موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
مدیر و دوستان عزیز
یک نکته مهم اینکه ، case number ما ها که نامه ایی بدستمون نرسیده مثل خیلی از افراد که این نامه را دریافت کردند مشخص است و محفوظ .
آنها که علم غیب نداشتن که نامه بدست ما نمی رسه. پس مطمئن باشد پیش خودشان از چند ماه قبل ( 4و5 ماه پیش) برای ما یک کیس نامبر درنظر گرفتند و آنرا پرینت و برای ما ارسال کردند و حق ما ها محفوظ است و فقط این نامه بدست ما نرسیده.
پس بدقت و با حوصله فرم ها را پر کنیم و تا فردا ارسال کنیم.
فقط نگرانی من از این است که براساس چه شماره ایی ،چه کدی باید ادامه راه را برویم؟؟ و اینکه این را این دفعه چطور می خواهند اعلام کنند؟؟؟
که متاسفانه کسی اطلاع ندارد و نمی داند.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ما دیشب زنگ زدیم کی سی سی
گفتند که فقط فرم ها رو بفرستید
در ضمن بچه های عزیز
چرا الکی جو سازی می کنید
کارنت شدن که هیچ اما اونهایی که مدارک فرستادن به ترتیب کیس نامبرشون مصاحبه میشن نه به ترتیب فرستادن مدارک
یعنی منی که حتی الان دارم می فرستم بدون کیس نامبر ممکنه که کیس نامبرم از همه بهتر باشه و زودتر مصاحبه بشم
فقط زود مدارک رو بفرستید که به کارنت شدن برسیم
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
Thank you for your inquiry,
You must visit the Department of State website at dvselectee.state.gov where you will find instructions and forms for completing the required processing steps. Once your forms have been received, and your selection has been confirmed, your case will continue processing.
The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit additional forms to amend this mistake.
The failure to include the bar code sheet with your forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit the bar code sheet to KCC if you have already sent your forms.
سلام
اينم براي من اومده منظور از فرم ها همان 122و230
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-03 ساعت 12:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-03 ساعت 12:06 توسط arezoo_zarrabi.)
من یه ذره زیاد از این جوابها گیج شدم و نا امید! چرا می گین کارنت شدن 2-3 هفته دیگه انجام میشه و دیگه بعد از اون هیچکس کارنت نمیشه؟ خود KCC که deadline برای این قضیه نذاشته، می شه لطفا بگین از کجا اینو مطمئن هستین؟
مرسی....
یه خواهش، مدیریت سایت می تونه بگه چند نفر الان اینجا هستن که نامه نگرفتن و قبول شدن؟
یه خواهش، مدیریت سایت می تونه بگه چند نفر الان اینجا هستن که نامه نگرفتن و قبول شدن؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بزرگایی که اینقد با حوصله جواب دوستانو می دن.ایشالا اگه کارای منم درست شد بتونم این زحماتو جبران کنم.در ضمن نامه ما اصلا به دستمون نرسید و میل زدیم به کی سی سی واسه دریافت کیس نامبر.به علت کمبود اطلاعات و خبر نداشتن از این سایت عالی ما زمان ثبت نام اولیه یک سری اطلاعات اشتباه اساسی دادیم:1:اسم فرزندان زیر 21 سال(من) تو فرم مادر(برنده اصلی) قید نشده 2:مامانم متارکه کرده بود ولی هنوز طلاق کامل صورت نگرفته بود ولی مطلقه تو فرم قید شد 3:فامیل مامانم به جای avval که تو پاسپورت هست aval زده شده.
حالا سوالاتم:1:من به گفته دوستان فرمارو تمام مراحلو انجام دادم به عنوان همراه مامانم و می خوام تو یه sheet توضیح بدیم براشون که این جریانات پیش اومده و با فرما بفرستیم.دقیقا چی بنویسم که مشکلو تا حد امکان حل کنه؟
2:در مورد فامیل مامانم الان فامیلی که تو پاسپورت هستو نوشتم و می خوام واسه اونم توضیح بدم براشون و کپی ترجمه شناسنامه مامانم و خودم رو هم با فرما بفرستم.نظرتون چیه؟
3:در مورد این که مامانم هنوز طلاق رسمی نگرفته بوده ولی جدا بوده یک سری مدارک داریم که نشوندهنده ی متارکه هست و الان طلاق نامه دستمونه.اونارم می خوایم یک کپی از ترجمه هاش همراه با یک صفحه توضیح بفرستیم.نظر
شما؟؟؟
4:آیا تو بند 31a منم باید اسم مادرمو بنویسم تو فرمم؟
5:تو بند 31b اسم خواهرم که 25سالشه و الان نمی تونه با ما بیاد باید نوشته بشه تو فرم مامانم؟
6:من مامانم کار آزاد یعنی آرایشگری می کنه 20 ساله ولی گواهی کار نداره اما مدرک فنی و حرفه ای آرایشگری داره و همینطور دیپلم کودکیاری.آیا اگه تو سوابق شغلیش این 20 سالو بنویسم ولی گواهی کار نداشته باشه مشکل داره؟و همین مدارک کفایت می کنه؟
7:من دانشجو پرستاری ام که دو ترم مونده.به عنوان آخرین مدرک تحصیلیم بنویسم اینو و بزنم to present یا اصلا ننویسم و تا پیش دانشگاهیو فقط بنویسم؟
خواهش می کنم یکی به داد من برسه؟ما که کیس نامبر نداریم اسم و فامیل هم که اگه با زمان ثبت نام متفاوت بنویسم که اگه نفرستم فرمارو بهتره؟من چیکار کنم آخه؟
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
تا كي مهلت داريم مداركو پست كنيم؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
تو خود سایتش نوشته بود تا سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من قراره فردا شب از طريق يه وكيل توي امريكا باهاشون تلفني صحبت كنم.اگه دوست داريد سوالاتونو بگيد كه من فردا اگه موفق شدم ازشون بپرسم.خودم كه كلي سوال دارم.از جمله اينكه مگه ما چه مشكلي داشتيم كه واسمون نامه نفرستادن و حالا اول بايد مداركو بفرستيم تا بتونيم كيس نامبرو بگيريم؟و اينكه چه مدت بعد از اينكه مدارك دستشون رسيد كيس نامبر ميدن؟از چه طريقي بهمون اطلاع ميدن؟