کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام
از همه ی دلگرمی هاتون ممنون
میخواستم بدونم ما که هنوز واکسن های هپاتیت 1و2 را نزدیم تکلیف سومی که شش ماه بعد باید بزنیم چی میشه؟
تشکر کنندگان: Hornet ، SH1A2R3
دوست عزيز من جزء شركت كننده هاي 2012 هستم و چون مي خواستم ايميل بزنم به kcc و سوالي بكنم خواهش كرده بودم كه ايميل و بدن كه يكي از دوستان زحمت كشيده بودن نوشتن با تشكر
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-05-15 ساعت 14:17)نفس نوشته:  سلام
از همه ی دلگرمی هاتون ممنون
میخواستم بدونم ما که هنوز واکسن های هپاتیت 1و2 را نزدیم تکلیف سومی که شش ماه بعد باید بزنیم چی میشه؟

دوست عزیز ، سلام
مشکلی نیست ، اگه زمان زدنش نزدیک باشه ، دکتر سفارت میزنه و گرنه می ری آمریکا می زنی . . . Big Grin
در ضمن لطفا سوال رو تو تاپیک مخصوصش بپرسید . . .

با تشکر
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، najibi ، Hornet
سلام دوستان عزیز
بالاخره شکر خدا ما هم کارنت شدیم , راستی از چه وقت باید زنگ بزنیم و چی باید بگیم تا وقت مصاحبه رو دریافت کنیم ?

باتشکر
تشکر کنندگان: coming soon ، farnaz82 ، aghdam ، najibi ، farzad.s ، SH1A2R3
(2010-05-30 ساعت 21:28)goli20 نوشته:  یه سوال دیگه هم داشتم..چطور باید متوجه کارنت شدن کیس ها بشیم؟؟؟ یه جایی توی این سایت خوندم که باید تو تاریخ های خاصی به یک سایت که اونجا اعلام شده بود سر بزنیم البته این تاپیک مال سال 2009 بود!!!

تشکر کنندگان: SH1A2R3
آرش جان رفیق شفیق تبریک میگم کارنت شدنتو امیدوارم موفق باشی Wink
تشکر کنندگان: free_free ، coming soon ، Hornet ، rayan.s ، elena ، goli20 ، farnaz82
(2011-05-15 ساعت 18:41)Alirezajoon نوشته:  سلام دوستان عزیز
بالاخره شکر خدا ما هم کارنت شدیم , راستی از چه وقت باید زنگ بزنیم و چی باید بگیم تا وقت مصاحبه رو دریافت کنیم ?

باتشکر

با عرض سلام و تبریک، شما میتونی یه هفته دیگه تماس بگیری .بعدش شما هم میگی من واسه تاریخ مصاحبه زنگ زدمBig Grin.I'm calling about my interview date) اولش کیس نامبرت رو ازت میپرسن و تاریخ تولدت رو . موفق باشید.
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، Alirezajoon ، farnaz82 ، tamanna ، SH1A2R3

باتشکر

دوست عزیز تبریک میگم.شما یه هفته دیگه میتونی زنگ بزنی و تاریختو بپرسی .ازت کیس نامبرتو و تاریخ تولد و اسم رو میخوان.شما اولش هم میتونی بگی (I'm calling about my interview date.)موفق باشید.
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، tamanna ، SH1A2R3
بعد از چند روز از اعلام بولتن، که علیرغم پیش بینی خودم که 33500 بود، انتظار یک معجزه در حد 38000 را داشتم و اعلام بولتن باعث شد که وارد یک شوک بشوم، آمدم به همه کارنت شده ها تبریک بگویم و عرض کنم که مبارکه. ایشالا با دست پر و ویزای یکضرب از مصاحبه بر میگردید.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: free_free ، gadfly ، coming soon ، Hornet ، rayan.s ، آرتين ، alirezagh ، goli20 ، farnaz82 ، Linspire ، Sooshians ، farzad.s ، tamanna ، SH1A2R3
(2011-05-16 ساعت 00:12)یاشار و ماری نوشته:  بعد از چند روز از اعلام بولتن، که علیرغم پیش بینی خودم که 33500 بود، انتظار یک معجزه در حد 38000 را داشتم و اعلام بولتن باعث شد که وارد یک شوک بشوم، آمدم به همه کارنت شده ها تبریک بگویم و عرض کنم که مبارکه. ایشالا با دست پر و ویزای یکضرب از مصاحبه بر میگردید.

یاشار و ماری عزیز:

از شوک بیاین بیرون ..این ماه هم داره تموم میشه....ماه بعدی ماه شماست....به ما هم که هنوز کسی تاریه مصاحبه ندادهSadSad

از همین الان کارنت شدنتونو تبریم میگم
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-05-16 ساعت 00:54)free_free نوشته:  
(2011-05-16 ساعت 00:12)یاشار و ماری نوشته:  بعد از چند روز از اعلام بولتن، که علیرغم پیش بینی خودم که 33500 بود، انتظار یک معجزه در حد 38000 را داشتم و اعلام بولتن باعث شد که وارد یک شوک بشوم، آمدم به همه کارنت شده ها تبریک بگویم و عرض کنم که مبارکه. ایشالا با دست پر و ویزای یکضرب از مصاحبه بر میگردید.

یاشار و ماری عزیز:

از شوک بیاین بیرون ..این ماه هم داره تموم میشه....ماه بعدی ماه شماست....به ما هم که هنوز کسی تاریه مصاحبه ندادهSadSad

از همین الان کارنت شدنتونو تبریم میگم

ممنون فری فری عزیز
با وجود شماهاست که این چند ماه آخر قابل تحمل می شه. اگر دلگرمی ها و همفکری های دوستان عزیز و از جمله خود شما نبود تحمل این روزها و هفته ها کار من یکی نبود.
باز هم مرسی که هستین.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: free_free ، drmahmoodi ، coming soon ، آرتين ، goli20 ، farnaz82 ، gadfly ، Sooshians ، najibi ، arash004 ، farzad.s ، tamanna ، samadi2050 ، SH1A2R3
ASIA

33,775

دیدم کسی اعلام نکرده گفتم یه کمکی کرده باشم...خیلی دوستون دارم دوستان :*Rolleyes[/color][/font]
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: gadfly ، najibi ، AmericanHamid ، User ، HOMAYON53 ، MHM ، Donkey chance ، farzad.s ، siamak999 ، samadi2050 ، SH1A2R3
(2011-05-16 ساعت 14:41)goli20 نوشته:  ASIA

33,775

دیدم کسی اعلام نکرده گفتم یه کمکی کرده باشم...خیلی دوستون دارم دوستان :*Rolleyes[/color][/font]

گلی جان چند صفحه پیش 20 بار اعلام کردن....Big GrinBig GrinBig Grin در ضمن بیسکویت هم نمی خوریم...Wink

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: gadfly ، solanje ، farnaz82 ، najibi ، Hornet ، farzad.s ، goli20 ، SH1A2R3
(2011-05-15 ساعت 21:41)najibi نوشته:  

باتشکر

با عرض سلام و تبریک، شما میتونی یه هفته دیگه تماس بگیری .بعدش شما هم میگی من واسه تاریخ مصاحبه زنگ زدمBig Grin.I'm calling about my interview date) اولش کیس نامبرت رو ازت میپرسن و تاریخ تولدت رو . موفق باشید.

با تشکر و سپاس فراوان و با امید به دریافت ویزای مستقیم و بی دردسر همه دوستان خوبم در این سایت .
تشکر کنندگان: farnaz82 ، najibi ، Hornet ، farzad.s ، SH1A2R3
دوستان من ساعت 8:30 با kcc تماس گرفتم اپراتور گفت تا 10 روز کاری دیگه مصاحبه ها مشخص میشه....

کسی اخیرا تماس گرفته؟.... تو ایمیلی که برای من فرستادن نوشته که وقت براتون تعیین شده و با نامه براتون میفرستیم..SadSad

تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، یاشار و ماری ، gadfly ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان