کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
پیش بینی من: 28750
امید من: 31500
آرزوی من: 50000
تشکر کنندگان: farnaz82 ، لیلا ج ، coming soon ، Amir78 ، ramin_ad ، free_free ، Hornet ، ahmadzareii ، AmericanHamid ، maaref ، Sooshians ، silia
(2011-04-04 ساعت 21:25)Hornet نوشته:  coming soon عزیز

ما که هر چه در توان داریم را میزاریم تا این تاپیک از شور و حال نیوفته، خدایش بازرش هم از بقیه تاپیکها گرم تر

پیش بینی من هم 28000

hornet عزیز

تو که کارت خیلی درسته ای توربو شارژر تاپیک .اینو گفتم تا بقیه یه تکونی به خودشون بدن .انشاالله ویزات درست .از بقیه بچه ها هم ممنونم که الحق شور و حال درستی هم به خودشون وهم به تاپیک دادن.
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: ramin_ad ، لیلا ج ، free_free ، maaref ، Hornet ، farnaz82
(2011-04-05 ساعت 10:11)coming soon نوشته:  
(2011-04-04 ساعت 21:25)Hornet نوشته:  coming soon عزیز

ما که هر چه در توان داریم را میزاریم تا این تاپیک از شور و حال نیوفته، خدایش بازرش هم از بقیه تاپیکها گرم تر

پیش بینی من هم 28000

hornet عزیز

تو که کارت خیلی درسته ای توربو شارژر تاپیک .اینو گفتم تا بقیه یه تکونی به خودشون بدن .انشاالله ویزات درست .از بقیه بچه ها هم ممنونم که الحق شور و حال درستی هم به خودشون وهم به تاپیک دادن.

من پیشنهاد میکنم حالا که این تاپیک توربو شارژر داره یه سوپر شارژر هم بهش اضافه کنیم تا دود رو از تو سیلندر بکشه بیرون!. که کامل شه.لوله های گازوئیل و روغن رو هم با المنت گرم کنیم که صبح زود روشن شه.....Tongue

بچه ها من یه بار دیگه دیشب ایمیل زدم ببینم چی از آب در میاد(البته این پست رو مخفی کنین یاشار و ماری نبیننRolleyes)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: لیلا ج ، maaref ، elena ، Hornet ، coming soon ، farnaz82 ، یاشار و ماری ، ramin_ad
البته این پست رو مخفی کنین یاشار و ماری نبیننRolleyes)
[/quote]

حالا من که به یاشار و ماری نمی گم ولی کارت خیلی باحال بود . کاشکی زودتر جواب بگیری .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
(2011-04-03 ساعت 23:04)baz4baz نوشته:  [quote='tamanna' pid='101169' dateline='1301641497']
سلام دوست خوبم.کیس منم 42000هست.پس حال همو درک میکنیم.اره.روزای خیلی سختیو داریم ولی انتظار کشیدنش شیرینه چون ایمان دارم که درست میشه(بین خودمون بمونه که دیگه دارم نفسای اخر رو میکشمWink)گرفتن ویزای عزیزان بدجوری منو خوشحال میکنه.اخ خ خ کی بشه ویزای خودمو بگیرم(حالا زیاد نمونده فقط و فقط 6 ماه دیگه باید طاقت اورد!!!!!!!!!!)

[ /quoسلام کیس منم 44000هست .چندروزی هست که با این سایت اشنا شدم ولی هرچه بیشترمی خونم این تایب هارواسترس بیشتری میگیرم
سلام.ممنون ازهمدردیت عزیزم.امیدوارم این انتظارپایان خوبی داشته باشه.به نظرم می یادیه جاخوندم اهل شیرازی نه؟

تشکر کنندگان: Hornet ، ramin_ad ، maaref ، silia
سلام دوستان پیش بینی من 28300 برای این ماه
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
با سلام به همه منتظران coming soon
تجربه نشان داده كه هرچي cs دير تر اعلام بشه فاصله بين cs و upcomingكوتاه تر مي شه.
پيش بيني من اينه كه امشب يا فرداشب cs بشه و هفته اينده دوشنبه يا سه شنبه uc .
شماره اعلام شده زير 29000 خواهد بود .البته خواسته قلبيم اينه كه free free هم currentبشه .
به اميد دريافت ويزاي بدون كليرنس براي همه دوستان
به به!!!واقعا از دوستان ممنونیم. تا حالا شماره ها رو پیش بینی می کردیم از این به بعد تاریخ comingsoon هم اضافه شد!!
سلام به همه ذوستان خواستم به اطلاعتون برسونم که سفرناممو نوشتم امیدوارم مفید واقع بشه
تشکر کنندگان: 1979SAM ، zohreh36 ، REZA1390 ، coming soon ، arash004 ، maaref ، farnaz82 ، sare ، Hornet ، free_free ، ramin_ad ، لیلا ج
وای چرا هیچ خبری نمیشه این coming soon شون را هم نمینویسند چقدر حرص بخوریم آخه از دست این جماعت آمریکائی؟Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، ramin_ad ، maaref
(2011-04-06 ساعت 19:45)farnaz82 نوشته:  وای چرا هیچ خبری نمیشه این coming soon شون را هم نمینویسند چقدر حرص بخوریم آخه از دست این جماعت آمریکائی؟Wink
دوست عزيز هر چه قدر دير ترcs بشه فاصله اون تا ucكمتر مي شه. بهتره قدر اين لحظات را بدونيم

تشکر کنندگان: آمریکا ، free_free ، ramin_ad ، maaref
دوستان پیش بینیه من : تا جمعه comingsoon میشه Smile Tongue
دوستان پیش بینیه من : تا جمعه comingsoon میشه Smile
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: Amir78 ، Hornet ، farnaz82 ، MHM ، coming soon ، ramin_ad ، آرتين

دوستان من دوباره میل زدم و دوباره جواب تکراری گرفتم و در پیشگاه کی سی سی بغایت ضایع شدم.....

و این مسوولیت رو این ماه به بقیه دوستان واگذار می کنم...Smile

ای خدا ...! اگه به من رحم نمیکنی به این آواتار بیچاره من رحم کن..!! مرد طفلی..Sad

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، farnaz82 ، sare ، sepinod ، maaref ، ramin_ad ، coming soon ، REZA1390
سلام به همه
سعی کردم یواشکی ایمیل بزنم که اگه جواب دادن ، خوشحالتون کنم
اما مثل اینکه عزیزانمون در کی سی سی هم نظر یاشار و ماری رو دارن ، برای بار دوم ایمیل زدم و بازم همین جواب رو دادن :
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of May below 23,500. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.Big Grin
تشکر کنندگان: free_free ، farnaz82 ، elena ، sepinod ، maaref ، ramin_ad
دوستان عزیز از شما چه پنهان که بنده هم ضایع شدم دوباره.Big Grin
اگه دیدن از من خبری نیست بدونین که از دست این دوستان KCC دغ مرگ شدم.
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free ، AmericanHamid ، farnaz82 ، sare ، elena ، sepinod ، maaref ، coming soon ، ramin_ad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان