کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
Dear Sir/Madam

I appreciate if you would let me know my case is current for upcoming visa bulletin (MAY).

Best regards
تشکر کنندگان: zohreh36 ، maaref ، free_free ، یاشار و ماری ، sepinod ، farzad.s ، coming soon
مگه تا 19200توی آپریل نیومده farzad جان چه جوری 22000 کارنت شد؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: maaref ، آرتين
منم از طریق ایمیل فهمیدم که کارنت شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: farnaz82 ، mehran626 ، لیلا ج ، elena ، maaref ، free_free ، mkh_death ، Hornet ، sepinod ، farzad.s
مهسا جان مي شود حدود كيس نامبرتا بگي تا ببينيم تا چه حد را كارنت كردند حدودا؟!؟
مرسي
تشکر کنندگان: maaref
(2011-03-05 ساعت 01:13)Amir78 نوشته:  مهسا جان مي شود حدود كيس نامبرتا بگي تا ببينيم تا چه حد را كارنت كردند حدودا؟!؟
مرسي

کیس من از 22300 بیشتر و کمتر از 22400
تشکر کنندگان: Amir78 ، Ashkan78 ، mehran626 ، satusa ، elena ، usa ، maaref ، free_free ، mkh_death ، sepinod ، farzad.s
ما هم ( من و همسرم ) با کیس نامبر بین 23600 تا 23700 یک ایمیل به kcc زدیم و منتظر جواب هستیم به محض در یافت جواب بعد از weekend شون حتما بهتون اطلاع خواهیم داد.
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: maaref ، farnaz82 ، elena ، یاشار و ماری ، free_free ، Linspire ، لیلا ج ، mkh_death ، Hornet ، sepinod ، Amir78 ، farzad.s
من برم آمریکا علیه این یارو که بولتن رو آپدیت میکنه ، به جرم نصفه عمر کردن مردم شکایت میکنم.

چه وضعشه ....امروز پنجم مارچهSad

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
من هم یک ایمیل به KCC زدم و امیدوارم که این ماه کارنت بشم ! کیس من 44000 هستش ! Big Grin

اینو گفتم محض خنده و کاهش نگرانی دوستان . . . بابا با این کیس نامبر های کوچولو ، چقدر نگران هستید ! Cool
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
دوستان با کیس نامبرهای حول و حوش 23000 با کی سی سی تماس بگیرن تا حدود شماره این ماه مشخص بشه...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: sepinod ، Amir78 ، coming soon ، matin2257 ، maaref ، farzad.s
Sad این ماه کارنت میشیم بالاخره!!! اما تنها کسی ک خوشحال نیست توی این جمع فقط من باید باشم!!! دیگه مهاجرسرا نمیخوام بیام ...
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: maaref ، final destination
چرا این ماه تا الان خبری از کامینگ سون نیست !!!
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
(2011-03-06 ساعت 03:22)goli20 نوشته:  Sad این ماه کارنت میشیم بالاخره!!! اما تنها کسی ک خوشحال نیست توی این جمع فقط من باید باشم!!! دیگه مهاجرسرا نمیخوام بیام ...
چرا مگه چي شده؟Sad

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

(2011-03-05 ساعت 00:58)آمریکا نوشته:  مگه تا 19200توی آپریل نیومده farzad جان چه جوری 22000 کارنت شد؟

دوست عزیز دوستمون مهران از طریق ایمیل به kcc زودتر مطلع شدن که کیسشون که بین 22350 تا 22400 هست برای ماه می کارنت شدن اما هنوز در سایت بولتن ماه می اعلام نشده.من و بقیه دوستان خواهش کردیم متن ایمیلی را که به kcc زده و زودتر مطلع شده برامون بذاره که ایشون و یک دوست دیگه لطف کردن و برای بقیه دوستان در پست های قبلی متن نامه را گذاشتن.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، free_free
پيش بيني من 23000 براي اين ماه است
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: final destination ، Amir78 ، farnaz82 ، coming soon ، free_free
من دیشب خواب دیدم تا ۲۴۰۰۰ کارنت شدند و ماه بعدش همه را کارنت کردند ۴ بار تا صبح این خواب را دیدم;(
ببخشید من نمیدونم چه اطلاعتی را باید به free free بفرستم ممکنه راهنمائی کنید؟ممنونم
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: aghdam ، maaref ، لیلا ج ، alirezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان