موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-26 ساعت 03:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-26 ساعت 03:12 توسط aghdam.)
(2011-07-26 ساعت 02:55)bahar_2300 نوشته: ممنون از پاسختون. من این کار رو کردم. دیقیقا همنون طوری که قبلا ایمیل فرستاده بودم واسه چک کردن رسیدن فرمهای سری اول ایمیل زدم. دفعه قبل بهم جواب دادن. آدرس ایمیل که همون KCCDV@state.gov هست؟ متن ایمیل این بود:
Case Number: ***********
FIRST NAME: ***********
LAST NAME: ***********
Date of Birth:***********
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
To whom it may concern,
According to the “VISA Bulletin For august 2010” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in Ankara.
سلام
آره . . . منم الان فرستادم و همین جواب اومد . . . فکر کنم اینقدر دوستان ایمیل زدند که نرم افزاری که پاسخ اتوماتیک ارسال میکنه قاطی کرده
به هر حال فکر نمی کنم چیزه مهمی باشه و احتمالا تو همین یکی دو روزه جواب می دن . . .
راستی August 2011 . . . ولی مهم نیست
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه تگه کسی میدونه بگه دقیقا کجای این سایت نوشته که عدم سو پیشینه ایران قابل قبول نیست ونیازی نیست؟ هیچکدوم از دوستانیکه رفتن مصاحبه عدم سوپیشینه نگرفتن؟
dvselectee.state.gov
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-26 ساعت 03:56)مهسا ح نوشته: دوستان میشه تگه کسی میدونه بگه دقیقا کجای این سایت نوشته که عدم سو پیشینه ایران قابل قبول نیست ونیازی نیست؟ هیچکدوم از دوستانیکه رفتن مصاحبه عدم سوپیشینه نگرفتن؟
dvselectee.state.gov
خیر ، گواهی سوء پیشینه برای ایرانیان (ساکن ایران) لازم نیست اطلاعات بیشتر در این لینک:
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fe...l?cid=9217
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-26 ساعت 01:28)marjan59 نوشته: راستی بچه ها من امروز برای بین المللی کردن گواهینامه هامون رفته بودم وگرفتم وروش نوشته مجوز رانندگی بین المللی (ترجمه گواهینامه ) حالا من نمیدونم باید گواهیناممونو یک بار دیگه هم ترجمه کنیم یا همین کافیه؟ درضمن اگر کسی میخواد برای این کار اقدام کنه سعی کنید کارت بانک با خودتون داشته باشید تا همونجا پول رو پرداخت کنید وگرنه باید برید بانک تجارت و کلی هم اونجا معطل شید. 31.200 تومان هم هزینش میشه.
ممنون میشم جوابمو بدید.
با سلام
دوست عزیز اگه امکان داره یه توضیحی بدید که برای اینکار باید کجا رفت و چه مدارکی لازم هست؟
با تشکر
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-26 ساعت 01:28)marjan59 نوشته: راستی بچه ها من امروز برای بین المللی کردن گواهینامه هامون رفته بودم وگرفتم وروش نوشته مجوز رانندگی بین المللی (ترجمه گواهینامه ) حالا من نمیدونم باید گواهیناممونو یک بار دیگه هم ترجمه کنیم یا همین کافیه؟ درضمن اگر کسی میخواد برای این کار اقدام کنه سعی کنید کارت بانک با خودتون داشته باشید تا همونجا پول رو پرداخت کنید وگرنه باید برید بانک تجارت و کلی هم اونجا معطل شید. 31.200 تومان هم هزینش میشه.
ممنون میشم جوابمو بدید.
خدمت عزیزان عرض کنم که ایالتهای مختلف آمریکا قوانینشون فرق میکند اما در مورد تگزاس که من هستم با گواهینامه بین المللی به قولی 3 ماه و به قولی دیگر 1 سال از تاریخ صدور میشه رانندگی کرد در هر حال اینکار رو یکی دو هفته مونده به پروازتون انجام بدید و دوم اینکه ترجمه گواهینامه اینجا ارزشی ندارد
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-26 ساعت 10:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-26 ساعت 10:54 توسط respina31.)
(2011-07-26 ساعت 08:58)mojezeh khamoosh نوشته: (2011-07-26 ساعت 01:28)marjan59 نوشته: راستی بچه ها من امروز برای بین المللی کردن گواهینامه هامون رفته بودم وگرفتم وروش نوشته مجوز رانندگی بین المللی (ترجمه گواهینامه ) حالا من نمیدونم باید گواهیناممونو یک بار دیگه هم ترجمه کنیم یا همین کافیه؟ درضمن اگر کسی میخواد برای این کار اقدام کنه سعی کنید کارت بانک با خودتون داشته باشید تا همونجا پول رو پرداخت کنید وگرنه باید برید بانک تجارت و کلی هم اونجا معطل شید. 31.200 تومان هم هزینش میشه.
ممنون میشم جوابمو بدید.
با سلام
دوست عزیز اگه امکان داره یه توضیحی بدید که برای اینکار باید کجا رفت و چه مدارکی لازم هست؟
با تشکر
مدارك لازم جهت درخواست مجوز رانندگي بين المللي:
- گواهینامه معتبر جمهوری اسلامی ایران
- دو قطعه عكس تمام رخ زمینه سفید 3 * 4
( در صورتیکه عکس گواهینامه با عینک می باشد عکسها حتما با عینک باشد )
- ارائه گواهینامه بین المللی قبلی ( در صورت دارا بودن)
- ارائه تصویر صفحه اول گذرنامه ( در صورت دارا بودن )
- تکمیل فرم درخواست ( فارسی و لاتین - تاریخ تولد لاتین می بایست به میلادی درج گردد )
- پرداخت مبلغ 000/300 ریال بابت هر جلد گواهینامه
( در صورتیکه گواهینامه خودرو و موتور سیکلت با هم صادر شود مبلغ 400000 ریال دریافت خواهد شد )
روشهای دریافت گواهینامه رانندگی بین المللی *
1- مراجعه به کانون "معاونت اسناد و مدارک بین المللی "
تهران – خ خرمشهر- خ شهيد عربعلي – پلاك 2
2-مراجعه به یکی از نمایندگیهای کانون در سراسر کشور(تحویل فوری)
3- مراجعه به ادارات پست سراسر کشور (زمان تحویل یک هفته پس از ارسال مدارک)
4-از طریق اینترنت (زمان تحویل حدودا 7 روز کاری)
(2011-07-25 ساعت 22:45)respina31 نوشته: سلام. من فردا یک هفته است که به آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه جواب ایمیلم را ندادن؟ از دوستان کسی بوده که مدارکش رو یکی دو هفته اخیر فرستاده و جواب گرفته باشه؟
دارم نگران می شم چی کار کنم من؟CA-Ankara@state.gov به این میل زدم.
...
من از پست dhl استفاده کردم و سایتش نوشت company stamp تحویل گرفته. یعنی دیگه جواب نمیده؟ حالا من چی کار کنم؟
خیلی نگران هستم دوستان لطفا کمکم کنید چی کار کنم
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-25 ساعت 22:45)respina31 نوشته: سلام. من فردا یک هفته است که به آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه جواب ایمیلم را ندادن؟ از دوستان کسی بوده که مدارکش رو یکی دو هفته اخیر فرستاده و جواب گرفته باشه؟
راستی منم امیدوارم این قضیه کلیرنس به یک جای خوب برسه و هممون خوشحال شیم
موفق باشید
بله دوست عزیز .من یک هفته بعد از رسیدن مدارکم از داخل خود سایت نه اون آدرسی که شما ایمیل زدی براشون ایمیل زدم و فرداش اون ها به من جواب دادنSUBJECT :WHAT IS THE STATUS OF MY IMMIGRANT VISA CASE از این سابجکت بهتر در گزینه های موجود بهتر ندیدم.باید بری داخل سایت قسمت CONTACT US بخش IMMIGRANT VISA BY EMAIL
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-26 ساعت 11:12)farzad.s نوشته: (2011-07-25 ساعت 22:45)respina31 نوشته: سلام. من فردا یک هفته است که به آنکارا ایمیل زدم که مدارکم رسیده یا نه جواب ایمیلم را ندادن؟ از دوستان کسی بوده که مدارکش رو یکی دو هفته اخیر فرستاده و جواب گرفته باشه؟
راستی منم امیدوارم این قضیه کلیرنس به یک جای خوب برسه و هممون خوشحال شیم
موفق باشید
بله دوست عزیز .من یک هفته بعد از رسیدن مدارکم از داخل خود سایت نه اون آدرسی که شما ایمیل زدی براشون ایمیل زدم و فرداش اون ها به من جواب دادنSUBJECT :WHAT IS THE STATUS OF MY IMMIGRANT VISA CASE از این سابجکت بهتر در گزینه های موجود بهتر ندیدم.باید بری داخل سایت قسمت CONTACT US بخش IMMIGRANT VISA BY EMAIL
در ضمن منم وقتی مدارکم رسیده بود و از سایت dhl چک کردم زده بود COMPANY STAMP این یعنی اون کسی که تحویل گرفته مدارکت را مهر سفارت را زده در زمان تحویل. نگران نباش مدارکت رسیده به سفارت .برای اینکه خیالت راحت بشه از داخل سایت یه ایمیل بزن براشون حتما جواب میگیری.فقط ایمیل را یک بار بفرست برات پیغام میاد که 5 تا 7 روز کاری جوابت را میدیم و مجددا ایمیل نفرستید.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک لازم برای گواهینیمه همونیه که دوستمون نوشتن فقط مبلغش شده 31200 تومان و اصل گذرنامه لازم بود نه کپی. واگر کسی برایهمسرش هم اقدام میکنه حتماشناسنامه باهاش باشه . من خیابان خرمشهررفتم ونیم ساعته کارم درست شد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اگه مدارک دیر برسه به سفارت آنکارا،مثلا 12 روز قبل از مصاحبه چی میشه؟
این قضیه 15 روز چقدر جدیه؟با DHL فرستادم 8 روز پیش و هنوز نرسیده.اینم از پست Express.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من همسرم دو سال پيش تومور مغزي داشت وعمل كرد كسي ميدونه اين از نظر پزشكي مشكل ايجاد ميكنه يانه؟