2010-08-03 ساعت 18:08
بابا کسی نمی خواد جواب این سوالای منو بده؟؟؟/
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوالات مطرح شده برندگان 2011
|
2010-08-03 ساعت 18:08
بابا کسی نمی خواد جواب این سوالای منو بده؟؟؟/
2010-08-03 ساعت 18:28
2010-08-03 ساعت 18:36
ممنون یوزر جان.فقط تورو خدا سریع.چون می دونید که برای ماها به اندازه کافی استرس کیس نامبر به وجود اومده.دیگه واسه اینا ممکنه سکته کنیم.
2010-08-03 ساعت 19:30
(2010-08-03 ساعت 13:36)taraneh@mini نوشته: الف- اسم فرزندان زیر 21 سال(من) تو فرم مادر(برنده اصلی) قید نشده من جواب سوال های ساده تر رو الان می دم. بعدا به بقیه می پردازیم: الف- این رو باید حتما در یک نامه رسمی به کی سی سی اعلام کنید. نامه را همراه با فرم ها ارسال کنید. اشتباه ساده ای نیست اما امیدوار به حل آن باشید. چون به نظر میرسه سن شما باید نزدیک به مرز 21 سال باشه و خوب کمی حساسیت برانگیزه این مساله! مگر اینکه دلیل قاطع و بسیار قانع کننده ای داشته باشید. مثلا اینکه "احتمال میداده اید حضانت فرزند به شکل دیگری باشد" شاید بد نباشه این رو از دوستان با تجربه نظرخواهی کنیم. برندگان سالهای قبل کمک لطفا. ب- این یک نباید زیاد مشکلی ایجاد کنه، اگر در حال حاضر سندی مبنی بر طلاق قطعی در دست دارند. نیاز نیست برای این یکی کاری کنید. (نظر دوستان با تجربه؟) پ- این رو هم در همون نامه اعلام کنید. مشکل خاصی به نظر نمیرسه. 1- 2- 3- 4- 5- 6- ترجمه رسمی دیپلم کافیست. نیازی به گواهی کار نیست. 7- آخرین مدرک دیپلم (پیش دانشگاهی) و اعلام کنید دانشجو هستید و اگه اشتباه نکنم در فرم 122 اعلام کنید to present تا بعد تشکر کنندگان: taraneh@mini
2010-08-03 ساعت 22:57
لف- این رو باید حتما در یک نامه رسمی به کی سی سی اعلام کنید. نامه را همراه با فرم ها ارسال کنید.====من نمی خوام دروغ بگم.می خوام بگم ما اطلاعات کافی نداشتیم زمان ثبت نام اولیه و نمی دونستیم که باید اسم بچه های زیر 21 سالو باید وارد کنیم به عنوان همراه.عین حقیقت.می شه همینو برام تو یه متن اصلاح شده بزنید که من ترجمه اش کنم اگه خوبه به نظرتون؟
ب- طلاق نامه رسمی دستمونه الان پ- در این مورد ما رفتیم کلا پاسپورت رو دادیم عوض کنن با یک v بزنن برامون 4-؟؟ 5-؟؟ 6- من به نظرم بهتره که سابقه کارو بنویسم و همون بدون بیمه رو ببرم بدم ترجمه آخه مدرک آرایشگریش روش نوشته گواهینامه مهارت حرفه ای رشته آرایشگری.آیا این مدرک معتبره و بازم نیازی به سابقه کار نداره؟؟ 7- آخرین مدرک دیپلم (پیش دانشگاهی) و اعلام کردم دانشجو هستم و TO present زدم و در فرم 230 چون من که برنده اصلی نیستم ممنون از توجهتون.من هر روز بیشتر مدیون لطفتون می شو یوزر جان
تشکر کنندگان: User
سلام بر دوستان عزیز
من امروز فرم ها را پر کردم و از طریق پست DHL ارسال کردم و رفت. مسول آنجا گفت که امشب بسته می ره و 4-3 روز زمان می بره تا برسه . البته همانطور که می دونید یک کد رهگیری هم داد. اما هزینه شد >>>>>>76 هزارتومان . خودشون گفتند که TNT ارزانتر از ما هستش. الان هم سایت DHL را چک کردم ساعت 21:10 ایران را ترک کرد بسته silia عزیز لطف کنید این سوالات را سریع بپرسید و ما را از نگرانی و سردرگمی دربیارید مرسی
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک تشکر کنندگان: User
2010-08-03 ساعت 23:17
تشکر کنندگان: sorooshii
2010-08-03 ساعت 23:21
(2010-08-03 ساعت 23:17)User نوشته:(2010-08-03 ساعت 23:14)sorooshii نوشته: سلام بر دوستان عزیز =========================================== ببخشید اشتباه شد Silia عزیز بود که می خواست از طریق یک وکیل سوالاتی را بپرسه معذرت
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک تشکر کنندگان: User
2010-08-03 ساعت 23:42
(2010-08-03 ساعت 12:01)arezoo_zarrabi نوشته: من یه ذره زیاد از این جوابها گیج شدم و نا امید! چرا می گین کارنت شدن 2-3 هفته دیگه انجام میشه و دیگه بعد از اون هیچکس کارنت نمیشه؟ خود KCC که deadline برای این قضیه نذاشته، می شه لطفا بگین از کجا اینو مطمئن هستین؟ طبق تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2011 تعداد 6 نفر اما من 10 تا از کاربرا رو دیدم که نوشتند نامه رو دریافت نکردند و قبول شدند. اما کارنت شدن: تا چند روز دیگر اولین سری از برندگان 2011 کارنت میشن. بعد از اون هم هر ماه یک سری دیگر اعلام میشه. نه اینکه دیگه هیچکس کارنت نمیشه!! اینو کجا خوندید؟ به من اعلام کنید تا ویرایش و یا حذفش کنم. توجه: نوشتن پست های غیر موثق ممنوع است و هر کاربری از اینگونه پست ها مشاهده کرد لطفا گزارش دهد تا سریعا ویرایش یا حذف شوند.
2010-08-03 ساعت 23:49
چشم نگران نباش راستش الان کارای خودم پیچ تو پیچ شده.مثلا میخواستم تا نهایتا پس فردا بفرستم ولی گیر کردم.:-(
فقط امیدوارم تا هفته دیگه بتونم بفرستم.سعی می کنم حتما فردا شب باهاشون حرف بزنم.1عالمه سوال دارم
2010-08-04 ساعت 00:04
(2010-08-03 ساعت 23:49)silia نوشته: چشم نگران نباش راستش الان کارای خودم پیچ تو پیچ شده.مثلا میخواستم تا نهایتا پس فردا بفرستم ولی گیر کردم.:-( ============================================= دوست عزیز اگر از دست ما کمکی بر میاد در تکمیل فرم ، سوالی هست درخدمتیم. درضمن بابت سوالات ، ممنون ماهم بی صبرانه منتظریم ببینیم چه جوابی این kcc می دهند.
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
2010-08-04 ساعت 00:13
همین الان آقای وکیل بهم زنگ زد و گفت اصلا جای نگرانی نیست.همه چیز داره درست پیش میره. :-)
راستش من توی شرایط ازدواج قرار دارم و با شرایطی که الان پیش اومده یکم قاطی کردم. میدونم که قبلا هم پرسیدم ولی تو رو خدا بازم بهم بگین.من احتمالا توی هفته جاری عقد میکنم. میدونم که باید 1فرم 230 هم همسرم پر کنه و عکس بگیره ولی میخوام بدونم که الان به kcc چی بگم؟و دقیقا چه متنی را بنویسم تا بهشون این قضیه را خبر بدم؟ و اینکه خیالمو راحت کنین که با اضافه کردن 1اسپانسر دیگه و یا 1اسپانسر+شرایط مالی هیچ مشکلی پیش نمیاد.بگین تو رو خدا. اینو اضافه کنم که من اصلا نمیخوام که بدون همسرم اونجا برم برای همین این تصمیم یکدفعه ای را گرفتم. خواهشا از دستم عصبانی نشین.خواهش میکنم بخاطر رضای خدا این سوال صدباره را دوباره جواب بدین.ممنون میشم. (2010-08-03 ساعت 17:04)alisarshar نوشته: تا كي مهلت داريم مداركو پست كنيم؟ ============================================ دوست عزیز براساس تاپیک های سال قبل و شنیده های خارج از این سایت، کارنت شدن از اواخر مرداد ماه شروع می شود و شروع زمان های مصاحبه از 10-8 مهرماه. البته اگر گفته ها اشتباه است و دوستان اطلاعات دقیقتری دارند بگید تا همه استفده کنند. در نتیجه فرم ها را سعی کنید تا آخر هفته پر کنید و بفرستید. البته خیالتان راحت که از 5-4 قبل یک case number خاصی به شما تعلق گرفته است و حقتان محفوظ. اما حقیقت اینکه برای خود من هم هنوز جا نیفتاده که دقیقاً نقش کارنت چیه؟ گفته های متفاوت دیدیم . تعدادی از افراد میگن که زمان مصاحبه براساس case number هستش ما ها هم که از case number خودمون اطلاع نداریم و تنها آنها می دانند، ممکن است مصاحبه ما زودتر باشد و کارنت شدن فقط پروسه بررسی مدارک را نشان می دهد ، عده ای دیگر میگن که زمان مصاحبه براساس زمان ارسال سریع مدارک است و هرکسی زودتر بفرستد ، کارنت شدن آنها سریعتر و طبیعتاً مصاحبه زودتر. خوشحال می شویم اگر دوستان بطور شفاف توضیح بدهند و نگرانی افراد را بخصوص ما ها که case number نداریم را برطرف کنند. لطفاً در همین تاپیک پاسخ بدهید و به تاپیک دیگری ارجاع ندهید. مرسی
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
2010-08-04 ساعت 00:47
(2010-08-04 ساعت 00:13)silia نوشته: همین الان آقای وکیل بهم زنگ زد و گفت اصلا جای نگرانی نیست.همه چیز داره درست پیش میره. :-) ============================================ دوست عزیز بنظر من فعلاً مهم پرکردن فرم های 122 و 230 هستش. بحث اسپانسر و این مسائل فعلاً بذارید کنار . درخصوص ازدواج : اولاً : مبارکه ثانیاً : من در تاپیک های قبل و دیگر دیدم ( الان دقیقاً نمی دانم کدام ) که میگن مشکلی نیست ، یک فرم هم برای خانومتون پر کنید (230) بهمراه یک ایمیل که این تغییر وضعیت را اعلام کنید ( ضمن اینکه در فرم 230 از شما تاریخ ازدواج را می خواهد که بنویسی که بهمراه ترجمه عقدنامه روز مصاحبه به افسر نشان می دهید و آنجا هم حضوراً توضیح می دهید ) پس خیالتان راحت ، جای نگرانی نیست ، این وضعیت می تواند شامل بچه دار شدن افراد ، خدایی نکرده طلاق و فوت و .. برای افراد مختلف بشود.
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم. جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم. همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک (2010-08-04 ساعت 00:23)sorooshii نوشته:(2010-08-03 ساعت 17:04)alisarshar نوشته: تا كي مهلت داريم مداركو پست كنيم؟ دوستان عزیز مسلح به کیس نامبر و دوستان کیس نامبر لس توجه کنند بر اساس نوشته سربرگ فرم 122 این فرم ها رو بایستی پر کرده و سریعا بفرستید و در نامه اول هم توضیح داده شده که اقامت آمریکا برای هیچ برنده ای تضمین شده نیست و کلیه برندگان لاتاری با پر کردن دقیق و ارسال بموقع فرم ها شانس خود را برای اقامت در آمریکا افزایش می دهند. تاریخ ارسال فرم ها تاثیری در تاریخ کارنت شماندارد حتی اگر شما هرگز فرمهایتان را نفرستید باز هم کیس نامبر شما در ویزا بولتن از نقطه اعلام شده خواهد گذشت (اما بدیهی است در صورت نفرستادن فرم ها پرونده ای هم برای شما تشکیل نخواهد شد) اما بر اسا ایمیل هایی که دوستان از kcc (از جمله حقیر) دریافت نموده ایم ظاهرا برخی از پردازش بر روی پرونده ایی که زودتر تشکیل میشن زودتر انجام میشه(که کاملا طییعی هستش) پس بنابراین فرستادن بموقع فرم باعث تسریع در روند بررسی کیس شما میشود که احتمالا کلیرنس باید یکی از اون موارد باشد. اصلا نگران نباشید. در ضمن دوستان برای اطلاع از وضعیت کارنت شدن کیسشون میتونن به این آدرس http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html مراجعه کنن و وقتی برین اونجا با این نوشته روبرو میشین:Upcoming month's visa bulletin: September 2010 (Coming Soon) یعنی بزودی اولین سری بچه های 2011 کارنت میشن
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) |