کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام بچه ها الان kccمتن زير رو براي من mail زده.ميشه بگين يعني چي؟
Thank you for your inquiry.

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 10:53)silia نوشته:  سلام بچه ها الان kccمتن زير رو براي من mail زده.ميشه بگين يعني چي؟

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

شما از طریق ایمیل درخواستی ازشون داشتید. اما به دلایل امنیتی خواستن مطمئن بشن که شخص خود شما این درخواست رو دارید نه فرد دیگری. بنابراین خواستند نام و نام خانوادگی ، تاریخ تولد با فرمت سال/روز/ماه و شماره کیس خودتون رو ابتدای ایمیل بنویسید. تنها در این صورته که به شما جواب می دن
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
مرسي از جوابت دوست عزيز.ولي مسئله اينجاست كه من كيس نامبر ندارم.و اول پستمم شماره كانفرميشن را نوشته بودم +تاريخ تولد و نام كامل.يعني همه مشكل نداشتن كيس نامبره؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 11:37)silia نوشته:  مرسي از جوابت دوست عزيز.ولي مسئله اينجاست كه من كيس نامبر ندارم.و اول پستمم شماره كانفرميشن را نوشته بودم +تاريخ تولد و نام كامل.يعني همه مشكل نداشتن كيس نامبره؟

ظاهر امر اینطور نشون میده. اما راهنمایی کامل رو باید دوستان برنده لاتاری انجام بدن. متاسفانه اطلاعات بیشتری در این مورد ندارم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2010-08-05 ساعت 11:37)silia نوشته:  مرسي از جوابت دوست عزيز.ولي مسئله اينجاست كه من كيس نامبر ندارم.و اول پستمم شماره كانفرميشن را نوشته بودم +تاريخ تولد و نام كامل.يعني همه مشكل نداشتن كيس نامبره؟

=============================================

دوست عزیز

ظاهراً همه چیز منوط شده به ارسال مدارک و بررسی توسط آنها . یعنی اینکه وقتی فرم ها رسید بدستشون و مهلت 3-2 روزه دادیم تا بررسی کنن ، آنوقت است که می توان پیش آنها سوال کرد. بطور کلی برنده شدن ما برای آنها ابتدا باید مسجل بشه ، ما را به رسمیت بشناسند ، بعدش سوال بکنیم.

اما با این وضع الان برای خود من هم سوال ایجاد شده که اگر ما بخواهیم حتی بگیم مثلاً آیا مدارک ما تحت بررسی است یا نه ، این جواب های سر بالا را بما بدهند؟
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان خوشحال و نگران و شگفتزده و گیج شده و غیره
من به تازگی با این سایت فوق العاده آشنا شدم.از راهنماییهاتون ممنون که اینقدر قوت قلب هستن.منم نامه ام رو نگرفتم.ولی دوستان به نظر من جای نگرانی از این بابت نیست چون فقط یه مشکل پستیه وگرنه اینقدر حواسشون هست که تو سایت غلط غولوط ننویسنWinkباید سریع تر فرم ها رو با عکسا بفرستیم بره بعدم ازشون پیگیری کنیم.وسواس بیش از حد هم کارو خراب میکنه به عبارتی موش تو کاسه آدم وسواسی میفته!!!فقط یه کاری شاید بشه کرد،از طریق پست اینجا میشه دنبال نامه گشت؟کسی میدونه سیر نامه اونا تا به دست ما برسه چطوریه؟اصلا با چه پستی میفرستن؟از بچه های سالای پیش کسی نبوده که نامش نرسیده باشه و البته بعدش بالاخره ویزا گرفته باشه که لطف کنه ما بی نامه ها رو راهنمایی کنه؟
مرسیTongue
تشکر کنندگان:
(2010-05-21 ساعت 08:46)User نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 08:26)nasr نوشته:  با روسری بودن یا نبودن خانمها هنگام مصاحبه یا برای عکس تاثیری داره ؟

خوب شد این سوالو پرسیدین! سوال ما هم هست!
من گمان نمی کنم تاثیری داشته باشه!
عکس صرفا باید واجد مشخصاتی باشه که توی صفحه مربوط به عکس براش توضیح داده!

با این حال مدیران گرامی نظر موثق تری می توانند بدهند.

با سلام
من سایت KCC را مطالعه کردم و همچنین برپایه قوانین آمریکا ، پوشاندن سر بدلیل اعتقادات مذهبی، اشکالی نداره.
حتی برای آقای هندی که مذهب سیک دارند و نباید مویشان معلوم شود، نیز صادق است.
فقط در زمان عکس گرفتن باید گوش مشخص باشد.
چون عکسها توسط کامپیوتر و سیستم تشخیص چهره بررسی می شود.
عکس دقیقا باید شرایطی که در سایت http://travel.state.gov نوشته را، دارا باشد.
تشکر کنندگان:
دوباره سلام
به نظرتون من که کیس نامبر ندارم(نامه ام نرسیده)تو فرم 122،کیس نامبر رو خالی بذارم یا توضیح بدم که نامه ام نرسیده؟
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 12:44)pourfarzi نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 08:46)User نوشته:  
(2010-05-21 ساعت 08:26)nasr نوشته:  با روسری بودن یا نبودن خانمها هنگام مصاحبه یا برای عکس تاثیری داره ؟

خوب شد این سوالو پرسیدین! سوال ما هم هست!
من گمان نمی کنم تاثیری داشته باشه!
عکس صرفا باید واجد مشخصاتی باشه که توی صفحه مربوط به عکس براش توضیح داده!

با این حال مدیران گرامی نظر موثق تری می توانند بدهند.

با سلام
من سایت KCC را مطالعه کردم و همچنین برپایه قوانین آمریکا ، پوشاندن سر بدلیل اعتقادات مذهبی، اشکالی نداره.
حتی برای آقای هندی که مذهب سیک دارند و نباید مویشان معلوم شود، نیز صادق است.
فقط در زمان عکس گرفتن باید گوش مشخص باشد.
چون عکسها توسط کامپیوتر و سیستم تشخیص چهره بررسی می شود.
عکس دقیقا باید شرایطی که در سایت http://travel.state.gov نوشته را، دارا باشد.
با تشکر
برای شفاف سازی بهتر من آدرس دقیق تر شو میزارم
http://travel.state.gov/passport/get/fir...t_830.html
STEP 6
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 13:02)sara59 نوشته:  دوباره سلام
به نظرتون من که کیس نامبر ندارم(نامه ام نرسیده)تو فرم 122،کیس نامبر رو خالی بذارم یا توضیح بدم که نامه ام نرسیده؟
سلام به نظر من اگه خالی بزارین و روز مصاحبه به آفیسرتوضیح بدین و برای اطمینان بیشتر یک ایمیل به kcc بزنین بهتره
کانفرمیشن نامبرتون رو هم روی یک کاغذ جدا بنویسین بزارین تو پاکت dhl
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 10:53)silia نوشته:  سلام بچه ها الان kccمتن زير رو براي من mail زده.ميشه بگين يعني چي؟

سلام دوست عزیز
میشه ایمیلی که به KCC فرستادید که این جواب رو بهتون دادند رو هم share کنید ؟ شما برای بار دوم هم ایمیل زدید جهت دریافت کیس نامبرتون و این در جواب اون نامه دوم بوده یا نه ؟
تشکر کنندگان:
راستش من فقط 1بار 1اگوست بهشون ايميل زدم.ولي اونا 2بار جواب دادن!دفعه اول همون چيزي رو كه واسه همه فرستادنو براي منم فرستادن.دفعه دوم هم نميدونم چرا اين ايميلو فرستادن!
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 13:32)OMID_R نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 13:02)sara59 نوشته:  دوباره سلام
سلام به نظر من اگه خالی بزارین و روز مصاحبه به آفیسرتوضیح بدین و برای اطمینان بیشتر یک ایمیل به kcc بزنین بهتره
کانفرمیشن نامبرتون رو هم روی یک کاغذ جدا بنویسین بزارین تو پاکت dhl

من هم دقیقاً همین کار کردم ، از برگ مشخصات روز ثبت نام که شامل کد 13 رقمی ،تاریخ تولد و نام و نام خانوادگی بود ،کپی کردم و به فرم 122 ، منگنه زدم. کار از محکم کاری عیب نمی کنه، البته میخواستم از نامه برنده شدن که تو سایت هست پرینت بگیرم اما چون اسمی از برنده نداشت ، اینکار و نکردم.
همین که این ایمیل را پاسخ دادن ، یعنی اینکه 50% با این مشخصات ما را تایید کردند و تاییدیه نهایی وقتی که فرم ها بدستشون برسه.
(2010-08-05 ساعت 12:02)sara59 نوشته:  سلام به همه دوستان خوشحال و نگران و شگفتزده و گیج شده و غیره
من به تازگی با این سایت فوق العاده آشنا شدم.از راهنماییهاتون ممنون که اینقدر قوت قلب هستن.منم نامه ام رو نگرفتم.ولی دوستان به نظر من جای نگرانی از این بابت نیست چون فقط یه مشکل پستیه وگرنه اینقدر حواسشون هست که تو سایت غلط غولوط ننویسنWinkباید سریع تر فرم ها رو با عکسا بفرستیم بره بعدم ازشون پیگیری کنیم.وسواس بیش از حد هم کارو خراب میکنه به عبارتی موش تو کاسه آدم وسواسی میفته!!!فقط یه کاری شاید بشه کرد،از طریق پست اینجا میشه دنبال نامه گشت؟کسی میدونه سیر نامه اونا تا به دست ما برسه چطوریه؟اصلا با چه پستی میفرستن؟از بچه های سالای پیش کسی نبوده که نامش نرسیده باشه و البته بعدش بالاخره ویزا گرفته باشه که لطف کنه ما بی نامه ها رو راهنمایی کنه؟
مرسیTongue

سارا جان

من خودم شخضاً رفتم 4راه لشکر ، کارگرجنوبی و شاید باورت نشه رفتم توی انبار نامه ها،یعنی پای گونی های پست ، با مسئول بخش نامه های عادی و پیشتاز صحبت کردم. گفت آقا ، نامه هایی که از سمت امریکا، کانادا می آیند ، چه دانشجویی ،چه اینطورنامه ها با پست عادی هستش و هیچگونه نظارتی بر روی آنها نیست و ثبت نمی شوند. با این حال به صحبت های بنده خدا اکتفا نکردم رفتم از خانمی که نامه ها را ثبت می کرد پرسیدم و آنهم همین جواب را داد و گفت اینها را هم که می بینید ،پیشتاز هستند و قابل ردگیری.
اما خودمونیم ، آنجا خیلی بی در و پیکر هستش، خیلیییی

فقط نگرانی من از سری دوم نامه ها هستش، سری اول که هیچ!!
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 11:59)sorooshii نوشته:  

دوست عزیز

ظاهراً همه چیز منوط شده به ارسال مدارک و بررسی توسط آنها . یعنی اینکه وقتی فرم ها رسید بدستشون و مهلت 3-2 روزه دادیم تا بررسی کنن ، آنوقت است که می توان پیش آنها سوال کرد. بطور کلی برنده شدن ما برای آنها ابتدا باید مسجل بشه ، ما را به رسمیت بشناسند ، بعدش سوال بکنیم.

اما با این وضع الان برای خود من هم سوال ایجاد شده که اگر ما بخواهیم حتی بگیم مثلاً آیا مدارک ما تحت بررسی است یا نه ، این جواب های سر بالا را بما بدهند؟

سلام دوستان
جای هیچ نگرانی نیست.
همه شما برندگان چک/سایتی کیس نامبر دارید و مطمئنا روال کاری شما با ما که نامه رو دریافت کرده ایم فرقی نداره.
اینجوری هم که می نویسید ما که کیس نامبر داریم احساس گناه بهمون دست میده Sad

موفق باشید
تشکر کنندگان: sorooshii ، arash004 ، Sooshians ، alirezagh
(2010-08-05 ساعت 15:39)User نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 11:59)sorooshii نوشته:  

دوست عزیز

سلام دوستان
جای هیچ نگرانی نیست.
همه شما برندگان چک/سایتی کیس نامبر دارید و مطمئنا روال کاری شما با ما که نامه رو دریافت کرده ایم فرقی نداره.
اینجوری هم که می نویسید ما که کیس نامبر داریم احساس گناه بهمون دست میده Sad

موفق باشید

USER جون گل گفتی بچه های که نامه براتون نیومده اینقدر نگران نباشین ما از عذاب وجدان مردیممم....خاک تو سر این پست یه نامه هم نمیتونه بیاره...پیگیر باشین اما نگران نهCool
تشکر کنندگان: sorooshii ، narcis_ala ، alirezagh ، OMID_R

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان