان اگر دیدید ترتیب اثر نمی دن سعی کنید یه پارتی پیدا کنید و از طریق اون حرفت را پیش ببری چون اشتباه از اون ها بوده و حق با شماست و اشتباه اون ها ممکنه مسیر زندگی شما را عوض کنه . اگر من جای شما باشم نمیگم که برای سفارت آمریکا میخوام .بگید برای کشور دیگه می خواید ولی حتما پی گیری کنید و همین طوری نرید برای مصاحبه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-12 ساعت 14:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-13 ساعت 01:27 توسط nahid.t.)
[]
لطفا يكي جواب بده
[/quote]
سلام دوست عزیز
مشکل شما خیلی خیلی نادره و مطمئن باشید اگر کسی تابحال به این مشکل برخورده بود راهنماییتون میکرد
اینکه کسی جواب نداده به این دلیله که نخواستن اطلاع غیر موثقی بهتون بدن که بیشتر گمراهتون کنن
به نظر من هم شما به اداره گذرنامه یا پلیس+10 مراجعه کنید و مشکلتون رو کامل و صادقانه باهشون درمیون بگذارید ببینید چه راهی پیش پاتون میگذارند
البته میتونید مصاحبه در سفارت آمریکا رو نگید و مثلا بگید سفارت کانادا تهران مصاحبه دارید.
ضمنا اگر احساس کردید دارن سر میدوانندتون یا به قول ما مشهدیا سنگ پلخمونتون میکنند برید به بازرسی اداره گذرنامه و ازشون بخواید مشکلتون رو رسیدگی کنند
موفق باشید
[/quote]
اولا كه متشكرم وقت گذاشتيد ثانيا من به گذرنامه و پليس +10 مراجعه كردم و گفتم فرم پر كردم و مصاحبه دارم ولي آنها گفتند اصلا مهم نيست و سفارت به اين چيز ها گير نميده من ميخواستم از اشخاصي كه قبلا مصاحبه داشتند بپرسم ايا واقعا سفارت به اين مسئله اهميت نميده؟
[/quote]
دوست عزيز
من اكيداً پيشنهاد ميكنم كه از همينجا درستش كنيد،بالاخره اين حضرات اشتباه كردن و بايد درستش كنن ديگه، مگه غير از اينه !!
موفق باشيد
[/quote]
البته حضرات براي اشتباه خود 60000تومان ناقابل هم بنده را جريمه كردند ولي هنوز جواب قطعي براي تعويض پاسپورت ندادندبه هر حال از جوابتون ممنون من هنوز پيگيرم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سوال ۳۰ فرم های ds -230
لیست جاهایی که از ۱۶ سالگی به بعد بیشتر از 6 ماه زندگی کردید .همسر من ۱۰ سال در آلمان زندگی کرده واما در فرم visay های توریستی که قبلا گرفتیم نوشتیم حتا یک بر ویسا ۵ ساله امریکا تو آلمان گرفته اما ما اشتباها تو ds -۲۳۰ وارد نکردیم
حالا چی کار کنم به kcc ایمیل کنم و بگم اشتباه شده
روز مصاحبه قبلا از قسم خوردن بگم
لطفآ سریع جواب بدید
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-13 ساعت 17:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-13 ساعت 20:16 توسط nahid.t.)
تو اين روزها همش دلهره كارنت شدن را داشتم حالا بعد از كارنت شدن فرم ها رو چك كردم ديدم كه فرم 230 (الف)قسمت2 را فاميلي همسرم را بايد مينوشتم ننوشتم و(ب)قسمت43aرا نه زدم را (ج)قسمت 45راامضا كردم با اين سه اشتباه حالا بايد چي كار كنم؟وقتي ايميل زدم كه مداركم رسيده قابل قبول زده بود وايرادي نگرفته بود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
در بخش 10 و 11 قسمت اول فرم 230 من آدرس يكي از فاميلام رو نوشتم. الان اون فرد به عنوان اسپانسر هست؟ اگه اسپانسرم يعني كسي كه فرم I-134 رو امضا ميكنه فرد ديگه اي باشه ولي بخوام مداركم به همون آدرس قبليه پست بشه كه قبلا اعلام كردم عيبي نداره؟ بايد دوباره اعلام كنم به KCC؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
چه شركتي دولتي محسوب مي شه؟ من درموسسه كيش زبان درس دادم و قرارداد حق التدريس داشتم . اگه بپرسن بگم نيمه دولتي يا خصوصي؟ آيا سفارت خودش مي دونه يا در اين خصوص تحقيق كرده؟
معيار دقيقش چيه كه يك شركت خصوصي يا نيمه دولتي يا دولتي باشه؟
ممنون ميشم كمك كنيد چند روز ديگه مصاحبه دارم.
ش کیس : 2011AS0025XXX
دریافت نامه قبولی: may 24 2010
کنسولگری: ابو ظبي
ارسال فرمها: 2010 ,Jun 6
کارنت شدن: Jun 2011
دریافت نامه دوم: 15 Jun
مصاحبه:19 July
دریافت ویزا: 19 July
هزینه ها: 1500$
ورود به آمریکا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان وقت بخیر. ایمیلی که به سفارت آنکارا میزنیم که مدارک دستشون رسیده و تایید کنن مدارک رو یا نه چی هست؟
و روی ترجمه ها و کپی اصل مدارک باید چیزی بنویسم؟کیس نامبر اسم یا... یا لازم نیست
ممنون می شم زود جواب منو بدین خیلی ممنون
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011