کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
آقایون و خانومهایی که میتونن:

لطفا دست کنید تو جیب و رتبه بنده ،amir78 ،نگار65 ،یاشاروماری،hornet وبقیه بچه هایی رو که درست پیش بینی کردن رو بدین دیگه.

یالا یالا ....................... رتبه میخوایم یالا
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: maaref ، Sooshians ، نگار 65 ، farnaz82 ، Linspire ، Hornet ، sepinod ، drmahmoodi ، mahsaaa ، Amir78
(2011-03-08 ساعت 16:26)final destination نوشته:  اي جان Maaref خوشم مياد از همه پست ها بدون استثنا تشكر مي كنيBig Grin
مرسييييييي

-----------------------------------------------------------------------------------
با سلام
آخه خجالتي هستم.Big Grin
ما هم با كيس نامبري كه از طريق ايميل در يافت كرديم(209xx) تا كنون بنظر مي رسد كه كارنت شده ايم.
تبريك به همه كارنت شده هاي ماه مه.
با تشكر
تشکر کنندگان: Amir78 ، mehran626 ، Sooshians ، farnaz82 ، free_free ، frozen mind ، Linspire ، coming soon ، User ، sepinod ، Hornet ، drmahmoodi ، samijavid ، elena
تبریک به تمام کارنت شده و انرژی مثبت به آنهائی که منتظر هستن.
تشکر کنندگان: free_free ، maaref ، farnaz82 ، coming soon ، Hornet ، drmahmoodi ، samijavid ، mahsaaa ، zohreh36 ، Sooshians
با سلا م به دوستان مهاجر سرائي
از طريق ايميل ارسالي در تاريخ 5 مارس2011 براي kcc تاريخ مصاحبه ام را دريافت نمودم.
تاريخ مصاحبه :** مه 2011 آنكارا

Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on May ** 2011 . A notification letter will be mailed to you from KCC within the next 7-10 business days. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.

Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

-----Original Message-----
From: maaref maarefi [mailto:*******@yahoo.com]
Sent: Saturday, March 05, 2011 11:09 PM
To: KCC DV
Subject: Date Of Interview

Case number:2011000AS20xxx
First Name:xxxxxxxxxxx
Last Name:xxxxxxxxxxx
Date of birth:xxxxxxxxxxxx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign state Chargeability:Iran

Dear Sir/Madam
Could you let me know my Case Number is now Current for interview processing or not?
If yes،Please Let me know the relevant Date.

Best Regards.

معارف عزیز با اجازتون بخاطر رعایت مسائل امنیتی که به نفع خوتان هست روز مصاحبه ای رو که اعلام کردید رو من با ** جایگزین کردم.
ناظم
تبريك به دوستان كارنت شده!
23500 بد نبود، خيلي خيلي خوب هم نبود. خوب بود! Big Grin
من اميدوارم پراكنش كيس هاي آسيا توي 20هزارتاي باقي مانده خيلي زياد نباشه! تا هر چه سريعتر بقيه دوستان هم كارنت شوند.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، sepinod ، drmahmoodi ، free_free ، samijavid ، zohreh36 ، maaref ، Sooshians
عجب شور و حالی داره این تا تاپیک Big GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: sepinod ، free_free ، samijavid ، mahsaaa ، zohreh36 ، farnaz82 ، یاشار و ماری ، maaref ، coming soon
دوستان میتونیم این برداشت رو از این بولتن داشته باشیم که سطح کارنت شدن ها تا پایان کار از 4000 تا در ماه کمتر نخواهد بود؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: samijavid ، maaref ، Sooshians
سلام
من از طریق ایمیل kccفهمیدم تاریخ مصاحبه ام می 2011 هست ولی تو جدول آنکارا شماره ام نیست؟چه کار کنم که مطمئن شم پروندم به سفارت رسیده و تاریخ مشکلی نداره؟اپدیت آنکارا هم مال 2 مارسه؟مگه چند روز یه بار اپدیت میکنه؟!!!!!خواهش می کنم راهنمایی منید.ممنون
تشکر کنندگان: samijavid ، maaref
سلام ايميل kcc را براي آنكارا فوروارد كنيد و بگين كه طبق ايميل زير مصاحبه شما اين تاريخ هست و لطفا ساعت دقيقشو بهم بگيد اونها اگر در جريان باشند تاريخ مصاحبه شما را تاييد مي كنند و زمان آن را اعلام مي كننددر غير اينصورت به شما مي گن كه پرونده نرسيده
شاد و ژيروز باشيد
(2011-03-08 ساعت 22:12)sara59 نوشته:  سلام
من از طریق ایمیل kccفهمیدم تاریخ مصاحبه ام می 2011 هست ولی تو جدول آنکارا شماره ام نیست؟چه کار کنم که مطمئن شم پروندم به سفارت رسیده و تاریخ مشکلی نداره؟اپدیت آنکارا هم مال 2 مارسه؟مگه چند روز یه بار اپدیت میکنه؟!!!!!خواهش می کنم راهنمایی منید.ممنون

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: free_free ، Linspire ، farnaz82 ، maaref ، Sooshians
از دوستان 2010 اگه کسی اینجا هست جواب بده:

با توجه به اینکه ماه های آخر فاصله بین اعلام کارنت و مصاحبه کم میشه این کاهش فاصله تقریبا از کی اتفاق میفته و روند اون تدریجی هست یا اینکه از یک زمان خاصی شروع میشه؟

فکر میکنم این سوال رو دوستان عزیزی مثل اشکان 78 خوب بتونن جواب بدن(با توجه به کیس نامبرایشون)

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Hornet ، maaref
Smile 
هورااااااااااااا....کارنتیدم
ولی چرا اینا جواب ایمیلهای منو نمیدن واسه تاریخ مصاحبه؟!!از جمعه تا حالا 2بار ایمیل زدم...به نظرتون بازم بزنم...دلشوره دارم می گیرم واسه بلیط...
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، maaref ، usa ، free_free ، Sooshians ، shaghayegh 87
تنها چیزی که می تونم بگم، اینه که پارسال تا 2 سپتامبر بیشتر بچه ها مصاحبه شده بودند و تک و توکی بودند که به دلیل موارد خاص، دیرتر از این تاریخ رفتن مصاحبه.

(2011-03-09 ساعت 01:41)free_free نوشته:  از دوستان 2010 اگه کسی اینجا هست جواب بده:

با توجه به اینکه ماه های آخر فاصله بین اعلام کارنت و مصاحبه کم میشه این کاهش فاصله تقریبا از کی اتفاق میفته و روند اون تدریجی هست یا اینکه از یک زمان خاصی شروع میشه؟

فکر میکنم این سوال رو دوستان عزیزی مثل اشکان 78 خوب بتونن جواب بدن(با توجه به کیس نامبرایشون)

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، maaref ، free_free ، HOMAYON53 ، coming soon ، Sooshians ، farzad.s ، tamanna
(2011-03-08 ساعت 21:20)free_free نوشته:  دوستان میتونیم این برداشت رو از این بولتن داشته باشیم که سطح کارنت شدن ها تا پایان کار از 4000 تا در ماه کمتر نخواهد بود؟

بله
به احتمال خیلی زیاد دیگه کمتر از 4000 تا در ماه نخواهد بود.
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: maaref ، farnaz82 ، free_free ، HOMAYON53 ، Sooshians ، coming soon ، mghdv2011
(2011-03-08 ساعت 17:19)maaref نوشته:  
(2011-03-08 ساعت 16:26)final destination نوشته:  اي جان Maaref خوشم مياد از همه پست ها بدون استثنا تشكر مي كنيBig Grin
مرسييييييي

-----------------------------------------------------------------------------------
با سلام
آخه خجالتي هستم.Big Grin
ما هم با كيس نامبري كه از طريق ايميل در يافت كرديم(209xx) تا كنون بنظر مي رسد كه كارنت شده ايم.
تبريك به همه كارنت شده هاي ماه مه.
با تشكر

به شدت برات آرزوي موفقيت دارم.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، aghdam
خوب به هر حال سایت هم اپدیت شد و تا عدد 23500 برای curent april 2011 به نمایش در امد
ایول به خودم با پیش بینی دقیقم عدد 23500 برای این ماه
و پیش بینی من برای curent may 28700 می باشد
تبریک به همه ی کارنت شدگان
تشکر کنندگان: frozen mind ، aghdam ، فردين ، mahsaaa ، narcis_ala ، farnaz82 ، maaref ، Ashkan78 ، armido ، coming soon ، Sooshians ، elena

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان