کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
همون زمانی که ازدواج میکنین باید یک سری دیگه فرم پر کنین با اطلاعات جدید هم برای خودتون هم همسرتون و به همراه عکس و ترجمه سند ازدواج و ترجمه شناسنامه ها بفرستین به KCC. این اطلاعات در نامه قبولی موجوده. بعد هم تایید میکنن که فرم ها رسیده و به پرونده اضافه شده.
مطمئنم چون هیچ موردی (از کسانی که ازدواج کردند بعد از قبولی) نبوده که مشکلی داشته باشن
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: User
(2010-07-30 ساعت 21:17)silia نوشته:  واقعا ممنونم.حرف شما کاملا صحیح است ولی 1سوال من هنوز بی جوابه.
اینکه من چند وقت بعد از گرفتن گرین کارت میتونم برای همسرم اقدام کنم؟
و چند وقت طول میکشه که اون بتونه بیاد؟
بخاطر ریسک من ترجیح میدهم که مجرد اقدام کنم تا خیالم راحت باشه و بعد از اینکه رفتم برای اون اقدام کنم.

silia عزیز
اگر تاپیک های این قسمت را مطالعه کنید جواب سوالتون را پیدا می کنید و هم اطلاعات خوبی از تجربیات دیگر دوستان بدست میارید.
موفق باشید.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: User ، ravian
سوال
من این فرم دی اس 230 رو هم برای خودم یه بار پر کنم هم یه بار برای همسرم؟
یعنی 2 تا از این فرم بفرستم؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-31 ساعت 21:37)boshra نوشته:  سوال
من این فرم دی اس 230 رو هم برای خودم یه بار پر کنم هم یه بار برای همسرم؟
یعنی 2 تا از این فرم بفرستم؟

دقیقا Smile
(2010-07-31 ساعت 14:29)final destination نوشته:  يه سوال:
من در نوشتن اسمم توي فرمها بي دقتي كردم و از روي پاسپورت ننوشتم.توي پاسپورت اسسمم با***ou*** هست در حاليكه من نوشتم ***oo*** .آيا اين اشتباه بزرگيه؟لازمه مكاتبه كنم؟و آيا قبل از مصاحبه كه مدارك مي فرستم ميتونم اصلاحيه بفرستم؟لطفا منو راهنمايي كنيد.
سلام
فرستادن یک ایمیل برای درخواست تصحیح هیچ ضرر و هزینه ای نداره، پس یک ایمیل تصحیح بفرست. اونها هم ایمیل رو میزارن روی پرونده. مشکل بزرگی نیست.
موفق باشید.

در ضمن لطفا سوال را فقط یکبار ارسال کنید. پست های تکراری خلاف قوانین سایت است. پست تکراری شما حذف شد.
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
موقع سوگند خوردن در مصاحبه چه چیزهایی رو باید قسم بخوریم؟
بچه هایی که رفتن میگن آفیسر میگه و ما باید تکرار کنیم. سوال اینه که آفیسر چی میگه؟

و سوال دوم به چی باید قسم بخوریم؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-07-31 ساعت 11:39)jamirfakhri نوشته:  سلام به همه دوستان،

کیس نامبر خانوم من حدود 10000 هست. ما اگه خدا بخواد 5 شهریور داریم میریم مونترال(برای ادامه تحصیل من) و البته پیگیر کارای لاتاری هم هستیم. (یعنی زمان مصاحبه ما کانادا هستیم)

می خواستم از دوستان عزیز بپرسم با این شرایط واسه واکسیناسیون چه کار کنیم؟ اگر اینجا واکسن بزنیم که کار نیمه تمام می مونه؟
میشه نصفش رو ایران زد و مابقیش رو کانادا؟

ممنون میشم اگر راهنمایمون کنید.
سپاس

سلام
بهترین کار اینه که تا آخرین روزی که اینجا هستید همه واکسن ها رو بزنید. (مشکل فقط باید هپاتیت باشه) بعد کارت همه واکسن ها رو ببرید پاستور اونها هم واکسن هایی رو که زدید براتون توی کارت مخصوص ذکر می کنه. حالا رفتید هر جای دیگه دنیا خوب نوبت های دیگه واکسن رو هم اونجا بزنید. اونجا هم کارت بین المللی رو نشون بدید خودشون یک کاریش می کنن ، لابد یک گواهیی تاییدیه ای چیزی به شما میدهند! بعد اونها رو ببرید مصاحبه.
موفق باشید
تشکر کنندگان: ravian
سلام
کمک فوری لطفاً

امشب 1 آگوست هستش و باید به KCC ایمیل بزنیم برای دریافت CASE NUMBER . لطفاً متن نامه ایی را که باید بفرستیم را بدهید.

ممنون
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-08-01 ساعت 01:19)sorooshii نوشته:  سلام
کمک فوری لطفاً

امشب 1 آگوست هستش و باید به KCC ایمیل بزنیم برای دریافت CASE NUMBER . لطفاً متن نامه ایی را که باید بفرستیم را بدهید.

ممنون

میدونم خیلی عجله داری تا شماره کیس رو بدونی Smile پس برو به تاپیک مربوطه Big Grin این هم لینک متن نامه درخواست کیس نامبر ایشالا که یک کیس نامبر نیک و بسیار خوب برات بفرستن Smile
تشکر کنندگان: ravian ، free_free ، sorooshii
(2010-08-01 ساعت 01:27)User نوشته:  
(2010-08-01 ساعت 01:19)sorooshii نوشته:  سلام
کمک فوری لطفاً

ممنون

میدونم خیلی عجله داری تا شماره کیس رو بدونی Smile پس برو به تاپیک مربوطه Big Grin این هم لینک متن نامه درخواست کیس نامبر ایشالا که یک کیس نامبر نیک و بسیار خوب برات بفرستن Smile

-----------------------------------------------------------------------------------
سلام

تشکر از USER عزیز

واقعاً چقدر خوبه که دریافت کمک به این راحتی امکان پذیر هستش.

من ایمیل زدم. البته به اجازه مدیر محترم ، متن نامه را اینجا کپی می کنم تا امکان دسترسی در تاپیک های مختلف سایت به این نامه مهم باشه. جون فکر کنم امروز و فردا خیلی از افراد باید این نامه را ایمیل بزنند.

kccdv@state.gov

Confirmation Number: 0000000000000000
FIRSTNAME: XXXXXXX
LASTNAME: XXXXXXX
Date of birth: (Month/Day/Year)
Country Chargeability : Iran

Dear Sir/Madam,
I checked my status at DV-Lottery Status check, and I noticed that I have been selected for further processing. Since I have not received the Notification Letter, I would appreciate if you would send me the first Notification Letter via E-mail.
Thank you very much for your time and consideration.
Best Regards,

----------------------------------------------------------

پاسخ اتوماتیک KCC:

Greetings,

Your inquiry or message has been received and routed to the appropriate
group. If you are looking for the latest DV Lottery instructions, they
can be found here:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1318.html.

This is an automated message, please do not reply.

Thank You,
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians
(2010-08-01 ساعت 00:25)User نوشته:  

کیس نامبر خانوم من حدود 10000 هست. ما اگه خدا بخواد 5 شهریور داریم میریم مونترال(برای ادامه تحصیل من) و البته پیگیر کارای لاتاری هم هستیم. (یعنی زمان مصاحبه ما کانادا هستیم)

می خواستم از دوستان عزیز بپرسم با این شرایط واسه واکسیناسیون چه کار کنیم؟ اگر اینجا واکسن بزنیم که کار نیمه تمام می مونه؟

سپاس

سلام
بهترین کار اینه که تا آخرین روزی که اینجا هستید همه واکسن ها رو بزنید. (مشکل فقط باید هپاتیت باشه) بعد کارت همه واکسن ها رو ببرید پاستور اونها هم واکسن هایی رو که زدید براتون توی کارت مخصوص ذکر می کنه. حالا رفتید هر جای دیگه دنیا خوب نوبت های دیگه واکسن رو هم اونجا بزنید. اونجا هم کارت بین المللی رو نشون بدید خودشون یک کاریش می کنن ، لابد یک گواهیی تاییدیه ای چیزی به شما میدهند! بعد اونها رو ببرید مصاحبه.
موفق باشید

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
سلام به دوستان عزیز و ممنون از راهنماییهاتون

اگر کسی دانشجوی فوق لیسانس باشه با توجه به اینکه مدرکه لیسانسش رو دانشگاه موقع ثبت نام گرفته، برای روز مصاحبه چی باید ببره؟

آیا گواهی اشتغال به تحصیل که ترجمه رسمی شده باشه کافیه؟

ممنون که جواب می دین.
تشکر کنندگان:
(2010-08-01 ساعت 00:17)free_free نوشته:  سلام بچه ها
موقع سوگند خوردن در مصاحبه چه چیزهایی رو باید قسم بخوریم؟
بچه هایی که رفتن میگن آفیسر میگه و ما باید تکرار کنیم. سوال اینه که آفیسر چی میگه؟

و سوال دوم به چی باید قسم بخوریم؟

باید قسم بخورین که هر چی در فرم ها نوشتین و گفتین عین حقیقته.
چون هرکسی یک اعتقادی داره نمیگن بهتون به چی قسم بخورین. شما فقط میگین قسم میخورم.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians
(2010-08-01 ساعت 08:29)jamirfakhri نوشته:  
(2010-08-01 ساعت 00:25)User نوشته:  

سپاس

سلام
موفق باشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
سلام به دوستان عزیز و ممنون از راهنماییهاتون
اگر کسی دانشجوی فوق لیسانس باشه با توجه به اینکه مدرکه لیسانسش رو دانشگاه موقع ثبت نام گرفته، برای روز مصاحبه چی باید ببره؟
آیا گواهی اشتغال به تحصیل که ترجمه رسمی شده باشه کافیه؟
ممنون که جواب می دین.
سلام
ترجمه کارت دانشجویی و خوب اون گواهی تحصیلی حتما مفید خواهد بود.
اگه اشتباه نکنم برندگان سال قبل این مدارک رو (بخصوص ترجمه کارت دانشجویی) برده بودند مصاحبه.
تشکر کنندگان:
bita جان از اينكه وقت مي ذاري و جواب سوالهاي منو ميدي خيلي خيلي ازت ممنونم.حتما همين كار را ميكنم.به اميد خدا فردا توي مصاحبه موفق ميشين و خيلي خيلي زود ويزاتون را ميگيريد.Smile
من خيلي سوال ميپرسم شرمنده.الان 1سوال ديگه برام ايجاد شد.اينكه وقتي 2نفر ميشيم آيا توي شرايط اسپانسر تغييري ايجاد ميشه؟البته ميدونم كه براي هر نفر بايد حداقل 15 الي 20 هزار دلار گردش حساب داشته باشيم.اسپانسر چطور؟اونو نميدونم.من الان 1 اسپانسر دارم ولي نميدونم 2نفر را ساپورت ميكنه يا نه.اگه 2نفر را ساپورت نكرد،خودم فكر ميكنم كه يا بايد 2تا اسپانسر جور كنيم يا 1اسپانسر با 1حساب بانكي.آيا اين فكر من درسته؟
ميشه كمكم كنيد و بگيد تبديل 30/06/** به ميلادي چي ميشه؟ببخشيد اينجا سوال كردم نميدونستم كجا بايد بپرسم.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
مي خواستم سوال كنم اگه بريم امريكا و گرين كارتمون را بگيريم ميتونيم بر گرديم و فقط سالي يك بار بريم مثلا سالي 2ماه و دوم اينكه براي درخواست سيتيزن چكار بايد بكنيم يعني بايد اعلام كنيم يا اينكه نه؟ لطفا در مورد هر دو سوالم كامل توضيح بدهيد.
با تشكر
تشکر کنندگان:
سلام من هم mail زدم به kcc.به منم همون متن اتوماتيك را فرستاد.با همون آدرس اينترنتي.حالا چيكار كنم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان