کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-07-28 ساعت 16:55)sani نوشته:  سلام دوستان لطفا كمك كنيد:
من فوق ديپلم دارم از دانشگاه آزاد و دبيرستان كامپيوتر خوندم رشته كاردانش همون طور كه مي دونيد ما پيش دانشگاهي نداريم يعني 3 سال دبيرستان داريم و سپس دانشگاه . در پستهايي كه خوندم مدرك دبيرستان و پيش دانشگاهي مي خوان ولي طبق قانون ايران ما كه كاردانش هستيم پيش دانشگاهي نگذرونديم مي خواسنم ببينم مشكلي پيش نمياد؟ و من براي فرستادن مداركم به سفارت بايد فقط ترجمه بفرستم يا اصلشم لازممممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي از همهههههههههههههههههه..............

من فکر میکنم آخرین مدرک تحصیلی کفایت می کند اما دوستان مطلع تر فرموده بودند احتیاط واجب است که مدرک دیپلم را هم ترجمه کرده و همراه داشته باشیم، که منطقی تر هم هست که هرچه بزرگترها میگویند گوش کنیم.
در مورد فرستادن مدارک به سفارت تا جایی که میدانم 15 روز قبل از مصاحبه باید ترجمه مدارک برای سفارت امریکا در انکارا پست شود و در هنگام مصاحبه هم اصل و هم ترجمه آنها همراه ما باشد. در سفارت ابوظبی اما نیازی به پست کردن مدارک نیست و گویا اصلاً اصل مدارک را هم حال نمی کنند ببینند!! اما در هر حال هر جفتش باید باشه : اصل و ترجمه
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان: ravian ، arash004
دوستان اين سوال چندبار تكرار شد آيا براي مصاحبه آنكارا بهتر است يا ابوظبي ؟ضمن اينكه اگر دراولين نامه محل مصاحبه مثلا"نوشته باشد محل مصاحبه آنكارا مشود آنرا به ابوظبي تغيير داد وبالعكس يا نه؟البته من هنوز نامه دريافت نكردم وساكن اصفهان هستم.با تشكر.
تشکر کنندگان:
(2010-07-28 ساعت 16:55)sani نوشته:  سلام دوستان لطفا كمك كنيد:
من فوق ديپلم دارم از دانشگاه آزاد و دبيرستان كامپيوتر خوندم رشته كاردانش همون طور كه مي دونيد ما پيش دانشگاهي نداريم يعني 3 سال دبيرستان داريم و سپس دانشگاه . در پستهايي كه خوندم مدرك دبيرستان و پيش دانشگاهي مي خوان ولي طبق قانون ايران ما كه كاردانش هستيم پيش دانشگاهي نگذرونديم مي خواسنم ببينم مشكلي پيش نمياد؟ و من براي فرستادن مداركم به سفارت بايد فقط ترجمه بفرستم يا اصلشم لازممممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي از همهههههههههههههههههه..............

دوست عزیز این سئوال برای کسای دیگیه هم پیش اومده .
من خودم مثل شما هستم و دیپلم کار و دانش و کاردانی ساخت وتولید دارم و روز مصاحبه اصلا نپرسید چند سال درس خوندی. . . مطمئن باشید اونها هم از نظام آموزشی ما خبر دارن و این مسئله هیچ مشکلی برای شما ها نداره
با آرزوی موفقیت همه شما ها 2011 و با آرزوی صبر ایوب
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: User ، Amir78
(2010-07-29 ساعت 09:56)kamran22 نوشته:  دوستان اين سوال چندبار تكرار شد آيا براي مصاحبه آنكارا بهتر است يا ابوظبي ؟ضمن اينكه اگر دراولين نامه محل مصاحبه مثلا"نوشته باشد محل مصاحبه آنكارا مشود آنرا به ابوظبي تغيير داد وبالعكس يا نه؟البته من هنوز نامه دريافت نكردم وساكن اصفهان هستم.با تشكر.

سلام کامران عزیز
یک تاپیک دقیقا به همین نام وجود داره که هر کسی نظرشو نوشته! شاید اونجا بتونی تصمیم بگیری کدومشو انتخاب کنی
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2163
موفق باشید
تشکر کنندگان:
دوست گرامی
نه هیچ تغییری در تاریخ مصاحبه ندادم و ندادند وبه همین راحتی هم نخواهند داد..فقط به جای اینکه زودتر مصاحبه شم و زودتر کلیر و در نهایت زودتر ویزا بگیرم میشه گفت با شماره های 11 و 12 هزار همراه شدمWink
[/quote]

دوست گرام؛
اگه میشه بیشتر توضیح بدید.مگه visa Bulletin شماره اعلام که میکنه مثلا" سال پیش تا 7000 رو اعلام کرد و شماره کیس شما 6xxx بود چطور با 11000 وقت مصاحبه دادن؟
اینکه فرم را زودتر بفرستیم فقط در همون محدوده ایی که اعلام میشه تتاثیر داره دیگه؟ مثلا" من با کیس نامبره 9xxx اگه مدارکم و 3ماه زودتر از کیس 7xxx بفرستم و محدوده اعلامی visa Bulletin 7500 باشه چطور میشه من زودتر برم مصاحبه؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام.نمیدونم باید اینجا سوال میکردم یا نه.اگه اشتباهه به بزرگیه خودتون ببخشید.من 1 برنده 2011 ای هستم که با وجود اینکه مرداد تمام شده ولی هنوز نامه ای دریافت نکردم.من از طریق سایت متوجه شدم که برنده شدم.نمیدونم باید چیکار کنم؟به پستخانه هم رفتم ولی از نامه خبری نبود.حالا چیکار کنم؟
مشکل دیگه ای هم دارم.من قبل از اینکه متوجه قبولیم شم تصمیم به ازدواج گرفتم.درواقع دارم نامزد میکنم.حالا باید چیکار کنم؟الان عقد کنم و موقع فرستادن مدارک(البته اگه نامه ای برام بیاد)سند ازدواج ترجمه کنم و بفرستم؟یا اینکه این کار ریسک داره و الان عقد نکنم؟
دوستان من خیلی خیلی استرس دارم.خواهش میکنم منو از این نگرانی ها دربیارید و کمکم کنید.
بازم اگه اشتباهی اینجا نوشتم عذر میخوام.
تشکر کنندگان: User ، Sooshians
(2010-07-29 ساعت 18:08)rayan.s نوشته:  دوست گرامی
نه هیچ تغییری در تاریخ مصاحبه ندادم و ندادند وبه همین راحتی هم نخواهند داد..فقط به جای اینکه زودتر مصاحبه شم و زودتر کلیر و در نهایت زودتر ویزا بگیرم میشه گفت با شماره های 11 و 12 هزار همراه شدمWink

دوست گرام؛
اگه میشه بیشتر توضیح بدید.مگه visa Bulletin شماره اعلام که میکنه مثلا" سال پیش تا 7000 رو اعلام کرد و شماره کیس شما 6xxx بود چطور با 11000 وقت مصاحبه دادن؟
اینکه فرم را زودتر بفرستیم فقط در همون محدوده ایی که اعلام میشه تتاثیر داره دیگه؟ مثلا" من با کیس نامبره 9xxx اگه مدارکم و 3ماه زودتر از کیس 7xxx بفرستم و محدوده اعلامی visa Bulletin 7500 باشه چطور میشه من زودتر برم مصاحبه؟
با تشکر
[/quote]

دوستان عزیز چرا با طرح سوالهایی که هیچ جایی هیچ مدرک قابل قبولی ازش نیست و قابل پیشبینی نبوده و هر سال یه سیستمی داره انقدر خودتونو اذیت میکنید و بقیه را هم دچار استرس؟؟؟؟؟؟
بابا برنده شدی رفت تمام این مهمه وسلام دیگه چرا انقدر مته به خشخاش میزارید اگه قسمتت رفتن باشه بدون پول بدون اسپانسر بدون ویزا با 6 بار FBI چک و دست داشتم در قضیه 11 سپتامبر هم تشریف میبرید .
تنها کاری که میتونید و باید انجام بدید اینه که در هر مرحله سعی کنید با آرامش و دقت فقط کارهای مربوط به همان مرحله را انجام بدید . و بجای فکر کردن به اینها زبان بخونید . مطمئن باشید در امریکا میبینمتون .
تشکر کنندگان: fairwall ، Sooshians
(2010-07-30 ساعت 02:09)ravian نوشته:  

دوست گرام؛
با تشکر
"
دوستان عزیز چرا با طرح سوالهایی که هیچ جایی هیچ مدرک قابل قبولی ازش نیست و قابل پیشبینی نبوده و هر سال یه سیستمی داره انقدر خودتونو اذیت میکنید و بقیه را هم دچار استرس؟؟؟؟؟؟
بابا برنده شدی رفت تمام این مهمه وسلام دیگه چرا انقدر مته به خشخاش میزارید اگه قسمتت رفتن باشه بدون پول بدون اسپانسر بدون ویزا با 6 بار FBI چک و دست داشتم در قضیه 11 سپتامبر هم تشریف میبرید .
تنها کاری که میتونید و باید انجام بدید اینه که در هر مرحله سعی کنید با آرامش و دقت فقط کارهای مربوط به همان مرحله را انجام بدید . و بجای فکر کردن به اینها زبان بخونید . مطمئن باشید در امریکا میبینمتون ."
[/quote]

[/quote]

"دوستان عزیز چرا با طرح سوالهایی که هیچ جایی هیچ مدرک قابل قبولی ازش نیست و قابل پیشبینی نبوده و هر سال یه سیستمی داره انقدر خودتونو اذیت میکنید و بقیه را هم دچار استرس؟؟؟؟؟؟
تنها کاری که میتونید و باید انجام بدید اینه که در هر مرحله سعی کنید با آرامش و دقت فقط کارهای مربوط به همان مرحله را انجام بدید . و بجای فکر کردن به اینها زبان بخونید . مطمئن باشید در امریکا میبینمتون ."

سلام ravianعزیز
دمت گرم .آب یخ ریختی تو آتیش . تموم شد.
ولی این آتیش دوباره روشن میشه چون خیلی ها خیلی چیزا می خوان یاد بگیرن داداش. تو چه تروریست باشی یا نه باید فکر همه چیز و همه کس و همه جا رو برای این یه بار شانس خاص برآورد کنی عزیز دل .... خودتو خونسرد و یخ نشون نده برادر .افسر رو باید قانع کرد .توهم دقدقه های خودتو داری گل من.....
تو مورد آخر 600% باهات موافقم = زبان
دوستدارت maxsupermax
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: ravian
(2010-07-30 ساعت 00:37)silia نوشته:  سلام.نمیدونم باید اینجا سوال میکردم یا نه.اگه اشتباهه به بزرگیه خودتون ببخشید.من 1 برنده 2011 ای هستم که با وجود اینکه مرداد تمام شده ولی هنوز نامه ای دریافت نکردم.من از طریق سایت متوجه شدم که برنده شدم.نمیدونم باید چیکار کنم؟به پستخانه هم رفتم ولی از نامه خبری نبود.حالا چیکار کنم؟
مشکل دیگه ای هم دارم.من قبل از اینکه متوجه قبولیم شم تصمیم به ازدواج گرفتم.درواقع دارم نامزد میکنم.حالا باید چیکار کنم؟الان عقد کنم و موقع فرستادن مدارک(البته اگه نامه ای برام بیاد)سند ازدواج ترجمه کنم و بفرستم؟یا اینکه این کار ریسک داره و الان عقد نکنم؟
دوستان من خیلی خیلی استرس دارم.خواهش میکنم منو از این نگرانی ها دربیارید و کمکم کنید.

سلام silia عزیز .اولا که تبریک میگم و دوما دوست عزیزم اگه یه زحمت کوچیک میکشیدی و تاپیک هایی را که مربوط به سوالاتتون بود را مطالعه میکردید متوجه میشدید که تقریبا 2250 بار به این سوال جواب داده شده . Big Grin
تا اول اگوست صبر میکنید بعد یک ایمیل به KCC میزنید بعد کیس نامبرتون را دریافت کرده وفرمهای 122 و 230 را پر فرموده همراه با عکس ارسال میکنید کارنت میشوید . میرید مصاحبه قبول شده ویزا گزفته میروید امریکا .
سوال دوم : بازم تبریک میگم انشاالله خوشبخت بشید . اگه هنوز ازدواج نکردید یعنی ثبت در شناسنامه نشده باید تصمیم بگیرید که با این موقعیت جدید مجردی بهتره یا متاهلی؟ Wink اگه مجردی که هیچ اتفاقی نمیفته نامزد محترم را بیخیال شده و با همون ثبت نام راهی دیار غربت میشوید . اگر هم که کار دله و جدایی محاله بازم هیچ مشکلی نیست سریعا جهت ثبت در شناسنامه و اخذ قباله ازدواج اقدام کرده و ایمیلی همراه با گل و شیرینی برای KCC ارسال کرده و ایشان را در شادی خود شریک نموده و جریان را برایشان شرح میدهید و چون تاریخ عقد شما بعد از زمان ثبت نام میباشد آنها میگویند که یک فرم هم از نوع 230 برای همسر محترم پر کرده و به همرا 2 قطعه عکس 5*5 پشت سفید 2 گوش پیدا با مدارک خودتون بفرستید و سال دیگه همین موقع مثل دو کبوتر عاشق در سواحل کالیفرنیا قدم خواهید زد.
حالا این استرس داشت آخه ؟؟Tongue
شاد باشید
تشکر کنندگان: Sooshians ، User
(2010-07-30 ساعت 02:22)maxsupermax نوشته:  
(2010-07-30 ساعت 02:09)ravian نوشته:  [quote='rayan.s' pid='65693' dateline='1280410732']

"دوستان عزیز چرا با طرح سوالهایی که هیچ جایی هیچ مدرک قابل قبولی ازش نیست و قابل پیشبینی نبوده و هر سال یه سیستمی داره انقدر خودتونو اذیت میکنید و بقیه را هم دچار استرس؟؟؟؟؟؟

سلام ravianعزیز
دمت گرم .آب یخ ریختی تو آتیش . تموم شد.
ولی این آتیش دوباره روشن میشه چون خیلی ها خیلی چیزا می خوان یاد بگیرن داداش. تو چه تروریست باشی یا نه باید فکر همه چیز و همه کس و همه جا رو برای این یه بار شانس خاص برآورد کنی عزیز دل .... خودتو خونسرد و یخ نشون نده برادر .افسر رو باید قانع کرد .توهم دقدقه های خودتو داری گل من.....
تو مورد آخر 600% باهات موافقم = زبان
دوستدارت maxsupermax

الهی من بگردم روی ماهت را maxsupermax عزیزم
در این که همه ما نمیخواهیم این شانس را از دست بدیم هیچ شکی نیست بنده شخصا پاشنه در مهاجرسرا را کندم تا 2 تا فرم ناقابل را فرستادم برادر. ولی قبول کن تا یه جایی ما میتونیم دخل و تصرف داشته باشیم و یه جاهایی هم از دست ما خارجه من منظورم همون جاهاست که باید پارو نزد ، وا داد . . باید دل را به دریا داد . . خودش میبردت هرجا دلش خواست . . به هرجا رفت بدون ساحل همونجاست.
قبلی ها همه قبول شدند و رفتند بجز چند نفر که اونم یا در فرمها دروغ گفته بودند یا اشتباهات اساسی داشتند. شما که جزو هیچ کدوم از این گروه ها نیستی پس با خیال راحت منتظر ویزا باش .
موفق باشی دوست عزیزم
تشکر کنندگان: maxsupermax
(2010-07-30 ساعت 02:09)ravian نوشته:  

دوست گرام؛
با تشکر

تنها کاری که میتونید و باید انجام بدید اینه که در هر مرحله سعی کنید با آرامش و دقت فقط کارهای مربوط به همان مرحله را انجام بدید . و بجای فکر کردن به اینها زبان بخونید . مطمئن باشید در امریکا میبینمتون .
[/quote]

مرسی از توضیحاتتون!!! من که ربطی بین سوالم و جواب شما ندیدم !
(2010-07-30 ساعت 06:42)rayan.s نوشته:  
(2010-07-30 ساعت 02:09)ravian نوشته:  [quote='rayan.s' pid='65693' dateline='1280410732']

مرسی از توضیحاتتون!!! من که ربطی بین سوالم و جواب شما ندیدم !

شرمندم rayan.s عزیزم راستش این جواب سوال شما نبود.احساس کردم شما درمورد مطابقت های آماری سال گذشته با امسال دچار شک و تردید شدیدی خواستم یه آرامش نسبس داده باشم Wink
باور کنید اصلا ملاک کار برای پذیرش این چیزها نیست که خودتون را درگیر آمار و ارقام میکنید .به امید خدا وقتی ویزی را گرفتید و سوار هواپیما شدید میگید یادش بخیر ravian میگفت خیالت راحت باشه ها !!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin
شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: User
سلام ravianعزیز.از پاسخت خیلی خیلی ممنونم.
من جایی خوندم که چون موقع ثبت نام مجرد بودم اگه الان که دارم مدارکو میفرستم اعلام کنم که متاهل شدم ریسک اینو داره که اونا به این سادگیا قبول نکنن چون فکر میکنن که من از این موقعیت سواستفاده کردم.
1نفر هم بهم گفت اگه میخوای اسم شوهرتو اضافه کنی شرایطت برای اسپانسر و شرایط مالی تغییر میکنه چون از اول مجرد ثبت نام کردی.الان ما نامزد هستیم و هردو نمیدونیم باید چیکار کنیم.نامزدم از عموش که امریکاست پرسید، اونم گفت من باید مجرد برم و بعد عقد کنیم.و بعد از چند سال که سیتیزن شدم تازه میتونم برای اونم اقدام کنم.
دوست عزیز لطفا بیشتر و با اطمینان راهنماییم کنین.چون این مسئله خیلی مهمه.اومدن اسم کسی توی شناسنامه به این سادگیها هم نیست.باید بگم من برای اینکه به نامزد بودن باهاش برسم حدود 2سال فکر کردم.اینکه 1دفعه توی چند روز اسمش توی شناسنامم بیاد واسم یکم ...
(2010-07-30 ساعت 00:37)silia نوشته:  سلام.نمیدونم باید اینجا سوال میکردم یا نه.اگه اشتباهه به بزرگیه خودتون ببخشید.من 1 برنده 2011 ای هستم که با وجود اینکه مرداد تمام شده ولی هنوز نامه ای دریافت نکردم.من از طریق سایت متوجه شدم که برنده شدم.نمیدونم باید چیکار کنم؟به پستخانه هم رفتم ولی از نامه خبری نبود.حالا چیکار کنم؟

سلام دوست عزیز
چند تا تبریک باید بهتون بگم و دوستان مهاجرسرا هم باید شیرینی چند تا کار مهم رو از شما بگیرن Wink

پیش از هر چیز بهتون تبریک میگم به خاطر شروع زندگی مشترکتون، آرزوی خوشبختی و شادکامی از طرف دوستان شما در مهاجرسرا برای شما و همسر گرامی!
تبریک دوم به خاطر برنده شدن در قرعه کشی ویزای لاتری! خوش شانسی بزرگیه!
و تبریک سوم هم به خاطر عضویت در سایت مهاجرسرا است! امید که در کنار دوستان خوب مهاجرسرا این پروسه طولانی رو تا زمان دریافت ویزا، و مستقر شدن در آمریکا بدون مشکل پیش ببرید.

اما جواب شما:

شما باید تا 1 آگوست صبر کنید شاید تا آن زمان نامه قبولی رو دریافت کنید.
اگر تا آن موقع نامه ای از KCC دریافت نکردید به آدرس ایمیل KCCDV@state.gov ایمیل بفرستید و بگید که از طریق سایت متوجه شدید برنده شده اید و درخواست نامه و کیس نامبر دارید. متن آماده ای در تاپیک نمونه مکاتبه با KCC وجود دارد. میتونید از اون استفاده کنید.

اما تا زمان دریافت فرم ها یا ایمیل کی سی سی:
1- فرم های 122 و 230 را دانلود کنید.آنها را با استفاده از آموزش های داده شده در تاپیک های فرم 122 و فرم 230 پر کنید. سپس کیس نامبر را که دریافت کرده اید، در بالای تک تک صفحات فرم ها بنویسید.
فرم 122: http://www.state.gov/documents/organization/80148.pdf
فرم 230: http://travel.state.gov/pdf/DS-0230.pdf

2- باید دو قطعه عکس 5 در 5 سانتی متر زمینه روشن، بدون رتوش، رو به دوربین، چهره کاملا مشخص (چهره باید 3/4 مساحت عکس را تشکیل بده! یعنی چهره بزرگ و مشخص باشه) و دوتاگوش مشخص باشه، برای هر نفر آماد داشته باشید.

3- دوتا فرم و عکس ها رو با یکی از پست های خارجی مثل TNT, DHL, ARAMEX به آدرس کی سی سی بفرستید. آدرس رو توی تاپیک روش های پستی ارسال مدارک به کی سی سی پیدا کنید.

4- سپس به فکر آماده کردن دیگر مدارک و ترجمه رسمی آنها باشید: شامل:
شناسنامه، کارت ملی، پایان خدمت یا معافی، آخرین مدرک تحصیلی، گواهی موجودی بانکی (برای هر نفر 15-20 میلیون تومان طبق تجربه برندگان سال های قبل)، اسپانسر و مهمتر از همه واکسیناسیون

5- سوالی داشتید ابتدا تاپیک های تالار 2011 و سپس 2010 را جستجو و مطالعه کنید. اگر پاسخی نبافتید در تاپیک مربوطه بپرسید تا دوستان شما در مهاجرسرا پاسخگوی شما باشند. و یا در گردهمایی حضوری برندگان که به زودی برگزار می شود از دوستان بپرسید.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: ravian ، silia
(2010-07-30 ساعت 11:30)silia نوشته:  سلام ravianعزیز.از پاسخت خیلی خیلی ممنونم.
من جایی خوندم که چون موقع ثبت نام مجرد بودم اگه الان که دارم مدارکو میفرستم اعلام کنم که متاهل شدم ریسک اینو داره که اونا به این سادگیا قبول نکنن چون فکر میکنن که من از این موقعیت سواستفاده کردم.
1نفر هم بهم گفت اگه میخوای اسم شوهرتو اضافه کنی شرایطت برای اسپانسر و شرایط مالی تغییر میکنه چون از اول مجرد ثبت نام کردی.الان ما نامزد هستیم و هردو نمیدونیم باید چیکار کنیم.نامزدم از عموش که امریکاست پرسید، اونم گفت من باید مجرد برم و بعد عقد کنیم.و بعد از چند سال که سیتیزن شدم تازه میتونم برای اونم اقدام کنم.
دوست عزیز لطفا بیشتر و با اطمینان راهنماییم کنین.چون این مسئله خیلی مهمه.اومدن اسم کسی توی شناسنامه به این سادگیها هم نیست.باید بگم من برای اینکه به نامزد بودن باهاش برسم حدود 2سال فکر کردم.اینکه 1دفعه توی چند روز اسمش توی شناسنامم بیاد واسم یکم ...

silia عزیزم عرض کردم اگه عقد کنید چون زمان عقد شما بعد از ثبت نام بوده پس دیگه مورد دروغ گویی از نظر اونا منتفی هست ولی نظر منم اینه که شما مجردی اقدام کنید و در ثانی شما 3 هفته بعد از ورود به امریکا گرین کارت میگیرید نه چند سال بعد . بعد از 3 هفته که شدید شهروند امریکایی اگه دلت خواست برمیگردی ایران ازدواج میکنی و تازه حالا که اول خوشبختیت شده خودتو بدبخت میکنی Big Grin ( شوخی کردم)
موفق باشید
تشکر کنندگان: Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان