کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان 2011
سلام
منم case number چک کردم ، تو سایت آنکارا...تاریخ مصاحبه نداده بود بهم.......چییکار کنم حالا؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان:
(2010-10-03 ساعت 01:56)shery نوشته:  سلام
منم case number چک کردم ، تو سایت آنکارا...تاریخ مصاحبه نداده بود بهم.......چییکار کنم حالا؟؟؟؟؟

شاید به خاطر دیر فرستادنه مدارکته
تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-10-03 ساعت 00:46)User نوشته:  
(2010-10-02 ساعت 23:16)rayan.s نوشته:  USER جان ؛ چی پست کردی شده 503 گرم؟Tongue

هر چی مدرک با تاریخ ترجمه 2006 و 2007 بود فرستادم رفت! اینجوری اگر رو دنده گیر هم حتا باشند فقز به همین تاریخ ها گیر می دهند! دیگه چیزای مهمتر یادشون میره!

شاید خنده دار باشه اما این مورد رو بیشتر وقت ها من امتحان کردم! جواب میده!!!

این هم ساعت عروسکی TNT که آغوشش رو برای بسته های شما باز کرده:
[عکس: 49f4c3ee89cc4595a0ca.jpg]

مبارك باشه چه ساعت خوشكلي. من فكر كنم تا پايان بحث لاتاري كلكسيون هداياي TNT كامل بشه
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: User
آهای ایهاالناس،
ادرس چک کردن case number در آنکارا واسه مصاحبه ، روز چیه؟
چشمام چپ شد انقدر گشتم
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
(2010-10-03 ساعت 09:29)javidk نوشته:  آهای ایهاالناس،
ادرس چک کردن case number در آنکارا واسه مصاحبه ، روز چیه؟
چشمام چپ شد انقدر گشتم

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: javidk ، sh-b ، Sooshians ، User ، امیر مهاجر
(2010-10-02 ساعت 15:45)User نوشته:  
(2010-10-02 ساعت 14:41)SNAGHIAN نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 01:03)rayan.s نوشته:  
(2010-09-30 ساعت 00:58)SNAGHIAN نوشته:  بچه ها مدارک رو برای فرستادن به ترکیه با پست DHL یا TNT رو از کجا پست کنیم؟اداره پست؟؟

شما مدارکتون را با چه پستی فرستادید آمریکا؟!!!

مدارکو من پر کردم دادم یکی برد آمریکا از اونجا با 3 دلار برام پست کردنBig Grin

من دیروز از یک داروترجمه پرسیدم گفت TNT به ترکیه زیر 500 گرم 68000 تومان میشه!!!! اگه کسی پایین تر سراق داره بگه!!!

همين امروز مدارك آنكارا رو از ميدون وليعصر TNT كردم با 42 هزارتومن! نسبت به 4 ماه قبل 3 هزار تومن گرونتر شده! مدارك من 2-3 گرم هم از 500 گرم بيشتر بود! اما همون نرخ 500 گرم رو محاسبه كرد!
اشانتيون هم داد! امسال اين دومين اشانتيون TNT بود يك ساعت رو ميزي عروسكي!

user جان آدرس دقیقشو میدی منم ببرم اونجا پست کنم.

تو خود میدون ولیعصره؟اسمش چیه؟

تشکر کنندگان:
سلام بچه های گل،
برای ترکیه علاوه بر پست ترجمه مدارک ، جریان فرم دو صفحه ای چیه؟
من اون دو فرم رو ندارم اگه کسی داره Link رو بزاره لطفا.
آیا دو صفحه باید برای دو نفر پر بشه؟ یا برنده اصلی باید پر کنه؟
جریان سفرهای خارجی چیه؟ فرم خاصی داره یا همینطوری خودمون بفرستیم؟
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
(2010-10-03 ساعت 13:27)SNAGHIAN نوشته:  user جان آدرس دقیقشو میدی منم ببرم اونجا پست کنم.
تو خود میدون ولیعصره؟اسمش چیه؟

ميدون وليعصر رو كمتر از 2-30متر برو بالا يك دفتر پستي هست! TNTهم اونجا شعبه داره!
ازش اشانتيون بخواهيد! يادگاري ميشه براتون! بهش بگيد كه همشه از اين دفتر استفاده مي كنيد تا بهتون اشانتيون بده!
ما سري قبل ليوان ازش اشنتيون گرفتيم! Big Grin
(2010-10-03 ساعت 14:29)javidk نوشته:  سلام بچه های گل،
برای ترکیه علاوه بر پست ترجمه مدارک ، جریان فرم دو صفحه ای چیه؟
من اون دو فرم رو ندارم اگه کسی داره Link رو بزاره لطفا.
آیا دو صفحه باید برای دو نفر پر بشه؟ یا برنده اصلی باید پر کنه؟
جریان سفرهای خارجی چیه؟ فرم خاصی داره یا همینطوری خودمون بفرستیم؟

اين فرم رو كه توي امضاي من هم ميتونيد لينكش رو ببينيد، در يكي از جواب هاي آنكارا به يكي از كاربران خواسته بودند.
پارسال هم خواسته بودند. اما امسال در جواب به ما اين فرم رو اعلام نكرده بودند تا 3-4 روز پيش.
اون پر كنيد و ارسال كنيد.

جاويد عزيز
اين لينك هاي امضاي منو ميديدي ديگه چشمات چپ نمي شد!! Big Grin
تشکر کنندگان: rayan.s ، OMID_R
دوستان سلام
ضمن تبريك به همه كساني كه در ماه اكتبر و نوامبر جهت مصاحبه به آنكاراوآبوظبي اعزام ميشوند.من امروز ازسايت انكارا ليست شماره هايي را كه قراره مصاحبه بشوندبه مواردي برخوردم كه بهتره دوستان هم درجريان قرار بگيرند.
1-تعداد مصاحبه شونده ها در آسيا 81 نفر
2-روزانه 3 نفر براي آسياييها در ماه اكتبر وبراي ماه نوامبر هم روزانه 4 نفر درنظر گرفته شده است
3-بين كيس نامبر ها دو شماره هم بالا ي 10000 مشاهده ميشود.
البته آمار مصاحبه شوندگان در ابوظبي را ندارم چنانچه دوستان اطلاعاتي بدست اوردند اطلاع رساني كنند.
تشکر کنندگان: Amir78 ، hassan1358arab ، rayan.s ، Hornet ، satusa
سام به همه دوستان خوب مهاجر سرا
یاد دوستان باشه ، کسایی که کمتراز 1 سال مانده به تاریخ اتمام پاسپورتشون می توانند برای تمدید از طریق دفاتر پلیس + 10 اقدام کنند، اما کسانی که بیشتر از یک سال به تاریخ اتمام پاسشون مانده ، باید به همراه شناسنامه (کارت پایان خدمت برای عناصر ذکور محترم)، به یکی از ادارات اصلی گذرنامه (در تهران : 1- شهر آرا 2- فلکه اول تهران پارس 3 - شهر ری) مراجعه کنند، یک درخواست پر کنند و بعد از تایید جناب رئیس اداره گذر نامه، با آن درخواست به دوستان در دفاتر پلیس + 10 مراجعه کنند. (کلاً اگه سر آقای رئیس شلوغ نباشه کار 5 دقیقه است.) Smile
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان:
یه سوال دارم... از زمان تاریخ مدیکالی که توی آنکارا انجام میشه تا زمان خروج از کشور 6 ماه وقت داریم؟ حتی اگه ماه آخر مثلا آگوست یا سپتامبر 2011 بریم مصاحبه بازم 6 ماه وقت داریم که تو ایران بمونیم؟یعنی میشه توی سال 2012 خارج شد یا حتما باید همه تا 30 سپتامبر 2011 از کشور خارج بشن؟ من باید دانشگامو تموم کنم.هر جور حساب میکنم 1 یا 2 ترمم میمونه. الان سال سوم(ترم 5) هستم و کیس نامبرمم ***43 هست.سال دیگه کارنت میشم ایششششاللله!.میخوام مدرک لیسانسمو حتما بگیرم و به خاطر 1 ترم از دستش ندم. باید یه برنامه ریزی درست کنم.گیج شدم!
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
سلام به نظرم اگه شما كمي درس خون باشيد و 7 ترمه تموم كنيد ميرسيد.با توجه به كيس نامبرتون كه ماههاي اخريد.با توجه به شرايط دختر و دانشجو بودنتون خيلي بعيده fbi check بخوريد.با اين حساب از زمان مديكالتون كه قبل از مصاحبتونه 6 ماه فرصت داريد.البته دوستان بارها همينجا هم گفتن كه 30 september ربطي به expire ويزاي شما نداره.اما دوباره من تكرارش كردم تا خيالتون راحت شه.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-10-04 ساعت 03:02)بنيتا نوشته:  سلام به نظرم اگه شما كمي درس خون باشيد و 7 ترمه تموم كنيد ميرسيد.با توجه به كيس نامبرتون كه ماههاي اخريد.با توجه به شرايط دختر و دانشجو بودنتون خيلي بعيده fbi check بخوريد.با اين حساب از زمان مديكالتون كه قبل از مصاحبتونه 6 ماه فرصت داريد.البته دوستان بارها همينجا هم گفتن كه 30 september ربطي به expire ويزاي شما نداره.اما دوباره من تكرارش كردم تا خيالتون راحت شه.
بله 7 ترمه تموم میکنم. با این حال 1 ترمم میمونه و مجبورم مرخصی بگیرم از دانشگاه و دوباره برگردم که تمومش کنم. مرسی دوست عزیز Smile

وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: بنيتا
(2010-09-28 ساعت 13:05)rayan.s نوشته:  
(2010-09-28 ساعت 11:24)has55 نوشته:  سلام دوستان
من 1 ماه دیگه مصاحبه دارم و میخواستم مدارکم رو پست کنم به سفارت امریکا در آنکارا. 2 تا آدرس از سفارت رو پیدا کردم که یک فرق کوچک دارن:

1-Embassy
AMERICAN EMBASSY ANKARA
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - TURKEY

2- Consular Section
AMERICAN EMBASSY ANKARA
CONSULAR SECTION
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - TURKEY

من باید به کدوم یکی از این آدرس ها بفرستم مدارکم رو؟ لطفا راهنماییم کنید.
هر دو یکین فقط یکی بخش کنسولیه . من برای اولی پست کردم.
لطفا" دوستانی که اطلاعات مربوط به تایپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2011 را تکمیل یا ارسال نکردن ؛ را سریع تر ارسال یا تکمیل نمایند.با سپاس

دوستان من به گفته RAYAN.S به اسپانسرم گفتم که مدارک رو به آدرس اولی بفرسته ولی چند روز بعدش دیدم userعزیز نوشتن که مدارک باید به
قسمت CONSULAR SECTION
پست بشه حالا من نگران این مسئله هستم.
از دوستان مهاجرسرا خواهش میکنم اگر به جواب یک سئوالی شک دارن لطفا جواب ندن .
به نظر مدیران با سابقه من روز مصاحبه مدارک اسپانسرم رو چطوری پیدا کنم؟
لطفا راهنمائی کنید.
تشکر کنندگان:
(2010-10-04 ساعت 01:30)مهسا ح نوشته:  یه سوال دارم... از زمان تاریخ مدیکالی که توی آنکارا انجام میشه تا زمان خروج از کشور 6 ماه وقت داریم؟ حتی اگه ماه آخر مثلا آگوست یا سپتامبر 2011 بریم مصاحبه بازم 6 ماه وقت داریم که تو ایران بمونیم؟یعنی میشه توی سال 2012 خارج شد یا حتما باید همه تا 30 سپتامبر 2011 از کشور خارج بشن؟ من باید دانشگامو تموم کنم.هر جور حساب میکنم 1 یا 2 ترمم میمونه. الان سال سوم(ترم 5) هستم و کیس نامبرمم ***43 هست.سال دیگه کارنت میشم ایششششاللله!.میخوام مدرک لیسانسمو حتما بگیرم و به خاطر 1 ترم از دستش ندم. باید یه برنامه ریزی درست کنم.گیج شدم!

پروسه خروج از کشور ارتباطی با حداکثر زمان اخذ ویزا و لاتاری ندارد. به این معنی که شما تا آخر سپتامبر 2011 فرصت دارید که ویزا بگیرید ولیکن حداکثر زمانی که می توانید برای ورود به آمریکا صبر کنید بستگی به تاریخ اعتبار ویزاتون و مدیکال دارد. در آنکارا حداکثر اعتبار ویزا شش ماه پس از تاریخ مدیکال می باشد و ظاهرا ابوظبی یکسال (ابوظبی رو مطمئن نیستم از بقیه دوستان بپرسید).

ضمنا شما می توانید تحصیلتون رو از راه های ترم تابستانی و معرفی به استاد و ... تا جایی که امکان دارد پیش ببرید و برای باقیمانده مرخصی تحصیلی بگیرید. به امریکا بروید و پس از مدت کوتاهی از دریافت گرین کارت برگردید درستان را تمام کنید.
برای جزییات دریافت گرین کارت و برگشتن به تاپیک های دیگه مراجعه کنید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان