کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام دوستان
ببخشید اگه سوالم تکراریه:میشه شماره تلفن خانم ملیکا رو واسه من بذارید؟
مرسی
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام
میخواستم بدونم بابت هزینه مصاحبه برای بچه زیر دوسال هم همون مقدار بزرگسال هزینه میگیرن یا اینکه بستگی به این داره که اون بچه پاسپورت جدا داره یا تو پاس والدینشه ؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-07-28 ساعت 01:49)golesang نوشته:  دوستان عزیز سلام
میخواستم بدونم بابت هزینه مصاحبه برای بچه زیر دوسال هم همون مقدار بزرگسال هزینه میگیرن یا اینکه بستگی به این داره که اون بچه پاسپورت جدا داره یا تو پاس والدینشه ؟؟؟

دوست عزیز سلام
پاسپورت مجزا برای همه اعضای کیستون اجباریه
از اونجایی که این 819$ رو هزینه های اداری سفارت و وزارت امور خارجه برای بررسی پروندتون وصدور ویزا اعلام میکنند بله برای همه سنین اجباری و یکسانه
موفق باشید
تشکر کنندگان: golesang ، final destination ، tamanna ، najibi
(2011-07-28 ساعت 02:13)vahidvm60 نوشته:  
(2011-07-28 ساعت 01:49)golesang نوشته:  دوستان عزیز سلام

دوست عزیز سلام
پاسپورت مجزا برای همه اعضای کیستون اجباریه
از اونجایی که این 819$ رو هزینه های اداری سفارت و وزارت امور خارجه برای بررسی پروندتون وصدور ویزا اعلام میکنند بله برای همه سنین اجباری و یکسانه
موفق باشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون بابت اجباری بودن پاسپورت مجزا چیزی نمیدونستم هرچند که بچه های من پاس جدا دارن

شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: final destination ، tamanna ، najibi
(2011-07-26 ساعت 10:50)respina31 نوشته:  [quote='mojezeh khamoosh' pid='122253' dateline='1311654527']
[quote='marjan59' pid='122214' dateline='1311627490']
راستی بچه ها من امروز برای بین المللی کردن گواهینامه هامون رفته بودم وگرفتم وروش نوشته مجوز رانندگی بین المللی (ترجمه گواهینامه ) حالا من نمیدونم باید گواهیناممونو یک بار دیگه هم ترجمه کنیم یا همین کافیه؟ درضمن اگر کسی میخواد برای این کار اقدام کنه سعی کنید کارت بانک با خودتون داشته باشید تا همونجا پول رو پرداخت کنید وگرنه باید برید بانک تجارت و کلی هم اونجا معطل شید. 31.200 تومان هم هزینش میشه.
ممنون میشم جوابمو بدید.

سلام

خود گواهینامه رو ترجمه کنید، شرکت بیمه ی من گواهینامه بین المللی رو ازم قبول نکرد ولی ترجمه رو کرد (برای تخفیف از بابت طول مدتی که دانندگی کردم)
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: final destination ، tamanna ، najibi
ببخشید کسی میتونه به من آدرس سایت ups را بده. من نمیتونم پیداش کنم. یعنی یادم رفته کجا باید دنبالش بگردم.
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا
تشکر کنندگان:
(2011-07-28 ساعت 10:31)obama نوشته:  ببخشید کسی میتونه به من آدرس سایت ups را بده. من نمیتونم پیداش کنم. یعنی یادم رفته کجا باید دنبالش بگردم.

http://www.ups.com.tr/
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: obama ، najibi
با سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:

میخواستم بدونم مدارکی که باید دوهفته قبل به آنکارا فرستاده بشه از هر مدرک چند نسخه باید باشه؟ منظورم این هست که ترجمه مدارک یکی کافی هاست یا باید کپیش رو هم بفرستیم؟
دوم اینکه روزه مصاحبه باید کپی مدارکی که دو هفته قبل فرستادیم رو باز با خودمون ببریم؟ اگر اره کپی کافی هست یا باز باید اصل مدرک ترجمه رو ببریم؟
باید جزو مدارک عکس هم بفرستیم؟ چندتا؟
با توجه به اینکه ما ساکن شیراز هستیم، کارت بین المللی واکسن باید به تایید پاستور تهران برسه یا اینکه شیرازواکسن ها تایید بشه کافی هست؟
ممنون از راهنماییتون.
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، free_free
(2011-07-28 ساعت 13:32)bahar_2300 نوشته:  با سلام.

میخواستم بدونم مدارکی که باید دوهفته قبل به آنکارا فرستاده بشه از هر مدرک چند نسخه باید باشه؟ منظورم این هست که ترجمه مدارک یکی کافی هاست یا باید کپیش رو هم بفرستیم؟
دوم اینکه روزه مصاحبه باید کپی مدارکی که دو هفته قبل فرستادیم رو باز با خودمون ببریم؟ اگر اره کپی کافی هست یا باز باید اصل مدرک ترجمه رو ببریم؟
با توجه به اینکه ما ساکن شیراز هستیم، کارت بین المللی واکسن باید به تایید پاستور تهران برسه یا اینکه شیرازواکسن ها تایید بشه کافی هست؟
ممنون از راهنماییتون.

سلام،شما اصل تمامی مدارکتون رو بدین دارالترجمه،بعد از روی ترجمه ها یک نسخه کپی بگیرید و کپی ها رو پست کنید سفارت،و روز مصاحبه هم اصل تمام مدارک باید همراهتون باشه(اصل+اصل ترجمه).
عکس هم 2تا. کارت هم اگر جایی کارت بین المللی صادر کنه معتبره،البته اینطور که من تو پستها خوندم،برای احتیاط اگر برین پاستور بهتره.
دوستان با تجربه اگر جایی اشتباه گفتم لطفا تصحیح کنید.ممنون.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، bahar_2300 ، tamanna ، farzad-it ، nahid.t ، final destination ، moeen
(2011-07-28 ساعت 14:38)mehdi47 نوشته:  

ممنون از راهنماییتون.

سلام،شما اصل تمامی مدارکتون رو بدین دارالترجمه،بعد از روی ترجمه ها یک نسخه کپی بگیرید و کپی ها رو پست کنید سفارت،و روز مصاحبه هم اصل تمام مدارک باید همراهتون باشه(اصل+اصل ترجمه).
عکس هم 2تا. کارت هم اگر جایی کارت بین المللی صادر کنه معتبره،البته اینطور که من تو پستها خوندم،برای احتیاط اگر برین پاستور بهتره.

دوست عزیز، شما باید اصل ترجمه ها و کپی مدارک رو ارسال کنید نه کپی ترجمه.
تشکر کنندگان: najibi ، bahar_2300 ، tamanna ، free_free
سلام ، ما ویزا ها رو گرفتیم اگر بخواههیم آدرسی که گرین کارت میره رو عوض کنیم باید به کجا میل بزنیم ؟ با تشکر
تشکر کنندگان: tamanna ، nahid.t ، ravian ، aghdam ، free_free
(2011-07-28 ساعت 22:30)roza63 نوشته:  سلام ، ما ویزا ها رو گرفتیم اگر بخواههیم آدرسی که گرین کارت میره رو عوض کنیم باید به کجا میل بزنیم ؟ با تشکر

ضمن تبریک بایت گرفتن ویزا، وقتی وارد فرودگاه امریکا شدید می توانید آدرسی که گیرین کارت تان میرود را عوض کنید.
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: tamanna ، roza63 ، najibi ، free_free ، vahidvm60
(2011-07-28 ساعت 14:38)mehdi47 نوشته:  

ممنون از راهنماییتون.

ممنون از توضیحاتتون. لطف کردید.

تشکر کنندگان: tamanna ، free_free
با سلام.

مامان من برنده لاتاری هست و ۸ سپتامبر آنکارا مصاحبه دارن. به همراه پدرم مصاحبه میرن .چندتا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید.:

میخواستم بدونم اگر یک سند خونه رهن بانک باشه و توی سند نوشته باشه که رهن بانک هست وقتی میدیم واسه ترجمه با توجه به اینکه توی ترجمه میزان رهن هست ، این سند واسه سفارت آنکارا ارزشه ملکی داره یا نه؟
فرم w2 فقط یک برگه هست یا اینکه کل برگه های مربوط به مالیات 3 سال رو که واسه هر سال یک دسته خیلی زیاد هست رو باید اسپانسر بفرسته؟
تشکر کنندگان: free_free
نمیدونستم این پست رو کجا بنویسم!!!!!!خوووووووب.حالا که تاریخ مصاحبه مشخص شد بیاین در مورد اینکه حالا باید چیکار کنیم حرف بزنیم.نمیدونم از کجا شروع کنمBig Grin یکی شروع کنه!!!
تشکر کنندگان: nahid.t ، ravian ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان