کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان تا فردا تکلیف این بودجه مشخص میشه. امیدوارم مشکلات احتمالی بوجود نیاد و دوباره شادی و جنب و جوش به این تاپیک ها برگرده.

دوستانی که آنکارا یا خلیج فارس هستند لطفا اگه خبری چیزی دارن ما رو در جریان قرار بدن

ممنونSad

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Hornet ، sepinod ، coming soon ، Sooshians ، لیلا ج ، maaref
Smile 
دوستان عزیز سلام
کمی دلداری
من خودم با توجه به شرایط سختی که در پیش رو دارم و با توجه به اینکه واقعا نگران هستم که یک موقع مشکل خاصی در این رابطه پیش نیاد
گفتم که نظر خودمم با دوستان مطرح کنم
اولا اینکه دوستان مساله حساس هست اما بحرانی نیست
دوما دوستان ما خودمان را هم که در نظر نگیریم این جریان تا دو روز اینده حل می شود و همه چیز به روال عادی خود باز می گردد
چرا که بحث تعطیل شدن یک کشور و ان هم امریکا هست و شاید به گفته برخی دوستان قبلا هم این اتفاق افتاده اما الان بحث فرق می کند و خیلی ان کشور پیشرفته تر شده و هیچ گاه برای حفظ منافع کشور خود هم که شده نمی یاند و این مساله را طولانی کنند و بگذارند ادارات مهم دولتی و اداری ان کشور و جهان رو به تعطیلی بروند
پس خوش بینانه به این موضوع بنگرید
و با خیال نه چندان راحت Big Grin((راحت)) به این پروسه ادامه دهید
چرا که این نیز بگذرد
این را نیز فراموش نکنید
سیاست پدر و مادر ندارد
تشکر کنندگان: frozen mind ، REZA1390 ، Hornet ، Ali Sepehr ، hooman421 ، farnaz82 ، sepinod ، coming soon ، Sooshians ، لیلا ج ، maaref
می گن یک سیب تا بیاد پایین هزار تا چرخ می خوره....
اینو گفتم که پیشاپیش تو ذهن خودتون مشکل نسازین...انقدر به استقبال مسائل منفی نرین لطفا.
راستی کسی هست کهMay 2 مصاحبش تو آنکارا باشه؟
تشکر کنندگان: آمریکا ، hooman421 ، farnaz82 ، matin2257 ، Hornet ، Sooshians
دوستان عزيز
بياييد بدون توجه به شايعه اخير به پيش بيني هاي خود ادامه بديم وفراموش نكنيم كه هر چه قدر دير تر cs اعلام بشه uc زودتر اعلام مي شه
تشکر کنندگان: آمریکا ، zohre61 ، farnaz82 ، matin2257 ، coming soon ، Sooshians
دوسن عزیز
من هم با رضا موافق هستم هرچی که فکرکنیم برامون اتفاق میفته این مسائل جز نگرانی هیچی برامون نداره ما اگر بخواهیم با هر شایعه امیدمون را از دست بدیم که تمومه و مطمعا در امریکا همه چیز درست میشه و بزودی cs میشه به امید اون روزی که همه ما یک جای دیگه به همدیگه تبریک بگیم Smile
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، farnaz82 ، matin2257 ، REZA1390 ، coming soon ، Sooshians ، آرتين
سلام . اين قضيه تعطيلي چيه ؟

38xxx
تشکر کنندگان: maaref
(2011-04-08 ساعت 02:51)Nazmin نوشته:  می گن یک سیب تا بیاد پایین هزار تا چرخ می خوره....
اینو گفتم که پیشاپیش تو ذهن خودتون مشکل نسازین...انقدر به استقبال مسائل منفی نرین لطفا.
دوست عزيز اون سكه است كه تابياد پايين هزار دور مي چرخه ، سيب تا بياد پايين هزاران دور مي چرخه . بهتره به خدا توكل كنيم ومنتظر خبرهاي خوب باشيم هنوز تا 15 اپريل كه زمان واقعي اعلام كارنتهاي جديد هست ،هفت روز ديگه مانده به نظر مي ايد ما يك كمي عجول هستيم
به اميد خبرهاي خوب

(2011-04-08 ساعت 02:51)Nazmin نوشته:  می گن یک سیب تا بیاد پایین هزار تا چرخ می خوره....
دوست عزيز اون سكه است كه تابياد پايين هزار دور مي چرخه ، سيب تا بياد پايين هزاران دور مي چرخه . بهتره به خدا توكل كنيم ومنتظر خبرهاي خوب باشيم هنوز تا 15 اپريل كه زمان واقعي اعلام كارنتهاي جديدهست ، هفت روز ديگه مانده به نظر مي ايد ما يك كمي عجول هستيم .
به اميد خبرهاي خوب .

تشکر کنندگان: free_free ، farnaz82 ، matin2257 ، coming soon ، maaref
(2011-04-07 ساعت 21:11)frozen mind نوشته:  
(2011-04-07 ساعت 16:59)سروناز نوشته:  دوستان فردا به وقت آمریکا تکلیف shutdown معلوم می شه و امیدوارم اتفاق نیفته چون دیگه این ماه کسی کارنت نخواهد شد و اینکه تکلیف مصاحبه ها تا 2 ماه دیگه هم نامعلوم می شه و عقب می افته که واقعا استرس زا خواهد بود امیدوارم فردا روز خوبی باشه.

با تشكر از سرو ناز عزيز، من هم عقيده دارم كه فعلا بايد نگراني را به تعويق بندازيم و ببينيم چي ميشه. شايد در آخرين لحظه به توافق رسيدن و دولت تعطيل نشد و همه نگراني ها بي جا و بي مورد از آب در اومد!
با عرض پوزش اگر موجب نگرانی دوستان شدم. امیدوارم بدون استرس همه دوستان مهاجرسرایی کارنت بشن و ویزا دریافت کنن.
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Sooshians
مي بينم كه سفارت خانه ها مي خوان تعطيل كنن
گل بود به سبزه هم آزاسته شد. سرعت كارنت كه خيلي پايين هست هيچ ديگه سفارت خانه ها هم تعطيل بشه
بچه ها غصه نخوريد خودتون رو بزنيد به بي خيالي بالاتر از سياهي كه رنگي نيست ماكزيم اينه كه ويزا نگيرد و تو همين كشور گل وبلبل زندگي مي كنيد ولي
فقط يك چيز هست چقدر جلوي قوم و خويش (اگر گفته باشيد كه بالاي 80 درصد گفته اند‌) ضايع مي شويد و حدود چند ماهي مسخرتون مي كنيد"(البته به صورت مستقيم نه بيشتر به صورت كنايه) تنها جاي دردناك داستان همينه
تشکر کنندگان: REZA1390 ، farnaz82 ، free_free ، Amir78 ، Hornet ، sepinod ، coming soon ، Sooshians
دوستان اگر چه این قضیه ممکنه اتفاق بیفته ولی از دولت بزرگی به طول و عرض آمریکا واقعا بعیده...
این اتفاق 15 سال پیش هم بوده و یک ماه طول کشیده . اگر چه یک ماه زمان کمی هست ولی برای ما لاتاری ها که تا آخر سپتامبر وقت داریم زمان خیلی زیادیه...

هر چی که هست الان این تهدید بدجوری رو مهاجرسرا سایه کرده و همه ناراحت هستن. بولتن هم که کامینگ سون نشده...من فکر میکنم شبیه به یه جور تسیه حساب ها و کشمکش های درونی احزاب آمریکا هستش و اگه این اتفاق بیفته یکی از این حزب ها حسابی جلوی افکار عمومی آمریکا ضایع میشه..

امیدوارم همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Hornet ، sepinod ، coming soon ، Sooshians ، farnaz82 ، maaref
سلام به همه دوستان مهاجر سراي منتظر
حالاكه در روي اين پاشنه باز شده ، بيايد تا براي شكستن اين جو موجود به هم كمك كنيم .
دوستان نظر وپيش بينيهاشونودر مورد زمان بر طرف شدن اين كشمكشهاي سياسي داخلي امريكا وكامينگ سون شدن بولتن اعلام كنيم .
اولين نظر رو خودم مي دم كه انشاالله تا 15 اپريل موضوع حله وكارنت بعدي اعلام خواهد شد
منتظر ساير نظرات هستم
تشکر کنندگان: coming soon ، Sooshians ، farnaz82 ، sare ، لیلا ج ، maaref
سلام دوستان عزیز
دو تا مطلب از سایت " ب ی ب ی س ی ف ا ر س ی " گرفتم که ضمیمه کردم.
به نظر من که قطعاً موضوع حل میشه، چون دو طرف دعوا دنبال حل موضوع و جلوگیری از تعطیلی می باشند. در ضمن گزارش گر CNN دیشب گفت در صورت تعطیلی دولت، این تعطیلی احتمالاً به آخر هفته و یا یک هفته محدود خواهد شد.
در هر صورت شنبه صبح و یا جمعه شب به وقت واشنگتن این موضوع مشخص خواهد شد.

بیایید با حفظ آرامش همگی دعا کنیم.

خوب و خوش باشید

فایل‌های پیوست
.pdf   110407_u03_budget_de.pdf (اندازه 151.99 KB / تعداد دانلود: 107)
.pdf   110407_l25_us_budget.pdf (اندازه 153.17 KB / تعداد دانلود: 121)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: sepinod ، farnaz82 ، Linspire ، arash004 ، REZA1390 ، ramin_ad ، satusa ، HOMAYON53
(2011-04-08 ساعت 12:21)free_free نوشته:  دوستان اگر چه این قضیه ممکنه اتفاق بیفته ولی از دولت بزرگی به طول و عرض آمریکا واقعا بعیده...
این اتفاق 15 سال پیش هم بوده و یک ماه طول کشیده . اگر چه یک ماه زمان کمی هست ولی برای ما لاتاری ها که تا آخر سپتامبر وقت داریم زمان خیلی زیادیه...

هر چی که هست الان این تهدید بدجوری رو مهاجرسرا سایه کرده و همه ناراحت هستن. بولتن هم که کامینگ سون نشده...من فکر میکنم شبیه به یه جور تسیه حساب ها و کشمکش های درونی احزاب آمریکا هستش و اگه این اتفاق بیفته یکی از این حزب ها حسابی جلوی افکار عمومی آمریکا ضایع میشه..

امیدوارم همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه
دوستان آخرین خبر :
با ادامه مذاکرات نمایندگان احزاب کنگره، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرده است طی ساعات آینده توافقی بر سر بودجه سال آینده حاصل و از تعطیلی دولت جلوگیری شود.
جمهوریخواهان و دموکراتها تاکنون نتوانسته اند به توافقی دست یابند، اما آقای اوباما می گوید که آنها "اختلافات خود را کاهش داده اند.
"[/color]
ضمنا لینک زیر دایره شمول shutdown فعالیتها را نشان میدهد .
به امید خدا امروز مسئله حل میشود .امیدوار باشید و منتظر کارنت های توپ.

http://edition.cnn.com/interactive/2011/...tml?hpt=T2

تشکر کنندگان: hooman421 ، Hornet ، Amir78 ، sepinod ، farnaz82 ، arash004 ، ramin_ad ، satusa ، لیلا ج ، free_free
منم مطمئن هستم تا ۱۵ آپریل حتما اعلام میشه بولتن بعدی همین که ما تا این مرحله پیش اومدیم یعنی اینکه این شانس حتما کمکمون میکنه و تا انتها باهامون میمونه Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: REZA1390 ، ramin_ad ، لیلا ج
با سلام به همه

آخرین اخبار از بودجه آمریکا که ممکنه مورد نظر بچه هایی باشه که فکر میکنن روی کارنت شدن یا روی گرفتن ویزاشون تاثیر گزار باشه که خب بی علت هم نخواهد بود.

فایل‌های پیوست
.docx   ???????? ????? ????? ??????.docx (اندازه 35.59 KB / تعداد دانلود: 139)
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: farnaz82 ، Linspire ، Hornet ، arash004 ، sare ، ramin_ad ، matin2257 ، AmericanHamid ، لیلا ج ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان