موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
اگه کسی بخواد آدرسی رو که قراره نامه دوم بره اونجا رو عوض کنه باید با kcc مکاتبه کنه؟
کسی تا حالا این کار رو کرده؟
کلا بعد از دریافت نامه اول ، آدرسی رو که تو فرم ها به kcc اعلام میکنیم فقط برای نامه دوم کاربرد داره یا ممکنه جای دیگه هم استفاده بشه؟
اصلا به نظرتون نامه دوم ارزش این همه زحمتو داره؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-09 ساعت 18:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-09 ساعت 18:23 توسط yas.)
(2010-09-09 ساعت 11:15)sib 24 نوشته: (2010-09-09 ساعت 11:02)azi_ta_usa نوشته: salam ebakhshid farsi nadaram man du moshkele bozorg darm nemidanestam koja matrah konam lezi inja zekr mikonam.gable inke man formha ra ersal konam ba kesi namzad budam ke garamun shod shahrivar bade eide fetr ezdevaj konim va daee in aga ham spansore ma beshe barandeh asli man hastam .hala in aga zadeh ziresh va mikhahad namzadi ra beham bezane man dar formha neveshte budam motahel va name in namzad ra neveshte budam spansoram ham agvame in hamsare ayandast man alan che khaki besar konam .mojaradam va tanha jorat nadaram beram sanyan chetor formha ra dorost konam salesan spansor ra che konam aya kesi hast rahnomaee konad mamnun misham
سلام دوست عزیز.اصلا خودتون ناراحت نکنید.این آقا از خوداشم باشه که با شما بیاد.شما میتونید واسه kcc ایمیل بزنید و جریان رو بگید.که اسم اون آقا رو از مدارکتون حذف کنن.و همینطور اسم اسپانسرتون.شما فقط کافیه یه نفر تو آمریکا داشته باشید اونم فقط بخاطر دادن آدرس.اسپانسرم نداشته باشید مشکلی نیست.حساب بانکی ایرانتون رو پرینت میگیرید و روز مصاحبه میبرید.ناراحت نباشید.منم مجرد هستم و اومدم و خیلیهای دیگه مجرد هستن و مهاجرت کردن.اتفاقا مجردی خیلیم بهتره.جای هیچ نگرانی نیست.چون شما تازه نامهٔ اول رو فرستادید.
لطفا راهنمایی اشتباه نکنین!
azi_ta ناراحت نشین اگر رک میگم میخوام امید الکی نداشته باشین و از عمر و وقتتون هزینه نکنین.
اشتباه کردین که خودتون رو موقع ثبت نام متاهل معرفی کردین. چون در شناسنامتون ازدواجی ثبت نشده و این کار شما دروغ محسوب میشه. حتی اگر این آقا زیرش هم نمیزد و ازدواج می کردین باز هم رد می شدین چون تاریخ ازدواجتون باید قبل از تاریخ ثبت نام می بود! در لاتری 2010 هم یک مورد چنین اشتباهی کرده بودن و متاسفانه کل هزینه رو هم پرداخت کردن و تا ترکیه هم رفتن اما رد شدن و ویزا نگرفتن. آفیسر هم بهشون گفته بود این قانونه و از دست ما کاری بر نمیاد.
اینکه مجردی رفتن بهتره و بدون اسپانسر هم میشه ویزا گرفت درسته اما برای کسی که در ثبت نام اولیه اشتباه نکرده. اتفاقا بر خلاف تصورتون اهمیت صحت اطلاعات موقع ثبت نام خیلی خیلی بیشتره. چون اشتباه در ثبت نام جبران ناپذیره!
(2010-09-09 ساعت 18:10)free_free نوشته: اگه کسی بخواد آدرسی رو که قراره نامه دوم بره اونجا رو عوض کنه باید با kcc مکاتبه کنه؟
کسی تا حالا این کار رو کرده؟
کلا بعد از دریافت نامه اول ، آدرسی رو که تو فرم ها به kcc اعلام میکنیم فقط برای نامه دوم کاربرد داره یا ممکنه جای دیگه هم استفاده بشه؟
اصلا به نظرتون نامه دوم ارزش این همه زحمتو داره؟
بله باید ایمیل بزنین و بگین آدرستون تغییر کرده. به هر حال در database اونها آدرسی برای شما تعریف شده و آخر نامه اول هم ذکر شده هر تغییری در آدرس یا مشخصات رو سریعا اطلاع بدین.
البته نامه دوم هم اگر برسه یا بعد مصاحبه می رسه یا وقتی که شما ترجمه ها رو فرستادین و عملا به درد نمی خوره! اما به نظر من تغییر آدرس رو نه به خاطر نامه دوم بلکه به خاطر راستگویی اطلاع بدین چون شاید آدرس استفاده های دیگه ای هم داشته باشه که ما نمیدونیم!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
مدیران محترم با توجه به اعلام تاریخ آغاز لاتاری 2012 و اینکه این مدت به 30 روز کاهش یافته
The online registration for DV-2012 DV Lottery begins noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT -4), Tuesday, October 5, 2010, and ends noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT -5), Wednesday, November 3, 2010.
لطفا" به نحو مقتضی اطلاع رسانی نمایید .ضمنا" از سال بعد نامه قبولی برای برندگان ارسال نمیشه و از روی سایت قبولی و تاریخ مصاحبه رو دریافت میکنند و مثل ما چشماشون رو لازم ندارن به صفحه Visa Bulliten بدوزن...
ببخشید نمیدونستم چطور به شما عزیزان اطلاع رسانی کنم پس اگه موضوع مربوط به این تایپیک نمیشه ببخشید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستی عزیز و با محبتم،
من داشتم سوال و جوابها رو میخوندم و خیلی گیج شدم، آیا اصلا نیزی هست که بد از نامهٔ دوم مدرکی به سفارت پست کنیم؟یا باید مدارکو فقط با خودمون ببریم سفارت؟ اگه هست اونا چیا هستن؟ و تا کای باید فرستاده بشن؟
آخر نامهٔ دومم هم اینو نوشته:
"if documets are listed below as incomplete, please present the completed documents at the time of interview"
و هیچ چیزی رو ننوشته یعنی خالی. آیا این یعنی که همهٔ مدارکمو قبول کردن؟
بازم منونم از راهنماییهای خوبتون.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-10 ساعت 08:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-10 ساعت 10:48 توسط rayan.s.)
آ (2010-09-10 ساعت 03:53)AmericanHamid نوشته: (2010-09-09 ساعت 18:15)yas نوشته: (2010-09-09 ساعت 11:15)sib 24 نوشته: (2010-09-09 ساعت 11:02)azi_ta_usa نوشته: salam ebakhshid farsi nadaram man du moshkele bozorg darm nemidanestam koja matrah konam lezi inja zekr mikonam.gable inke man formha ra ersal konam ba kesi namzad budam ke garamun shod shahrivar bade eide fetr ezdevaj konim va daee in aga ham spansore ma beshe barandeh asli man hastam .hala in aga zadeh ziresh va mikhahad namzadi ra beham bezane man dar formha neveshte budam motahel va name in namzad ra neveshte budam spansoram ham agvame in hamsare ayandast man alan che khaki besar konam .mojaradam va tanha jorat nadaram beram sanyan chetor formha ra dorost konam salesan spansor ra che konam aya kesi hast rahnomaee konad mamnun misham
سلام دوست عزیز.اصلا خودتون ناراحت نکنید.این آقا از خوداشم باشه که با شما بیاد.شما میتونید واسه kcc ایمیل بزنید و جریان رو بگید.که اسم اون آقا رو از مدارکتون حذف کنن.و همینطور اسم اسپانسرتون.شما فقط کافیه یه نفر تو آمریکا داشته باشید اونم فقط بخاطر دادن آدرس.اسپانسرم نداشته باشید مشکلی نیست.حساب بانکی ایرانتون رو پرینت میگیرید و روز مصاحبه میبرید.ناراحت نباشید.منم مجرد هستم و اومدم و خیلیهای دیگه مجرد هستن و مهاجرت کردن.اتفاقا مجردی خیلیم بهتره.جای هیچ نگرانی نیست.چون شما تازه نامهٔ اول رو فرستادید.
لطفا راهنمایی اشتباه نکنین!
azi_ta ناراحت نشین اگر رک میگم میخوام امید الکی نداشته باشین و از عمر و وقتتون هزینه نکنین.
اشتباه کردین که خودتون رو موقع ثبت نام متاهل معرفی کردین. چون در شناسنامتون ازدواجی ثبت نشده و این کار شما دروغ محسوب میشه. حتی اگر این آقا زیرش هم نمیزد و ازدواج می کردین باز هم رد می شدین چون تاریخ ازدواجتون باید قبل از تاریخ ثبت نام می بود! در لاتری 2010 هم یک مورد چنین اشتباهی کرده بودن و متاسفانه کل هزینه رو هم پرداخت کردن و تا ترکیه هم رفتن اما رد شدن و ویزا نگرفتن. آفیسر هم بهشون گفته بود این قانونه و از دست ما کاری بر نمیاد.
اینکه مجردی رفتن بهتره و بدون اسپانسر هم میشه ویزا گرفت درسته اما برای کسی که در ثبت نام اولیه اشتباه نکرده. اتفاقا بر خلاف تصورتون اهمیت صحت اطلاعات موقع ثبت نام خیلی خیلی بیشتره. چون اشتباه در ثبت نام جبران ناپذیره!
درود
دوست عزیز فکر میکنم این دوست ما زمان ثبت نام مجرد ثبت نام کرده . ولی فقط فرمها را که ارسال کرده توی فرمها نوشته متاهل .و ملاک برای اونا ثبت اطلاعات زمان مصاحبه هست نه فرمها .من سفرنامه اون دوستمون که رد شده رو خوندم ایشون موقع ثبت نام متاهل نوشته بوده درحالی که مجرد بوده و تا زمان مصاحبه هم موفق به ازدواج نشده بود.و یک نفر دیگه هم متاهل بوده و موقع ثبت نام زده بوده مجرد خوب او با زن و بچه پا میشه میره سفارت خوب جواب هم که معلومه دیگه(http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid43770). و لی در مورد این دوستمون فکر میکنم مشکلی براشون پیش نیاد.و با ارسال دوباره فرم و مکاتبه با KCC بتونن جواب درست رو بگیرند.
آزیتا خانوم اگر به تایپیک " ازدواج بعد از قبولی " سری بزنید متوجه میشید چه اشتباهی کردید ... در هنگام پر کردن فرم از شما خواسته میشه با امضا صحت نوشتارتون رو تایید کنید حالا شما میخواید بگید چی؟ حالا میخواد زمان ثبت نام نوشته باشید متا هلید یا مجرد...تاریخ ازدواج رو تو فرمها چی زدید؟ تاریخ قبل از ارسال فرمها یا بعد از ارسال فرم ها؟؟؟؟
بهتره شانستون رو با شرکت در لاتاری امسال یکبار دیگه محک بزنید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
کیس ما رو اعلام کردن برای ماه نوامبر چند تا سوال داشتم اول اینکه هنوز نامه ای به دست ما نرسیده اگر نرسه چی میشه؟دوم اینکه سفارتو ابوظبی زدیم و این فرمهای مربوط به اسپانسرو از کجا باید گرفت ایا سایت مشخصی داره وباید دانلود بشه؟و اینکه مدارک برای سفارت ابوظبی باید پست بشه یا همراه خودمنو ببریم؟و اینکه اگه نامه دوم به دستمون نرسه چی؟یه سوال دیگه ایمکه بهkcc زنگ بزنیم روز و تاریخ مصاحبه رو بپرسیم یا ایمیل بزنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام می خواستم بپرسم چه متنی رو برای KCCباید میل کرد تا زمان مصاحبه رو فهممید.و اینکه آیا قبل از مصاحبه باید کپی تمام مدارک رو برای KCC یا جای دیگه میل کرد؟ مصاحبه من آنکارا هست و شماره سریال6XXX ممنون میشم جواب درست بگیرم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-10 ساعت 13:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-10 ساعت 13:49 توسط taraneh@mini.)
(2010-09-10 ساعت 13:04)heli نوشته: سلام بچه ها
کیس ما رو اعلام کردن برای ماه نوامبر چند تا سوال داشتم اول اینکه هنوز نامه ای به دست ما نرسیده اگر نرسه چی میشه؟دوم اینکه سفارتو ابوظبی زدیم و این فرمهای مربوط به اسپانسرو از کجا باید گرفت ایا سایت مشخصی داره وباید دانلود بشه؟و اینکه مدارک برای سفارت ابوظبی باید پست بشه یا همراه خودمنو ببریم؟و اینکه اگه نامه دوم به دستمون نرسه چی؟یه سوال دیگه ایمکه بهkcc زنگ بزنیم روز و تاریخ مصاحبه رو بپرسیم یا ایمیل بزنیم؟
سلام دوست عزیزم.تبریک می گم بهتون.اگه نرسه به کی سی سی میل می زنید برای دریافت روز مصاحبه و جواب اونا رو پرینت می کنید و می برید مصاحبه.بله.از تو سایت خود دی وی لاتری از قسمت فرم می تونید دنلود کنید.باید همراه خودتون ببرید.هیچ اتفاق خاصی نمی فته.هم می تونید میل بزنید هم می تونید زنگ بزنید!!
انشالا که موفق باشید و اینقدر که این پستتون استرس توش وجود داره دیگه تا زمان مصاحبه از بین بره و با خیال راحت برین.
(2010-09-10 ساعت 13:36)saman.saman نوشته: با سلام می خواستم بپرسم چه متنی رو برای KCCباید میل کرد تا زمان مصاحبه رو فهممید.و اینکه آیا قبل از مصاحبه باید کپی تمام مدارک رو برای KCC یا جای دیگه میل کرد؟ مصاحبه من آنکارا هست و شماره سریال6XXX ممنون میشم جواب درست بگیرم
از توی تاپیک مکاتبه با کی سی سی می تونید متن مورد نظرتون رو پیدا کنید دوست خوبم.باید 15 روز قبل از مصاحبه به سفارت پست کنید.کپی ترجمه ی مدارک خواسته شده رو.انشالا که موفق باشید
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت
نمی دونم که اینجا درسته که این سوال رو می پرسم یا نه
من اوایل خرداد نامه اول رو دریافت کردم و اوایل تیر فرمها رو فرستادم و از اون موقع چند به kcc ایمیل زدم که آیا فرمهای ما رسیده یا نه ولی جوابی هنوز بهم ندادند چه کار کنم ؟
و اگر امکانش هست تمام مدارک و فرمهایی که برای مصاحبه و سفارت لازمه رو بگید ( من محل سفارت رو آنکارا زدم)
شماره کیس:****2011AS0003
دریافت نامه قبولی: 2010/MAY/21
ارسال فرمهای سری اول: JUNE/27/2010
اعلام کارنت:JUNE 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:
مصاحبه:آنکارا
تاریخ دریافت
ورود به امریکا:1sep 2011
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من الان تازه فوق لیسانس قبول شدم( بعد از ارسال فرمها) و حتی هنوز ثبت نام هم نکردم. اگه تا سال دیگه هم نوبت من بشه خوب فارغ التحصیل نمیشم. میخواستم بپرسم که من الان باید به اونها بگم که قبول شدم و یا فرمها رو اصلاح کنم؟ اگرچه فکر کنم جای اصلاح نداره یا اینکه سال دیگه بگم من مشغول به تحصیل هم هستم؟ مرسی.
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام وخسته نباشید
من اون زمانی که فرمهای اینترنتی را پست کردم ازدواج کرده بودم ولی وارد شناسنامم نشده بودو خودم رو متاهل زدم ...و بعد از اون تاریخ وارد شناسنامم شد...الان یک نامه دارم که ترجمه شده و مهر دادگستریم خورده که من در زمان ارسال فرمهای اینترنتی ازدواج رسمی کرده بودم ولی بعدش وارد شناسنامم شده بود....الان به نظرتون کافیه دیگه ؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-10 ساعت 19:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-10 ساعت 19:14 توسط taraneh@mini.)
(2010-09-10 ساعت 18:30)peyman2011 نوشته: من الان تازه فوق لیسانس قبول شدم( بعد از ارسال فرمها) و حتی هنوز ثبت نام هم نکردم. اگه تا سال دیگه هم نوبت من بشه خوب فارغ التحصیل نمیشم. میخواستم بپرسم که من الان باید به اونها بگم که قبول شدم و یا فرمها رو اصلاح کنم؟ اگرچه فکر کنم جای اصلاح نداره یا اینکه سال دیگه بگم من مشغول به تحصیل هم هستم؟ مرسی.
می تونید واسه این که خیالتون راحت باشه یه ایمیل بزنید و اطلاع بدید که به تازگی دانشگاه قبول شدید ولی کار دیگه لازم نیست وحتی می تونید همون زمان مصاحبه با ترجمه کارت دانشجوییتون برید مصاحبه.
به نظر من این مسئله ای نیست که بخواد براتون ایجاد مشکل کنه.
دون وری
(2010-09-10 ساعت 18:50)shery نوشته: با عرض سلام وخسته نباشید
من اون زمانی که فرمهای اینترنتی را پست کردم ازدواج کرده بودم ولی وارد شناسنامم نشده بودو خودم رو متاهل زدم ...و بعد از اون تاریخ وارد شناسنامم شد...الان یک نامه دارم که ترجمه شده و مهر دادگستریم خورده که من در زمان ارسال فرمهای اینترنتی ازدواج رسمی کرده بودم ولی بعدش وارد شناسنامم شده بود....الان به نظرتون کافیه دیگه ؟؟؟؟؟؟
بله کافیه!!!در ضمن شما می تونید این راه رو هم امتحان کنید که درخواست بدید که تاریخ ازدواج رو همون تاریخی بزنن که ازدواج رسمی انجام شده و براتون اصلاح کنن با توجه به نامه ای که در دست دارید به محضر برید و اگه راهی داشته باشه اونا راهنماییتون می کنن.
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!