کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-01 ساعت 12:36)User نوشته:  
(2010-08-01 ساعت 08:29)jamirfakhri نوشته:  
(2010-08-01 ساعت 00:25)User نوشته:  
(2010-07-31 ساعت 11:39)jamirfakhri نوشته:  سلام به همه دوستان،

کیس نامبر خانوم من حدود 10000 هست. ما اگه خدا بخواد 5 شهریور داریم میریم مونترال(برای ادامه تحصیل من) و البته پیگیر کارای لاتاری هم هستیم. (یعنی زمان مصاحبه ما کانادا هستیم)

می خواستم از دوستان عزیز بپرسم با این شرایط واسه واکسیناسیون چه کار کنیم؟ اگر اینجا واکسن بزنیم که کار نیمه تمام می مونه؟
میشه نصفش رو ایران زد و مابقیش رو کانادا؟

ممنون میشم اگر راهنمایمون کنید.
سپاس

سلام
بهترین کار اینه که تا آخرین روزی که اینجا هستید همه واکسن ها رو بزنید. (مشکل فقط باید هپاتیت باشه) بعد کارت همه واکسن ها رو ببرید پاستور اونها هم واکسن هایی رو که زدید براتون توی کارت مخصوص ذکر می کنه. حالا رفتید هر جای دیگه دنیا خوب نوبت های دیگه واکسن رو هم اونجا بزنید. اونجا هم کارت بین المللی رو نشون بدید خودشون یک کاریش می کنن ، لابد یک گواهیی تاییدیه ای چیزی به شما میدهند! بعد اونها رو ببرید مصاحبه.
موفق باشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
سلام به دوستان عزیز و ممنون از راهنماییهاتون
اگر کسی دانشجوی فوق لیسانس باشه با توجه به اینکه مدرکه لیسانسش رو دانشگاه موقع ثبت نام گرفته، برای روز مصاحبه چی باید ببره؟
آیا گواهی اشتغال به تحصیل که ترجمه رسمی شده باشه کافیه؟
ممنون که جواب می دین.
سلام
ترجمه کارت دانشجویی و خوب اون گواهی تحصیلی حتما مفید خواهد بود.
اگه اشتباه نکنم برندگان سال قبل این مدارک رو (بخصوص ترجمه کارت دانشجویی) برده بودند مصاحبه.

سلام User عزیز:

من در مورد اسپانسر هم 2سوال داشتم که امیدوارم بتونم رو کمکت حساب کنم:
1) آیا گواهی تمکن مالی باید به اسم همسرم (برنده اصلی) باشه یا اگر به اسم من هم باشه کفایت می کنه؟

2) می تون الان یک گواهی تمکن مالی از یک بانک ایرانی بگیرم و مثلاً 5 ماه دیگه (روز مصاحبه) اونو ارائه بدم؟ یا اینکه گواهی تمکن مالی باید در بازه زمانی مشخصی تهیه بشه تا اعتبار داشته باشه؟

ممنون و سپاسگزارم
تشکر کنندگان:
(2010-08-01 ساعت 15:05)silia نوشته:  سلام من هم mail زدم به kcc.به منم همون متن اتوماتيك را فرستاد.با همون آدرس اينترنتي.حالا چيكار كنم؟

===========================================

سلام

فکر کنم باید منتظر بود امروز و فردا جواب بدهند. ما هم منتظریم. البته با توجه به اینکه 9 ساعت از ما عقبتر هستش ایالت کنتاکی ، باید این رو در نظر گرفت و آخر شب چک کرد دیگه.

خدا کنه جواب بدن حالا. نمیشه فرم ها رو پر کرد save کرد. این قابلیت را نداره ظاهراً. وگرنه فرم ها را پر می کردیم حداقل توی این فاصلهSad

اما اگر جواب دادن سریعاً دوستان را در جریان بگذارید.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-08-01 ساعت 16:21)sorooshii نوشته:  
(2010-08-01 ساعت 15:05)silia نوشته:  سلام من هم mail زدم به kcc.به منم همون متن اتوماتيك را فرستاد.با همون آدرس اينترنتي.حالا چيكار كنم؟

سلام

فکر کنم باید منتظر بود امروز و فردا جواب بدهند. ما هم منتظریم. البته با توجه به اینکه 9 ساعت از ما عقبتر هستش ایالت کنتاکی ، باید این رو در نظر گرفت و آخر شب چک کرد دیگه.

خدا کنه جواب بدن حالا. نمیشه فرم ها رو پر کرد save کرد. این قابلیت را نداره ظاهراً. وگرنه فرم ها را پر می کردیم حداقل توی این فاصلهSad

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان:

سلام

دوست عزیز فرمهایی که در تاپیک های 122 و 230 (در صفحات اولیه) ضمیمه شده، این قابلیت را دارا می باشند.
می توانید از آنها استفاده کنید.
موفق باشید
تشکر کنندگان:

سلام

سلام.از اينكه جواب داديد ممنون.فكر نميكنم كه امشب هم جواب بدن.ولي اگه خبري شد حتما ميگم.
من پيشنهاد مي كنم كه فرمها را پرينت بگيرين و توي اين فاصله دستي پر كنيد تا هر سوالي پيش آمد از دوستان محترم كه خيلي هم لطف دارند بپرسين.
تشکر کنندگان:
(2010-08-01 ساعت 17:57)silia نوشته:  

سلام

سلام.از اينكه جواب داديد ممنون.فكر نميكنم كه امشب هم جواب بدن.ولي اگه خبري شد حتما ميگم.
من پيشنهاد مي كنم كه فرمها را پرينت بگيرين و توي اين فاصله دستي پر كنيد تا هر سوالي پيش آمد از دوستان محترم كه خيلي هم لطف دارند بپرسين.
----------------------------------------------------------------------------

سلام

خواهش میکنم، بهرصورت ما به این سایت میایم که از تجربیات هم استفاده کنیم و بنوعی به جواب سوالاتمون برسیم.

بله، من هم فکر میکنم که امشب هم خبری نشه.

فکرکنم اگه بخوان فقط به ایمیل های ایران برسن ، چند روز زمان ببرهSmile

بهرصورت من هم به محض پاسخ kcc ، در همین تاپیک اعلام می کنم.

فرم ها رو قبلاً دستی پر کردم و تا حدودی آمادگی دارم، اما اصل کاری و تایپ چیزی دیگریست که باید دقت شود.
تشکر کنندگان:
فرم 122 قابل تایپ و قابل ذخیره را از این پست بردارید: http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid51238
تشکر کنندگان:
(2010-08-02 ساعت 00:45)User نوشته:  فرم 122 قابل تایپ و قابل ذخیره را از این پست بردارید: http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid51238

=============================================

سلام

من این فایل را دانلود کردم از کانت دوست عزیز در صفحه اول که گفتند دینامیک کردن ، اما save نشد. اگر نکته خاصی داره که باید رعایت کنیم بفرمایید.
تشکر کنندگان:
(2010-08-02 ساعت 01:11)sorooshii نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 00:45)User نوشته:  فرم 122 قابل تایپ و قابل ذخیره را از این پست بردارید: http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid51238

=============================================

سلام

من این فایل را دانلود کردم از کانت دوست عزیز در صفحه اول که گفتند دینامیک کردن ، اما save نشد. اگر نکته خاصی داره که باید رعایت کنیم بفرمایید.

با نرم افزار فاکس ایت یا آدوبی آکروبات پرو باز و ویرایش کنید. سپس ذخیره. همه دوستان قبلی به همین روش فرم ها را تایپ کردند.
اگر هم ذخیره نمیشد، فرم را که پر کردید یک پرینت PDF از آن بگیرید. یعنی تبدیل به PDF.

موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2010-08-01 ساعت 12:46)silia نوشته:  bita جان از اينكه وقت مي ذاري و جواب سوالهاي منو ميدي خيلي خيلي ازت ممنونم.حتما همين كار را ميكنم.به اميد خدا فردا توي مصاحبه موفق ميشين و خيلي خيلي زود ويزاتون را ميگيريد.Smile
من خيلي سوال ميپرسم شرمنده.الان 1سوال ديگه برام ايجاد شد.اينكه وقتي 2نفر ميشيم آيا توي شرايط اسپانسر تغييري ايجاد ميشه؟البته ميدونم كه براي هر نفر بايد حداقل 15 الي 20 هزار دلار گردش حساب داشته باشيم.اسپانسر چطور؟اونو نميدونم.من الان 1 اسپانسر دارم ولي نميدونم 2نفر را ساپورت ميكنه يا نه.اگه 2نفر را ساپورت نكرد،خودم فكر ميكنم كه يا بايد 2تا اسپانسر جور كنيم يا 1اسپانسر با 1حساب بانكي.آيا اين فكر من درسته؟
ميشه كمكم كنيد و بگيد تبديل 30/06/** به ميلادي چي ميشه؟ببخشيد اينجا سوال كردم نميدونستم كجا بايد بپرسم.

سلام
اگر هنوز نتونستيد براي تبديل تاريختون جواب بگيريد آدرس ايميلتون را برام بذاريد تا يك نرم افزار براتون بفرستم كه اين كار را براتون به راحتي انجام مي دهد.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان:
نرم افزار تبدیل تاریخ رو از اینجا دانلود کنید
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
success و seravin جان از پاسختون ممنون.دستتون درد نكنه. :-)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ،من امروز رفتم فرم هاي اوليه رابه kccپست كنم .باجه پست ازم كد پستي مقصد راگفت بايد در فيش dhl بنويسي .كسي ميدونه كد پستي آدرس kcc چيه؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-02 ساعت 11:06)kamran22 نوشته:  سلام دوستان ،من امروز رفتم فرم هاي اوليه رابه kccپست كنم .باجه پست ازم كد پستي مقصد راگفت بايد در فيش dhl بنويسي .كسي ميدونه كد پستي آدرس kcc چيه؟

سلام
آدرس کامل رو خودش هست، همون آدرس رو بنویس.
همه همونجوری پست کردن
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
سلام به همه بزرگایی که اینقد با حوصله جواب دوستانو می دن.ایشالا اگه کارای منم درست شد بتونم این زحماتو جبران کنم.در ضمن نامه ما اصلا به دستمون نرسید و میل زدیم به کی سی سی واسه دریافت کیس نامبر.به علت کمبود اطلاعات و خبر نداشتن از این سایت عالی ما زمان ثبت نام اولیه یک سری اطلاعات اشتباه اساسی دادیم:1:اسم فرزندان زیر 21 سال(من) تو فرم مادر(برنده اصلی) قید نشده 2:مامانم متارکه کرده بود ولی هنوز طلاق کامل صورت نگرفته بود ولی مطلقه تو فرم قید شد 3:فامیل مامانم به جای avval که تو پاسپورت هست aval زده شده.
حالا سوالاتم:1:من به گفته دوستان فرمارو تمام مراحلو انجام دادم به عنوان همراه مامانم و می خوام تو یه sheet توضیح بدیم براشون که این جریانات پیش اومده و با فرما بفرستیم.دقیقا چی بنویسم که مشکلو تا حد امکان حل کنه؟
2:در مورد فامیل مامانم الان فامیلی که تو پاسپورت هستو نوشتم و می خوام واسه اونم توضیح بدم براشون و کپی ترجمه شناسنامه مامانم و خودم رو هم با فرما بفرستم.نظرتون چیه؟
3:در مورد این که مامانم هنوز طلاق رسمی نگرفته بوده ولی جدا بوده یک سری مدارک داریم که نشوندهنده ی متارکه هست و الان طلاق نامه دستمونه.اونارم می خوایم یک کپی از ترجمه هاش همراه با یک صفحه توضیح بفرستیم.نظر شما؟؟؟
4:آیا تو بند 31a منم باید اسم مادرمو بنویسم تو فرمم؟
5:تو بند 31b اسم خواهرم که 25سالشه و الان نمی تونه با ما بیاد باید نوشته بشه تو فرم مامانم؟
6:من مامانم کار آزاد یعنی آرایشگری می کنه 20 ساله ولی گواهی کار نداره اما مدرک فنی و حرفه ای آرایشگری داره و همینطور دیپلم کودکیاری.آیا اگه تو سوابق شغلیش این 20 سالو بنویسم ولی گواهی کار نداشته باشه مشکل داره؟و همین مدارک کفایت می کنه؟
7:من دانشجو پرستاری ام که دو ترم مونده.به عنوان آخرین مدرک تحصیلیم بنویسم اینو و بزنم to present یا اصلا ننویسم و تا پیش دانشگاهیو فقط بنویسم؟
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان: 1979SAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان