موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم جواب مشابهی امروز پنجشنبه 7 آوریل دریافت کردم .
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of May below 23,500. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
شاید وقتی دیگر .............
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-07 ساعت 16:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-07 ساعت 16:24 توسط REZA1390.)
دوستان عزيزمنتظر cs
فراموش نكنين هر چه قدر دير تر cs اعلام بشه uc زودتر اعلام مي شه ضمنا با شناختي كه من از امريكايها دارم مطمن باشين هيچ اشكالي ،عليرغم همه اختلافهاي ظاهري كنگره با دولت امريكا، در هيچ يك از سياستهاي خرد وكلان ان كشور ايجاد نخواهد شد وبه ياري خدا روند گرفتن ويزاي بدون كليرنس يا با كليرانس زودهنگام همه ما همانطوركه تا حالا پيشرفت داشته همچنان پيشرفت خواهد داشت .
ضمنا ياداوري مي كنم كه هر مصاحبه در سفارت براي دولت امريكا حدود 900 دلار درامد خواهد داشت .
ولذا به جاي زانوي غم بغل كردن همگي امشب كه شب جمعه هم هست بادلي صاف، عاجزانه از خدا ياري بخواهيم.
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی امکان داره بیچاره بشیم ؟
دیگه چه بلایی می خوان سرمون بیارن ؟؟؟ معلوم نیست
البته یکی از بچه های سایت گفت که 15 سال پیش هم اینجوری شده ولی 1 روز تعطیل کردن همین !!!
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز توی تاپیک هایی که پوریای عزیز این مطلب رو عنوان کرد هم گفتم تا زمانی که منبع موثقی این حرف رو تایید نکنه یا آقای راهوری منبع موثقی برای حرفشون نیارند نمیشه به این شایعات اطمینان کرد و با استناد به اون اعصاب خودتون رو خراب نکنید ، من فکر می کنم این شایعه ایست در جهت رسیدن به اهدافی خاص...
بهرحال در صورتی که این حرف معلوم بشه کذب بوده با عوامل ایجادش توی مهاجرسرا برخورد قاطع میشه ، مطمئن باشید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تموم بچه های گل مهاجرسرا
لطفا با تجربه ها و مدیرهای این سایت عالی و مفید در خصوص صحت و سقم شایعه مربوطه اطلاعات دقیقی بدهند و بچه ها رو از نگرانی خارج کنندمن شخصا بعید می دونم دولتی مثل آمریکا که برنامه های سالیانه اونها از قبل تعیین شده است به این راحتی تغییر موضع بدهند ولی در هر صورت لازم یه داستان قدیمی رو که شاید خیلی از دوستان قبلا هم شنیدن یادآوری کنم
در زمان پیری و کهنسالی ادیسوت و در حالی که اون تموم عمرش رو صرف ساختن آزمایشگاه مجهزش کرده بود به پسرش اطلاع می دهند که آزمایشگاه پدرت و حاصل یک عمر تلاشش آتش گرفته پسر ادیسون با ناراحتی زیاد از مردم می خواد به پدرش چیزی نگند و سریع خودش رو به محل میرسونه وقتی به اونجا میرسه میبینه پدرش روی یک صندلی نشسته و داره آتش رو نگاه میکنه حدس میزنه حتما پدرش از شدت ناراحتی عقلش رو از دست داده وقتی به ادیسون نزدیک می شه تا اون رو دلداری بده ادیسون با خنده میگه پسرم بشین و آتش رو ببین پسر تعجب مب کنه و میگه شما ناراحت نیستسن این حاصل عمر شماست ادیسون میگه در حال حاضر آتش نشانان دارند تمام تلاششون رو میکنند و ناراحتی من سودی نداره پس بهترین کار اینه که از دیدن زبانه های آتش لذت ببریم و 2 سال بعد ادیسون آزمایشگاه جدید و پیشرفته تر خودش رو افتتاح می کنه
ببخشد پر حرفی کردم ولی بهتر فعلن همه ما زندگی روزمرمون رو ادامه بدیم و بیخود به دلمون بد ندیم اگه قرار باشه بریم حتما می ریم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-07 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-07 ساعت 21:41 توسط فردين.)
نگران نباشيد بزودي حل ميشه
اصل خبر:
دموكراتها و جمهوريخواهان آمريكا هنوز نتوانستهاند بر سر بودجه فدرال سال 2011 به توافق برسند و همين امر احتمال تعطيلي دولت را افزايش داده است.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمريكايي واشنگتنپست، نمايندگان احزاب دموكرات و جمهوريخواه آمريكا هنوز در خصوص بودجه فدرال سال 2011 به توافق نرسيدهاند و اين امر احتمال تعطيلي دولت اين كشور براي اولين بار پس از 15 سال را افزايش ميدهد.
بودجه فوق كه هنوز به تصويب نرسيده است، تا آخر ستپامبر 2011 يعني سال مالي جاري هزينههاي دولت آمريكا را تامين ميكند.
واشنگتن پست در ادامه نوشت در حاليكه دموكراتها و جمهوريخواهان به دعواي علني خود در خصوص اينكه چه كسي مسئول بن بست ايجاد شده بر سر تصويب بودجه 2011 است ادامه دارد، مشاوران نزديك "جان بينر " رئيس جمهوريخواه مجلس نمايندگان و سناتور "هري ريد " رهبر اكثريت دموكرات سناي آمريكا در مذاكرات خصوصي پيشرفتهايي داشته و اميد آن ميرود كه دستكم يك توافق كلي تا اويل هفته آينده ايجاد شود.
گفته ميشود بوهنر و ريد چهارشنبه شب 90 دقيقه با باراك اوباما در كاخ سفيد ملاقات داشته و با وجود آنكه پيشرفت در مذاكرات صورت گرفته اما توافقي صورت نگرفته است.
بر همين اساس اوباما گفت: ما بايد قادر باشيم كه به يك توافق برسيم و از تعطيلي جلوگيري كنيم. اما براي نيل به اين منظور بايد تمام گروههاي دخيل اين حس ضرورت را به اندازه كافي داشته باشند.
رئيس جمهوري آمريكا ادامه داد اين غيرقابل توجيه است كه نمايندگان جمهوريخواه و دموكرات نتوانند بر سر بودجه تامين كننده هزينههاي دولت به توافق دست يابند.
وي همچنين تصريح كرده بود در صورتيكه توافقي در اين زمينه حاصل نشود اقتصاد آمريكا آسيب خواهد ديد.
مقامات كاخ سفيد همچنين اعلام كرده بودند اگر توافق بر سر بودجه تا قبل از نيمه شب جمعه 19 فروردين صورت نگيرد فعاليتهاي بخشهايي از دولت آمريكا تعطيل ميشود.
اما بوهنر رئيس مجلس نمايندگان تكرار كرده است كه توافق روي رقم بودجه صورت نگرفته و همچنين هيچ توافقي در خصوص سوالات سياستي بودجه صورت نگرفته است.
بوهنر و ريد همچنين گفتهاند كارمندان در حال كار درباره اين موضوع هستند و مذاكرات امروز پنجشنبه از سر گرفته خواهد شد.
اين در حالي است كه واشنگتن پست نوشت حتي اگر انها به توافق هم برسند، هر دو حزب اعلام كردهاند تقريبا غير ممكن است كه لايحه بودجه تا قبل از نيمه شب جمعه در مجلس نمايندگان و سنا به پيش برود.
واشنگتن پس از نيمه شب جمعه بشدت از اتمام پول آسيب خواهد ديد و دولت آمريكا تعطيل ميشود.
براي جلوگيري از اين تعطيلي، رهبران مجلس سنا و مجلس نمايندگان بايد در خصوص يك راه حل موقت براي جلوگيري از تعطيلي واشنگتن تا هفته آينده به توافق برسند.
در حاليكه جمهوريخواهان درصدد كاهش 60 ميليارد دلاري بودجه هستند اما اعضاي حزب دموكرات تاكيد دارند كه بودجه 33 ميليارد دلار كاهش داشته باشد.
15 سال قبل نيز كه بيل كلينتون رئيس جمهور آمريكا بود اختلاف دموكراتها و جمهوريخواهان باعث تعطيلي دولت اين كشور شد.
دوست عزيز، اگر تنها لينك خبر را مي داديد كافي بود. همه كاربران مهاجرسرا با يك كليك مي توانستند با يك كليك به خبر برسند. (Frozen Mind)
حتما دوست عزيز ولي 2 دليل داشت كه بخاطر اهميت اصول نه فروع از ذكر ان خودداري ميكنم
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-04-07 ساعت 16:59)سروناز نوشته: دوستان فردا به وقت آمریکا تکلیف shutdown معلوم می شه و امیدوارم اتفاق نیفته چون دیگه این ماه کسی کارنت نخواهد شد و اینکه تکلیف مصاحبه ها تا 2 ماه دیگه هم نامعلوم می شه و عقب می افته که واقعا استرس زا خواهد بود امیدوارم فردا روز خوبی باشه.
با تشكر از سرو ناز عزيز، من هم عقيده دارم كه فعلا بايد نگراني را به تعويق بندازيم و ببينيم چي ميشه. شايد در آخرين لحظه به توافق رسيدن و دولت تعطيل نشد و همه نگراني ها بي جا و بي مورد از آب در اومد!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
پرزیدنت اوباما در ساعات آخر روز چهارشنبه ۱۷ فروردین گفت ما تا همین لحظاتی پیش جلسه سازنده ای با (جان) بینر رئیس مجلس نمایندگان و سناتور رید رهبر اکثریت سنا داشتیم. ما در باره بن بست کنونی بودجه با یکدیگر گفتگو کردیم. من همچنان اطمینان دارم که اگر ما برای این که کاری را انجام دهیم جدی باشیم، می توانیم آن کار را انجام دهیم. دلیلی وجود ندارد که ما نتوانیم این مصالحه را به ثمر برسانیم(منبع voanews)
دوستان اختلاف بر سر بودجه دولت فدرال اختلافی است بین نظر جمهوری خواهان که معتقد به کم کردن بودجه فدرال به میزان 60 میلیارد دلارند و دمکرات ها که 33 میلیارد دلار مد نظرشون هست...
هر چند که kcc و fbi هر از زیر مجموعه های دولت فدرال هستند ولی بعید میدونم یه همچین اتفاقی تو آمریکا بیفته و اگر هم بشه حتما زمانشو به آخر سپتامبر اضافه می کنند فقط امیدوارم پروسه های کلیرنس متوفق نشه.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من داشتم نوشته هاتون دونبال می کردم شرایط عجیبی هست اما ظاهرا کاری از دست ما بر نمی یاد جز صبر کردن امیدوارم فردا همگی خبر های خوبی بشنویم و وقفه ای در کار kcc پیش نیا د بهترین ها را واسه همتون آرزو دارم
36xxx