کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
(2010-09-05 ساعت 09:23)peyman2011 نوشته:  حالا من نفهميدم كه آخرش چون كيس نامبرم بالاست (***42) ممكن هست كليرنس من طول بكشه و به من ويزا ندن؟

دوست عزیز؛ اگه جوابها رو با دقت مطالعه کنید متوجه میشید که کسی نمیتونه قطعی نظر بده که شما یا هرکسه دیگه کلیرنسش چقدر طول میکشه فقط یه حدسه که امیر عزیز شرایط کم و زیاد شدن این زمان رو واضح توضیح داده حالا شما ببینید که شرایط شما چطوریه...ضمنا" بعنوان یه توصیه برای عزیزانی که کیس نامبرشون بالاست بهتره آنکارا رو انتخاب کنید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: alirezagh ، Amir78
(2010-09-05 ساعت 09:23)peyman2011 نوشته:  حالا من نفهميدم كه آخرش چون كيس نامبرم بالاست (***42) ممكن هست كليرنس من طول بكشه و به من ويزا ندن؟

سلام
من با اجازه رایان عزیز اضافه می کنم:
پروسه کلیرنس قانون نوشته شده ای حداقل برای ما نداره و تمام مطالبی که دوستان میگن بر اساس تجربیات سالهای قبله. تاثیر عواملی مانند سربازی، شغل، مدرک تحصیلی، مسافرت های خارجی یا شاید هم شماره کیس نامبر بالا روی مدت زمان کلیرنس مسجل شده است. جدول زیر هم که به همت برندگان خوب 2010 تهیه شده و امیدوارم همشون زودتر کلیرشون رو دریافت کنند، گواه این مطلبه.

[عکس: 4sep.png]

به نظر من اگر دو تاپیک "پایان خوش Clearance سال 2010 " و "کلیرنس برندگان 2010 " رو هم مطالعه کنید پاسخ خیلی از سوالات خودتون رو در این رابطه خواهید گرفت.
تشکر کنندگان: rayan.s ، taraneh@mini
(2010-09-04 ساعت 20:57)taraneh@mini نوشته:  به نظر من با توجه به کیس نامبرتون که بالاست و اگر مطمئنید که اسپانسرتون اگه دیر بشه نظرش عوض نمی شه بذارید واسه سال دیگه خودمون چون فرم های مالیاتی باید مال سال جاری رو هم شامل شه و فکر می کنم که فرم I134 محظری شده هم تا یک زمانی اعتبار داره مثلا 6ماه.
کارهای پزشکی رو مثل واکسن می تونید چه حالا چه هر وقت دیگه انجام بدید چون فرقی نداره.
یه سری از کارهای پزشکیتون می مونه واسه محل مصاحبه.
اگر ابوظبی هست محل مصاحبتون که اصلا لازم نیست بفرستید اما اگر آنکاراست فکر می کنم که اصل مدارک و اصل ترجمه رو می فرستید و ازشون واسه خودتون کپی نگه دارید.البته در این مورد کمتر اطلاعات دارم.
روز مصاحبه اگر ابوظبی هستید که همه مدارکی که خواسته تو نامه دوم همراه خودتون می برید سفارت با کپی از مکاتبات با کی سی سی اگه داشتید و هر مدرکی که به نظرتون اونجا می تونه مفید باشه و بدرد می خوره ترجمه کنید و با اصلش ببرید.اما اگر آنکارا هستید که 15 روز قبل مصاحبه باید مدارک خواسته شده در نامه دوم رو بفرستید سفارت.
به سفارت.
منم مثل شما تازه کارم.و امیدوارم اگر جایی اشتباه نوشتم مدیرامون اصلاح کنند و منو ببخشید پیشاپیش.

سلام دوست عزیز
فقط در مورد واکسن ام ام آر باید بگم که آخرین مرحله اش باید حدود یک هفته قبل از مدیکال باشه، وگرنه مثل من دوباره میخورین
با آرزوی موفقیت برای شما
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: taraneh@mini
سلام دوستان من فرم 122 و 230 رو فرستادم
میل زدم به kcc برای گرفتن کیس نامبر الان دیگه چکار باید بکنم در ضمن
دوستان نامه رو 01/06/89
فرستادم
نامه دوم رو کی میفرستند و ایا امکان داره نفرستند؟
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان:
mmr کدومه؟ بنظر شما من کی کارای پزشکی رو انجام بدم و کدوم رو ابوظبی باید انجام بشه؟ نمیشه همشو اینجا انجام داد؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
(2010-09-05 ساعت 12:47)peyman2011 نوشته:  mmr کدومه؟ بنظر شما من کی کارای پزشکی رو انجام بدم و کدوم رو ابوظبی باید انجام بشه؟ نمیشه همشو اینجا انجام داد؟
دوست من واکسن mmr هم یکی از ان واکسن های میباشد که در ایران میبایستی بزنی و تاریخ زدنش میبایستی در کارت واکسن بین الملل شما درج بشه
شما میتوانید واکسن هایی را که می بایستی در ایران بزنید را در تاپیک واکسیناسیون و ازمایش های پزشکی همین سایت مطالعه کنید
و شما بعد از ورود به دبی و قبل از رفتن به سفارت باید مراحل پایانی ازمایشات پزشکی خود را انجام دهید که به ان مدیکال گفته میشود
شما می بایست به محض دریافت پاکت دوم بر طبق ادرس ها و شماره تلفن هایی که از مراکز انجام مدیکال میباشد و شامل محتوا پاکت مذکور میباشد نوبت مدیکال خود را در نیو مدیکال سنتر دبی نزدیک به سیتی سنتر اگر اسمشا درست بگم رزرو کنید
چرا انجا
چون به گفته دوست عزیزمان اشکان مثل اینکه قیمتش از همه جا ارزون تر میباشد و سریع تر جواب ازمایش را میدهند
و برای مدیکال بر طبق تاریخ معیین شده تشریف ببرید
در انجا چه اتفاقاتی می افتد؟
از شما یک ازمایش خون و یا همون ازمایش انتی بادی میگیرند
یک عکس از قفسه سینه که این عکس پیش شماست تا موقعی که میبایست در فرودگاه امریکا ان را پس از خروج از هواپیما به افیسره مبوطه همراه با پاکت زرد رنگ جهت اخذ گرین کارت تحویل دهید
چند تا سوال مبنی بر داشتن و یا نداشتن مشکل و یا بیماری خاصی
که جوابش با یک تیک خوردن در یک کارت همانند کارت واکسن به پایان میرسه
اگر هم که بچه کوچیک دارید مثل اینکه زیر 4 سال حداقل 3 روز زود تر میبایست در دبی حاظر باشی برای تست سل از فرزند خود که جواب ان 3 روز طول میکشه
نکته:
با در نظر گرفتن تعطیلی های پلی کلینیک
نتیجه
پس از انجام مراحل مدیکال که کلا شاید 2 ساعت وقت ببره بعد از ظهر همان روز و یا فردای همان روز میروید و پاکتی را که محتوای ان شامل یک سی دی از عکس قفسه سینه میباشد و نیز ازمایش خون و دیگر مراحل مدیکالتون میباشد را به صورت در بسته و پلم تحویل میگیرید و با خود به سفارت برده
نکته:
حس کنجکاوی خود را کنترل کنید
سوالی بود در خدمتم
با تشکر

تشکر کنندگان: peyman2011
مرسی از جواب کاملتون. اما انقدر نا امیدم که اگه کارنت هم بشم( کیس نامبرم ***42 هست)، کلیرنس هم میخورم از شانسم و ویزام تاریخش بگذره و باطل شه!!! هیچ کاریش نمیشه کرد؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
با سلام
از تاریخ اعتبار پاسپورتم فقط 7 ماه باقی است و من نیز برای اکتبر کارنت شدم ولی هنوز نامه دوم را نگرفتم می ترسم زمانی تاریخ مصاحبه من باشد که از اعتبار آن کمتر از 6 ماه بماند . حال می خواهم پاسپورتم را تمدید نمایم ولیکن شماره پاس جدیدی به من تعلق می گیرد این در سفارت برایم مشکلی ایجاد نمی کند ؟لطفا اگر می دانید توضیح دهید متشکرم.
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
تشکر کنندگان:
(2010-09-05 ساعت 15:17)mehrdadalemi نوشته:  با سلام
از تاریخ اعتبار پاسپورتم فقط 7 ماه باقی است و من نیز برای اکتبر کارنت شدم ولی هنوز نامه دوم را نگرفتم می ترسم زمانی تاریخ مصاحبه من باشد که از اعتبار آن کمتر از 6 ماه بماند . حال می خواهم پاسپورتم را تمدید نمایم ولیکن شماره پاس جدیدی به من تعلق می گیرد این در سفارت برایم مشکلی ایجاد نمی کند ؟لطفا اگر می دانید توضیح دهید متشکرم.

مشکلی نیست چون پاس قدیمت رو بعد ابطال بهت برمیگردونن و شما هم همراه خودتون میبرید سفارت.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: mehrdadalemi
(2010-09-05 ساعت 15:17)mehrdadalemi نوشته:  با سلام

شما مگه جایی توی فرم ها شماره پاسپورت وارد کردید؟
سفارت هنوز اطلاعاتی به جز مشخصات از پاسپورتتون نداره با خیال راحت عوضش کنین
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
بیشترین قضیه ای که در حال حاظر شدیدا فکر مارو مشغول و نگران کرده موضوع واکسن هست. چون پدر من 61 سالشونه و دچار بیماریه "پمفیگوس" هستن که یک بیماریه پوستی هست که باعث میشه سیستم دفاعیه بدن پایین بیاد،ولی به هیچ وجه مسری نیست، و پدر من بیماریشون خیلی وقته که کنترل شده و هیچگونه علایم و مشکلی ندارن.ولی مسله ای که هست اینه که ایشون به هیچوجه نباید واکسنی بزنن چون موجب برگشتنه بیماریشون میشه. میخوام بدونم با توجه به سفر نامه ها و نظرات خیلی از دوستان سال بالایی که تعریف کرده بودند دکتر مورد تایید سفارت حداقل یکی دوتا امپول رو میزنه، پدر من باید چی کار کنه؟ آیا کسی هست که یه تجربه مشابه داشته باشه؟
با هر کس که مشورت میکنیم میگن که به هیچوجه نگید که داستان چیه، چون اگه متوجه بشن دیگه از ویزا خبری نیست.لازم به ذکره که در اینجا یک سری آزمایشات کامل برای میزان آنتی بادی و تشخیص واکسنهای دیگه، انجام دادیم و همه چی خوب بود.فقط نگرانی بر سر اینه که به دکتر چیزی در مورد بیماری بگیم یا نه؟ و نکنه اگه نگیم دکتر مجبورمون کنه یه واکسن بزنیم.
مشکلی که من مطرح کردم هم به مرگ و زندگیه پدرم بستگی داره و هم به ویزا گرفتن یا نگرفتنش که هر دو موضوع حیاتیست.من به نظر خودم دو راه دارم:
1- یک گواهی از پزشکمون بگیریم که در آن بیماریرو توضیح داده باشه و بگه که ایشان الان هیچ مشکلی ندارن و تاکید کرده باشه که به هیچوجه ایشان نباید واکسنیرو بزنن,که دیگه باقیش با خداست که در ابوظبی بپذیرن یا نه.
2-مدارکی تهیه کنم در ایران مبنی بر اینکه پدر من اخیرا بواسطه قبولی در قرعه کشی گرین کارت به دکتر خانوادگی که سالیانه سال همگی تحت نظر ایشان بودیم مراجعه کرده و کلیه واکسنهای ذکر شده در سایت سفارت رو زده و به تایید پاستور برسانیم.که در این حالت هم نگرانم که نکنه آنجا باز دکتر گیر بده که واکسنیرو حتما باید بزنید و ما دیگر حتی نتونیم مسله بیماریرو مطرح کنیم و مسایل دروغگویی وسط بیاد.
ممنون میشم با تامل بیشتری به این موضوع پاسخ بدین.
تشکر کنندگان:
(2010-09-05 ساعت 13:12)peyman2011 نوشته:  مرسی از جواب کاملتون. اما انقدر نا امیدم که اگه کارنت هم بشم( کیس نامبرم ***42 هست)، کلیرنس هم میخورم از شانسم و ویزام تاریخش بگذره و باطل شه!!! هیچ کاریش نمیشه کرد؟

دوست عزیز، نگرونی و ناامیدی به خودت راه نده، اگه تاپیک های سالهای قبل رو بخونی متوجه میشی که مثبت اندیشی و امیدواری چقدر در جلو انداختن کارها موثره و به هر چی فکر کنی همون میشه، حالا که این نیرو رو داری چرا فکرهای خوب نداشته باشی، به جای این حرفا تو فکر این باش که کدوم ایالت می خوای بری و میخوای چیکار کنی.
الان وقت برنامه ریزی واسه اونوره!Smile
تشکر کنندگان: alonak
من میخواستم بدونم اصل مدارک تمکن مالی از بانک رو باید باید با مدارکمون پست کنیم آنکارا یا باید با خودمون ببریم؟یا کپی مدارک بانک رو با مدارکمون پست کنیم آنکار؟ا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
کیس من حدود 5000 هستش و نامه دومم هنوز نیومده و با KCC تماس گرفتم گفتن فرمهات در حال بررسی هست و یک ماه بعد زنگ بزن....
به نظر مدیران عزیز مصاحبه من کی میتونه باشه حدودا؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-05 ساعت 19:40)peyman74 نوشته:  من میخواستم بدونم اصل مدارک تمکن مالی از بانک رو باید باید با مدارکمون پست کنیم آنکارا یا باید با خودمون ببریم؟یا کپی مدارک بانک رو با مدارکمون پست کنیم آنکار؟ا

خیر کپی مدارک ... هنگام مصاحبه اصلش رو ببرین

Pir shodim vali bozorg na
تشکر کنندگان: peyman74

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان