کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام به همه بچه های گل مهاجر سرا
ما هم بالاخره کارنت شدیم .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: javidk ، Spiritual ، maaref ، WIKIMAN ، laili ، لیلا ج ، HOMAYON53 ، User ، sepinod ، free_free ، Sooshians ، farnaz82
(2011-03-08 ساعت 08:47)Hornet نوشته:  ضمن عرض تبريك به پيشگاه تك تك ، كارنت شده هاي عزيزBig GrinTongueBig GrinWink
همانگونه كه ملاحظه مي فرماييد و قبلاً نيز تاكيد گرديده (Page 37 همين تاپيك) ،‌يك جهش اساسي رو اين ماه داشتيم.Big Grin
لازم به ذكر است كه پيشبيني انجام شده در Page 37 همين تاپيك كه در ادامه آورده شده، ديگه از اين به بعد خيلي دقيق نخواهد بود Cool، چون وابسته به تعداد شماره كيسها و ... خواهد بود. البته خيلي فرقي نخواهد كرد چون KCC جون موتور سوپر توربو كارنت را روشن كرده Big Grin

اي جونم KCC
اي جونم بولتون
اي جونم كارنت
چه مي كنه اين KCC در اواسط نيمه دوم

مجداداً به همه دوستان كارنت شدن تبريك مي گم و همچنين براي دوستاني كه مثل خودم در انتظار هستند نيز خيلي خوشحالم كه روند كارنت شدن سرعت گرفته است.

پيشبيني من در ارسال #549 صفحه 37 همين تاپيك :
سلام بر همه دوستان مهاجر
من برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید.
January = 13,500
February = 15,000
March = 17,000
April = 19,500
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

قربون دستت،اون عدد آگوست رو يه كم ببر بالاتر بذار ما هم كلير شيمBig Grin

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: javidk ، coming soon ، laili ، لیلا ج ، maaref ، sepinod ، free_free ، Sooshians ، farnaz82
به همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک می گم / به نظرتون کی ایمیل بزنم و تاریخ مصا حبه رو بپرسم؟
تشکر کنندگان: elena ، maaref ، sepinod ، free_free ، Sooshians
تبریک به همه دوستانی که کارنت شدن.

جایزه اونایی که پیش بینیشون درست بوده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(2011-03-08 ساعت 11:54)mahsaaa نوشته:  به همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک می گم / به نظرتون کی ایمیل بزنم و تاریخ مصا حبه رو بپرسم؟

همین الان دیگه، چرا معطلی؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: maaref ، sepinod ، free_free ، Sooshians ، farnaz82
[

[/quote]

به نظر شما الان یک کمی زود نیست برای ایمیل زدن و پرسیدن تاریخ مصاحبه؟
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: maaref ، sepinod
سلام دوستان

من جزئ کساییم که با ایمیل شماره کیسم رو گرفتم.2011AS00033000
با این اوصاف ما تو جولای هستیم...
شماره کیس:2011AS00033000WinkSmile
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:August 2010
دریافت فرمهای سری اول :August 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه هاBig GrinHL +عکس
تشکر کنندگان: maaref ، sepinod ، coming soon ، Sooshians ، farnaz82
(2011-03-08 ساعت 12:41)elena نوشته:  [

به نظر شما الان یک کمی زود نیست برای ایمیل زدن و پرسیدن تاریخ مصاحبه؟
[/quote]

نه عزیزم، من هم از طریق ایمیل متوجه شدم که کارنت شدم و تاریخ مصاحبم رو همون موقع بهم دادن، حتی قبل از اینکه بولتن آپدیت بشه.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: maaref ، sepinod ، mahsaaa ، farnaz82 ، elena
(2011-03-08 ساعت 11:54)mahsaaa نوشته:  به همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک می گم / به نظرتون کی ایمیل بزنم و تاریخ مصا حبه رو بپرسم؟

فکر میکنم یه کمی زود باشه احتمالا از زمانی که بصورت رسمی تو سایت شماره ها را اعلام کنند تا حدودا یک هفته کاری بعدش میشه پرسید تلفنی ولی من خودم تا چند روز دیگه تماس میگیرم
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
تشکر کنندگان: maaref ، sepinod ، coming soon
پیش بینی ماه دیگه
در یک کلام 28700
تشکر کنندگان: لیلا ج ، sepinod ، final destination ، maaref ، coming soon ، farnaz82
اسامي کساني که پيش بيني آنها بطور دقيق درست بوده (بر طبق جدول صفحه 101):
coming soon- Amir78- Hornet و خودم.
coming soon عزيز اگر کسي از قلم افتاده اعلام کنيد.
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: Amir78 ، sepinod ، mahsaaa ، maaref ، farnaz82 ، farzad.s
بالاخره پس از ماه ها انتظار ،من هم کارنت شدم .ضمن تبریک به همه ی کارنت شده ها آرزو می کنم بقیه ی دوستان عزیز هم زودتر کارنت بشن و یک ضرب ویزا بگیرند.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: mahsaaa ، coming soon ، farnaz82 ، Hornet ، elena ، shaghayegh 87 ، Ehsan2011
(2011-03-08 ساعت 08:47)Hornet نوشته:  ضمن عرض تبريك به پيشگاه تك تك ، كارنت شده هاي عزيزBig GrinTongueBig GrinWink
همانگونه كه ملاحظه مي فرماييد و قبلاً نيز تاكيد گرديده (Page 37 همين تاپيك) ،‌يك جهش اساسي رو اين ماه داشتيم.Big Grin
لازم به ذكر است كه پيشبيني انجام شده در Page 37 همين تاپيك كه در ادامه آورده شده، ديگه از اين به بعد خيلي دقيق نخواهد بود Cool، چون وابسته به تعداد شماره كيسها و ... خواهد بود. البته خيلي فرقي نخواهد كرد چون KCC جون موتور سوپر توربو كارنت را روشن كرده

اي جونم KCC
اي جونم بولتون
اي جونم كارنت
چه مي كنه اين KCC در اواسط نيمه دوم

مجداداً به همه دوستان كارنت شدن تبريك مي گم و همچنين براي دوستاني كه مثل خودم در انتظار هستند نيز خيلي خوشحالم كه روند كارنت شدن سرعت گرفته است.

پيشبيني من در ارسال #549 صفحه 37 همين تاپيك :
سلام بر همه دوستان مهاجر
من برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید.
January = 13,500
February = 15,000
March = 17,000
April = 19,500
May = 23,500
June = 28,000
July = 33,600
August = 36,900
September = Current

---------------------------------------------------------------------------------------******************************************************
بابا پیشگو....Smile

.بابا داموس السلطنه....Smile

دمش گرم kcc این ماه دشمنان اسلام از ش مایوس شدن...ایول خرخه....ساتن جان گل کاشتی...الهی تو بهشت هر چی حوریه میخواین نصیبتون بشه

هورنت جان خوشم میاد از این پیشگویی هات ..نشون دادی واقعا به گردش کواکب و ستارگان مسلطی البته خود ما هم 23200 گفته بودیم که نزدیک هست.

حیف که من بهت امتیاز دادم (همه بچه ها حتی اگه یه امتیاز داشته باشن همون یکی رو من بهشون دادمBig Grin) ولب بهر حال دمت گرمSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mahsaaa ، maaref ، Hornet ، aghdam ، coming soon ، Sooshians ، farnaz82 ، Ehsan2011
سلام پيش بيني من براي ماهاي آينده با ضريب 1.4 نسبت به پارسال. ماهاي زير ماه بولتني مي باشد كه معمولا در اون ماه KCC اعلان مي كند مثل ماه APR كه اعلان كرده 23500 و ماه بعدي ماه ئشغ هست كه بايد اعلان كند كه پيش بيني من به شرح ذيل مي باشد.

May211 =27300------MAY2010= 19550
June2011 =32900-------JUN2010=23500
July2011 = 40000-------JULY2010=28700
August2011 = current-------AUG2010=CURRENT
September = Current
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: maaref ، Amir78 ، Hornet ، aghdam ، coming soon ، Sooshians ، farnaz82 ، لیلا ج ، drmahmoodi
اي جان Maaref خوشم مياد از همه پست ها بدون استثنا تشكر مي كنيBig Grin
مرسييييييي
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: frozen mind ، coming soon ، maaref ، Sooshians ، farnaz82 ، Hornet ، drmahmoodi

---------------------------------------------------------------------------------------******************************************************
بابا پیشگو....Smile

.بابا داموس السلطنه....Smile

دمش گرم kcc این ماه دشمنان اسلام از ش مایوس شدن...ایول خرخه....ساتن جان گل کاشتی...الهی تو بهشت هر چی حوریه میخواین نصیبتون بشه

هورنت جان خوشم میاد از این پیشگویی هات ..نشون دادی واقعا به گردش کواکب و ستارگان مسلطی البته خود ما هم 23200 گفته بودیم که نزدیک هست.

حیف که من بهت امتیاز دادم (همه بچه ها حتی اگه یه امتیاز داشته باشن همون یکی رو من بهشون دادمBig Grin) ولب بهر حال دمت گرمSmile
[/quote]

Free_Free عزيز Wink
قربان مرام و معرفتتBig Grin

ما كه در مقابل ضحماتي كه شما و بقيه دوستان مي كشن كاري نكرديم

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free ، HOMAYON53 ، coming soon ، maaref ، farnaz82 ، Linspire ، sepinod ، drmahmoodi ، farzad.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان