موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-01 ساعت 12:46)silia نوشته: bita جان از اينكه وقت مي ذاري و جواب سوالهاي منو ميدي خيلي خيلي ازت ممنونم.حتما همين كار را ميكنم.به اميد خدا فردا توي مصاحبه موفق ميشين و خيلي خيلي زود ويزاتون را ميگيريد.
من خيلي سوال ميپرسم شرمنده.الان 1سوال ديگه برام ايجاد شد.اينكه وقتي 2نفر ميشيم آيا توي شرايط اسپانسر تغييري ايجاد ميشه؟البته ميدونم كه براي هر نفر بايد حداقل 15 الي 20 هزار دلار گردش حساب داشته باشيم.اسپانسر چطور؟اونو نميدونم.من الان 1 اسپانسر دارم ولي نميدونم 2نفر را ساپورت ميكنه يا نه.اگه 2نفر را ساپورت نكرد،خودم فكر ميكنم كه يا بايد 2تا اسپانسر جور كنيم يا 1اسپانسر با 1حساب بانكي.آيا اين فكر من درسته؟
ميشه كمكم كنيد و بگيد تبديل 30/06/** به ميلادي چي ميشه؟ببخشيد اينجا سوال كردم نميدونستم كجا بايد بپرسم.
سلام
اگر هنوز نتونستيد براي تبديل تاريختون جواب بگيريد آدرس ايميلتون را برام بذاريد تا يك نرم افزار براتون بفرستم كه اين كار را براتون به راحتي انجام مي دهد.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
success و seravin جان از پاسختون ممنون.دستتون درد نكنه. :-)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،من امروز رفتم فرم هاي اوليه رابه kccپست كنم .باجه پست ازم كد پستي مقصد راگفت بايد در فيش dhl بنويسي .كسي ميدونه كد پستي آدرس kcc چيه؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-02 ساعت 11:06)kamran22 نوشته: سلام دوستان ،من امروز رفتم فرم هاي اوليه رابه kccپست كنم .باجه پست ازم كد پستي مقصد راگفت بايد در فيش dhl بنويسي .كسي ميدونه كد پستي آدرس kcc چيه؟
سلام
آدرس کامل رو خودش هست، همون آدرس رو بنویس.
همه همونجوری پست کردن
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بزرگایی که اینقد با حوصله جواب دوستانو می دن.ایشالا اگه کارای منم درست شد بتونم این زحماتو جبران کنم.در ضمن نامه ما اصلا به دستمون نرسید و میل زدیم به کی سی سی واسه دریافت کیس نامبر.به علت کمبود اطلاعات و خبر نداشتن از این سایت عالی ما زمان ثبت نام اولیه یک سری اطلاعات اشتباه اساسی دادیم:1:اسم فرزندان زیر 21 سال(من) تو فرم مادر(برنده اصلی) قید نشده 2:مامانم متارکه کرده بود ولی هنوز طلاق کامل صورت نگرفته بود ولی مطلقه تو فرم قید شد 3:فامیل مامانم به جای avval که تو پاسپورت هست aval زده شده.
حالا سوالاتم:1:من به گفته دوستان فرمارو تمام مراحلو انجام دادم به عنوان همراه مامانم و می خوام تو یه sheet توضیح بدیم براشون که این جریانات پیش اومده و با فرما بفرستیم.دقیقا چی بنویسم که مشکلو تا حد امکان حل کنه؟
2:در مورد فامیل مامانم الان فامیلی که تو پاسپورت هستو نوشتم و می خوام واسه اونم توضیح بدم براشون و کپی ترجمه شناسنامه مامانم و خودم رو هم با فرما بفرستم.نظرتون چیه؟
3:در مورد این که مامانم هنوز طلاق رسمی نگرفته بوده ولی جدا بوده یک سری مدارک داریم که نشوندهنده ی متارکه هست و الان طلاق نامه دستمونه.اونارم می خوایم یک کپی از ترجمه هاش همراه با یک صفحه توضیح بفرستیم.نظر شما؟؟؟
4:آیا تو بند 31a منم باید اسم مادرمو بنویسم تو فرمم؟
5:تو بند 31b اسم خواهرم که 25سالشه و الان نمی تونه با ما بیاد باید نوشته بشه تو فرم مامانم؟
6:من مامانم کار آزاد یعنی آرایشگری می کنه 20 ساله ولی گواهی کار نداره اما مدرک فنی و حرفه ای آرایشگری داره و همینطور دیپلم کودکیاری.آیا اگه تو سوابق شغلیش این 20 سالو بنویسم ولی گواهی کار نداشته باشه مشکل داره؟و همین مدارک کفایت می کنه؟
7:من دانشجو پرستاری ام که دو ترم مونده.به عنوان آخرین مدرک تحصیلیم بنویسم اینو و بزنم to present یا اصلا ننویسم و تا پیش دانشگاهیو فقط بنویسم؟
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!