کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-08-02 ساعت 23:52)sorooshii نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 23:45)User نوشته:  سلام دوستان،

کی سی سی با این کار میخواد قبل از اینکه کیس نامبر شما رو اعلام کنه فرم ها رو دریافت کنه و بررسی کنه!

من فکر می کنم با اینکار کی سی سی میخواد مطمئن شه که فرد برنده حتما پیگیر کارهای لاتری خواهد شد. البته تا بحال هیشکی سر از کارهای اینها در نیاورده! اما بی دلیل نیست کارهاشون!

و مطمئن باشین کیس نامبر شما سر جاش خواهد بود! نمی تونن بالا بکشن اونو Big Grin و بدنش به برادرزاده و خواهرزاده! Tongue
حدس من اینه که فقط میخوان مطمئن بشن برندگان چک/سایتی پیگیر کارهاشون هستن!
شاید هم به خاطر مسائل امنیتی هستش!
چون همونطور که می دونید KCC همیشه قویا هر گونه ایمیلی که حاوی اعلام برنده شدن باشه رو رد می کنه و همیشه اصرار داره که بگه برنده ها از طریق پست متوجه میشوند. بنابراین اگر این بار بخواد با ایمیل نامه برنده شدن شما رو بفرسته، در واقع امکان سوئ استفاده شرکت های سودجو و کلاهبردار وجود داره که سیل بی پایان ایمیل های اسپم (مثلا با عنوان: تبریک شما برنده شده اید... اگر می خواهید کیس نامبر را بدانید فلان مقدار پول بریزید به این شماره حساب)
پس کی سی سی این سیاست رو در پیش گرفته که جلوی سوئ استفاده احتمالی شرکت های کلاهبردار رو بگیره
و دیگر هیچ!!!

پس با خیال راحت فرم ها رو بفرستید! هرچه زودتر بهتر! یادتون باشه زمان مصاحبه بر اساس زودتر رسیدن فرمها تعیین میشه! پس بشتابید به سوی کی سی سی Smile

===========================================

سلام مدیر عزیز

فرمایش شما درست. اما لطف میکنید بگید case number را این دفعه چطور می خواهند اعلام کنند؟؟؟؟؟ باز هم پست؟؟

بنظرم این بار هم اگر کد رهگیری یا زمان مصاحبه یا هرچیز دیگه ایی باشه که بخواهند اعلام کنند باز هم از طریق پست هستش که دیگه هیچ ، باید بی خیال شد.

دوست عزیز؛
فعلا" چاره ایی جزء ارسال مدارک به روش خواسته شده نداری اگر دقت کرده باشی برای اطمینان دادن به اینکه شما را الکی حذف نمی کنند سه بار با جملات متفاوت گفته case number عامل حذف نیست...پس از ارسال مدارک و پیگیری از طریق سایت TNT (مثلا") براشون دوباره میل بزن و پیگیر شو.
موفق باشی
تشکر کنندگان:
مدیر و دوستان عزیز

یک نکته مهم اینکه ، case number ما ها که نامه ایی بدستمون نرسیده مثل خیلی از افراد که این نامه را دریافت کردند مشخص است و محفوظ .

آنها که علم غیب نداشتن که نامه بدست ما نمی رسه. پس مطمئن باشد پیش خودشان از چند ماه قبل ( 4و5 ماه پیش) برای ما یک کیس نامبر درنظر گرفتند و آنرا پرینت و برای ما ارسال کردند و حق ما ها محفوظ است و فقط این نامه بدست ما نرسیده.

پس بدقت و با حوصله فرم ها را پر کنیم و تا فردا ارسال کنیم.

فقط نگرانی من از این است که براساس چه شماره ایی ،چه کدی باید ادامه راه را برویم؟؟ و اینکه این را این دفعه چطور می خواهند اعلام کنند؟؟؟

که متاسفانه کسی اطلاع ندارد و نمی داند.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
چرا اینقدر قضیه رو پیچیده میکنین
من جای شما بودم فوری فرم ها پر میکردم و میفرستادم
بعدش میشستم همین مشکل رو که ما کیس نامبر نداریم و چطوری بفهمیم که کی کارنت میشیم رو به اونا میل می زدم. جوابشو حتما بهتون میدن
تازه کیس نامبرها که آیه قرآن که نیست. وقتی شما کیس نامبرتو نمیدونی و kcc هم میدونه شما خبر نداری حتما یه وقتی برای مصاحبه برات در نظر میگیره (منظورم اینه که همه چی دست خودشونه)
خودتونو داغون نکنید ولی ارتباطتون رو با kcc حفظ کنید حتما و قدم به قدم باهاشون در ارتباط باشین.

موفق باشین
Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، Sooshians
(2010-08-03 ساعت 01:05)1979SAM نوشته:  
(2010-08-01 ساعت 13:12)انا نوشته:  سلام دوستان
مي خواستم سوال كنم اگه بريم امريكا و گرين كارتمون را بگيريم ميتونيم بر گرديم و فقط سالي يك بار بريم مثلا سالي 2ماه و دوم اينكه براي درخواست سيتيزن چكار بايد بكنيم يعني بايد اعلام كنيم يا اينكه نه؟ لطفا در مورد هر دو سوالم كامل توضيح بدهيد.
با تشكر
سلام

شرط میبندم که بری دیگه برنمیگردی...به امید موفقیت روزافزون شماWink

سلام
میتونی برگردی ایران ولی اگه بیش از 5 یا 6 ماه بیرون از امریکا باشی در سال گرین کارتت باطل میشه.
برای سیتزن شدن هم باید 5 سال در امریکا باشی تا بتونی سیتزن بشی.
تشکر کنندگان:
ما دیشب زنگ زدیم کی سی سی
گفتند که فقط فرم ها رو بفرستید
در ضمن بچه های عزیز
چرا الکی جو سازی می کنید
کارنت شدن که هیچ اما اونهایی که مدارک فرستادن به ترتیب کیس نامبرشون مصاحبه میشن نه به ترتیب فرستادن مدارک
یعنی منی که حتی الان دارم می فرستم بدون کیس نامبر ممکنه که کیس نامبرم از همه بهتر باشه و زودتر مصاحبه بشم
فقط زود مدارک رو بفرستید که به کارنت شدن برسیم
تشکر کنندگان: Sooshians
Thank you for your inquiry,

You must visit the Department of State website at dvselectee.state.gov where you will find instructions and forms for completing the required processing steps. Once your forms have been received, and your selection has been confirmed, your case will continue processing.

The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit additional forms to amend this mistake.

The failure to include the bar code sheet with your forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit the bar code sheet to KCC if you have already sent your forms.

سلام
اينم براي من اومده منظور از فرم ها همان 122و230
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان:
(2010-08-03 ساعت 07:40)boshra نوشته:  ما دیشب زنگ زدیم کی سی سی
گفتند که فقط فرم ها رو بفرستید
در ضمن بچه های عزیز
چرا الکی جو سازی می کنید
کارنت شدن که هیچ اما اونهایی که مدارک فرستادن به ترتیب کیس نامبرشون مصاحبه میشن نه به ترتیب فرستادن مدارک
یعنی منی که حتی الان دارم می فرستم بدون کیس نامبر ممکنه که کیس نامبرم از همه بهتر باشه و زودتر مصاحبه بشم
فقط زود مدارک رو بفرستید که به کارنت شدن برسیم

دوست عزيز زمان انجام مصاحبه همانطور كه شما اشاره كرديد بر اساس ترتيب كيس نامبر هست.
ولي توجه داشته باشيد كه از زماني كه فرم ها رو به KCC ميفرستيد اونا يك سري Processing روي كيس شما انجام مي دهند و بررسي پرونده شما از اون موقع آغاز ميشه كه اين موضوع دقيقا بر اساس ترتيب زماني ارسال مدارك هست (همونطور كه خود KCC تاكيد ميكنه).
بنابراين دوستان هر چه زودتر مدارك رو بفرستند كارهاشون زود تر و منظم تر انجام ميشه و مشكلات احتمالي تا قبل از مصاحبه برطرف ميشه.
تشکر کنندگان: boshra ، User
(2010-08-03 ساعت 09:02)alisarshar نوشته:  Thank you for your inquiry,

You must visit the Department of State website at dvselectee.state.gov where you will find instructions and forms for completing the required processing steps. Once your forms have been received, and your selection has been confirmed, your case will continue processing.

The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit additional forms to amend this mistake.

The failure to include the bar code sheet with your forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit the bar code sheet to KCC if you have already sent your forms.

سلام
اينم براي من اومده منظور از فرم ها همان 122و230
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان:
من یه ذره زیاد از این جوابها گیج شدم و نا امید! چرا می گین کارنت شدن 2-3 هفته دیگه انجام میشه و دیگه بعد از اون هیچکس کارنت نمیشه؟ خود KCC که deadline برای این قضیه نذاشته، می شه لطفا بگین از کجا اینو مطمئن هستین؟
مرسی....
یه خواهش، مدیریت سایت می تونه بگه چند نفر الان اینجا هستن که نامه نگرفتن و قبول شدن؟
یه خواهش، مدیریت سایت می تونه بگه چند نفر الان اینجا هستن که نامه نگرفتن و قبول شدن؟
تشکر کنندگان:
سلام به همه بزرگایی که اینقد با حوصله جواب دوستانو می دن.ایشالا اگه کارای منم درست شد بتونم این زحماتو جبران کنم.در ضمن نامه ما اصلا به دستمون نرسید و میل زدیم به کی سی سی واسه دریافت کیس نامبر.به علت کمبود اطلاعات و خبر نداشتن از این سایت عالی ما زمان ثبت نام اولیه یک سری اطلاعات اشتباه اساسی دادیم:1:اسم فرزندان زیر 21 سال(من) تو فرم مادر(برنده اصلی) قید نشده 2:مامانم متارکه کرده بود ولی هنوز طلاق کامل صورت نگرفته بود ولی مطلقه تو فرم قید شد 3:فامیل مامانم به جای avval که تو پاسپورت هست aval زده شده.
حالا سوالاتم:1:من به گفته دوستان فرمارو تمام مراحلو انجام دادم به عنوان همراه مامانم و می خوام تو یه sheet توضیح بدیم براشون که این جریانات پیش اومده و با فرما بفرستیم.دقیقا چی بنویسم که مشکلو تا حد امکان حل کنه؟
2:در مورد فامیل مامانم الان فامیلی که تو پاسپورت هستو نوشتم و می خوام واسه اونم توضیح بدم براشون و کپی ترجمه شناسنامه مامانم و خودم رو هم با فرما بفرستم.نظرتون چیه؟
3:در مورد این که مامانم هنوز طلاق رسمی نگرفته بوده ولی جدا بوده یک سری مدارک داریم که نشوندهنده ی متارکه هست و الان طلاق نامه دستمونه.اونارم می خوایم یک کپی از ترجمه هاش همراه با یک صفحه توضیح بفرستیم.نظر
شما؟؟؟
4:آیا تو بند 31a منم باید اسم مادرمو بنویسم تو فرمم؟
5:تو بند 31b اسم خواهرم که 25سالشه و الان نمی تونه با ما بیاد باید نوشته بشه تو فرم مامانم؟
6:من مامانم کار آزاد یعنی آرایشگری می کنه 20 ساله ولی گواهی کار نداره اما مدرک فنی و حرفه ای آرایشگری داره و همینطور دیپلم کودکیاری.آیا اگه تو سوابق شغلیش این 20 سالو بنویسم ولی گواهی کار نداشته باشه مشکل داره؟و همین مدارک کفایت می کنه؟
7:من دانشجو پرستاری ام که دو ترم مونده.به عنوان آخرین مدرک تحصیلیم بنویسم اینو و بزنم to present یا اصلا ننویسم و تا پیش دانشگاهیو فقط بنویسم؟
خواهش می کنم یکی به داد من برسه؟ما که کیس نامبر نداریم اسم و فامیل هم که اگه با زمان ثبت نام متفاوت بنویسم که اگه نفرستم فرمارو بهتره؟من چیکار کنم آخه؟
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
تشکر کنندگان:
(2010-08-02 ساعت 20:45)rayan.s نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 20:34)boshra نوشته:  بچه ها ببینید کی سی سی چچی جواب داده:
Thank you for your inquiry,
KCC Diversity Visa
entucky Consular Center
Support Contractor - Serco NA/ksb
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
From: boshra [mailto:]
Sent: Sunday, August 01, 2010 12:28 AM
To: KCC DV
Subject: urgent-request the case number
Confirmation Number: 20111
FIRSTNAME:
LASTNAME:
Date of birth: 01/14/1982
Country Chargeability : Iran
Dear Sir/Madam,
I checked my status at DV-Lottery Status check, and I noticed that I have been selected for further processing. Since I have not received the Notification Letter, I would appreciate if you would send me the first Notification Letter via E-mail.
Thank you very much for your time and consideration.
Best Regards,
دوست گرام؛
من اگر جای شما بودم با توجه به متن نامه موقع ارسال فرمهام پرینت این میل هم میفرستادم.
موفق باشید.
من هم موافقم پرینت این ایمیل و هم واسه خودتون داشته باشین هم واسهKCC بفرسین...
Cool
(2010-08-02 ساعت 23:49)User نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 23:44)sorooshii نوشته:  بنظر م 80-70 % باید قیدش را زد.
از مدیران و دوستان عزیز اگر از سال های پیش مورد مشابه ایی بوده بگن لطفاً . فکر نکنم این مورد تازه ایی باشه.
(2010-08-02 ساعت 23:21)User نوشته:  سلام
من در تاپیک برندگان 2010 نمونه جوابی از کی سی سی در پاسخ به درخواست برای ارسال نامه اول به صورت ایمیل ندیدم! بنابراین نمیتونم بگم این جوابشون عادیه یا نه!
بچه های 2010 میگن نامه بفرستین و اعلام کنید که از طریق سایت متوجه برنده شدن شدیه اید، براتون pdf نامه اول رو میفرستن! اما الان این جوای چیزی متفاوت رو نشون میده!!
ظاهرا برندگان اینترنتی/چک سایتی امسال باید فرم ها رو بدون کیس نامبر بفرستن! چرا که کی سی سی چی ها با این جواب رسما دارن می گن: "حالا شما فرم ها رو پر کن و بفرست! تا برنده شدن شما تایید بشه!!!! (مترجم: فکر کنم خودشون هم به سایتشون اعتماد ندارند!) کیس نامبر توی فرم ها نباشه مشکلی ایجاد نمی کنه و روی بررسی فرم ها تاثیرگذار نیست! و اگه بار کد نداشتین مشکلی ایجاد نمی کنه، و نیازی هم نیست بعدا دوباره فرم ها رو بفرستین برای اینکه این مشکل رو اصلاح کنین! و نیازی نیست که بار کد رو بفرستین اگه قبلا فرم ها رو فرستاده اید!!!"

من چند تا نتیجه می گیرم:
1- برندگان چک/سایت امسال باید بدون نوشتن کیس نامبر فرم ها رو بفرستند! تا KCC بعد از دریافت فرم ها اطلاعات رو بررسی کنه و برنده شدن شما رو تایید کنه!
2- چون دوبار گفته نیازی نیست دوباره فرم را ارسال کنید، پس معنیش اینه که شما باید ابتدا فرم ها رو بفرستید، بعد که برنده شدن شما تایید شد، براتون نامه اول رو و حتا بارکد رو براتون با ایمیل می فرستن! اما بعد از دریافت نامه اول از طریق ایمیل، دیگه نیازی نیست بارکد و کیس رو دوباره بفرستین! اگر قبلا فرم ها رو فرستاده این!!
3-فرم ها رو از سایت لاتری دانلود کنید. آموزش های لازم رو هم از همون سایت دریافت کنید.
با اینحال دوستان برنده چک سایتی به محض دریافت جواب از کی سی سی چی ها متن نامه رو اینجا قرار بدید تا پس از اطمینان از روند اعلام شده فرم ها را تکمیل و ارسال کنید منتها بدون کیس نامبر!!!
موفق باشید
برندگان عزیز چک سایتی!
همانا در ارسال فرمها به کی سی سی بر یکدیگر سبقت گیرید. بدون شماره کیس!
(2010-08-02 ساعت 23:46)sorooshii نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 23:19)arezoo_zarrabi نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 22:52)rayan.s نوشته:  
(2010-08-02 ساعت 22:00)silia نوشته:  بچه ها کی سی سی هنوز به من جواب نداده ولی دایی ام که امریکاست بهشون زنگ زده و جریان را گفته.اونا هم آدرس سایت خودشونو بهش دادن و گفتند فرمها و مدارکی که توی آن stepها ازتون خواستیم حاضر کنین و بفرستین.
در حالیکه من اصلا case number ندارم.حالا چیکار کنم؟
من که حسابی گیج شدم.عجب اوضاع قمر در عقربیه.اصلا نمیشه برنامه ریزی کرد.
متن میل میگه case number شما بعد ارسال مدارک ایجاد میشه و عدم درج case number باعث حذف شما نخواهد بود. برای همین گفتم پرینت میل را با مدارک ارسال کن.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم . فکر کنم با توجه به متن ایمیل باید فرمها رو بفرستیم. فقط فکر میکنم متن ایمیل می گه که بعد از فرستادن فرمها کارمون ادامه پیدا می کنه، نه اینکه تازه کیس نامبر می دن...
=============================================
دوست عزیز
متن نامه این را میگه ، درست. اما بنظر شما وقتی که کمتر از یک ماه دیگه ، احتمالاً 2و3 هفته دیگه که می خواهند کارنت ها را بر اساس case number در سایت اعلام کنند ، ما ها چطور باید مطلع بشیم از زمان مصاحبه؟ براساس چه شماره ایی پیگیری کنیم در سایت؟؟؟؟ یا می خواهند به ما با پست اعلام کنند بازهم؟؟؟
تا حالا کسی سر از کار خورخه در نیاورده! وقتی میگه فرم ها رو بدون کیس بفرست، لابد یه برنامه ای دارهRolleyes فرم ها تون که رسید مطمئنا بهتون ایمیل می زنند و ادامه برنامه رو اعلام می کنند. اصلا جای هیچ گونه نگرانی نیست!
این خورخه کیه؟؟؟Cool
تشکر کنندگان:
تا كي مهلت داريم مداركو پست كنيم؟
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان:
تو خود سایتش نوشته بود تا سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2010-08-03 ساعت 17:09)boshra نوشته:  تو خود سایتش نوشته بود تا سپتامبر
سلام بشرای عزیز
من ندیدم نوشته باشه تا آخر سپتامبر؟! لینکشو اگر داری بزار اینجا،
اما دوستان بجنبید و زودتر فرم ها رو بفرستید. پر کردن اون فرم ها فقط یک ساعت زمان می خواد! فقط مواظب باشید اشتباه نکنید!
تشکر کنندگان:
بچه ها من قراره فردا شب از طريق يه وكيل توي امريكا باهاشون تلفني صحبت كنم.اگه دوست داريد سوالاتونو بگيد كه من فردا اگه موفق شدم ازشون بپرسم.خودم كه كلي سوال دارم.از جمله اينكه مگه ما چه مشكلي داشتيم كه واسمون نامه نفرستادن و حالا اول بايد مداركو بفرستيم تا بتونيم كيس نامبرو بگيريم؟و اينكه چه مدت بعد از اينكه مدارك دستشون رسيد كيس نامبر ميدن؟از چه طريقي بهمون اطلاع ميدن؟
تشکر کنندگان: arezoo_zarrabi ، taraneh@mini

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان