کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-03-10 ساعت 22:57)sepinod نوشته:  درود بر همه ی دوستان
من تلفنی تاریخ مصاحبه ام را گرفتم.دوستانی که هنوز پاسخ ایمیل از kccدریافت نکردند،می توانند از این طریق از زمان مصاحبه ی خود مطلع بشن.
ميشه بپرسم حدود كيستون چنده؟

کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: maaref ، zohreh36
(2011-03-11 ساعت 13:27)Vahidn نوشته:  
من تلفنی تاریخ مصاحبه ام را گرفتم.دوستانی که هنوز پاسخ ایمیل از kccدریافت نکردند،می توانند از این طریق از زمان مصاحبه ی خود مطلع بشن.
ميشه بپرسم حدود كيستون چنده؟

بین بیست هزار و سیصد تا بیست و یک هزار
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref
من هم روز چهارشنبه ایمیل زدم برای دریافت تاریخ مصاحبه ولی هنوز جوابی نداده اند .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: maaref
من میخوام بدونم که کسی ماه می کارنت میشه کی باید به kcc ایمیل بزنه ؟میشه مارچ بزنه یا باید می باشه مرسی
تشکر کنندگان: maaref ، farnaz82
(2011-03-12 ساعت 11:20)sahary نوشته:  من میخوام بدونم که کسی ماه می کارنت میشه کی باید به kcc ایمیل بزنه ؟میشه مارچ بزنه یا باید می باشه مرسی

شما هروقت در بولتن شمارتون اعلام شد میتونید ایمیل بزنید و وقت مصاحبتون رو سوال کنیدSmile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: maaref ، farnaz82 ، sepinod

میشه لطفا بگین با چه شماره ای باید تماس بگیریم؟
تشکر کنندگان: maaref
(2011-03-12 ساعت 11:20)sahary نوشته:  من میخوام بدونم که کسی ماه می کارنت میشه کی باید به kcc ایمیل بزنه ؟میشه مارچ بزنه یا باید می باشه مرسی
شما 2 الي 5 روز قبل از اعلام كارنتي هاي مي هم ميتونستيد ايميل بزنيد و تاريخ مصاحبه رو دريافت كنيد.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، sepinod ، coming soon
تقدیم به همه کیس بالایی های عزیز.....برای کمک به تحمل ماه های پیش رو...

---طوفان و پشت سر بذار
اون سمت ما آزادیه

---این زمزمه تو گوشمه
فردا پر از آزادیه

----طاقـــــــــــــــــــــــــــت بیـــــــــــــــــــــــــار رفیـــــــــــــــق
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-03-12 ساعت 16:42)free_free نوشته:  تقدیم به همه کیس بالایی های عزیز.....برای کمک به تحمل ماه های پیش رو...

---طوفان و پشت سر بذار
اون سمت ما آزادیه

---این زمزمه تو گوشمه
فردا پر از آزادیه

----طاقـــــــــــــــــــــــــــت بیـــــــــــــــــــــــــار رفیـــــــــــــــق

سلام بر کیس بالایی ها
Big Grin

پیغمبری بچه ها : این free free ما حرف نداره والله آدم به این با صفایی تو هیچ فرومی ندیدم .آخه تو ته انرژی هستی؟!!! دمت گرم که بزرگ روح بخش سایت ما تویی.

عزیزان تا فرصت باقی است برنامه ریزی کنید برنامه ریزی کنید و برنامه ریزی... وقتی ویزا اومد زمان مثل باد میگذره.(برنامه برای همه چی ...)
آرزومند آرزوهای شما
محسنWink
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
(2011-03-12 ساعت 12:53)narcis_ala نوشته:  

میشه لطفا بگین با چه شماره ای باید تماس بگیریم؟

(606)526-7500
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: maaref ، narcis_ala
با سلام پيش بيني من به شرح ذيل است . ضريب نسبت به سال گذشته 1.4 مي باشد.
june211 =27300-----june2010= 19550
july2011 =32900-------july2010=23500
aug2011 = 40000-------aug2010=28700
sep2011 = current-------sep2010=CURRENT
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، arshida ، sepinod ، free_free ، tamanna ، coming soon ، Hornet
سلام به اسوه های صبر و مقاومت مهاجرسرا

برید اونطرف که واکسنی نشید ما هم مرحله دوم واکسیناسیون رو انجام دادیم و کارت مدیکالمون یک جورایی کامل شد .اول فکرمیکردیم که برای ماه may کارنت خواهیم شد که این طوری نشد و اگه حدود 150 تا کیس نامبر بیشتر اعلام میشد ما هم کارنت بودم ولی ماه jun حتمی کارنت خواهیم شد خوب تقدیر این چنین بود و ماه راضی هستیم به رضای حق .در مورد واکسیناسیون که اگه بخوام توضیح بدم خوب یک جورایی فضا رو اشغال کردم و اینجا هم جاش نیست چون دوستان توضیحات کامل رو در تاپیک مربوطه دادن ولی اگه سئوالی باشه من همیشه در خدمت همه دوستان گل مهاجرسرایی خودم هستم .

با درود فراوان
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: لیلا ج ، farnaz82 ، maaref ، tamanna ، sepinod ، Sooshians ، HOMAYON53 ، Hornet
(2011-03-14 ساعت 13:24)coming soon نوشته:  سلام به اسوه های صبر و مقاومت مهاجرسرا

برید اونطرف که واکسنی نشید ما هم مرحله دوم واکسیناسیون رو انجام دادیم و کارت مدیکالمون یک جورایی کامل شد .اول فکرمیکردیم که برای ماه may کارنت خواهیم شد که این طوری نشد و اگه حدود 150 تا کیس نامبر بیشتر اعلام میشد ما هم کارنت بودم ولی ماه jun حتمی کارنت خواهیم شد خوب تقدیر این چنین بود و ماه راضی هستیم به رضای حق .در مورد واکسیناسیون که اگه بخوام توضیح بدم خوب یک جورایی فضا رو اشغال کردم و اینجا هم جاش نیست چون دوستان توضیحات کامل رو در تاپیک مربوطه دادن ولی اگه سئوالی باشه من همیشه در خدمت همه دوستان گل مهاجرسرایی خودم هستم .

با درود فراوان

ببخشید برای من سوال پیش اومد شما چرا میگید در ماه جون کارنت میشد؟یعنی ما هم با شماره ۲۵۰۰۰ باید ماه جون بریم مصاحبه؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna
(2011-03-14 ساعت 13:49)farnaz82 نوشته:  
(2011-03-14 ساعت 13:24)coming soon نوشته:  سلام به اسوه های صبر و مقاومت مهاجرسرا

با درود فراوان

ببخشید برای من سوال پیش اومد شما چرا میگید در ماه جون کارنت میشد؟یعنی ما هم با شماره ۲۵۰۰۰ باید ماه جون بریم مصاحبه؟

پیش بینی من اینه که تا کیس حدودا 28500 برای ماه jun کارنت خواهند شد پس شک نکنید که شما هم در ماه jun کارنت و به مصاحبه دعوت خواهید شد یعنی کیس شما به جریان خواهد افتاد ولی انشا الله وقتی نامه دوم رو دریافت کردید زمان و تاریخ دقیق و همچنین مکان مصاحبه که خودتون انتخاب کردید رو به اطلاع شما خواهند رساند.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: maaref ، farnaz82 ، لیلا ج ، free_free ، tamanna ، Hornet

[/quote]

[/quote]

پیش بینی من اینه که تا کیس حدودا 28500 برای ماه jun کارنت خواهند شد پس شک نکنید که شما هم در ماه jun کارنت و به مصاحبه دعوت خواهید شد یعنی کیس شما به جریان خواهد افتاد ولی انشا الله وقتی نامه دوم رو دریافت کردید زمان و تاریخ دقیق و همچنین مکان مصاحبه که خودتون انتخاب کردید رو به اطلاع شما خواهند رساند.

[/quote]

من خیلی گیج شدم یعنی وقتی kcc اعلام میکنه در آپریل که در ماه می تا فلان شماره بیاند ما عملا در ماه جون باید مصاحبه بشیم ؟درسته؟اگه این درست باشه بهترین خبر را تو این چند روز بهم دادی
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: maaref ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان