کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان من هم ایمیل زدم ولی جواب ماه پیش رو برام فرستادن...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، AmericanHamid ، Hornet ، maaref ، ramin_ad ، farzad.s ، elnaz295
سلام دوستان
سایت انکارا همین الان مصاحبه های جدید را اعلام کرد ( 1 اپریل)
2011AS25000
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، free_free ، Hornet ، tamanna ، aghdam ، maaref ، ramin_ad ، elnaz295
دوستان من دیروز ایمیل زدم به KCC ولی هنوز جواب ندادن !! Rolleyes
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، coming soon ، maaref ، farnaz82 ، ramin_ad ، elnaz295
دوستان لطف میکنید
و متن ایمیلی را که به kcc میفرستیم در جهت زودتر مطلع شدن از اینکه ایا در این ماه کارنت می شویم و یا نه را در اینجا بگذارید تا که بفرستیم ببینیم خدا چه می خواهد؟
تشکر کنندگان: tamanna ، coming soon ، silia ، maaref ، elnaz295
(2011-04-02 ساعت 10:41)Amir78 نوشته:  دوستان لطف میکنید
و متن ایمیلی را که به kcc میفرستیم در جهت زودتر مطلع شدن از اینکه ایا در این ماه کارنت می شویم و یا نه را در اینجا بگذارید تا که بفرستیم ببینیم خدا چه می خواهد؟

من متن زیر رو زدم

Case Number: 2011AS000XXXXX
First Name: XXX
Last Name: XXX
Date of birth: XXXXXX
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: Iran

Dear Sir/Madam

Could you Please let me know my Case Number is now Current for interview processing or not?
If yes?Please Let me know the relevant Date.
Best Regards
[your Name]

موفق باشد
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، tamanna ، Amir78 ، silia ، AmericanHamid ، maaref ، farnaz82 ، samadi2050 ، 1979SAM ، ramin_ad ، farzad.s ، elnaz295
سلام
لطفا آدرس kcc و SUBJECT نامه برای کارنت شدن را بگذارید. مرسی
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: tamanna ، silia ، maaref ، ramin_ad ، elnaz295
(2011-04-02 ساعت 17:36)samadi2050 نوشته:  سلام
لطفا آدرس kcc و SUBJECT نامه برای کارنت شدن را بگذارید. مرسی

درود
آدرس KCCDV@state.gov
و subject هم مهم نیست زیاد. شما میتونید current بزنید
تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، یاشار و ماری ، samadi2050 ، ramin_ad ، elnaz295
اين حضراتKCC بدون اينكه جواب Email ما رو بدن رفتن تعطيلات آخر هفته Cool
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، HOMAYON53 ، یاشار و ماری ، ramin_ad ، elnaz295
[quote='tamanna' pid='101169' dateline='1301641497']
سلام دوست خوبم.کیس منم 42000هست.پس حال همو درک میکنیم.اره.روزای خیلی سختیو داریم ولی انتظار کشیدنش شیرینه چون ایمان دارم که درست میشه(بین خودمون بمونه که دیگه دارم نفسای اخر رو میکشمWink)گرفتن ویزای عزیزان بدجوری منو خوشحال میکنه.اخ خ خ کی بشه ویزای خودمو بگیرم(حالا زیاد نمونده فقط و فقط 6 ماه دیگه باید طاقت اورد!!!!!!!!!!)

[/quoسلام کیس منم 44000هست .چندروزی هست که با این سایت اشنا شدم ولی هرچه بیشترمی خونم این تایب هارواسترس بیشتری میگیرم
تشکر کنندگان: ramin_ad ، coming soon ، farnaz82 ، maaref ، final destination ، لیلا ج ، Hornet ، elnaz295 ، silia
KCC همون جواب ماه پیش رو به ایمیل من دادSad :

Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of May below 23,500. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: farnaz82 ، elnaz295 ، ramin_ad
سلام

تا الان kcc بولتن ماه may که به نوعی همه دنبال قسمت ماه jun اون هستیم رو coming soon نکرده ولی دیگه وقتشه که بشه .البته ما که ماه jun کارنت هستیم چون تقریبا 150 کیس کم آوردیم تا ماه may کارنت بشیم .Big Grin Big Grin
تو این چند روز اخیر هر وقت اومدم تو سایت خدائیش خوابم گرفت و دو سه تایی چرت درست و حسابی زدم .بابا چرا این تاپیک اینقدر ماسیده .کجا رفت اون شور و حال مهاجرسرائیتون .همین طوری میخواید برید بلاد کفر رو بترکونید.
کجائید ای پیش گوهای ماهر ،مفسرهای حرفه ای ، تحلیل گران بر جسته و ای آنالیزورهای علم بولتن شناسی که تمامی قلل این علم را در هم نوردیدید و kcc را متحیر و انگشت به دهان وا داشته اید.بشتابید و با همان شور و حال وصف ناپذیر سابق در واپسین روزهای طلوع بولتن جدید با پیشگوئیهای منحصر به فرد خود برگ زرین دیگری به این تاپیک بیافزائید و حماسه ای نو بسازید .

هی وایه من عجب رجزی بود

همینک نیازمند شور و حال سبزتان هستیم . Big Grin Big Grin Big Grin

پیش بینی من 28500

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

coming soon عزیز

ما که هر چه در توان داریم را میزاریم تا این تاپیک از شور و حال نیوفته، خدایش بازرش هم از بقیه تاپیکها گرم تر

پیش بینی من هم 28000
اطلاعات كامل كيس

من هم که گفتم ۲۸۵۰۰ و هنوز هم سر حرفم هستم ،منتظرم هر چه زودتر نشونتون بدم که چه پیشگویی های ماهی میکنم دی Smile
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: Hornet ، maaref ، sare ، free_free ، ramin_ad
ما که هرچه تو چنته رو کردیم دیگه باید منتظر برو بچه های با غیرت kcc باشیم!! خدا پشت پناهشون
پیش بینی من 28900 امید وارم که خوشحالمون کنن انگشت تحیر به دهان تعجب بر همگان بذارن!!
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، maaref ، shari ، لیلا ج ، coming soon ، free_free ، AmericanHamid
سلام به همه بچه هاي گل مهاجرسرا
راستي پيش بيني منم 28500 هست
به من هم همون جواب رو دادن :

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of May below 23,500. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
تشکر کنندگان: Hornet ، maaref ، farnaz82 ، ramin_ad ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان