کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-05-18 ساعت 22:47)free_free نوشته:  دوستان من دوباره هم به کی سی سی ایمیل زدم و باز همون جواب تکراری رو گرفتم:

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the
interview date has been scheduled, you will receive notification from
KCC.

فکرکنم اگه یه دفعه دیگه میل بزنم کیسمو باطل کنندWink

بابا free_free عزیز ، یک هفته دیگه هم طاقت بیار رفیق . . .Smile
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، REZA1390 ، آمریکا ، free_free ، sepinod ، Sooshians ، SH1A2R3
دوستان من روز سه شنبه 17 ماه می ساعت 8 صبح به وقت KCC یک ایمیل تقاضای دریافت روز و ساعت مصاحبه رو کردم که آنها هم امروز 19 ماه می جواب زیر رو برایم ارسال کردند:
An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi on July XX, 2011. A notification letter will be mailed to you from KCC within the next 7-10 business days. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy
شماره کیس: 2011AS000299XX
کنسولگری:ابوظبی
ارسال فرمها:31 May
کارنت شدن: بولتن June 2011 -
دریافت نامه دوم: 21 June
تاریخ مصاحبه: July 11
تاریخ دریافت کلیرنس:10 Aug برای سه نفر
تاریخ صدور ویزا: 17 Aug برای سه نفر
جمع هزینه ها: 6,450,000 تومان
تشکر کنندگان: farnaz82 ، sorooshii ، coming soon ، free_free ، sepinod ، najibi ، aghdam ، SH1A2R3
دوستان عزيز من هم ديروز ايميل زدم و امروز صبح جواب دادند وتاريخ مصاحبه را اعلام كردند: اواخر تير ماه.
تشکر کنندگان: farnaz82 ، sorooshii ، coming soon ، free_free ، sepinod ، najibi ، aghdam ، SH1A2R3
قابل توجه دوستان

pefa و همسرشون فردا در آنکارا مصاحبه دارن لذا دوستان دعا و انرژی مثبت یادشون نره .انشاالله ویزا رو یکضرب بگیرن تا ما هم بعد از عمری یک آخیشششششششششش از ته دلمون بگیم .در ضمن pefa هم اطلاعات مفید روز مصاحبش ر ودر اختیار قرار میدن انشاالله.
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: free_free ، HOMAYON53 ، sepinod ، najibi ، farnaz82 ، aghdam ، SH1A2R3
(2011-05-19 ساعت 09:19)nokia2600 نوشته:  دوستان من روز سه شنبه 17 ماه می ساعت 8 صبح به وقت KCC یک ایمیل تقاضای دریافت روز و ساعت مصاحبه رو کردم که آنها هم امروز 19 ماه می جواب زیر رو برایم ارسال کردند:
An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi on July XX, 2011. A notification letter will be mailed to you from KCC within the next 7-10 business days. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy

شما چندم جولای وقت گرفتین؟

(دوستان عزیزی که وقت مصاحبه گرفتن برای ثبت برای بنده پیام بزنند ممنون)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، najibi ، coming soon
(2011-05-19 ساعت 00:25)فردين نوشته:  چون فاصله كيس نامبر من براي كارنت ماه جولاي خيلي كم بود با اينكه ميدونستم شدني نيست ولي گفتم ضرر كه نداره يه ايميلي بزنيم ببينيم ميتونند دوستان در KCC يه جوري وقت مصاحبه مارو تو جولاي جا بدن(البته با كلي دليل و برهان) جوابشونو براي دوستان ميزارم جهت اطلاع خالي از لطف نيست:
Thank you for your inquiry
Interviews for the DV 2011 program will begin in October 2010 and conclude on September 30, 2011. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2010, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.

جالبه پس میشه به این نتیجه رسید که تعداد ویزاها در هر ماه محدود است و بناچار عدد کارنت هر ماه تحت تاثیر تعداد ویزاهای باقیمانده در اون ماه قرار داره...

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، فردين ، mim ، ramin_ad
(2011-05-14 ساعت 10:03)alirezagh نوشته:  من دو روز پیش برای گرفتن وقت مصاحبه به KCC ایمیل زدم که امروز به این صورت پاسخ دادند:

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC.

اینم ایمیل و تلفن که دوستمون خواسته بود:
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

علي جان خيلي خيلي تبريك ، با تلفن زودتر جواب ميدن ، هفته آينده يكشنبه شب تلفن بزنين انشاءالله جواب ميدن ، البته بگم چون ابوظبي سرشون خلوت تره و آنكارا شلوغ تره ، وقتهاي ابوظبي زودتر از آنكارا مشخص مي شن ، ماه قبل كه اينطوري بود
با آرزوي موفقيت براي همه ، براي ما هم دعا كنين كه بريم مصاحبه و زود زود كلير بشيم Wink
تشکر کنندگان: najibi ، farnaz82 ، alirezagh ، sorooshii ، mim ، ramin_ad
سلام دوستان
من همین الان با کی سی سی تماس گرفتم و وقت مصاحبه ام رو گفتن ، اول شماره کیس رو می پرسن بعد اسم کامل و بعد تاریخ تولد بعد هم پرسید سوالتون چیه که من گفتم برای تاریخ مصاحبه تماس گرفتم و همون موقع بهم گفت و من با کیس نامبر ***31 روزهای آخر جولای هستم یعنی به نظرم کیس های 32000 به آگوست می افتن
شماره کیس: 2011AS000317xx
دریافت نامه قبولی:25 می 2010
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: جون 2011
مصاحبه: 31 جولای
دریافت ویزا: 2 آگوست
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، sorooshii ، آمریکا ، ramin_ad ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-05-19 ساعت 19:08)tanya نوشته:  سلام دوستان
من همین الان با کی سی سی تماس گرفتم و وقت مصاحبه ام رو گفتن ، اول شماره کیس رو می پرسن بعد اسم کامل و بعد تاریخ تولد بعد هم پرسید سوالتون چیه که من گفتم برای تاریخ مصاحبه تماس گرفتم و همون موقع بهم گفت و من با کیس نامبر ***31 روزهای آخر جولای هستم یعنی به نظرم کیس های 32000 به آگوست می افتن

تا اينجاييكه من فهميدم كار اينها هيچ حساب كتابي و منطقي نداره bita-p با كيس نامبر 33000 وقت مصاحبشون اخر تيرماه و شما با كيس نامبر 31000 اواخر جولاي (مرداد ماه) سفارتها هم هردو ابوظبي بخاطرتاريخ ارسال مدارك هم كه نميتونه باشه چون زودتر فرستاديد خلاصه از برنده شدن تا انتهاي اين پروسه نفس گير تنها چيزي كه حرف اول و اخرو ميزنه شانسه كه خدارو شكر همه اينجا دارند فقط يكي كمتر يكي بيشتر
تشکر کنندگان: najibi ، tanya ، aghdam ، coming soon ، free_free ، ramin_ad ، bita-p ، SH1A2R3
سلام دوستان
پس از یکی دوبار ردوبدل کردن ایمیل بالاخره این جواب رو دادند بنظر شما تلفنی هم مزاحم دوستانمون تو کی سی سی بشم یا فعلا بیخیال بشم

[align=left]Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC
تشکر کنندگان: coming soon ، آمریکا ، ramin_ad ، آرتين ، SH1A2R3
(2011-05-19 ساعت 23:03)Alirezajoon نوشته:  
سلام دوستان
پس از یکی دوبار ردوبدل کردن ایمیل بالاخره این جواب رو دادند بنظر شما تلفنی هم مزاحم دوستانمون تو کی سی سی بشم یا فعلا بیخیال بشم

[align=left]Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC

به نظر میاد اگر تاریخ مصاحبه شما مشخص شده باشه فرقی نمی کنه ایمیل بزنین یا تلفن، به نظر من چند روز دیگه دوباره امتحان کنین ولی ابوظبی مثل اینکه زودتر برنامه ریزی میکنه تا آنکارا
شماره کیس: 2011AS000317xx
دریافت نامه قبولی:25 می 2010
کارنت شدن کیس: جون 2011
مصاحبه: 31 جولای
دریافت ویزا: 2 آگوست
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، آمریکا ، ramin_ad ، SH1A2R3
(2011-05-19 ساعت 15:16)sare نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 10:03)alirezagh نوشته:  من دو روز پیش برای گرفتن وقت مصاحبه به KCC ایمیل زدم که امروز به این صورت پاسخ دادند:

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification from KCC.

اینم ایمیل و تلفن که دوستمون خواسته بود:
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

علي جان خيلي خيلي تبريك ، با تلفن زودتر جواب ميدن ، هفته آينده يكشنبه شب تلفن بزنين انشاءالله جواب ميدن ، البته بگم چون ابوظبي سرشون خلوت تره و آنكارا شلوغ تره ، وقتهاي ابوظبي زودتر از آنكارا مشخص مي شن ، ماه قبل كه اينطوري بود
با آرزوي موفقيت براي همه ، براي ما هم دعا كنين كه بريم مصاحبه و زود زود كلير بشيم Wink

مرسی علی جان، امیدوارم که مصاحبه خوبی داشته باشی و با دست پر برگردی. به امید خدا
تشکر کنندگان: coming soon ، ramin_ad ، SH1A2R3
(2011-05-16 ساعت 14:41)goli20 نوشته:  ASIA

33,775

دیدم کسی اعلام نکرده گفتم یه کمکی کرده باشم...خیلی دوستون دارم دوستان :*Rolleyes[/color][/font]

ببخشید این 33775 برای چه ماهی؟؟؟؟
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011

تشکر کنندگان: ramin_ad
(2011-05-20 ساعت 15:24)HAMEDMIM نوشته:  

33,775

دیدم کسی اعلام نکرده گفتم یه کمکی کرده باشم...خیلی دوستون دارم دوستان :*Rolleyes[/color][/font]

برای ماه جولای
تشکر کنندگان: ramin_ad ، goli20
(2011-05-20 ساعت 15:24)HAMEDMIM نوشته:  

33,775

واسه ماه ژولای
تشکر کنندگان: ramin_ad ، Hornet ، goli20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان