موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-05 ساعت 09:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-05 ساعت 09:32 توسط rayan.s.)
(2010-09-05 ساعت 09:23)peyman2011 نوشته: حالا من نفهميدم كه آخرش چون كيس نامبرم بالاست (***42) ممكن هست كليرنس من طول بكشه و به من ويزا ندن؟
دوست عزیز؛ اگه جوابها رو با دقت مطالعه کنید متوجه میشید که کسی نمیتونه قطعی نظر بده که شما یا هرکسه دیگه کلیرنسش چقدر طول میکشه فقط یه حدسه که امیر عزیز شرایط کم و زیاد شدن این زمان رو واضح توضیح داده حالا شما ببینید که شرایط شما چطوریه...ضمنا" بعنوان یه توصیه برای عزیزانی که کیس نامبرشون بالاست بهتره آنکارا رو انتخاب کنید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-05 ساعت 12:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-05 ساعت 14:57 توسط hassan1358arab.)
سلام دوستان من فرم 122 و 230 رو فرستادم
میل زدم به kcc برای گرفتن کیس نامبر الان دیگه چکار باید بکنم در ضمن
دوستان نامه رو 01/06/89
فرستادم
نامه دوم رو کی میفرستند و ایا امکان داره نفرستند؟
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
mmr کدومه؟ بنظر شما من کی کارای پزشکی رو انجام بدم و کدوم رو ابوظبی باید انجام بشه؟ نمیشه همشو اینجا انجام داد؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جواب کاملتون. اما انقدر نا امیدم که اگه کارنت هم بشم( کیس نامبرم ***42 هست)، کلیرنس هم میخورم از شانسم و ویزام تاریخش بگذره و باطل شه!!! هیچ کاریش نمیشه کرد؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از تاریخ اعتبار پاسپورتم فقط 7 ماه باقی است و من نیز برای اکتبر کارنت شدم ولی هنوز نامه دوم را نگرفتم می ترسم زمانی تاریخ مصاحبه من باشد که از اعتبار آن کمتر از 6 ماه بماند . حال می خواهم پاسپورتم را تمدید نمایم ولیکن شماره پاس جدیدی به من تعلق می گیرد این در سفارت برایم مشکلی ایجاد نمی کند ؟لطفا اگر می دانید توضیح دهید متشکرم.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-05 ساعت 15:17)mehrdadalemi نوشته: با سلام
از تاریخ اعتبار پاسپورتم فقط 7 ماه باقی است و من نیز برای اکتبر کارنت شدم ولی هنوز نامه دوم را نگرفتم می ترسم زمانی تاریخ مصاحبه من باشد که از اعتبار آن کمتر از 6 ماه بماند . حال می خواهم پاسپورتم را تمدید نمایم ولیکن شماره پاس جدیدی به من تعلق می گیرد این در سفارت برایم مشکلی ایجاد نمی کند ؟لطفا اگر می دانید توضیح دهید متشکرم.
مشکلی نیست چون پاس قدیمت رو بعد ابطال بهت برمیگردونن و شما هم همراه خودتون میبرید سفارت.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-05 ساعت 15:17)mehrdadalemi نوشته: با سلام
شما مگه جایی توی فرم ها شماره پاسپورت وارد کردید؟
سفارت هنوز اطلاعاتی به جز مشخصات از پاسپورتتون نداره با خیال راحت عوضش کنین
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-05 ساعت 18:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-05 ساعت 18:09 توسط petros.)
بیشترین قضیه ای که در حال حاظر شدیدا فکر مارو مشغول و نگران کرده موضوع واکسن هست. چون پدر من 61 سالشونه و دچار بیماریه "پمفیگوس" هستن که یک بیماریه پوستی هست که باعث میشه سیستم دفاعیه بدن پایین بیاد،ولی به هیچ وجه مسری نیست، و پدر من بیماریشون خیلی وقته که کنترل شده و هیچگونه علایم و مشکلی ندارن.ولی مسله ای که هست اینه که ایشون به هیچوجه نباید واکسنی بزنن چون موجب برگشتنه بیماریشون میشه. میخوام بدونم با توجه به سفر نامه ها و نظرات خیلی از دوستان سال بالایی که تعریف کرده بودند دکتر مورد تایید سفارت حداقل یکی دوتا امپول رو میزنه، پدر من باید چی کار کنه؟ آیا کسی هست که یه تجربه مشابه داشته باشه؟
با هر کس که مشورت میکنیم میگن که به هیچوجه نگید که داستان چیه، چون اگه متوجه بشن دیگه از ویزا خبری نیست.لازم به ذکره که در اینجا یک سری آزمایشات کامل برای میزان آنتی بادی و تشخیص واکسنهای دیگه، انجام دادیم و همه چی خوب بود.فقط نگرانی بر سر اینه که به دکتر چیزی در مورد بیماری بگیم یا نه؟ و نکنه اگه نگیم دکتر مجبورمون کنه یه واکسن بزنیم.
مشکلی که من مطرح کردم هم به مرگ و زندگیه پدرم بستگی داره و هم به ویزا گرفتن یا نگرفتنش که هر دو موضوع حیاتیست.من به نظر خودم دو راه دارم:
1- یک گواهی از پزشکمون بگیریم که در آن بیماریرو توضیح داده باشه و بگه که ایشان الان هیچ مشکلی ندارن و تاکید کرده باشه که به هیچوجه ایشان نباید واکسنیرو بزنن,که دیگه باقیش با خداست که در ابوظبی بپذیرن یا نه.
2-مدارکی تهیه کنم در ایران مبنی بر اینکه پدر من اخیرا بواسطه قبولی در قرعه کشی گرین کارت به دکتر خانوادگی که سالیانه سال همگی تحت نظر ایشان بودیم مراجعه کرده و کلیه واکسنهای ذکر شده در سایت سفارت رو زده و به تایید پاستور برسانیم.که در این حالت هم نگرانم که نکنه آنجا باز دکتر گیر بده که واکسنیرو حتما باید بزنید و ما دیگر حتی نتونیم مسله بیماریرو مطرح کنیم و مسایل دروغگویی وسط بیاد.
ممنون میشم با تامل بیشتری به این موضوع پاسخ بدین.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من میخواستم بدونم اصل مدارک تمکن مالی از بانک رو باید باید با مدارکمون پست کنیم آنکارا یا باید با خودمون ببریم؟یا کپی مدارک بانک رو با مدارکمون پست کنیم آنکار؟ا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیس من حدود 5000 هستش و نامه دومم هنوز نیومده و با KCC تماس گرفتم گفتن فرمهات در حال بررسی هست و یک ماه بعد زنگ بزن....
به نظر مدیران عزیز مصاحبه من کی میتونه باشه حدودا؟
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-05 ساعت 19:40)peyman74 نوشته: من میخواستم بدونم اصل مدارک تمکن مالی از بانک رو باید باید با مدارکمون پست کنیم آنکارا یا باید با خودمون ببریم؟یا کپی مدارک بانک رو با مدارکمون پست کنیم آنکار؟ا
خیر کپی مدارک ... هنگام مصاحبه اصلش رو ببرین
Pir shodim vali bozorg na