کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
با سلام

میشه دوستان در مورد فرم 9 سوالی توضیح بدن. ایا این فرم رو به همه میدن یا فقط به کسانی که فوق لیسانس دارن؟
اصلا این فرم واسه چیه؟
ممنون میشم.
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان:
(2010-09-23 ساعت 22:39)mehdi47 نوشته:  
(2010-09-23 ساعت 22:33)free_free نوشته:  
(2010-09-23 ساعت 22:18)mehdi47 نوشته:  این موضوع که گفته میشه مدارک دو هفته قبل از مصاحبه باید برای سفارت پست بشه. کجا نوشته شده؟ دوست من 7 اکتبر مصاحبه داره ازش پرسیدم مدارکتو پست کردی گفت نه لازم نیست چون تو نامه ها هم جایی ننوشته. و گفت از دو فرمی که ما سری اول پست کردیم kcc خودش یکی از اونهارو واسه سفارت پست میکنه و فقط مدارک کامل رو روز مصاحبه باید ببریم.
ممنون میشم دوستان با تجربه پاسخ بدن.

اگه با آنکارا مکاتبه کنید تو پاسخشون بهتون میگن

میشه دقیق تر توضیح بدین. برای چی باید با آنکارا مکاتبه کنیم؟ تو مکاتبه چی بگیم؟

--------------------------------------------------------------------------------------

ببنید تو نامه چیزی ننوشته ولی چون قضیه مشکوک بود (بنا به تجربه سال قبل) من و دوستان دیگه از آنکارا استعلام کردیم و جواب اونها این متن بود:

Dear Sir;

Please find below the list of documents that all diversity visa applicants are required to send to our office approximately 10 days prior to their interviews:

• Full copy of passport
• Copy and translation of birth certificate
• Marriage certificate, divorce decree or spouses death certificate (for each marriage)
• Court and prison records, if applicable.
• Police certificates from countries the applicant lived for more than six months.
• For applicants with a high school or higher degree, the copy of latest diploma. For applicants who do not posses a high school or higher education diploma, documents regarding their employment history, training certificates, references, etc., letter from current employer giving the applicantʼs job description, responsibilities, length of employment (social security payments, etc.)
• Evidence of financial support: Proof of personal assets, i.e. bank statements, title deeds (an expertise report showing the values of real estates from a real estate agent must accompany the title deeds), or Notarized Form I-134, Affidavit of Support from a sponsor, with original form and supplementaries: W-2 and 1040 tax forms (for last year) of the sponsor, bank statements. A notarized offer of employment from U.S. is also acceptable.

At the time of their interviews, applicants are required to bring the following:
• Passport
• Medical report
• Two front view photos
• Original birth certificate
• Original marriage certificate
• Original high school graduation document
• $819 visa fee per person
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

امیدوارم مفید باشهSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: OMID_R ، User ، mehdi47 ، empyrium ، بنيتا
(2010-09-23 ساعت 19:39)has55 نوشته:  1-چند روز قبل از مصاحبه باید در آنکارا باشیم؟
2-اینکه باید 2 هفته قبل از مصاحبه تمام مدارکمون در سفارت باشه اگر چند روز زودتر یا دیرتر باشه اشکالی داره ؟(مثلا 20 روز قبل)..... یا باید دقیقا 15 روز قبل برسه سفارت؟
3-چند روز قبل از مصاحبه باید از پزشک وقت گرفت؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

سلام دوست عزیز
1- شما حداقل دو روز کاری قبل از روز مصاحبه انکارا باشید. باید از دکتر اونگان قبلا وقت گرفته باشید. جواب ازمایش های پزشکی دو روز طول میکشه. حواستون باشه یک شنبه تعطیله.
2- چندروز بالا پایین مشکلی بوجود نمیاره. اما نه خیلی دیر!
3- در شماره یک پاسخ دادم

(2010-09-23 ساعت 20:51)heli نوشته:  سلام یه سوال داشتم فرمهای اسپانسر از چه سایتی باید دانلود شه و چه فرمهایی است؟ بعد به سفارت ابوظبی باید پست شه یا همراه خودمون برده شه؟لطفا زودتر بگین

به تاپیک اسپانسر و مدارک مرتبط مراجعه کنید
سفارت ابوظبی از شما نمی خواهد چیزی رو ارسال کنید. همه مدارک رو با خودتون ببرید
(2010-09-23 ساعت 21:57)mehdi47 نوشته:  [quote='mehdi47' pid='77255' dateline='1285146803']
دوستان اگر کسی از برنده شدن یک نفر خبر داشته باشه و چشم دیدن برنده شدن اونو نداشته باشه میتونه مشکلی برای برنده ایجاد کنه؟ یا نه؟

بیشتر توضیح بدین چه جور مشکلی؟

اگر من همه مشخصات شما رو داشته باشم به کی سی سی ایمیل می زنم و می گم در تاریخ تعیین شده نمی تونم بیام برای مصاحبه!
و شما بی اطلاع هستید!
شما در تاریخ قبلی می روید مصاجبه اما شما رو راه نمی دهند!
این یک مورد از خرابکاری که ممکنه یک نفر پیش بیاره!

(2010-09-24 ساعت 01:10)kaveh1979 نوشته:  با سلام
میشه دوستان در مورد فرم 9 سوالی توضیح بدن. ایا این فرم رو به همه میدن یا فقط به کسانی که فوق لیسانس دارن؟
اصلا این فرم واسه چیه؟
ممنون میشم.
ظاهرا کسانی که کلیرنس می خورند اگر تحصیلات بالای لیسانس داشته باشند! فرم نه سوالی رو دریافت می کنند. این فرم برای دریافت بیشتر اطلاعات از شماست تا کلینرس زودتر انجام بشه. در تاپیک کلیرنس 2010 سوال های این فرم نوشته شده.
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، mehdi47
USER جان ؛ در مورد ایجاد دردسر اگه کسی کیس نامبر و مشخصات رو بدونه ، چون موقع ثبت نام و پر کردن فرمها آدرس ایمیلمون رو میپرسن فکر میکنی KCC به ایمیلی که از یه آدرس دیگه بیاد جواب بده؟ ضمنا" KCC پرینت تمام مکاتبات رو به سفارت ارسال میکنه پس بایگانی قویی دارن.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
(2010-09-24 ساعت 10:27)rayan.s نوشته:  USER جان ؛ در مورد ایجاد دردسر اگه کسی کیس نامبر و مشخصات رو بدونه ، چون موقع ثبت نام و پر کردن فرمها آدرس ایمیلمون رو میپرسن فکر میکنی KCC به ایمیلی که از یه آدرس دیگه بیاد جواب بده؟ ضمنا" KCC پرینت تمام مکاتبات رو به سفارت ارسال میکنه پس بایگانی قویی دارن.

رایان جان، درواقع این اطلاعات ارسالی هستند که تعیین می کنه فرد همان فرد است یا خیر، شما می توانید با یک آدرس ایمیل دیگه و جدید با کی سی سی مکاتبه کنید ولی همون اطلاعات صحیح روبنویسید. جواب شما رو خواهند داد.
بنابراین در اینجا ادرس ایمیل اعیین کننده نیست. بلکه این اطلاعات هستند که نقش معتبر کننده یک ادرس ایمیل را دارند.
بنابراین احتیاط در این مورد توصیه میشه!
تشکر کنندگان: rayan.s ، loveusa2010
(2010-09-23 ساعت 19:39)has55 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من و همسرم تاریخ مصاحبمون مشخص شده. چند سوال برام پیش اومده:
1-چند روز قبل از مصاحبه باید در آنکارا باشیم؟
2-اینکه باید 2 هفته قبل از مصاحبه تمام مدارکمون در سفارت باشه اگر چند روز زودتر یا دیرتر باشه اشکالی داره ؟(مثلا 20 روز قبل)..... یا باید دقیقا 15 روز قبل برسه سفارت؟
3-چند روز قبل از مصاحبه باید از پزشک وقت گرفت؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

سلام
1-اگر فرزند کوچیک ندارید 2 روز قبل از مصاحبه آنکارا باشید تا کارهای پزشکیتون رو انجام بدید
2- خودشون گفتن 2 هفته قبل از مصاحبه مدارک دستمون باشه... شما همون 20 روز مونده بفرستید. حالا 2 روز جلو عقب خیلی مهم نیست
3- حدود 1 ماه قبل از تاریخ مصاحبه میتونید از طریق سایت دکتر وقت رزرو کنید.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: Amir78
سلام به همه دوستان.
شاید یکم دیر شده ولی خواستم بدونم از کجا میشه مطمئن شد kcc فرمهایی که ارسال کردیمو قبول کرده و مشکلی نداره.
با ارزوی موفقیت برای همه.
ممنون میشم اگه user جان یا هر بزرگ دیگه کامل جوابمو بده.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
می شه لطفا لیست مدارکی که باید به آنکارا پست کنیم رو یه بار اعلام کنید؟ من توی سایت سفارت دیدم ظاهرا مدارک اسپانسر و مدارک مالی را نخواستن، لطفا راهنمایی کنید. من تا 3 روز دیگه باید مدارک رو بفرستم. ممنونم از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2010-09-24 ساعت 22:51)BEHROOZ51 نوشته:  سلام به همه دوستان.
شاید یکم دیر شده ولی خواستم بدونم از کجا میشه مطمئن شد kcc فرمهایی که ارسال کردیمو قبول کرده و مشکلی نداره.

ما کوچیکیم ولی برو تاپیک نمونه مکاتبه 2011 نامه مربوط به این کار هست . یه ایمیل بزن kcc
زود جواب میدن(به همه جواب دادن)
Cool
(2010-09-24 ساعت 23:09)mirna نوشته:  سلام دوستان
می شه لطفا لیست مدارکی که باید به آنکارا پست کنیم رو یه بار اعلام کنید؟ من توی سایت سفارت دیدم ظاهرا مدارک اسپانسر و مدارک مالی را نخواستن، لطفا راهنمایی کنید. من تا 3 روز دیگه باید مدارک رو بفرستم. ممنونم از راهنماییتون

تاپیک مربوط به اطلاعات نامه دوم 2011 رو کامل بخونید..
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: User ، Hornet
دوست عزیزمون free-free جواب رو دادند.
به یکی از پست های زیر در تاپیک نمونه مکاتبات مراجعه کنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid70778
یا http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid68921
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid70941

(2010-09-24 ساعت 22:51)BEHROOZ51 نوشته:  سلام به همه دوستان.

چک لیست مدارک ارسالی به آنکارا: به اینک در امضای من مراجعه کنید: تاپیک اطلاعات نامه دوم

(2010-09-24 ساعت 23:09)mirna نوشته:  سلام دوستان

تشکر کنندگان: arash004 ، Hornet
سلام
آیا سفارت آنکارا وکالت سند مالکیت رو قبول میکنه؟وکالت در حقیقت تفویض اختیار هستش نه مالکیت
تشکر کنندگان:
(2010-09-25 ساعت 09:16)has55 نوشته:  سلام
آیا سفارت آنکارا وکالت سند مالکیت رو قبول میکنه؟وکالت در حقیقت تفویض اختیار هستش نه مالکیت

دوست عزیز
لطفا به تاپیک نداشتن اسپانسر مراجعه کنید. سوال شما در این تاپیک بارها پرسیده شده است.
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians
سلام می خواستم بدونم که نامه مصاحبه ما اومده اسم پدرم مادرم و من تو نامه برای مصاحبه هست ولی اسم خواهرم توی نامه نیست می خواستم بدونم باید چی کار کرد بهkcc ایمیل زد بذاریم برای روز مصاحبه لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2010-09-25 ساعت 12:55)heli نوشته:  سلام می خواستم بدونم که نامه مصاحبه ما اومده اسم پدرم مادرم و من تو نامه برای مصاحبه هست ولی اسم خواهرم توی نامه نیست می خواستم بدونم باید چی کار کرد بهkcc ایمیل زد بذاریم برای روز مصاحبه لطفا راهنمایی کنید

پیش از هر کاری مطمئن شوید که اسم ایشان را در فرم ثبت نام اولیه وارد کرده اید.
در مرحله اول کنترل کنید در روز ثبت نام اینترنتی سن ایشان 21 سال یا کمتر بوده است.
در مرحله دوم فرم 230 را که ارسال کگرده اید، بررسی کنید، باید در بند مربوط به معرفی کسانی که همراه شما به آمریکا خواهند آمد، نام ایشان را وارد کرده باشید.

اگر هر کدام از موارد بالا درست بودند و با اینحال در نامه دوم نام ایشان نوشته نشده است، با آنکارا سریعا مکاتبه کنید و همراه با ایمیل خود یک کپی از فرم 230 را نیز پیوست کنید.

اگر اشتباه از جانب شما بوده و در یکی از فرم ها نام ایشان را وارد نکرده بودید، هم با کی سی سی و هم با آنکارا تماس بگیرید و با ارسال ترجمه شناسنامه ایشان و برنده به صورت پیوست ایمیل از آنها بخواهید نام ایشان را در پرونده قرار دهند.

از دوستانی که تجربه ای مشابه را سراغ دارند نیز کمک بگیرید.
پیروز باشید
تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-09-25 ساعت 13:53)heli نوشته:  چرا تو نامه دوم برای وقت سفارت که به ما دادن اسم خواهرم نیست جز دعوت شدها به سفارت حالا نمی دونم ایمیل بزنیم و این موضوع را اطلاع بدیم یا نه؟بدم سفارت ما ابوظبی هست باید به ابوظبی زنگ زد یاkcc
دوست عزیز سلام
این موضوع فقط 2 حالت دارد
یک مشکل تایپی از سوی kcc
دو مشکل سن خواهر گرامی شما که در صورتی که به تشخیص kcc از 21 سال بیشتر باشد(( البته به میلادی حساب کنید))
که در این صورت ایشان را برای مصاحبه دعوت نکرده اند
ولی اگر مورد دوم در رابطه با شما صحت ندارد حتما در اولین فرت با kcc مکاتبه داشته باشید و امید بر ان که مشکل خاصی نباشد.
با تشکر

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان