کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-05-10 ساعت 00:19)free_free نوشته:  دوستان من مجددا ایمیل زدم و این بار در کمال پرویی نوشتم با توجه به این که این ماه کارنت شدم لطفا به من وقت مصاحبه بدهید

دوست عزيز لطفا آدرس ايميل kcc و شماره تلفن تماس با اونهارو براي من بنويسيد با تشكر
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان: SH1A2R3
من برای دومین بار ایمیل زدم و درخواست وقت مصاحبه کردم و این جواب رو دادند:

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC.

جالبه که زمانی رو در نظر گرفتن ولی تو میل اعلام نمیکنن. فکر کنم باید تماس تلفنی بگیرم
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alirezagh ، farnaz82 ، HOMAYON53 ، najibi ، farzad.s ، SH1A2R3
من دو روز پیش برای گرفتن وقت مصاحبه به KCC ایمیل زدم که امروز به این صورت پاسخ دادند:

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC.

اینم ایمیل و تلفن که دوستمون خواسته بود:
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
تشکر کنندگان: free_free ، farnaz82 ، najibi ، farzad.s ، sare ، SH1A2R3
فري فري عزيز خواهش كرده بودم ايميل و تلفن kcc رو براي من بنويسيد ممنون مي شم
(2011-05-14 ساعت 10:03)alirezagh نوشته:  من دو روز پیش برای گرفتن وقت مصاحبه به KCC ایمیل زدم که امروز به این صورت پاسخ دادند:

متشكرم دوست عزيز
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3
(2011-05-13 ساعت 12:22)planetearth نوشته:  
(2011-05-13 ساعت 10:38)salam100 نوشته:  بچه ها پيش بيني قبلي من هم داره درست از آب در مي آيد در ذيل پيش بيني قبلي را براتون مي ذارم خدا به دادمون برسه احتمال ويزا نگرفتن بچه اي بالاي 40000 به 90 درصد افزايش پيدا كرد. در ضمن يك پيش بيني ديگه اي هم دارم ماه اينده همه EUROPE رو currnet مي كنن تا اونها برن راحت ويزاشون بگيرن اگر چيزي باقي موند براي asia

با سلام به تمام بچه هاي مهاجرسرا
بچه ها مي خواستم نظريه خودم رو در مورد اين 6 ماه كه باقي مونده تا داستان لاتاري 2011 تموم بشه در مورد کارنت شدن شماره ها و واقعيت هاي كه به احتمال زياد اتفاق مي افتد بگم
يك بررسي ساده بين كارنت شدن سال هاي قبل نشان مي دهد كه نحوه كارنت شدن 2011 مثل 2010 است البته با يك سري اختلافات كه اينجا من اون رو براتون توضيح مي دهم
در سال 2010تا كيس 30000 بوده و امسال 45000 اگر نسبت كارنت شدن پارسال وامسال نسبت به كارنت شدن كه تا حالا اعلام شده بگريم به نتايج حيلي جالب مي رسيم

**** 2010**** تقسيم بر30000****2011****تقسيم بر45000

1 **** 7000 ****0.233333333 **** 9000 **** 0.2
2 **** 7200 **** 0.24 ******** 10750 **** .2388888893
3**** 8250****0.275 ******** 11600 *** 0.2577777
4 **** 9475 ** 0.315833333****13300 ****0.295555556
5 **** 10550 ***0.3516666 **** 14850 ****0.33
6 **** 12000 ****0.4******** 17200 **** 0.3822222
7 **** 13600 *** 0.4533333****19250****0.427777778
8 **** 16400 ****0.5466666****23500*** 0.522222222
9 **** 19550****0.6516666****
10 **** 23500****0.7833333****
11 **** 28700****0.9566667****
12 **** current****
نتايج نشان مي دهد كه سرعت كارنت شدن امسال نسبت به پارسال كمتر است با توجه به اينكه امسال يك سري از افراد از طريق اينترنت فهميدند كه در لاتاري قبول شدن در حالي كه در سال هاي قبل چنين چيزي نبوده يعني اينكه يك سري ها قبول مي شدند ولي به دليل اينكه نمي فهميدندكه قبول شدند سفارت نمي رفتند و شانس كيس هاي كه شمارشون بالاتر بود براي دريافت ويزا بيشتر مي شد پيشبيني من اين است كه امسال بسياري از افراد كه كيس بالا دارند احتمال ويزا گرفتنشون خيلي خيلي كم هست و مثل پارسال و حتي بيشتر، افرادي كه كيس بالا دارند يا بدليل كلير نشدن يا به دليل اتمام ويزا بهشون ويزا نمي دهند يعني قضيه پارسال عدم گرفتن ويزا براي كيس هاي بالا به شدت افزايش مي يابد و در اخر پيش بيني بنده براي 4 موردي كه باقي مونده
1. 28225
2. 34150
3. 41950
4. current
دوستِ عزیز

من فکر می‌کنم که این سایت برای این هست که یک عده از دوستان که هدف مشترک دارن بیان و تجربه‌هاشون را با هم در میان بگذارند. واقعا دست کسانی‌ که این سایت را درست کردند هم درد نکنه چون حتا تبلیغ برای سایت نگرفتن که الکی‌ شلوغ نشه و مطلب راحت پیدا بشه.من که شبیه این کار را از قبول شده‌های کشور‌های دیگه ندیدم..شما هم به جای اینکه با تحلیل‌های اشتباه و پشت هم ردیف کردن یک سری عدد روحیه خیلی‌ از بچه‌های اینجا را خراب کنی‌ بهتر نیست که کتاب نوس ترا دا موس خودتو تا سپتامبر بذاری کنار و به جاش زیر هر پشتت با اضافه کردن اطلاعات کیس نامبر و غیر به بقیه اجازه بعدی خودشون تحلیل کنند؟ البته درج این اطلاعات به نظر شخصی‌ برمیگرده گرچه من اگه ادمین سایت بودم این کار را اجباری می‌کردم گرچه بعضی‌ دوباره فکر میکردند اطلاعات غلط بزارن تا کسی‌ چشمشون نزنه و از این مزخرفت.

از بین ۱۶ میلیون نفر که لاتاری ثبت نام کردن ما‌ها حدود ۱۰۰ هزار نفر قبول شدیم.. این یعنی‌ عنصر شانس ،،،از بین این ۱۰۰ هزار تا هم ۵۰ هزار تا قبول میشن این یعنی‌ باز هم شانس بالا...اینکه میگید صبر می‌کنن که اروپای‌ها همه ویزا‌ها رو بگیرن و چیزی به آسیا نرسه دوباره بر میگرده به تئوری توطئه که ما ۷۰ میلیون ایرانی‌ باهاش بزرگ شدیم و فکر می‌کنیم که همه میخوان حق ما رو بخورن!!!

تعداد و درصد کسانی‌ که قبول میشن یک نسبتی داره و مثلا برای آسیا حدود ۱۴% هست و برای اروپای‌ها یه کم بیشتر و آفریقا نزدیک ۵۰% قبول شده را تشکیل میده ..وقتی‌ که کسی‌ مثلا ۵۰۰۰۱ شده حالا فرقی‌ نمی‌کنه که از آسیا بوده یا آفریقا یا اروپا در صورتی‌ نمیتونه ویزا بگیره که همه ۵۰ هزار تی‌ قبلی‌ ویزا گرفته باشن...من قبول دارم که برای ایرانی‌‌ها این قضیه کلرنس اف بی‌ آی‌‌ وقت گیره و امکان داره تا سپتامبر کلرنس خود من یکی‌ نیاد ولی‌ من دلیلی‌ نمی‌بینم که روحیه بقیه را با تحلیل‌های اشتباه خراب کنم...

با عرض شرمندگی که یه کم تند صحبت می‌کنم اینجا،،من سالهاست ایران زندگی‌ نمیکنم ولی‌ نه خارجی‌ شدم و نه موقع حرف زدن تیکه خارجی‌ بعضی‌ میندازم و نه وقتی‌ تابستون میام ایران دل‌ِ بقیه را با تعریف‌های الکی‌ خالی‌ نمیکنم....ولی‌ از تعارف کردن و در لفافه حرف زدن هم بدم میاد و اگه چیزی را ببینم حرفامو میزنم...

از شما هم الان دل‌ گیرم..این پروسه لاتری اصلا شفاف نیست و برای همه دلهره آواره..من یه اقامت و پاسپورت اروپای دارم ولی‌ به خدا ۶ ماه هست که دست تو دلم به کار دیگه نمیره و حتا برای کار درپرتلند تقاضا کردم که منتظر این گرین کارد هستم...حالا بماند که اون عزیزی که در ایران گیر افتاده حالا که براش این شانس ایجاد شده چه حالی‌ داره....

نمیدونم این شعر سعدی یادتونه که میگه،،،زنبور درشت خوی را گوی اگر عسل نمیدهی،نیش مزن

من شما را نمیشناسم و خصومت شخصی‌ هم باهاتون ندارم ولی‌ حرفامو باید میزدم...اول خواستم خصوصی بگم ولی‌ دیدم ماشالا عدم منفی‌ باف اینجا زیاده

در آخر هم از دوستان خجش می‌کنم که اطلاعات خودشون را زیره صفحشون بنویسن تا بقیه بتونن راحت خودشون تحلیل کنند....تورو خدا این مسک بد بینی‌ و پنهان کردن خودتون را پشت اینترنت را بذارین کنار..ایشالا همه اینجا ویزا میگیرن و همه می‌رن آمریکا و می‌فهمن که چه قدر باید اخلاق‌های ایرونی‌ را بزارن کنار....

همین
دوست عزيز
خيلي ممنون از نكاتي كه گفتين ولي يك چيز تو زندگي يادتون باشد هميشه توزندگي واقع گرا باش نه اون چيزي كه به نفع توست
در ضمن اين تحليل اماري كه من كردم شما هم با يك محاسبه ساده متوانيد به نتايج مشابه من برسيد ولي از انجايي كه در زندگي احتمال هر چيز هست و هيچ چيز بعيد نيست (به طور مثال كي فكر مي كرد كه نتايج لاتاري 2012 باطل بشه*) بايد انسان تلاش خودشو بكنه ولي خودشو براي احتمال چيزهاي كه بالا هست ممكنه اتفاق بيفته آماده بكنه

تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-05-13 ساعت 12:22)planetearth نوشته:  
(2011-05-13 ساعت 10:38)salam100 نوشته:  بچه ها پيش بيني قبلي من هم داره درست از آب در مي آيد در ذيل پيش بيني قبلي را براتون مي ذارم خدا به دادمون برسه احتمال ويزا نگرفتن بچه اي بالاي 40000 به 90 درصد افزايش پيدا كرد. در ضمن يك پيش بيني ديگه اي هم دارم ماه اينده همه EUROPE رو currnet مي كنن تا اونها برن راحت ويزاشون بگيرن اگر چيزي باقي موند براي asia

با سلام به تمام بچه هاي مهاجرسرا
بچه ها مي خواستم نظريه خودم رو در مورد اين 6 ماه كه باقي مونده تا داستان لاتاري 2011 تموم بشه در مورد کارنت شدن شماره ها و واقعيت هاي كه به احتمال زياد اتفاق مي افتد بگم
يك بررسي ساده بين كارنت شدن سال هاي قبل نشان مي دهد كه نحوه كارنت شدن 2011 مثل 2010 است البته با يك سري اختلافات كه اينجا من اون رو براتون توضيح مي دهم
در سال 2010تا كيس 30000 بوده و امسال 45000 اگر نسبت كارنت شدن پارسال وامسال نسبت به كارنت شدن كه تا حالا اعلام شده بگريم به نتايج حيلي جالب مي رسيم

**** 2010**** تقسيم بر30000****2011****تقسيم بر45000

1 **** 7000 ****0.233333333 **** 9000 **** 0.2
2 **** 7200 **** 0.24 ******** 10750 **** .2388888893
3**** 8250****0.275 ******** 11600 *** 0.2577777
4 **** 9475 ** 0.315833333****13300 ****0.295555556
5 **** 10550 ***0.3516666 **** 14850 ****0.33
6 **** 12000 ****0.4******** 17200 **** 0.3822222
7 **** 13600 *** 0.4533333****19250****0.427777778
8 **** 16400 ****0.5466666****23500*** 0.522222222
9 **** 19550****0.6516666****
10 **** 23500****0.7833333****
11 **** 28700****0.9566667****
12 **** current****
نتايج نشان مي دهد كه سرعت كارنت شدن امسال نسبت به پارسال كمتر است با توجه به اينكه امسال يك سري از افراد از طريق اينترنت فهميدند كه در لاتاري قبول شدن در حالي كه در سال هاي قبل چنين چيزي نبوده يعني اينكه يك سري ها قبول مي شدند ولي به دليل اينكه نمي فهميدندكه قبول شدند سفارت نمي رفتند و شانس كيس هاي كه شمارشون بالاتر بود براي دريافت ويزا بيشتر مي شد پيشبيني من اين است كه امسال بسياري از افراد كه كيس بالا دارند احتمال ويزا گرفتنشون خيلي خيلي كم هست و مثل پارسال و حتي بيشتر، افرادي كه كيس بالا دارند يا بدليل كلير نشدن يا به دليل اتمام ويزا بهشون ويزا نمي دهند يعني قضيه پارسال عدم گرفتن ويزا براي كيس هاي بالا به شدت افزايش مي يابد و در اخر پيش بيني بنده براي 4 موردي كه باقي مونده
1. 28225
2. 34150
3. 41950
4. current
دوستِ عزیز

من فکر می‌کنم که این سایت برای این هست که یک عده از دوستان که هدف مشترک دارن بیان و تجربه‌هاشون را با هم در میان بگذارند. واقعا دست کسانی‌ که این سایت را درست کردند هم درد نکنه چون حتا تبلیغ برای سایت نگرفتن که الکی‌ شلوغ نشه و مطلب راحت پیدا بشه.من که شبیه این کار را از قبول شده‌های کشور‌های دیگه ندیدم..شما هم به جای اینکه با تحلیل‌های اشتباه و پشت هم ردیف کردن یک سری عدد روحیه خیلی‌ از بچه‌های اینجا را خراب کنی‌ بهتر نیست که کتاب نوس ترا دا موس خودتو تا سپتامبر بذاری کنار و به جاش زیر هر پشتت با اضافه کردن اطلاعات کیس نامبر و غیر به بقیه اجازه بعدی خودشون تحلیل کنند؟ البته درج این اطلاعات به نظر شخصی‌ برمیگرده گرچه من اگه ادمین سایت بودم این کار را اجباری می‌کردم گرچه بعضی‌ دوباره فکر میکردند اطلاعات غلط بزارن تا کسی‌ چشمشون نزنه و از این مزخرفت.

از بین ۱۶ میلیون نفر که لاتاری ثبت نام کردن ما‌ها حدود ۱۰۰ هزار نفر قبول شدیم.. این یعنی‌ عنصر شانس ،،،از بین این ۱۰۰ هزار تا هم ۵۰ هزار تا قبول میشن این یعنی‌ باز هم شانس بالا...اینکه میگید صبر می‌کنن که اروپای‌ها همه ویزا‌ها رو بگیرن و چیزی به آسیا نرسه دوباره بر میگرده به تئوری توطئه که ما ۷۰ میلیون ایرانی‌ باهاش بزرگ شدیم و فکر می‌کنیم که همه میخوان حق ما رو بخورن!!!

تعداد و درصد کسانی‌ که قبول میشن یک نسبتی داره و مثلا برای آسیا حدود ۱۴% هست و برای اروپای‌ها یه کم بیشتر و آفریقا نزدیک ۵۰% قبول شده را تشکیل میده ..وقتی‌ که کسی‌ مثلا ۵۰۰۰۱ شده حالا فرقی‌ نمی‌کنه که از آسیا بوده یا آفریقا یا اروپا در صورتی‌ نمیتونه ویزا بگیره که همه ۵۰ هزار تی‌ قبلی‌ ویزا گرفته باشن...من قبول دارم که برای ایرانی‌‌ها این قضیه کلرنس اف بی‌ آی‌‌ وقت گیره و امکان داره تا سپتامبر کلرنس خود من یکی‌ نیاد ولی‌ من دلیلی‌ نمی‌بینم که روحیه بقیه را با تحلیل‌های اشتباه خراب کنم...

با عرض شرمندگی که یه کم تند صحبت می‌کنم اینجا،،من سالهاست ایران زندگی‌ نمیکنم ولی‌ نه خارجی‌ شدم و نه موقع حرف زدن تیکه خارجی‌ بعضی‌ میندازم و نه وقتی‌ تابستون میام ایران دل‌ِ بقیه را با تعریف‌های الکی‌ خالی‌ نمیکنم....ولی‌ از تعارف کردن و در لفافه حرف زدن هم بدم میاد و اگه چیزی را ببینم حرفامو میزنم...

از شما هم الان دل‌ گیرم..این پروسه لاتری اصلا شفاف نیست و برای همه دلهره آواره..من یه اقامت و پاسپورت اروپای دارم ولی‌ به خدا ۶ ماه هست که دست تو دلم به کار دیگه نمیره و حتا برای کار درپرتلند تقاضا کردم که منتظر این گرین کارد هستم...حالا بماند که اون عزیزی که در ایران گیر افتاده حالا که براش این شانس ایجاد شده چه حالی‌ داره....

نمیدونم این شعر سعدی یادتونه که میگه،،،زنبور درشت خوی را گوی اگر عسل نمیدهی،نیش مزن

من شما را نمیشناسم و خصومت شخصی‌ هم باهاتون ندارم ولی‌ حرفامو باید میزدم...اول خواستم خصوصی بگم ولی‌ دیدم ماشالا عدم منفی‌ باف اینجا زیاده

در آخر هم از دوستان خجش می‌کنم که اطلاعات خودشون را زیره صفحشون بنویسن تا بقیه بتونن راحت خودشون تحلیل کنند....تورو خدا این مسک بد بینی‌ و پنهان کردن خودتون را پشت اینترنت را بذارین کنار..ایشالا همه اینجا ویزا میگیرن و همه می‌رن آمریکا و می‌فهمن که چه قدر باید اخلاق‌های ایرونی‌ را بزارن کنار....

همین

سلام دوست غزيز
خيلي ممنون از صحبت هاي كه كردين ولي يك چيز از من داشته باشين در زندگي سعي كنيد كه تمال به واقع گرا باشيد نه آن چه كه به نفع شما هست
حرف هاي كه من زندم خود شما هم مي توانيد يه راحتي با يك سري داده هاي آماري به نتايج مشابه برسيد
ولي از نظر من هيچ چيز تو اين دنيا بعيد نيست(يه طور مثال كي فكر مي كرد كه نتايج 2012 باطل بشه) همنطور كه گفتم در دادهاي آماري احتما هست يعني ممكنه هر اتفاقي بيفته ادم بايد تلاش خودشو بكنه ولي براي اتفاق هايي كه احتمالش بالا هست نيز خودشو اماده بكنه

تشکر کنندگان: 1979SAM ، maaref ، SH1A2R3
من ماه گذشته تا ۱۰ روز همینجور ایمیل میزدم بچه ها و فایده ای نداشت زنگ بزنید زودتر خیالتونو راحت کنید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، maaref ، Hornet ، SH1A2R3
(2011-05-14 ساعت 10:05)shari نوشته:  فري فري عزيز خواهش كرده بودم ايميل و تلفن kcc رو براي من بنويسيد ممنون مي شم
(2011-05-14 ساعت 10:03)alirezagh نوشته:  من دو روز پیش برای گرفتن وقت مصاحبه به KCC ایمیل زدم که امروز به این صورت پاسخ دادند:

متشكرم دوست عزيز

ببخشيد اين تلفني كه دادين مال تركيه هست يعني با كد تركيه بايد گرفت يا US?
(2011-05-14 ساعت 10:05)shari نوشته:  فري فري عزيز خواهش كرده بودم ايميل و تلفن kcc رو براي من بنويسيد ممنون مي شم

متشكرم دوست عزيز

SHARI از شما اطلاعاتي در جدول 2011 وجود ندارد لطفا جهت تكميل جدول براي آقاي فري فري ارسال خصوصي فرماييد. با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: najibi ، goli20 ، coming soon ، maaref ، Hornet ، SH1A2R3
[/color][/size]
(2011-05-13 ساعت 14:07)sorooshii نوشته:  دوستان عزیز

همگی به هم دلداری بدهیم نه اینکه ته دل هم را خالی کنیم.

هنوز 2 تا ویزا بولتن دیگه مانده است.

الان هر سری دارند 5300-5200 تا اعلام می کنند. در 2 تا ویزا بولتن باقی مانده اگر در اولی 6000 و در آخری همه کارنت بشوند که مسئله عجیبی نیست.

شک نکنید نوبت به همه می رسد.

خواهشاً در این 4 ماه باقی مانده این حدس و گمان های منفی را در این سایت به اشتراک نگذارید.

بچه های سال 2010 تا روز آخر سپتامبر همه امیدوار بودند و تعداد بالایی از آنها در 2-3 روز آخر کلیر شدند. برای ما که 4 ماه دیگه مانده است.

امید و صبر را باید از بچه های سال 2010 آموخت.
[size=medium]دوستان عزیز من در سال 2010 موفق به گرفتن ویزا نشدم و امسال هم شرکت نکردم ولی با تمام وجود با این دوست عزیز موافقم فصت زیاده و همه مصاحبه میشن جا داره یه مطلب رو که در 15 روز اخر سپتامبر در انکارا اتفاق افتاد براتون بگم شاید از این خمودگی و نگرانی بیرون بیاین
من به اتفاق 10 دوستانم که همه در مهاجر سرا اشنا شده بودیم و هر روز برنامه روزانه ما با رفتن مقابل سفارت شروع میشد به موضوع جالبی بر خوردیم و اون اشنا شدن با یه دوست جدید به اسم مستعار (( خربزه فروش )) خلاصه بماند که از کجا امده بود ولی نکته جالب این بود که ایشون یادش رفته بود که باید مصاحبه میرفته و مدیکال میداده خلاصه 5 روز به پایان سپتامبر ایشون رو بدبختی فرستادیم سفارت چون برگه ابی نداشت و با کمال تعجب اشان با برگه پست UPS از در سفارت اومد بیرون و گفت دکتر کجاست گفتیم شاید برای بنده خدا مشکلی پیش اومده گفتیم ببریمت بیمارستان گفت نه این دکتر که ازمایش میگیره رو میخوام گفتن برو دکتر نتیجه رو بیار ویزات امادست بله ایشون هم 1 روز به 30 سپتامبر ویزاشو گرفت و فکر کنم اصلا حتی امریکا هم نرفته احتما لا گداشته 5 یا 6 سال دیگه وضعش خوب شد یه سفر بره خلاصه از این حکایتا زیاد دیدیم . هر وقت حالتون بد بود بگین بیام بازم از این دوستان براتون بگم راستی شاهدین قضیه دوستان 2010 rasool king of sky shahoo adl amir , خیلیای دیگه شاد باشین و تا ثانیه اخر سپتامبر امییییییییییییییییییییییییییییییدوار

Smile 
(2011-05-12 ساعت 22:14)فردين نوشته:  پس من چي بگم هر كي جاي من بود يه هارا گيري ميكرد فقط 2 تا فاصله داشتمSad
ولي هميشه تو زندگي اتفاقاتي برام افتاده كه برام قابل درك نبود و كلي گله و شكايت به خدا كه چرا بعدا بابت همون اتفاقات كه مسير زندگيمو عوض كرد خدارو شاكرم الان هم به فال نيك ميگيرم حتما خيريتي درش هست و به همه اونايي كه كارنت شدن تبريك ميگم و به اميد موفقيت و بهترينها براي همه و از خدا ميخوام هر چي صلاحمونه همون بشه

Cool حتما خدا كاري رو كه به صلاح بنده اش هست براش مقرر كرده شما هم به زودي كارنت ميشين ...
تشکر کنندگان: najibi ، maaref ، farzad.s ، SH1A2R3
دوست عزيز درين مورد بايد بگم بستگي به اين داره كه وقتي ويزا بولتن اعلام ميشه زمان مصاحبه هم تعيين شده يا خير. من جزو كارنتي هاي مارچ بودم كه در تاريخ 11 فوريه ويزا بولتن رو اعلام كردند ولي خودم زودتر ايميل زدم و تاريخ مصاحبه ام رو 7 فوريه ( يعني 4 روز زودتر از اعلام ويزا بولتن) اعلام كردند. ماه قبل تر از اون هم بعضي از دوستان قبل از اعلام ويزا بولتن زمان مصاحبه شون رو با ايميل دريافت كرده بودند.اين اتفاق نشون ميده كس سي سي در 2-3 ماه اخير يه خورده كاراش عقب افتاده و اول ويزا بولتن اعلام ميكنند و بعد چند روز زمان مصاحبه رو تعيين ميكنند. به اميد موفقيت همه دوستان. شاد باشيد
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، samadi2050 ، najibi ، coming soon ، آرتين ، farzad.s ، SH1A2R3
با سلام به همه دوستانی که برای کمک به دیگران زحمت می کشن
من شمارم 42000 هست. می خوام بدونم وقتی شمارم کارنت شد کلا چه روندی رو باید بگذرونم؟
مثلا کی باید ایمیل بزنم به کی سی سی؟
کی اونا برام دعوتنامه میدن؟
کی و کجا معاینات پزشکی رو باید انجام بدم؟
بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت دارم که برم آمریکا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، SH1A2R3
(2011-05-15 ساعت 00:03)hojat_nj نوشته:  با سلام به همه دوستانی که برای کمک به دیگران زحمت می کشن
من شمارم 42000 هست. می خوام بدونم وقتی شمارم کارنت شد کلا چه روندی رو باید بگذرونم؟
مثلا کی باید ایمیل بزنم به کی سی سی؟
کی اونا برام دعوتنامه میدن؟
کی و کجا معاینات پزشکی رو باید انجام بدم؟
بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت دارم که برم آمریکا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز سلام.واسه پیدا کردن پاسخ سوالتون لطفا سری به این تاپیک بزنید"لاتاری از آغاز تا پایان " و ان را مطالعه بفرمائید،اگر مشکلی بود در خدمتم.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
در ضمن لطفا اطلاعات مربوط به کیستان را طبق جدولی که در این تاپیک میبینید"2011 در یک نگاه" به جنابfree_free عزیز پیام کنید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
-
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، hvm ، free_free ، rayan.s ، maaref ، HOMAYON53 ، aghdam ، آرتين ، coming soon ، Hornet ، farzad.s ، hojat_nj ، SH1A2R3
من برنده 2011 هستم با کیس نامبره 2011as000445xx
باتوجه به شماره کیسم هیچ امیدی ندارم که نوبت به من هم برسهSad
ولی شنیدم نتایج لاتاری2012 باطل اعلام شده،کسی میدونه با توجه به شرایط پیش امده آیا مهلت 2011 از سپتامبر بیشتر میشه یا نه؟
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، SH1A2R3
[quote='afroozgol66' pid='108561' dateline='1305449494']
من برنده 2011 هستم با کیس نامبره 2011as000445xx
باتوجه به شماره کیسم هیچ امیدی ندارم که نوبت به من هم برسهSad
ولی شنیدم نتایج لاتاری2012 باطل اعلام شده،کسی میدونه با توجه به شرایط پیش امده آیا مهلت 2011 از سپتامبر بیشتر میشه یا نه؟
[/quote
دوست عزیز اصلا نگران نباش نوبت به شما هم میرسه و همه کارنت میشن و من فکر نمی کنم که در تاریخ سپتامبر فرقی بکنه روند به همون شکل قبلی پیش میره . صبر داشته باش ، موفق باشی
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، Hornet ، farzad.s ، آمریکا ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان