کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2011-07-26 ساعت 02:26)aghdam نوشته:  
(2011-07-25 ساعت 02:24)سامان صفایی نوشته:  دوستان
خیلی رومها رو گشتم اما از محتوای برگ 9 سوالی چیزی ننوشتیذ
چی می پرسن توشون معمولا؟
ممنونم

دوست عزیز ، سلام
لطفا به آدرس های زیر مراجعه کنید
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid80121
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid83803
(2011-07-26 ساعت 02:10)bahar_2300 نوشته:  با سلام
شاره کیس مامان من ۴۳۰۰۰۰ هست. یه ایمیل به ادرس KCCDV@state.gov فرستادم و این جواب واسم اومد:

The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email dated
7/21/2011. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific
Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of
your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website
is the definitive means of determining whether or not you were selected
for possible further processing.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included
your case number, first and last name, and date of birth with your
inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will
be unable to process your inquiry

For other information and to view frequently asked questions, please
visit the Department of State Website at www.travel.state.gov. Under the
Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then
select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered.
The frequently asked questions can be found at the bottom of the
instructions.

Thank you for contacting KCC.

میخواست بدونم معنیش چی هست؟ ایا ادرس ایمیل اشتباه هست؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

دوست عزیز ، سلام
شما نفرمودید که چه ایمیلی زدید که همچین جوابی دادند ولی به احتمال زیاد اطلاعاتتون رو درست توی ایمیل نفرستادید .
شما باید بالای هر ایمیلی که به KCC ارسال میکنید ، اطلاعات زیر رو به ترتیب نوشته باشید :

Case Number:
FIRST NAME:
LAST NAME:
Date of Birth: mm/dd/yyyy
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

ممنون از پاسختون. من این کار رو کردم. دیقیقا همنون طوری که قبلا ایمیل فرستاده بودم واسه چک کردن رسیدن فرمهای سری اول ایمیل زدم. دفعه قبل بهم جواب دادن. آدرس ایمیل که همون KCCDV@state.gov هست؟ متن ایمیل این بود:

Case Number: ***********
FIRST NAME: ***********
LAST NAME: ***********
Date of Birth:***********

To whom it may concern,

According to the “VISA Bulletin For august 2010” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in Ankara.

تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 02:55)bahar_2300 نوشته:  ممنون از پاسختون. من این کار رو کردم. دیقیقا همنون طوری که قبلا ایمیل فرستاده بودم واسه چک کردن رسیدن فرمهای سری اول ایمیل زدم. دفعه قبل بهم جواب دادن. آدرس ایمیل که همون KCCDV@state.gov هست؟ متن ایمیل این بود:

Case Number: ***********
FIRST NAME: ***********
LAST NAME: ***********
Date of Birth:***********

To whom it may concern,

According to the “VISA Bulletin For august 2010” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in Ankara.

سلام
آره . . . منم الان فرستادم و همین جواب اومد . . . فکر کنم اینقدر دوستان ایمیل زدند که نرم افزاری که پاسخ اتوماتیک ارسال میکنه قاطی کرده Big Grin
به هر حال فکر نمی کنم چیزه مهمی باشه و احتمالا تو همین یکی دو روزه جواب می دن . . .
راستی August 2011 . . . ولی مهم نیست
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi
دوستان میشه تگه کسی میدونه بگه دقیقا کجای این سایت نوشته که عدم سو پیشینه ایران قابل قبول نیست ونیازی نیست؟ هیچکدوم از دوستانیکه رفتن مصاحبه عدم سوپیشینه نگرفتن؟
dvselectee.state.gov
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: California
(2011-07-26 ساعت 03:56)مهسا ح نوشته:  دوستان میشه تگه کسی میدونه بگه دقیقا کجای این سایت نوشته که عدم سو پیشینه ایران قابل قبول نیست ونیازی نیست؟ هیچکدوم از دوستانیکه رفتن مصاحبه عدم سوپیشینه نگرفتن؟
dvselectee.state.gov

خیر ، گواهی سوء پیشینه برای ایرانیان (ساکن ایران) لازم نیست اطلاعات بیشتر در این لینک:
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fe...l?cid=9217
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: Linspire ، مهسا ح ، najibi
(2011-07-26 ساعت 01:28)marjan59 نوشته:  راستی بچه ها من امروز برای بین المللی کردن گواهینامه هامون رفته بودم وگرفتم وروش نوشته مجوز رانندگی بین المللی (ترجمه گواهینامه ) حالا من نمیدونم باید گواهیناممونو یک بار دیگه هم ترجمه کنیم یا همین کافیه؟ درضمن اگر کسی میخواد برای این کار اقدام کنه سعی کنید کارت بانک با خودتون داشته باشید تا همونجا پول رو پرداخت کنید وگرنه باید برید بانک تجارت و کلی هم اونجا معطل شید. 31.200 تومان هم هزینش میشه.
ممنون میشم جوابمو بدید.

با سلام
دوست عزیز اگه امکان داره یه توضیحی بدید که برای اینکار باید کجا رفت و چه مدارکی لازم هست؟
با تشکر
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
تشکر کنندگان:
(2011-07-26 ساعت 01:28)marjan59 نوشته:  راستی بچه ها من امروز برای بین المللی کردن گواهینامه هامون رفته بودم وگرفتم وروش نوشته مجوز رانندگی بین المللی (ترجمه گواهینامه ) حالا من نمیدونم باید گواهیناممونو یک بار دیگه هم ترجمه کنیم یا همین کافیه؟ درضمن اگر کسی میخواد برای این کار اقدام کنه سعی کنید کارت بانک با خودتون داشته باشید تا همونجا پول رو پرداخت کنید وگرنه باید برید بانک تجارت و کلی هم اونجا معطل شید. 31.200 تومان هم هزینش میشه.
ممنون میشم جوابمو بدید.

خدمت عزیزان عرض کنم که ایالتهای مختلف آمریکا قوانینشون فرق میکند اما در مورد تگزاس که من هستم با گواهینامه بین المللی به قولی 3 ماه و به قولی دیگر 1 سال از تاریخ صدور میشه رانندگی کرد در هر حال اینکار رو یکی دو هفته مونده به پروازتون انجام بدید و دوم اینکه ترجمه گواهینامه اینجا ارزشی ندارد
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: Hornet ، mojezeh khamoosh ، najibi ، marjan59
(2011-07-26 ساعت 08:58)mojezeh khamoosh نوشته:  
ممنون میشم جوابمو بدید.

با سلام
دوست عزیز اگه امکان داره یه توضیحی بدید که برای اینکار باید کجا رفت و چه مدارکی لازم هست؟
با تشکر

آدرس : خ. خرمشهر-خ.عربعلي-پلاك 2
مدارك :
2قطعه عكس 3*4
گواهينامه
تصوير صفحه اول گذرنامه
تكميل فرم درخواست
پول
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، mojezeh khamoosh ، najibi
(2011-07-26 ساعت 08:58)mojezeh khamoosh نوشته:  
ممنون میشم جوابمو بدید.

با سلام
با تشکر

مدارك لازم جهت درخواست مجوز رانندگي بين المللي:

- گواهینامه معتبر جمهوری اسلامی ایران

- دو قطعه عكس تمام رخ زمینه سفید 3 * 4

( در صورتیکه عکس گواهینامه با عینک می باشد عکسها حتما با عینک باشد )

- ارائه گواهینامه بین المللی قبلی ( در صورت دارا بودن)

- ارائه تصویر صفحه اول گذرنامه ( در صورت دارا بودن )

- تکمیل فرم درخواست ( فارسی و لاتین - تاریخ تولد لاتین می بایست به میلادی درج گردد )

- پرداخت مبلغ 000/300 ریال بابت هر جلد گواهینامه

( در صورتیکه گواهینامه خودرو و موتور سیکلت با هم صادر شود مبلغ 400000 ریال دریافت خواهد شد )

روشهای دریافت گواهینامه رانندگی بین المللی *

1- مراجعه به کانون "معاونت اسناد و مدارک بین المللی "

تهران – خ خرمشهر- خ شهيد عربعلي – پلاك 2

2-مراجعه به یکی از نمایندگیهای کانون در سراسر کشور(تحویل فوری)

3- مراجعه به ادارات پست سراسر کشور (زمان تحویل یک هفته پس از ارسال مدارک)

4-از طریق اینترنت (زمان تحویل حدودا 7 روز کاری)
(2011-07-25 ساعت 22:45)respina31 نوشته:  سلام. من فردا یک هفته است که به آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه جواب ایمیلم را ندادن؟ از دوستان کسی بوده که مدارکش رو یکی دو هفته اخیر فرستاده و جواب گرفته باشه؟
دارم نگران می شم چی کار کنم من؟CA-Ankara@state.gov به این میل زدم.
...

من از پست dhl استفاده کردم و سایتش نوشت company stamp تحویل گرفته. یعنی دیگه جواب نمیده؟ حالا من چی کار کنم؟
خیلی نگران هستم دوستان لطفا کمکم کنید چی کار کنمSadSad
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: Hornet ، mojezeh khamoosh ، tamanna ، najibi
(2011-07-25 ساعت 22:45)respina31 نوشته:  سلام. من فردا یک هفته است که به آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه جواب ایمیلم را ندادن؟ از دوستان کسی بوده که مدارکش رو یکی دو هفته اخیر فرستاده و جواب گرفته باشه؟

راستی منم امیدوارم این قضیه کلیرنس به یک جای خوب برسه و هممون خوشحال شیم
موفق باشید

بله دوست عزیز .من یک هفته بعد از رسیدن مدارکم از داخل خود سایت نه اون آدرسی که شما ایمیل زدی براشون ایمیل زدم و فرداش اون ها به من جواب دادنSUBJECT :WHAT IS THE STATUS OF MY IMMIGRANT VISA CASE از این سابجکت بهتر در گزینه های موجود بهتر ندیدم.باید بری داخل سایت قسمت CONTACT US بخش IMMIGRANT VISA BY EMAIL
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، nima.nabizadeh
(2011-07-26 ساعت 11:12)farzad.s نوشته:  

راستی منم امیدوارم این قضیه کلیرنس به یک جای خوب برسه و هممون خوشحال شیم
موفق باشید

بله دوست عزیز .من یک هفته بعد از رسیدن مدارکم از داخل خود سایت نه اون آدرسی که شما ایمیل زدی براشون ایمیل زدم و فرداش اون ها به من جواب دادنSUBJECT :WHAT IS THE STATUS OF MY IMMIGRANT VISA CASE از این سابجکت بهتر در گزینه های موجود بهتر ندیدم.باید بری داخل سایت قسمت CONTACT US بخش IMMIGRANT VISA BY EMAIL

در ضمن منم وقتی مدارکم رسیده بود و از سایت dhl چک کردم زده بود COMPANY STAMP این یعنی اون کسی که تحویل گرفته مدارکت را مهر سفارت را زده در زمان تحویل. نگران نباش مدارکت رسیده به سفارت .برای اینکه خیالت راحت بشه از داخل سایت یه ایمیل بزن براشون حتما جواب میگیری.فقط ایمیل را یک بار بفرست برات پیغام میاد که 5 تا 7 روز کاری جوابت را میدیم و مجددا ایمیل نفرستید.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: respina31 ، alirezagh ، najibi
مدارک لازم برای گواهینیمه همونیه که دوستمون نوشتن فقط مبلغش شده 31200 تومان و اصل گذرنامه لازم بود نه کپی. واگر کسی برایهمسرش هم اقدام میکنه حتماشناسنامه باهاش باشه . من خیابان خرمشهررفتم ونیم ساعته کارم درست شد.
تشکر کنندگان: Hornet ، mojezeh khamoosh ، tamanna ، najibi
با سلام
با تشکر
[/quote]

آدرس : خ. خرمشهر-خ.عربعلي-پلاك 2
مدارك :
2قطعه عكس 3*4
گواهينامه
تصوير صفحه اول گذرنامه
تكميل فرم درخواست
پول
[/quote]

در ضمن می تونین برید به سایت www.govahiname.ir و یه اکانت بسازید و از این طریق اقدام کنید.
منم همین کارو کردم و یک هفته بعد گواهینامم اومد دم در خونه.
تشکر کنندگان: mojezeh khamoosh ، tamanna ، coming soon ، najibi ، nima.nabizadeh
اگه مدارک دیر برسه به سفارت آنکارا،مثلا 12 روز قبل از مصاحبه چی میشه؟
این قضیه 15 روز چقدر جدیه؟با DHL فرستادم 8 روز پیش و هنوز نرسیده.اینم از پست Express.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: tamanna ، ali_ho
(2011-07-27 ساعت 15:10)final destination نوشته:  اگه مدارک دیر برسه به سفارت آنکارا،مثلا 12 روز قبل از مصاحبه چی میشه؟
این قضیه 15 روز چقدر جدیه؟با DHL فرستادم 8 روز پیش و هنوز نرسیده.اینم از پست Express.

به نظر من که اصلاً مهم نیست و بیخودی نگران نباش روز مصاحبه من کسی بود که اصلاً مدارک رو پست نکرده بود همون روز ازش مدارک رو گرفتند و گفتند چون زودتر به دستمون نرسیده بود کمی بررسی کنیم و بهش وقت مصاحبه برای فرداش رو دادند که فردا هم رفت و بدون مشکل مصاحبه شد ....
تشکر کنندگان: frozen mind ، tamanna ، vahidvm60 ، nima.nabizadeh ، silia ، final destination ، ali_ho ، nahid.t ، najibi
سلام من همسرم دو سال پيش تومور مغزي داشت وعمل كرد كسي ميدونه اين از نظر پزشكي مشكل ايجاد ميكنه يانه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان