کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام
بولتن می 2011 ، Coming Soon شد . . .
چه سرعت عملی از KCC . . . Smile
امیدوارم که اعداد داخل جداولشم با همین سرعت رشد کرده باشند . . . Big Grin
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: narcis_ala ، farnaz82 ، maaref ، coming soon ، Sooshians ، sepinod ، free_free
من دیروز ایمیل زدم تا تاریخ مصاحبه را بدونم ولی هنوز جواب ندادن منم تلفنی پرسیدم
تشکر کنندگان: maaref ، Amir78 ، tamanna ، sepinod ، free_free
سلام
اين سرعت عمل KCC تو اعلام ويزا بولتن ماه MAY برا چيه؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، sepinod
[/i]
(2011-03-10 ساعت 00:38)Vahidn نوشته:  سلام
اين سرعت عمل KCC تو اعلام ويزا بولتن ماه MAY برا چيه؟

[i]فکر کنم عین دفعه قبل باشه که تا یک هفته همه را گذاشت سر کار بعد هم کامینگ سون را برداشت!
تشکر کنندگان: farnaz82 ، maaref ، final destination ، Sooshians ، tamanna ، sepinod
(2011-03-09 ساعت 23:51)mahsaaa نوشته:  من دیروز ایمیل زدم تا تاریخ مصاحبه را بدونم ولی هنوز جواب ندادن منم تلفنی پرسیدم

تلفنی تاریخ مصاحبه را اعلام کردند به شما یا نه؟
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
تشکر کنندگان: maaref ، Sooshians ، sepinod ، matin2257
با توجه به انتشار بولتون این ماهSmile
به رسم هر ماه من اطلاعات سه سال روند کارنت شدن است را جهت استفاده سایر دوستان ضمیمه کردم Cool
اعداد قرمز نیز ، تعداد کارنت شدهای هر ماه می باشد.
ضمناً فایل اکسل این مدل نیز موجود است، با توجه به اینکه نمی توانستم اون رو پیوست کنم، هر کدام از دوستان لازم دارن به من پیغام خصوصی بدن( با آدرس Email ) تا براشون بفرستم.

فایل‌های پیوست
.pdf   Modeling_May.pdf (اندازه 76.68 KB / تعداد دانلود: 184)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
بنده نيز به نوبت خود كارنتيزه شدن دوستان عزيز رو تبريك ميگم و براشون مصاحبه اي بي اف بي آي چك آرزومندم.حدس بنده نيز براي بولتن بعدي عددي حول و حوش 29000 است.البته اميدم چيز ديگري است مثلا 32000Big Grin
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: لیلا ج ، Linspire ، Sooshians ، farnaz82 ، silia ، elena ، tamanna ، sepinod ، free_free ، aghdam ، coming soon ، matin2257
(2011-03-10 ساعت 09:06)gladiator نوشته:  [quote='mahsaaa' pid='99372' dateline='1299698467']
من دیروز ایمیل زدم تا تاریخ مصاحبه را بدونم ولی هنوز جواب ندادن منم تلفنی پرسیدم

تلفنی تاریخ مصاحبه را اعلام کردند به شما یا نه؟
بله اعلام کردن

تشکر کنندگان: mehran626 ، Sooshians ، لیلا ج ، elena ، tamanna ، sepinod ، free_free ، matin2257 ، gladiator
پیش بینی من برای ماه بعد 28500 است .
پیش بینی من برای ماه بعد 28500 است .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: Amir78 ، matin2257 ، arash004 ، Ehsan2011
جواب ایمیل من رو هم جناب خورخور داد
Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Ankara on May **, 2011.
تشکر کنندگان: armido ، sepinod ، coming soon ، free_free ، farnaz82 ، یاشار و ماری ، Sooshians ، maaref ، elena
درود بر همه ی دوستان
من تلفنی تاریخ مصاحبه ام را گرفتم.دوستانی که هنوز پاسخ ایمیل از kccدریافت نکردند،می توانند از این طریق از زمان مصاحبه ی خود مطلع بشن.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، یاشار و ماری ، Sooshians ، maaref ، farnaz82
تبریک میگم به همه دوستان که کارنت شدن امیدواریم این کارنت جدیدی هم که میاد مثل کارنت اخیر جهش قابل قبولی داشته باشه تا ته دل بچه های کیس بالایی هم یخورده گرم بشه

این ماه هم که داره میگذره و کمتر از 20 روز دیگه به آستانه بولتنی دیگر خواهیم رسیدSmile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، farnaz82 ، sepinod ، یاشار و ماری ، silia ، matin2257 ، najibi ، Sooshians ، maaref
من هم از طریق ایمیل تاریخ مصاحبم رو گرفتم.ایا به انکارا هم باید فوروارد کرد یانه ؟ممنونم
تشکر کنندگان: farnaz82 ، یاشار و ماری ، free_free ، matin2257 ، maaref ، elena
(2011-03-11 ساعت 01:57)free_free نوشته:  تبریک میگم به همه دوستان که کارنت شدن امیدواریم این کارنت جدیدی هم که میاد مثل کارنت اخیر جهش قابل قبولی داشته باشه تا ته دل بچه های کیس بالایی هم یخورده گرم بشه

این ماه هم که داره میگذره و کمتر از 20 روز دیگه به آستانه بولتنی دیگر خواهیم رسیدSmile

ماه دیگه هم قطعاً جهش داریم، و به احتمال زیاد بیشتر از این ماه Big Grin

فقط به نظر من این Coming Soon که مقابل ماه May نوشته شده الان، مثل ماه های دیگه سرکاریه Big Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: coming soon ، یاشار و ماری ، free_free ، Amir78 ، silia ، Sooshians ، bita-p ، maaref
All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 42,000
Except: Egypt 31,200
Ethiopia 26,200
Nigeria 15,450
ASIA 23,500
EUROPE 27,800
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 12
OCEANIA 1,175
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 1,150
تشکر کنندگان: farnaz82 ، coming soon ، یاشار و ماری ، free_free ، sepinod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان