موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من به KCC میل زدم جواب دادن :
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of November below 10,750. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
یعنی هنوز تاریخ من مشخص نشده؟ آیا با توجه به شماره کیس من دیر نشده؟
لطفا راهنمایی کنید .
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-22 ساعت 21:32)California نوشته: سلام من به KCC میل زدم جواب دادن :
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of November below 10,750. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
یعنی هنوز تاریخ من مشخص نشده؟ آیا با توجه به شماره کیس من دیر نشده؟
لطفا راهنمایی کنید .
دوست عزیز؛مطابق قوانین سایت شما مجاز به طرح یک سوال در تایپیک های مختلف نیستید. به سوال شما در تایپیک دیگه جواب داده شده.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
mehdi 47 عزيز البته كسي كار خاصي نميتونه بكنه.مثلا همون ممنوع الخروج كردن دلايل محكمه پسند مي خواد و نياز به طي مراحل اداري داره.ولي اگه كسي كيس نامبر دقيق شماو مشخصاتتونو رو داشته باشه خيلي كارا ميتونه بكنه.پيشنهاد من اينه كه كيس نامرتون و روز مصاحبتونو به هيچ عنوان به كسي نگيد.اصلا قبل از ويزا گرفتن خيلي برنده شدنتونو جار نزنيد.البته ميدونم سخته.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر و بچ عزیز ، پپیغام ما که گم شد ولی خداییش اگر کسی می تونه راهنمایی کنه دریغ نکنه ، هر جور نامه (الکترونیکی)برای KCC میزنم میگه اطلاعاتت تطابق نداره ، و هیچ جوری هم حاضر نمی شوند تلفنی بگویند چه چیز به چی مطابق نیست . حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟ از قدیمی ها تقاضای استمداد و از جدیدی ها تقاضای اطلاعات دارم . یا علی مدد
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-23 ساعت 13:30)minas نوشته: سلام بر و بچ عزیز ، پپیغام ما که گم شد ولی خداییش اگر کسی می تونه راهنمایی کنه دریغ نکنه ، هر جور نامه (الکترونیکی)برای KCC میزنم میگه اطلاعاتت تطابق نداره ، و هیچ جوری هم حاضر نمی شوند تلفنی بگویند چه چیز به چی مطابق نیست . حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟ از قدیمی ها تقاضای استمداد و از جدیدی ها تقاضای اطلاعات دارم . یا علی مدد
شاید با مشورت با یه وکیل مهاجرت در آمریکا راه حلی بتونی پیدا بکنی. موفق باشی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من و همسرم تاریخ مصاحبمون مشخص شده. چند سوال برام پیش اومده:
1-چند روز قبل از مصاحبه باید در آنکارا باشیم؟
2-اینکه باید 2 هفته قبل از مصاحبه تمام مدارکمون در سفارت باشه اگر چند روز زودتر یا دیرتر باشه اشکالی داره ؟(مثلا 20 روز قبل)..... یا باید دقیقا 15 روز قبل برسه سفارت؟
3-چند روز قبل از مصاحبه باید از پزشک وقت گرفت؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال داشتم فرمهای اسپانسر از چه سایتی باید دانلود شه و چه فرمهایی است؟ بعد به سفارت ابوظبی باید پست شه یا همراه خودمون برده شه؟لطفا زودتر بگین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-22 ساعت 16:49)yas نوشته: (2010-09-22 ساعت 11:34)Vahid-DV2011 نوشته: با سلام به همه دوستان و مدیران عزیز .
چندتا سئوال در مورد مدارکی که باید با خودمون به ابوظبی ببریم .
1- در تا پیک لاتاری از آغاز تا پایان نوشته 6 عدد عکس .آیا میتونیم همون عکس هایی که با سری اول فرمها فرستادیم رو چاپ مجدد کنیم وببریم یا عکس جدید می خان
2- مدارک ازدواج شامل قباله هست که بعصی ها دوتا دارند آیا نیازه که هر دو را ترجمه کنیم.
پیشاپیش تشکر می کنم .
برای سفارت عکس جدید مهم نیست فقط هر عکسی می برین نباید بیشتر از 6 ماه پیش گرفته باشین و تمام مشخصات خواسته شده رو باید داشته باشه. کسانی که تاریخ مصاحبشون با ارسال فرم های اولیه شون خیلی فاصله نداره معمولا همون عکس رو میبرند اما کسانی که مصاحبشون بیش از 6 ماه فاصله داره عکس جدید میگیرن.
منظورتون از 2 تا چیه؟ باید سند ازدواج اصلی ترجمه بشه.
(2010-09-22 ساعت 13:43)mehdi47 نوشته: دوستان اگر کسی از برنده شدن یک نفر خبر داشته باشه و چشم دیدن برنده شدن اونو نداشته باشه میتونه مشکلی برای برنده ایجاد کنه؟ یا نه؟
بیشتر توضیح بدین چه جور مشکلی؟
نمیدونم. مثلا به kcc ایمیل بزنه بگه فلانی تروریسه!! یا یه دروغ دیگه!
شاید خنده داره. نمیدونم. نظرتون چیه؟؟!
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
پس سازمان fbi این وسط چیکارست؟
فکر میکنین چرا عدم سو پیشینه ایران رو قبول ندارن؟ چون اینجا فرض بر اینه که همه گناهکارن مگه اینکه خلافش ثابت بشه....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
این موضوع که گفته میشه مدارک دو هفته قبل از مصاحبه باید برای سفارت پست بشه. کجا نوشته شده؟ دوست من 7 اکتبر مصاحبه داره ازش پرسیدم مدارکتو پست کردی گفت نه لازم نیست چون تو نامه ها هم جایی ننوشته. و گفت از دو فرمی که ما سری اول پست کردیم kcc خودش یکی از اونهارو واسه سفارت پست میکنه و فقط مدارک کامل رو روز مصاحبه باید ببریم.
ممنون میشم دوستان با تجربه پاسخ بدن.
خدایا شکرت...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-23 ساعت 22:33)free_free نوشته: (2010-09-23 ساعت 22:18)mehdi47 نوشته: این موضوع که گفته میشه مدارک دو هفته قبل از مصاحبه باید برای سفارت پست بشه. کجا نوشته شده؟ دوست من 7 اکتبر مصاحبه داره ازش پرسیدم مدارکتو پست کردی گفت نه لازم نیست چون تو نامه ها هم جایی ننوشته. و گفت از دو فرمی که ما سری اول پست کردیم kcc خودش یکی از اونهارو واسه سفارت پست میکنه و فقط مدارک کامل رو روز مصاحبه باید ببریم.
ممنون میشم دوستان با تجربه پاسخ بدن.
اگه با آنکارا مکاتبه کنید تو پاسخشون بهتون میگن
میشه دقیق تر توضیح بدین. برای چی باید با آنکارا مکاتبه کنیم؟ تو مکاتبه چی بگیم؟
خدایا شکرت...