2011-07-24 ساعت 19:34
دوستان عزیز
کسی تا حالا از پست بانک پرینت مالی گرفته؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوالات مطرح شده برندگان 2011
|
2011-07-24 ساعت 19:34
دوستان عزیز
2011-07-24 ساعت 20:13
2011-07-25 ساعت 02:24
دوستان
خیلی رومها رو گشتم اما از محتوای برگ 9 سوالی چیزی ننوشتیذ چی می پرسن توشون معمولا؟ ممنونم
2011-07-25 ساعت 09:26
سلام. من از برندگاه 2012 هستم. ببخشيد كه سوالم رو اينجا مطرح ميكنم. آخه شما چون كارت پايان خدمتتون رو ترجمه كرديد اطلاعاتتون بيشتره: تو قسمت branch واسه سربازي چي بنويسم؟ (infantry يا conscript يا هرچيز ديگه) من امريه بودم و درجه هم ستوان يكم بوده تو نيروي زميني ارتش بودم. لطفاً زود جواب بديد. ممنون
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا مصاحبه:1نوامبر2011 كليرنس: 13 دسامبر دريافت ويزا: 7 فوريه ورود به امریکا: April 2012- Houston تشکر کنندگان: California ، pooya.s
2011-07-25 ساعت 10:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-25 ساعت 10:20 توسط California.)
(2011-07-25 ساعت 09:26)Man نوشته: سلام. من از برندگاه 2012 هستم. ببخشيد كه سوالم رو اينجا مطرح ميكنم. آخه شما چون كارت پايان خدمتتون رو ترجمه كرديد اطلاعاتتون بيشتره: تو قسمت branch واسه سربازي چي بنويسم؟ (infantry يا conscript يا هرچيز ديگه) من امريه بودم و درجه هم ستوان يكم بوده تو نيروي زميني ارتش بودم. لطفاً زود جواب بديد. ممنون دوست عزیز لازم نیست حتما conscript رو بنویسید چون اونا خودشون میدونن خدمت در ایران از نوع اجباری هست به نظر من همینکه بنویسید army کفایت میکنه و برای توضیح شاخه هم می تونید بنویسید Area Army یا Field Army البته بهتره که کلمات با ترجمه کارت پایان خدمت یکی باشه موفق باشید (2011-07-24 ساعت 16:37)سامان صفایی نوشته: سلام دوستان حقیقت بهتره همون سابقه کار قبلی تون رو ببرید هرچند ممکنه از شما در وقت مصاحبه سابقه کار نخوان ولی به گفته دوستان و تجربه اونها اگر در شرکت خصوصی بودید بهتره سابقه کارتون را ارائه بدید
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
2011-07-25 ساعت 17:11
(2011-07-24 ساعت 16:37)سامان صفایی نوشته: سلام دوستاندوست عزیز گفتن حقیقت در همه مراحل بهترین گزینه است. در سایت مهاجرت امریکا در خصوص ارائه سابقه کار نوشته شده که از عبارتی همچون self-employed پرهیز کنید. لینکش رو هر چقدر گشتم پیدا نکردم ولی به نظر بنده شما با در اختیار گذاشتن سوابق خودبه پروسه کلیرنس خود کمک میکنید . بدیهی است این نظر شخص بنده است و تصمیم نهایی به عهده شماست. تشکر کنندگان: Ashkan78 ، سامان صفایی ، vahidvm60
2011-07-25 ساعت 17:36
(2011-07-25 ساعت 09:26)Man نوشته: سلام. من از برندگاه 2012 هستم. ببخشيد كه سوالم رو اينجا مطرح ميكنم. آخه شما چون كارت پايان خدمتتون رو ترجمه كرديد اطلاعاتتون بيشتره: تو قسمت branch واسه سربازي چي بنويسم؟ (infantry يا conscript يا هرچيز ديگه) من امريه بودم و درجه هم ستوان يكم بوده تو نيروي زميني ارتش بودم. لطفاً زود جواب بديد. ممنون Rank: infantry
2011-07-25 ساعت 22:05
(2011-07-24 ساعت 01:34)nima.nabizadeh نوشته:(2011-07-24 ساعت 00:42)nahid.t نوشته:ممنون دوست عزیز از راهنماییتون،(2011-07-23 ساعت 10:51)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان،من هرچی میخوام به سفارت(آنکارا) تماس بگیرم نمیشه(مشغول هست) e-mail هم که جواب ندادن، اين شماره را از سايتش گرفتم امروز هم دوباره با سفارت تماس داشتم تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، najibi ، mojezeh khamoosh
2011-07-25 ساعت 22:45
سلام. من فردا یک هفته است که به آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه جواب ایمیلم را ندادن؟ از دوستان کسی بوده که مدارکش رو یکی دو هفته اخیر فرستاده و جواب گرفته باشه؟
دارم نگران می شم چی کار کنم من؟CA-Ankara@state.gov به این میل زدم. راستی منم امیدوارم این قضیه کلیرنس به یک جای خوب برسه و هممون خوشحال شیم موفق باشید
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011 سفر اول nov2011
2011-07-25 ساعت 23:23
(2011-07-25 ساعت 22:45)respina31 نوشته: سلام. من فردا یک هفته است که به آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه جواب ایمیلم را ندادن؟ از دوستان کسی بوده که مدارکش رو یکی دو هفته اخیر فرستاده و جواب گرفته باشه؟ از سایت شرکت پستی مربوطه پیگیری کنید سریعتره
2011-07-26 ساعت 00:07
عکس ۵در۵ هم باید بفرستیم به آنکارا ۱۵ روز قبل؟ یا عکس رو با خودمون ببریم روز مصاحبه؟
کیس نامبر: 43xxx
مصاحبه: انکارا تاریخ مصاحبه: 13 sep (2011-07-26 ساعت 00:07)Mojtabacazi نوشته: عکس ۵در۵ هم باید بفرستیم به آنکارا ۱۵ روز قبل؟ یا عکس رو با خودمون ببریم روز مصاحبه؟ ما توی مدارک 15 روز قبل فرستاده بودیم ووقتی روز مصاحبه 2تا دیگه دادیم اونها با ویزایی که برم پست کردند برگشت خورد ولازم نشد. به نظر من بفرستید چون کاراز محکم کاری عیب نمیکنه . درضمن 2تا برای مدیکال لازم دارید. بچه ها یــــــــک سوال : اگر کسی از طریق خانوادگی اقدام کرده باشه میتونه بازم تو لاتاری شرکت کنه؟ واگه برنده بشه میتونه بره؟ مشکلی پیش نمیاد؟ بچه ها یــــــــک سوال : اگر کسی از طریق خانوادگی اقدام کرده باشه میتونه بازم تو لاتاری شرکت کنه؟ واگه برنده بشه میتونه بره؟ مشکلی پیش نمیاد؟ تشکر کنندگان: najibi
2011-07-26 ساعت 01:28
راستی بچه ها من امروز برای بین المللی کردن گواهینامه هامون رفته بودم وگرفتم وروش نوشته مجوز رانندگی بین المللی (ترجمه گواهینامه ) حالا من نمیدونم باید گواهیناممونو یک بار دیگه هم ترجمه کنیم یا همین کافیه؟ درضمن اگر کسی میخواد برای این کار اقدام کنه سعی کنید کارت بانک با خودتون داشته باشید تا همونجا پول رو پرداخت کنید وگرنه باید برید بانک تجارت و کلی هم اونجا معطل شید. 31.200 تومان هم هزینش میشه.
ممنون میشم جوابمو بدید. تشکر کنندگان: najibi
2011-07-26 ساعت 02:10
با سلام
شاره کیس مامان من ۴۳۰۰۰۰ هست. یه ایمیل به ادرس KCCDV@state.gov فرستادم و این جواب واسم اومد: The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email dated 7/21/2011. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions. Thank you for contacting KCC. میخواست بدونم معنیش چی هست؟ ایا ادرس ایمیل اشتباه هست؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. (2011-07-25 ساعت 02:24)سامان صفایی نوشته: دوستان دوست عزیز ، سلام لطفا به آدرس های زیر مراجعه کنید http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid80121 http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid83803 (2011-07-26 ساعت 02:10)bahar_2300 نوشته: با سلام دوست عزیز ، سلام شما نفرمودید که چه ایمیلی زدید که همچین جوابی دادند ولی به احتمال زیاد اطلاعاتتون رو درست توی ایمیل نفرستادید . شما باید بالای هر ایمیلی که به KCC ارسال میکنید ، اطلاعات زیر رو به ترتیب نوشته باشید : Case Number: FIRST NAME: LAST NAME: Date of Birth: mm/dd/yyyy Preference Category: DV DIVERSITY Foreign State Chargeability: IRAN
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb محل سکونت : NJ |