2010-09-06 ساعت 00:35
بچه ها اسپانسر من (عموم) اگر فرم های مالیاتی رو از آمریکا بفرسته سفارت و من هم از اینجا مدارک خواسته شده رو بفرستم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوالات مطرح شده برندگان 2011
|
2010-09-06 ساعت 00:35
بچه ها اسپانسر من (عموم) اگر فرم های مالیاتی رو از آمریکا بفرسته سفارت و من هم از اینجا مدارک خواسته شده رو بفرستم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟
2010-09-06 ساعت 01:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-06 ساعت 01:45 توسط taraneh@mini.)
من فکر می کنم که فرمهای مالیاتی رو می شه براتون ایمیل یا فکس کنن عمو جان و شما پرینتشو بگیرید و با مدارک خودتون بفرستید.البته فرم I134 باید اصلش باشه.بازم این نظر شخصیه منه.اگه بزرگواران اشکالی می بینند اصلاح کنند.با تشکر
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
2010-09-06 ساعت 05:57
(2010-09-05 ساعت 18:08)petros نوشته: بیشترین قضیه ای که در حال حاظر شدیدا فکر مارو مشغول و نگران کرده موضوع واکسن هست. چون پدر من 61 سالشونه و دچار بیماریه "پمفیگوس" هستن که یک بیماریه پوستی هست که باعث میشه سیستم دفاعیه بدن پایین بیاد،ولی به هیچ وجه مسری نیست، و پدر من بیماریشون خیلی وقته که کنترل شده و هیچگونه علایم و مشکلی ندارن.ولی مسله ای که هست اینه که ایشون به هیچوجه نباید واکسنی بزنن چون موجب برگشتنه بیماریشون میشه. میخوام بدونم با توجه به سفر نامه ها و نظرات خیلی از دوستان سال بالایی که تعریف کرده بودند دکتر مورد تایید سفارت حداقل یکی دوتا امپول رو میزنه، پدر من باید چی کار کنه؟ آیا کسی هست که یه تجربه مشابه داشته باشه؟ من مصاحبم آنکارا بوده و در مورد ابوظبی و دکتراش اطلاعی ندارم. اما ویزیت ما در آنکارا خیلی سطحی و ساده بود و فقط دکتر بهمون واکسن آبله مرغان زد که توی ایران نیست چون همه واکسن ها رو توی ایران زده بودیم و کارت واکسن داشتیم . البته کسانی هم بودن که با نشون دادن جای آبله مرغان دکتر رو متقاعد کردند و واکسن نخوردند. به نظر من حتما با پزشکتون مساله رو در میون بگذارین. شاید راه دیگه ای غیر از واکسن باشه و بشه مساله رو حل کرد.از یک طرف مسئله مدیکال برای مهاجرت به آمریکا واقعا مهمه تا جایی که اعتبار ویزا به اندازه اعتبار مدیکال هست و از طرف دیگه دولت فدرال از امسال حتی ورود بیماران HIV هم به آمریکا آزاد کرده که تا سال های پیش ممنوع بوده. در ضمن پدرتون باید آزمایش خون هم بدن از دکتر بپرسین اگه گواهی الکی ببرین معلوم نمیشه در نمونه خونشون که واکسن نزدن؟ یا اصلا بیماریشون از روی آزمایش خون معلوم نمیشه؟ نتیجه اینکه اطلاعاتتون رو خوب کامل کنین و بعد تصمیم بگیرین اما این رو بدونین که درسته که گرین کارت خیلی می ارزه. اما ارزشش مسلما خیلی کمتر از سلامتیه.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara مصاحبه: Aug-2-2010 دریافت ویزا:روز مصاحبه
2010-09-07 ساعت 01:52
کسی میدونه که آیا باید کیس نامبرمون رو گوشه بالای سمت راست همه مدارک ترجمه شده بنویسیم یا نیاز نیست؟
2010-09-07 ساعت 13:04
(2010-09-06 ساعت 01:42)taraneh@mini نوشته: من فکر می کنم که فرمهای مالیاتی رو می شه براتون ایمیل یا فکس کنن عمو جان و شما پرینتشو بگیرید و با مدارک خودتون بفرستید.البته فرم I134 باید اصلش باشه.بازم این نظر شخصیه منه.اگه بزرگواران اشکالی می بینند اصلاح کنند.با تشکر سلام ترانه جان. جای قبلی رو مدیران قفل کردن حالا نمی دونم چه اتفاقی افتاد یعنی واقعاً ملت انقدر بی کارن که بقیرو سر کار میزارن؟؟ در هر صورت منتظرم تا آخر سبتامبر ببینیم که چی می شه! تشکر کنندگان: taraneh@mini
2010-09-07 ساعت 14:09
(2010-09-07 ساعت 01:52)peyman74 نوشته: کسی میدونه که آیا باید کیس نامبرمون رو گوشه بالای سمت راست همه مدارک ترجمه شده بنویسیم یا نیاز نیست؟ نخیر نیاز نیست اسم و فامیلتون روی همه مدارک ترجمه شده هست.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara مصاحبه: Aug-2-2010 دریافت ویزا:روز مصاحبه تشکر کنندگان: peyman74
2010-09-07 ساعت 15:09
(2010-09-07 ساعت 13:04)مونیکا نوشته:(2010-09-06 ساعت 01:42)taraneh@mini نوشته: من فکر می کنم که فرمهای مالیاتی رو می شه براتون ایمیل یا فکس کنن عمو جان و شما پرینتشو بگیرید و با مدارک خودتون بفرستید.البته فرم I134 باید اصلش باشه.بازم این نظر شخصیه منه.اگه بزرگواران اشکالی می بینند اصلاح کنند.با تشکر مونیکای عزیز تاپیک "برندگانی که نامه اول را دریافت نکرده اند"، صرفا موقتی قفل شده بود و اکنون باز است و بحث در آن ادامه دارد. تشکر کنندگان: taraneh@mini
2010-09-07 ساعت 16:07
سلام دوستان
کیس من حدود 5000 هستش و نامه دومم هنوز نیومده و با KCC تماس گرفتم گفتن فرمهات در حال بررسی هست و یک ماه بعد زنگ بزن.... به نظر مدیران عزیز مصاحبه من کی میتونه باشه حدودا؟
2010-09-07 ساعت 23:44
(2010-09-07 ساعت 16:07)has55 نوشته: سلام دوستان سلام .منم همین جوری شدم.زنگ زدم و گفتن داره برسی میشه(نمی دونم تو این 3 ماه چه کار می کردن؟)خلاصه گفت 8 روز دیگه زنگ بزن!! یعنی امکان داره تاریخ مصاحبه به من ندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ' نوشته: با سلام یکی از دوستان چند تا سوال دارند لطفا دوستان عزیز کمک کنند. از دوستان عزیز خواهش می کنم سوالاتی این چنین را در تاپیک های مربوطه بپرسند. تا هم سایر دوستان بتوانند پاسخ دهند هم اینکه شاید برای دیگر دوستان نیز سوال باشد و آنها نیز استفاده کنند. پیام خصوصی برای موارد خصوصی می باشد. متشکرم
2010-09-08 ساعت 18:08
با اجازه یوزر عزیز من تا جایی که در توانم باشه جواب می دم ولی اگه اشتباه داشت بزرگواران اصلاح کنند.
1: من فکر می کنم که تا 30سپتامبر مهلت داریم برای ارسال فرمها و شما هر کاری الان دارید بذارید کنار و با دقت بینهایت فرمهارو پر کنید و ارسال کنید. 2: اگه هر کدام بله زده شود مسلما دیگه از ویزا خبری نیست.نظر شخصیه من و کاری که همه می کنند اینه که NO می زنند همه سوالاتو.ولی صداقت از همه چیز مهم تره. 3: شما واسه اکتبر آماده باشید واسه اینتر ویو. فقط خواهشم اینه که شما چون کیس نامبرتون پایینه و دیگه زمان زیادی برای مصاحبتون نمونده سریع ولی بسیار با دقت و صداقت فرمها رو پر کنید که بعد پشیمون نشید.ممنون
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
2010-09-08 ساعت 18:10
دوست عزیز ضمن تبریک برای قبول شدنت در لاتاری باید بگم که درسته میگویند که دیر رسیدن بهر از هرگز نرسیدن هست اما حکایت شما داره میشه حکایت رسیدن نوش دارو پس از مرگ سهراب
پس عزیز هر چه سریع تر فرم هاتا پست کن چون درسته که دیر شده ولی جای ضرر را هر جا که بگیری منفعت هست: دوست من راجع به سوال 40 فرم 230 بسته به شرایط خودت بزن که البته همش میشه no چون اگر سوال ها را بخوانی متوجه میشی سوال هایی پرسیده که واقعا جوابش no میباشد عزیز من پست کن سریع چند روز دیگه به kcc ایمیل بزن و از رسیدن مرسولت مطلع شو که البته سرشون شلوغه تو این بوه بوهه ی پایانی پروسه 2010 و اگر جوابتا ندادند یک چیز ادی هستش و نیز یک ایمیل بعد از 5 روز بزن که پاکت دوم را با اینکه خیلی دیر شده برات ارسال کنند البته با ایمیل موفق باشی تشکر کنندگان: User ، OMID_R ، taraneh@mini ، free_free
2010-09-09 ساعت 00:21
(2010-09-07 ساعت 23:44)SNAGHIAN نوشته:(2010-09-07 ساعت 16:07)has55 نوشته: سلام دوستان بچه ها 1 چیز جالب که گفت این بود که وقتی گفتم پس چرا نامه دوم بعضی از بچه ها اومده ؟گفت ما تا حالا شروع به وقت اینتر ویو دادن نکردیم!!!!!!!!!!!!!! نظر شما چیه؟؟
2010-09-09 ساعت 11:02
salam ebakhshid farsi nadaram man du moshkele bozorg darm nemidanestam koja matrah konam lezi inja zekr mikonam.gable inke man formha ra ersal konam ba kesi namzad budam ke garamun shod shahrivar bade eide fetr ezdevaj konim va daee in aga ham spansore ma beshe barandeh asli man hastam .hala in aga zadeh ziresh va mikhahad namzadi ra beham bezane man dar formha neveshte budam motahel va name in namzad ra neveshte budam spansoram ham agvame in hamsare ayandast man alan che khaki besar konam .mojaradam va tanha jorat nadaram beram sanyan chetor formha ra dorost konam salesan spansor ra che konam aya kesi hast rahnomaee konad mamnun misham
2010-09-09 ساعت 11:15
(2010-09-09 ساعت 11:02)azi_ta_usa نوشته: salam ebakhshid farsi nadaram man du moshkele bozorg darm nemidanestam koja matrah konam lezi inja zekr mikonam.gable inke man formha ra ersal konam ba kesi namzad budam ke garamun shod shahrivar bade eide fetr ezdevaj konim va daee in aga ham spansore ma beshe barandeh asli man hastam .hala in aga zadeh ziresh va mikhahad namzadi ra beham bezane man dar formha neveshte budam motahel va name in namzad ra neveshte budam spansoram ham agvame in hamsare ayandast man alan che khaki besar konam .mojaradam va tanha jorat nadaram beram sanyan chetor formha ra dorost konam salesan spansor ra che konam aya kesi hast rahnomaee konad mamnun mishamسلام دوست عزیز.اصلا خودتون ناراحت نکنید.این آقا از خوداشم باشه که با شما بیاد.شما میتونید واسه kcc ایمیل بزنید و جریان رو بگید.که اسم اون آقا رو از مدارکتون حذف کنن.و همینطور اسم اسپانسرتون.شما فقط کافیه یه نفر تو آمریکا داشته باشید اونم فقط بخاطر دادن آدرس.اسپانسرم نداشته باشید مشکلی نیست.حساب بانکی ایرانتون رو پرینت میگیرید و روز مصاحبه میبرید.ناراحت نباشید.منم مجرد هستم و اومدم و خیلیهای دیگه مجرد هستن و مهاجرت کردن.اتفاقا مجردی خیلیم بهتره.جای هیچ نگرانی نیست.چون شما تازه نامهٔ اول رو فرستادید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep سفرنامه لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+ |