کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
من يك ماه و نيم پيش مداركمو فرستادم واسه KCC، سه بار هم تا حالا E-mail زدم واسشون، هر دفعه ميگن مداركت رسيده اما در حال بررسي است و زمان ميبره.
1- طول نكشيده بنظرتون؟
2- كي بپرسم تا ببينم واسه ادامه مراحل مشكلي داشته يا نه؟
3- اگه واسه 2012 لاتاري شركت كنم تو پرونده امسال مشكلي پيش نمياد يا كنسلش نميكنن؟
مرسي (;
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
(2010-09-30 ساعت 12:00)peyman2011 نوشته:  من يك ماه و نيم پيش مداركمو فرستادم واسه KCC، سه بار هم تا حالا E-mail زدم واسشون، هر دفعه ميگن مداركت رسيده اما در حال بررسي است و زمان ميبره.
منتظر بمانید.
تشکر کنندگان:
سلام.
همونطور که میدونید تو جواب ایمیل من راجع به Acceptable جوابی جز does not mach the case نمی دن.
به نظر دوستان و با سابقه ها اگه صفحه اول پاسپورت رو برابر با اصل کنم و تایید وزارت امور خارجه و دادگستری رو پاش بزنم و پست کنم واسشون با DHL Express خوبه یا نه؟ (میدونم اشتباه تو تاریخ تولد ولی نمیدونم چی زدم!)،
با توجه به کارنت شدن کیس واسه نوامبر آیا دیر نیست این کارو بکنم یا راه حل بهتری سراغ ندارید؟

لطفا با تامل و حوصله جواب بدید... مرسی
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
You are receiving this email notification from the Kentucky Consular Center (KCC) that you have been selected for further processing in the Diversity Visa program. We mailed you a notification that was returned to us stating the address was not correct. Included in this email is your Lottery Rank Number (Case Number) that you will use when completing the necessary processing steps you must successfully complete before a Diversity Immigrant Visa Interview can be scheduled to determine if you will receive a visa. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the KCC. It is important for you to complete the next steps as quickly as possible. Please go to dvselectee.state.gov (Ctrl+Click) and follow all instructions for completing the needed paperwork. All DV Program 2011 visas must be issued or Adjustment of Status completed by September 30, 2011-without exception.

Contacting KCC:

If you need to contact KCC, always refer to your name and case number exactly as they appear on your original Selectee Letter or this email. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to KCC. The KCC telephone number is 606-526-7500 (7:30am until 4:00pm EST), or send an E-mail inquiry to KCCDV@state.gov.

KCC Diversity Visa/lrb

Kentucky Consular Center

Support Contractor - Serco - NA

Phone: (606) 526-7500

با سلام وتشکر
میدونم چیزی که میبینیند کم پیش میاد ولی ..........................
لطفا شما توضیح بدید
در ضمن ابتدای متن case number را تایپ شده بود 2011as000024xx
شماره کیس همسرم 2011as000024xx
تشکر کنندگان:
(2010-09-30 ساعت 02:30)AMIN3Y نوشته:  با تشکر از همه دوستان
میشه برام یه نفر توضیح بده که چه مطنی را واسه فهمیدن و احتمال زیاد تغییر زمان مصاحبه باید واسه kcc بفرستم؟؟

چون من 3 هفته هست که case number را گرفتم
2011as 000024xx
و اطلاعاتم کمه و میدونم سوالم تکراری هست
ممنون میشم اگه بتونم با یکی از شماها تماس داشته باشم

تقدیم به دکتر عزیز

Dear Sir/Madam

I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail
for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of
America in U.A.E
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: AMIN3Y
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx

اینم ادرس چک کردن case number در ابوظبی واسه مصاحبه
امیدوارم مشکل case number همه حل بشه و کسانی که case number را دریافت کردن تو این قسمت هم بر خلاف منSad خوشحال بشن

تشکر کنندگان: arash004
دوست عزیز
تو این ادرس از ما می خواد که
Please enter the first three letters and first ten numbers of your Case Number and Click Submit button:
منظور از وارد کردن س حرف اول و 10 رقم اول کیس نامبر چی هست ؟
مثلا 2011AS00013xxx این کیس نامبر رو چگونه وارد کنیم
با تشکر
تشکر کنندگان: maxsupermax
باسلام خدمت دوستان خصوصا مدیران:

دیروز از طریق اخبار شنیدم که خانم هیلاری کلینتون اعلام کرده که دیگه به هیچ ایرانی ویزای آمریکا داده نمیشه .این خبر واقعا برای برندگان لاتاری ناراحت کننده است .لذا خواهش میکنم از دوستانی که توی این زمینه اطلاعات دارن توضیح بدن که آیا این شامل حال برندگان ایرانی لاتاری 2011 خواهد شد یا خیر.

با سپاس
تشکر کنندگان:
با سلام
و اما سخنی با تازه واردا مثل خودم
دوستان عزیز من دیشب برا اولین بار نشستم 40 صفحه از سوالاتتون را خوندم 4-5 ساعتی طول کشید ولی پاسخ خیلی از سوالاتم را گرفتم و خیلی چیزای دیگه که حتی به مغزم خطور نکرده بود
و تازه فهمیدم اول راهم تو مهاجر سرا دیگه چه برسه به راه مصاححححححححححححححححححبه و بععععععععععععععد مهاج[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[رت
و تازه فهمیدم صبر چه معنای داره
با تشکر فرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااوان از مدیران مهاجر سرا که به نظر من از بزرگترین وکیلهای مهاجرت بزرگترند
دست تک تکشون را میبوسم
به امید فردای بهتر برای ایران و هر ایرانی در هر جای دنیا
تشکر کنندگان: Sooshians ، success ، User
(2010-10-01 ساعت 12:19)Monika نوشته:  باسلام خدمت دوستان خصوصا مدیران:

دیروز از طریق اخبار شنیدم که خانم هیلاری کلینتون اعلام کرده که دیگه به هیچ ایرانی ویزای آمریکا داده نمیشه .این خبر واقعا برای برندگان لاتاری ناراحت کننده است .لذا خواهش میکنم از دوستانی که توی این زمینه اطلاعات دارن توضیح بدن که آیا این شامل حال برندگان ایرانی لاتاری 2011 خواهد شد یا خیر.

با سپاس

با سلام میشه لطفا بفرماین کدوم اخبار ؟ کدوم شبکه خبری؟
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان:
(2010-10-01 ساعت 00:04)amir1345 نوشته:  دوست عزیز
تو این ادرس از ما می خواد که
Please enter the first three letters and first ten numbers of your Case Number and Click Submit button:
منظور از وارد کردن س حرف اول و 10 رقم اول کیس نامبر چی هست ؟
مثلا 2011AS00013xxx این کیس نامبر رو چگونه وارد کنیم
با تشکر
امیر جان خود منم همین مشکل را دارم
SadSad
تشکر کنندگان:
با سلام به Kaveh1979
اخبار ساعت 2 دیروز شبکه یک . ولی بعد از تماس یکی از دوستان که این پیغام را دیده بود معلوم شد که بر اساس تفسیر شبکه ویOای این مربوط به مقامات بلند پایه کشور میباشد.پس ضمن پوزش بخاطر استرس وارده جای نگرانی وجود ندارد.

با سپاس

ویرایش از User: ویOای
تشکر کنندگان: Sooshians ، success ، kaveh1979 ، 1979SAM ، User ، Hornet ، loveusa2010 ، AMIN3Y
سلام دوستان
جدول مصاحبه آنکارا برای اکتبر و نوامبر اعلام شد ولی کیس نامبر من توش نبود.
به کی سی سی هم ایمیل میزنم میگه که مدارکت رسیده و در دست بررسیه.
درسته مدارک رو یکم دیر فرستادم، ولی حالا مصاحبه من کی میفته به نظرتون؟ دسامبر؟
ممنون میشم جواب بدین.
تشکر کنندگان:
(2010-10-01 ساعت 17:58)MOHSEN8766 نوشته:  سلام دوستان
جدول مصاحبه آنکارا برای اکتبر و نوامبر اعلام شد ولی کیس نامبر من توش نبود.
به کی سی سی هم ایمیل میزنم میگه که مدارکت رسیده و در دست بررسیه.
درسته مدارک رو یکم دیر فرستادم، ولی حالا مصاحبه من کی میفته به نظرتون؟ دسامبر؟
ممنون میشم جواب بدین.

به احتمال خیلی زیاد.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: MOHSEN8766 ، AMIN3Y
(2010-10-01 ساعت 12:48)AMIN3Y نوشته:  با سلام
و اما سخنی با تازه واردا مثل خودم
دوستان عزیز من دیشب برا اولین بار نشستم 40 صفحه از سوالاتتون را خوندم 4-5 ساعتی طول کشید ولی پاسخ خیلی از سوالاتم را گرفتم و خیلی چیزای دیگه که حتی به مغزم خطور نکرده بود
و تازه فهمیدم اول راهم تو مهاجر سرا دیگه چه برسه به راه مصاححححححححححححححححححبه و بععععععععععععععد مهاج[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[رت
و تازه فهمیدم صبر چه معنای داره
با تشکر فرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااوان از مدیران مهاجر سرا که به نظر من از بزرگترین وکیلهای مهاجرت بزرگترند
دست تک تکشون را میبوسم
به امید فردای بهتر برای ایران و هر ایرانی در هر جای دنیا

دوست عزیز خوشحالم از اینکه تونستید در تاپیک ها پاسخ سوالاتتون رو پیدا کنید.

این فروم برای کمک مهاجرین به یکدیگر شکل گرفته است پس هر مشکلی دارید

سوال کنید(اگر سوال شما در تاپیک قبلا پاسخ داده نشده بود) دوستان حتما به

شما پاسخ خواهند داد.

Smile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: User ، satusa ، peyman74

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان