کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام

به افتخار HOMAYON53 که بعدازیک غیبت نسبتا طولانی با پست پیش بینی تشریف فرما شدن مجددا آخرین پیش بینی ها رو در خصوص ویزا بولتن may تقدیم می کنم :

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid98610
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، HOMAYON53 ، Sooshians ، free_free
(2011-03-06 ساعت 16:40)farnaz82 نوشته:  من دیشب خواب دیدم تا ۲۴۰۰۰ کارنت شدند و ماه بعدش همه را کارنت کردند ۴ بار تا صبح این خواب را دیدم;(
ببخشید من نمیدونم چه اطلاعتی را باید به free free بفرستم ممکنه راهنمائی کنید؟ممنونم

سلام
خدا کنه که خوابتون درست باشه Rolleyes مخصوصا واسه ماه بعد از می Big Grin
اگه تاپیک 2011 در یک نگاه رو ببینید ، می تونید جدول رو پیدا کنید و همون اطلاعاتی که در جدول هستش رو در مورد خودتون ارسال کنید
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: farnaz82 ، coming soon ، maaref ، لیلا ج ، HOMAYON53 ، free_free
(2011-03-06 ساعت 16:51)coming soon نوشته:  سلام

به افتخار HOMAYON53 که بعدازیک غیبت نسبتا طولانی با پست پیش بینی تشریف فرما شدن مجددا آخرین پیش بینی ها رو در خصوص ویزا بولتن may تقدیم می کنم :

ممنون از محبتتون كه به ياد همه هستين. واقعا خيلي خوشحال شدم. آره من يك مدتي خيلي كار داشتم و اصلا فرصت حتي فكر كردن به گرين كارت ، بولتن و .. را نداشتم. با تشكر از كليه دوستان.
(2011-03-06 ساعت 16:40)farnaz82 نوشته:  من دیشب خواب دیدم تا ۲۴۰۰۰ کارنت شدند و ماه بعدش همه را کارنت کردند ۴ بار تا صبح این خواب را دیدم;(
ببخشید من نمیدونم چه اطلاعتی را باید به free free بفرستم ممکنه راهنمائی کنید؟ممنونم

اطلاعات مورد نياز جدول 2011 در يك نگاه: شماره حدودي كيس ، مدرك تحصيلي ، وضعيت كار، تعداد سفرهاي خارجي و .... هست
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، free_free ، coming soon
(2011-03-07 ساعت 09:39)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-03-06 ساعت 16:51)coming soon نوشته:  سلام

ممنون از محبتتون كه به ياد همه هستين. واقعا خيلي خوشحال شدم. آره من يك مدتي خيلي كار داشتم و اصلا فرصت حتي فكر كردن به گرين كارت ، بولتن و .. را نداشتم. با تشكر از كليه دوستان.

اطلاعات مورد نياز جدول 2011 در يك نگاه: شماره حدودي كيس ، مدرك تحصيلي ، وضعيت كار، تعداد سفرهاي خارجي و .... هست

ممنونم فرستادم براشون اما گویا هنوز فرصت نکردند آپدیت کنند جدول را Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، maaref ، free_free
Sad 
سلام دوستان ....
میخواستم بپرسم کیس نامبر حدود***44 کی کارنت میشه......ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-03-07 ساعت 15:43)mghdv2011 نوشته:  سلام دوستان ....

ان شاءالله سپتامبر.
امیدمان به خداست. همگی . . .
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: farnaz82 ، coming soon ، SALAR110 ، mghdv2011
دوستان منتظر
بالاخره آپریل کامینگ سون شد
به امید پرشی دور از انتظار همه
تشکر کنندگان: mahsaaa ، farnaz82 ، frozen mind ، matin2257 ، aghdam ، sepinod ، free_free ، coming soon ، Amir78
ان شاالله به زودی بولتن ماه می هم اعلام میشه
تشکر کنندگان: farnaz82 ، matin2257 ، aghdam ، sepinod
من که استرس گرفتم چون هنوز هیچ کارمونو نکردیم و مدارکمون اصلآ آماده نیست نمیدونم دعا کنم خیلی بالا اعلام کنند یا نه بیوفتیم همون ماه می ؟Smile
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: aghdam
(2011-03-07 ساعت 15:43)mghdv2011 نوشته:  سلام دوستان ....

سلام
دوست عزیز ، منم 44000 هستم و فکر کنم باهم میریمSmile . . . نگران نباش ، به زودی . . .Cool
(2011-03-07 ساعت 20:48)farnaz82 نوشته:  من که استرس گرفتم چون هنوز هیچ کارمونو نکردیم و مدارکمون اصلآ آماده نیست نمیدونم دعا کنم خیلی بالا اعلام کنند یا نه بیوفتیم همون ماه می ؟Smile

سلام
شما دعا کنید خیلی بالا اعلام کنند ! Big Grin
همه مدارک خودشون زود آماده آماده می شن . . . Cool
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، coming soon ، free_free ، mghdv2011
سلام

ویزا بولتن coming soon شد. Big Grin Big Grin Big Grin

تشکر کنندگان: Hornet ، maaref ، لیلا ج ، sepinod ، یاشار و ماری
دوستان دیر اعلام شدن بولتن هم یه حسنی داره و اون اینکه زمان تا بولتن بعدی خیلی کمتر و قابل تحمل تر میشهSmile

دوستانی که عجله دارند هم میتونن از طریق ایمیل دریافت کنند
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، maaref ، coming soon ، sepinod
توجه توجه

ویزا بولتن طی ایمیل به بنده اعلام شد 23500

با اینکه ما ( من و همسرم )کارنت نشدیم ولی به همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک میگوئیم.به جواب ایمیلی که هم اینک به بنده رسیده توجه فرمائید.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of May below 23,500. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

تشکر کنندگان: zohreh36 ، farnaz82 ، یاشار و ماری ، Hornet ، maaref ، elena ، mahsaaa ، User ، naeiji1974 ، sepinod ، free_free ، Sooshians ، nasnam ، farzad.s
ضمن عرض تبريك به پيشگاه تك تك ، كارنت شده هاي عزيزBig GrinTongueBig GrinWink
همانگونه كه ملاحظه مي فرماييد و قبلاً نيز تاكيد گرديده (Page 37 همين تاپيك) ،‌يك جهش اساسي رو اين ماه داشتيم.Big Grin
لازم به ذكر است كه پيشبيني انجام شده در Page 37 همين تاپيك كه در ادامه آورده شده، ديگه از اين به بعد خيلي دقيق نخواهد بود Cool، چون وابسته به تعداد شماره كيسها و ... خواهد بود. البته خيلي فرقي نخواهد كرد چون KCC جون موتور سوپر توربو كارنت را روشن كرده Big Grin

اي جونم KCC
اي جونم بولتون
اي جونم كارنت
چه مي كنه اين KCC در اواسط نيمه دوم

مجداداً به همه دوستان كارنت شدن تبريك مي گم و همچنين براي دوستاني كه مثل خودم در انتظار هستند نيز خيلي خوشحالم كه روند كارنت شدن سرعت گرفته است.

پيشبيني من در ارسال #549 صفحه 37 همين تاپيك :
سلام بر همه دوستان مهاجر
من برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید.
January = 13,500
February = 15,000
March = 17,000
April = 19,500
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: maaref ، final destination ، elena ، javidk ، coming soon ، mahsaaa ، لیلا ج ، User ، sepinod ، free_free ، Sooshians ، farnaz82 ، bita-p ، farzad.s
(2011-03-08 ساعت 01:42)coming soon نوشته:  توجه توجه

ویزا بولتن طی ایمیل به بنده اعلام شد 23500

با اینکه ما ( من و همسرم )کارنت نشدیم ولی به همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک میگوئیم.به جواب ایمیلی که هم اینک به بنده رسیده توجه فرمائید.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of May below 23,500. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

با اعلان اين عدد حرف رايان عزيز درست در آمد كه امسال ضريب 1.4 تا 1.45 سال گذشته هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: maaref ، final destination ، javidk ، coming soon ، User ، sepinod ، free_free ، Sooshians ، farnaz82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان