موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال جالب :
دوستی در یکی از تاپیک ها این سوال رو پرسیده بود که خیلی فنی بود و حیفم اومد که اینجا نگم.
سلام. من يکي از برندگان 2011 هستم. ميخواستم بدونم آيا من که برنده هستم باز هم ميتونم تو لاتاري 2012 شرکت کنم؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-28 ساعت 15:37)free_free نوشته: یه سوال جالب :
دوستی در یکی از تاپیک ها این سوال رو پرسیده بود که خیلی فنی بود و حیفم اومد که اینجا نگم.
سلام. من يکي از برندگان 2011 هستم. ميخواستم بدونم آيا من که برنده هستم باز هم ميتونم تو لاتاري 2012 شرکت کنم؟
بله امکان داره و از نظر من دوستانی که کیس نامبرشون هنوز نیامده و همینطور کسانی که در فرم ثبت نامیشون اشتباهاتی مهمی انجام دادن شرکت کنند .
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
همونطور كه ميدونيد براي ثبت نام توي لاتاري هر سال در صورت دوبار ثبت نام كردن هر دو پرونده كنسل ميشه.
مطمئن هستيد كه يه پرونده باز توي 2011 و يه ثبت نام جديد در 2012 مشكلي ايجاد نميكنه؟
نكنه ديتا بيس شون مشترك باشه و هر دو پرونده رو كنسل كنن؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-28 ساعت 17:47)satusa نوشته: همونطور كه ميدونيد براي ثبت نام توي لاتاري هر سال در صورت دوبار ثبت نام كردن هر دو پرونده كنسل ميشه.
مطمئن هستيد كه يه پرونده باز توي 2011 و يه ثبت نام جديد در 2012 مشكلي ايجاد نميكنه؟
نكنه ديتا بيس شون مشترك باشه و هر دو پرونده رو كنسل كنن؟
Satusa جان الان از بچه های 2010 خبر بد شنیدم حال ندارم برم تو سایت ثبت نام لاتاری خودت برو ببین که منعی قائل نشدن. ببخشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
اخه عزیز من وقتی برنده شدی چرا میخوای دوباره ثبت نام کنی؟؟؟اگه مشکلی نداشته باشی حتما ویزا میگیری نگران نباش و دوباره نمیخواد ثب نام کنی
شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من برای سفارت آمریکا در انکارا ایمیل زدم که خانوما ، اقایون من از کی سی سی روز مصاحبه را در آنجا متوجه شدم. ولی لطفا ساعت انرا به من بگوئید.
بعد از 3 روز پاسخ دادند ولی حرفی از ساعت نزدند. مدارک خواستند و از یو پی اس حرف زدن. نصفشو که من نفهمیدم. ولی ایرانی ها از این سرویس نمی توانند استفاده کنند. پس مدارک را چطور بفرستم ؟
بعد از مصاحبه نوشتند ایرانی ها از 6 ماه بیشتر باید صبر کنند .
یه سری فرم را هم با همان ایمیل دادن که باید پر بشه - و تمام اینها 15 الی 20 روز قبل از مصاحبه باید دستشان برسد.
من حسابی گیج شدم.
1- ساعت مصاحبه و مطمئن شدن از روز مصاحبه چطور امکانپذیر است؟
2- کپی مدارک خواسته شده و عکس و ... را چطور بفرستم آنکارا؟
3- بعد از مصاحبه ، ترکیه بمانم یا نه؟ چقدر اصولا طول میکشه ؟ ایا همه ایرانی بک گراند چگ می خورن؟
4-مدارک سو پیشینه که خودشون میگن لازم نیست ، ابا باز هم تهیه کنم و ببرم؟
ممنون می شم از همه دوستان برای کمک
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مدارک رو برای فرستادن به ترکیه با پست DHL یا TNT رو از کجا پست کنیم؟اداره پست؟؟
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-30 ساعت 00:58)SNAGHIAN نوشته: بچه ها مدارک رو برای فرستادن به ترکیه با پست DHL یا TNT رو از کجا پست کنیم؟اداره پست؟؟
شما مدارکتون را با چه پستی فرستادید آمریکا؟!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر من با kcc تماس تلفنی گرفتم وok بود شمارم و الان نمیدونم چکار باید بکنم؟
شماره کیس همسرم 2011as000024xx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستان
میشه برام یه نفر توضیح بده که چه مطنی را واسه فهمیدن و احتمال زیاد تغییر زمان مصاحبه باید واسه kcc بفرستم؟؟
چون من 3 هفته هست که case number را گرفتم
2011as 000024xx
و اطلاعاتم کمه و میدونم سوالم تکراری هست
ممنون میشم اگه بتونم با یکی از شماها تماس داشته باشم
شماره کیس همسرم 2011as000024xx
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-30 ساعت 02:30)AMIN3Y نوشته: با تشکر از همه دوستان
میشه برام یه نفر توضیح بده که چه مطنی را واسه فهمیدن و احتمال زیاد تغییر زمان مصاحبه باید واسه kcc بفرستم؟؟
چون من 3 هفته هست که case number را گرفتم
2011as 000024xx
و اطلاعاتم کمه و میدونم سوالم تکراری هست
ممنون میشم اگه بتونم با یکی شماها تماس داشته باشم
شما میتونید از تاپیک نمونه مکاتبات یک متن خوب انتخاب کنید. قبلش یک ایمیل به kcc بزنید که از رسیدن و قابل قبول بودن فرمهاتون مطمئن بشین بعدش به سفارت ایمیل بزنید و تاریخ مصاحبتون رو از اونها بخواهید. فقط زود باشید. در ضمن به فکر مدارک اسپانسر و ترجمه و این کارا هم باشید. همه کارا رو باهم انجام بدید و واکسیناسیون هم یادتون نره.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود