موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين سوال چندبار تكرار شد آيا براي مصاحبه آنكارا بهتر است يا ابوظبي ؟ضمن اينكه اگر دراولين نامه محل مصاحبه مثلا"نوشته باشد محل مصاحبه آنكارا مشود آنرا به ابوظبي تغيير داد وبالعكس يا نه؟البته من هنوز نامه دريافت نكردم وساكن اصفهان هستم.با تشكر.
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-07-28 ساعت 16:55)sani نوشته: سلام دوستان لطفا كمك كنيد:
من فوق ديپلم دارم از دانشگاه آزاد و دبيرستان كامپيوتر خوندم رشته كاردانش همون طور كه مي دونيد ما پيش دانشگاهي نداريم يعني 3 سال دبيرستان داريم و سپس دانشگاه . در پستهايي كه خوندم مدرك دبيرستان و پيش دانشگاهي مي خوان ولي طبق قانون ايران ما كه كاردانش هستيم پيش دانشگاهي نگذرونديم مي خواسنم ببينم مشكلي پيش نمياد؟ و من براي فرستادن مداركم به سفارت بايد فقط ترجمه بفرستم يا اصلشم لازممممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي از همهههههههههههههههههه..............
دوست عزیز این سئوال برای کسای دیگیه هم پیش اومده .
من خودم مثل شما هستم و دیپلم کار و دانش و کاردانی ساخت وتولید دارم و روز مصاحبه اصلا نپرسید چند سال درس خوندی. . . مطمئن باشید اونها هم از نظام آموزشی ما خبر دارن و این مسئله هیچ مشکلی برای شما ها نداره
با آرزوی موفقیت همه شما ها 2011 و با آرزوی صبر ایوب
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.نمیدونم باید اینجا سوال میکردم یا نه.اگه اشتباهه به بزرگیه خودتون ببخشید.من 1 برنده 2011 ای هستم که با وجود اینکه مرداد تمام شده ولی هنوز نامه ای دریافت نکردم.من از طریق سایت متوجه شدم که برنده شدم.نمیدونم باید چیکار کنم؟به پستخانه هم رفتم ولی از نامه خبری نبود.حالا چیکار کنم؟
مشکل دیگه ای هم دارم.من قبل از اینکه متوجه قبولیم شم تصمیم به ازدواج گرفتم.درواقع دارم نامزد میکنم.حالا باید چیکار کنم؟الان عقد کنم و موقع فرستادن مدارک(البته اگه نامه ای برام بیاد)سند ازدواج ترجمه کنم و بفرستم؟یا اینکه این کار ریسک داره و الان عقد نکنم؟
دوستان من خیلی خیلی استرس دارم.خواهش میکنم منو از این نگرانی ها دربیارید و کمکم کنید.
بازم اگه اشتباهی اینجا نوشتم عذر میخوام.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ravianعزیز.از پاسخت خیلی خیلی ممنونم.
من جایی خوندم که چون موقع ثبت نام مجرد بودم اگه الان که دارم مدارکو میفرستم اعلام کنم که متاهل شدم ریسک اینو داره که اونا به این سادگیا قبول نکنن چون فکر میکنن که من از این موقعیت سواستفاده کردم.
1نفر هم بهم گفت اگه میخوای اسم شوهرتو اضافه کنی شرایطت برای اسپانسر و شرایط مالی تغییر میکنه چون از اول مجرد ثبت نام کردی.الان ما نامزد هستیم و هردو نمیدونیم باید چیکار کنیم.نامزدم از عموش که امریکاست پرسید، اونم گفت من باید مجرد برم و بعد عقد کنیم.و بعد از چند سال که سیتیزن شدم تازه میتونم برای اونم اقدام کنم.
دوست عزیز لطفا بیشتر و با اطمینان راهنماییم کنین.چون این مسئله خیلی مهمه.اومدن اسم کسی توی شناسنامه به این سادگیها هم نیست.باید بگم من برای اینکه به نامزد بودن باهاش برسم حدود 2سال فکر کردم.اینکه 1دفعه توی چند روز اسمش توی شناسنامم بیاد واسم یکم ...