کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-05-16 ساعت 14:41)goli20 نوشته:  ASIA

33,775

دیدم کسی اعلام نکرده گفتم یه کمکی کرده باشم...خیلی دوستون دارم دوستان :*Rolleyes[/color][/font]

تبریک فراوان به کارنت های جدید!
امیدوارم بقیه دوستان سری بعد کارنت بشوند تا این تاپیک جای خودش رو به دیگر تاپیک ها بدهد.
(2011-05-16 ساعت 20:26)free_free نوشته:  دوستان من ساعت 8:30 با kcc تماس گرفتم اپراتور گفت تا 10 روز کاری دیگه مصاحبه ها مشخص میشه....

کسی اخیرا تماس گرفته؟.... تو ایمیلی که برای من فرستادن نوشته که وقت براتون تعیین شده و با نامه براتون میفرستیم..SadSad

۲-۳ روز دیگه دوباره تماس بگیرید بهتون میگند ۱۰۰%
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: free_free ، آرتين ، farzad.s ، SH1A2R3
(2011-05-17 ساعت 04:27)farnaz82 نوشته:  
(2011-05-16 ساعت 20:26)free_free نوشته:  دوستان من ساعت 8:30 با kcc تماس گرفتم اپراتور گفت تا 10 روز کاری دیگه مصاحبه ها مشخص میشه....

کسی اخیرا تماس گرفته؟.... تو ایمیلی که برای من فرستادن نوشته که وقت براتون تعیین شده و با نامه براتون میفرستیم..SadSad

۲-۳ روز دیگه دوباره تماس بگیرید بهتون میگند ۱۰۰%

سلام دوستان. منم دیشب تماس گرفتم گفت هنوز وقتی تعیین نشده. دوشنبه هفته دیگه تماس بگیرین یا منتظر نامه باشین
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: free_free ، آرتين ، farnaz82 ، SH1A2R3
سلام دوستان من چند روزی نبودم الان که چک کردم دیدم که نتیجه ۲۰۱۲ باطل شده . این که سابقه نداشته تا الان! البته این ۱۰ سالی‌ که من ثبت‌نام می‌کنم حالا خدارو چه دیدی اگر میشد بگن امسال ۳۱ سپتامبر ۲۰۱۱ مثلا ۲ ماهی‌ بهش اضاف کنن مثلا چی‌ میشه این که بجائی بر نمیخوره . ولی‌ خودمون هستیم ما ۲۰۱۱‌ها چها که نکردیم قانون رو عوض کردیم باور کنید چون خودم از کسایی بودم که کیس نداشتم و خلاصه تا دقیقه ۹۰ هم طول کشید با گفتن ما بچه هایی که این مشکل رو داشتیم اینقدر پاپیچ شدیم تا قرار شد از امسال اونهأیی که برنده میشن کیس هم اعلام بشه حالا ما که سنت شکنی کردیم بیایید باهم کمک کنیم این ۳۱ سپتامبر رو تغییر بدیم حالا تصمیم باشماست .
ببینید اونها که این همه دم از عدالت میزنند اون کسی‌ که کیس زیر ۱۰۰۰۰ هست با اون کسی‌ که ۴۸۰۰۰ هست از نظر زمانی واقعاً یکی‌ هست من فکر می‌کنم اگر باهم کمک کنیم و این موضوع رو پیگری کنیم برا آینده‌ها راه باز میشه.
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، reza12 ، sorooshii ، siamak999 ، aghdam

free free جان، فکر کنم اپراتوری که پاسخ من و شما رو می ده مشترک بوده، چون چند دقیقه پیش تماس گرفتم دقیقا به منم گفتند 10 روز کاری دیگه، حالا جالب اینجاست که چند روز پیش که تماس گرفته بودم گفته بودند 7 روز!!! دیگه.
ولی به نظر من بعد زمان برای KCC یه مقدار متفاوت با ما هستش، هیچ کدوم از تاریخ هایی که اعلام می کنند با معیار ما سازگار نیست، من مطمئنم تا آخر هفته تاریخ های مصاحبه رو تلفنی اعلام می کنند.
تشکر کنندگان: Hornet ، sorooshii ، SALAR110 ، shitili ، aghdam ، free_free ، SH1A2R3
(2011-05-15 ساعت 20:21)OMID_R نوشته:  آرش جان رفیق شفیق تبریک میگم کارنت شدنتو امیدوارم موفق باشی Wink

آقا امید چشم ما به جمال شما روشن شد

چند روز پیش می خواستم کامنت بگذارم ببینم کسی از شما خبر داره یا نه ، اما فرصت نشد.

آقا حضور فعال داشتید، 2-3 تا از دوستان که عزیمت کردند کمی ( نه زیادRolleyes ) سر سنگین شدند.گفتیم نکنه شما هم یادی از دوستان سایت ... Cool

روند پروسه پرونده شما ...؟

منتظر کامنت های شما هستیم.
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: free_free ، coming soon ، آرتين ، Sooshians ، SH1A2R3
(2011-05-17 ساعت 16:54)SALAR110 نوشته:  سلام دوستان من چند روزی نبودم الان که چک کردم دیدم که نتیجه ۲۰۱۲ باطل شده . این که سابقه نداشته تا الان! البته این ۱۰ سالی‌ که من ثبت‌نام می‌کنم حالا خدارو چه دیدی اگر میشد بگن امسال ۳۱ سپتامبر ۲۰۱۱ مثلا ۲ ماهی‌ بهش اضاف کنن مثلا چی‌ میشه این که بجائی بر نمیخوره . ولی‌ خودمون هستیم ما ۲۰۱۱‌ها چها که نکردیم قانون رو عوض کردیم باور کنید چون خودم از کسایی بودم که کیس نداشتم و خلاصه تا دقیقه ۹۰ هم طول کشید با گفتن ما بچه هایی که این مشکل رو داشتیم اینقدر پاپیچ شدیم تا قرار شد از امسال اونهأیی که برنده میشن کیس هم اعلام بشه حالا ما که سنت شکنی کردیم بیایید باهم کمک کنیم این ۳۱ سپتامبر رو تغییر بدیم حالا تصمیم باشماست .
ببینید اونها که این همه دم از عدالت میزنند اون کسی‌ که کیس زیر ۱۰۰۰۰ هست با اون کسی‌ که ۴۸۰۰۰ هست از نظر زمانی واقعاً یکی‌ هست من فکر می‌کنم اگر باهم کمک کنیم و این موضوع رو پیگری کنیم برا آینده‌ها راه باز میشه.

دوست عزیز صبور باش
به امید خدا نوبت به شما هم می رسد.
شماره کیس:2011AS00030XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: خرداد 89
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای سری اول:13 July
کارنت شدن کیس:May 2011
دریافت نامه دوم:20 June
مصاحبه:July 12
دریافت کلیرنس:7 سپتامبر
دریافت ویزا:13 سپتامبر
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، coming soon ، REZA1390 ، SALAR110
(2011-05-15 ساعت 00:28)najibi نوشته:  
(2011-05-15 ساعت 00:03)hojat_nj نوشته:  با سلام به همه دوستانی که برای کمک به دیگران زحمت می کشن
من شمارم 42000 هست. می خوام بدونم وقتی شمارم کارنت شد کلا چه روندی رو باید بگذرونم؟
مثلا کی باید ایمیل بزنم به کی سی سی؟
کی اونا برام دعوتنامه میدن؟
کی و کجا معاینات پزشکی رو باید انجام بدم؟
بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت دارم که برم آمریکا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز سلام.واسه پیدا کردن پاسخ سوالتون لطفا سری به این تاپیک بزنید"لاتاری از آغاز تا پایان " و ان را مطالعه بفرمائید،اگر مشکلی بود در خدمتم.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
در ضمن لطفا اطلاعات مربوط به کیستان را طبق جدولی که در این تاپیک میبینید"2011 در یک نگاه" به جنابfree_free عزیز پیام کنید.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
-

از لطف شما ممنونم.
همین الان اطلاعاتم رو به free-free پیغام میدم.
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، coming soon ، free_free ، REZA1390 ، آرتين
دوستان عزیز

دیشب یکی دوستان خانوادگی ما که روز و ساعت مصاحبه آنها ( کیس خانوادگی اقدام دختر برای پدر و مادر) از قضا و خیلی جالب با ما افتاده بود، روز مصاحبه حدود 1 ساعت دیر رسیدند (ساعت 9 صبح) دم درب سفارت در ابوظبی. دیشب تماس گرفتند که بدانند ما کلیر شدیم یا نه، جریان اینکه دیر رسیدند را پرسیدم و گفتند مسیر را اشتباه رفته بودند و دیر رسیدند .. خلاصه دم درب سفارت گفته بودند که شما دیر رسیدید!! و بروید برای روز یکشنبه (3 روز بعد)، همراه ایشان پسر برادرشان که سیتیزن امریکا هستش میگه این پاسپورت من، می خواهم بروم داخل پیش سفیر و با ایشان صحبت کنم و توضیح بدهم، بعدش مامور دم درب کاغذ مصاحبه و پاسپورت طرف را می گیرد و بعد از چند دقیقه بر می گردد و هر سه خلاصه با سلام صلوات می روند داخل و مابقی ...

القصه، دوستان در روز مصاحبه on time باشید، اینکه گقته انذ 8 صبح و بگیم خوب حالا 9 هم شد مشکلی نیست این دردسر ها هم دارد، یک وقت دیدید خدایی نکرده روز مصاحبه تغییر می کند و برنامه سفر ( تاریخ بلیط و هتل و ..) جابجا می شود.

موفق باشید
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
(2011-05-18 ساعت 00:19)zerogalaxy نوشته:  
(2011-05-17 ساعت 16:54)SALAR110 نوشته:  سلام دوستان من چند روزی نبودم الان که چک کردم دیدم که نتیجه ۲۰۱۲ باطل شده . این که سابقه نداشته تا الان! البته این ۱۰ سالی‌ که من ثبت‌نام می‌کنم حالا خدارو چه دیدی اگر میشد بگن امسال ۳۱ سپتامبر ۲۰۱۱ مثلا ۲ ماهی‌ بهش اضاف کنن مثلا چی‌ میشه این که بجائی بر نمیخوره . ولی‌ خودمون هستیم ما ۲۰۱۱‌ها چها که نکردیم قانون رو عوض کردیم باور کنید چون خودم از کسایی بودم که کیس نداشتم و خلاصه تا دقیقه ۹۰ هم طول کشید با گفتن ما بچه هایی که این مشکل رو داشتیم اینقدر پاپیچ شدیم تا قرار شد از امسال اونهأیی که برنده میشن کیس هم اعلام بشه حالا ما که سنت شکنی کردیم بیایید باهم کمک کنیم این ۳۱ سپتامبر رو تغییر بدیم حالا تصمیم باشماست .

دوست عزیز صبور باش
به امید خدا نوبت به شما هم می رسد.

سلام و
ایشالا همه current میشیم یعنی باید بشیم خدا یه چیزی برامون خواسته تا اخرشم باید بخواد .ولی بازم هر کاری پیشنهاد بدین ما هستیم منتظر شنیدن پیشنهادتون هستیم
تشکر کنندگان:
(2011-05-15 ساعت 17:05)aghdam نوشته:  
(2011-05-15 ساعت 14:17)نفس نوشته:  سلام
از همه ی دلگرمی هاتون ممنون
میخواستم بدونم ما که هنوز واکسن های هپاتیت 1و2 را نزدیم تکلیف سومی که شش ماه بعد باید بزنیم چی میشه؟

دوست عزیز ، سلام
مشکلی نیست ، اگه زمان زدنش نزدیک باشه ، دکتر سفارت میزنه و گرنه می ری آمریکا می زنی . . . Big Grin
در ضمن لطفا سوال رو تو تاپیک مخصوصش بپرسید . . .

با تشکر

مرسی
چشم شرمندم
تشکر کنندگان:
با سلام
ممنون میشم یکی از دوستان یک بار دیگه تلفن کی سی سی رو جهت پرسیدن تاریخ مصاحبه اعلام کنه دقیق همراه با کد
چند صفحه قبل این شماره رو دیدم ولی نمیدونم برای سفارت آنکارا هست یا کی سی سی
7500 - 526 (606)
سپاس
تشکر کنندگان:
(2011-05-18 ساعت 16:10)alirezamk نوشته:  با سلام
ممنون میشم یکی از دوستان یک بار دیگه تلفن کی سی سی رو جهت پرسیدن تاریخ مصاحبه اعلام کنه دقیق همراه با کد
چند صفحه قبل این شماره رو دیدم ولی نمیدونم برای سفارت آنکارا هست یا کی سی سی
7500 - 526 (606)
سپاس

بله دوست عزیز همینه ولی 001 هم یادت نره کد آمریکاست .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: Hornet ، farnaz82 ، free_free ، alirezamk ، آمریکا ، SH1A2R3
دوستان من دوباره هم به کی سی سی ایمیل زدم و باز همون جواب تکراری رو گرفتم:

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the
interview date has been scheduled, you will receive notification from
KCC.

فکرکنم اگه یه دفعه دیگه میل بزنم کیسمو باطل کنندWink

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alirezagh ، najibi ، Hornet ، coming soon ، REZA1390 ، آمریکا ، sepinod ، SH1A2R3
چون فاصله كيس نامبر من براي كارنت ماه جولاي خيلي كم بود با اينكه ميدونستم شدني نيست ولي گفتم ضرر كه نداره يه ايميلي بزنيم ببينيم ميتونند دوستان در KCC يه جوري وقت مصاحبه مارو تو جولاي جا بدن(البته با كلي دليل و برهان) جوابشونو براي دوستان ميزارم جهت اطلاع خالي از لطف نيست:
Thank you for your inquiry
Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.
تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، Hornet ، coming soon ، REZA1390 ، آمریکا ، free_free ، sepinod

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان