کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-05-24 ساعت 09:14)یاشار و ماری نوشته:  سلام
پیش بینی ما: 38050

دوست عزیز یکم دست رو بالا بگیر شما ها باید ما رو امیدوار کنید که قدیمی هستید Smile . راستی شماره کیس نامبر شما چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Wink
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: Hornet ، Sooshians ، farnaz82 ، sepinod ، آمریکا
پیشبینی من برای August کیس نامبر 36,900 به بالا می باشد.

با آرزوی بهترینها برای همه دوستان
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: alisarshar ، HOMAYON53 ، coming soon ، najibi ، sepinod
(2011-05-23 ساعت 22:05)respina31 نوشته:  سلام خوب دوباره داره بولتن جدید می آید و دوباره این بولتن هیجانی می شه قدمش مبارک. ایم دوستان واقع بینانه پیش گویی کنیم تا مثل بولتن ماه جون نشه!!اینو بدونیم خدا بخواهد همه کارنت می شیم شک نکنید با این روند دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره. به امید گرفتن ویزا یک ضرب برای همه... توکل بر خدای مهربان
پیش بینی من 40100
از فری فری عزیز چه خبر؟فری فری جان کجایی؟ بلاخره معلوم شد؟
رسپینا جون 40100 که پیش بینی من بود... من و شما جوری نوشتیم 40100 در مورد اون 100 میگم هر کی ندونه میگه اینا تو کی سی سی آدم دارن Big GrinCool

تشکر کنندگان: farnaz82 ، farzad-it ، najibi ، آرتين ، sepinod
سلام به دوستان گرامی
مصاحبه من دوشنبه 11 جولای افتاده به نظر شما چه روزی اونجا باشم (با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه) بهتره و از چه زمانی برای بلیط و هتل و ... باید اقدام نمایم.
با سپاس
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، آرتين ، sepinod
salam shomareh case man 42xxx ast nazaretoon chieh .midoonesteed parsal hamin mogheha hame current boodan va hich vaght ta 33000 naresideh boodeh/Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2011-05-24 ساعت 17:41)bahareh -fm نوشته:  salam shomareh case man 42xxx ast nazaretoon chieh .midoonesteed parsal hamin mogheha hame current boodan va hich vaght ta 33000 naresideh boodeh/Rolleyes

سلام.خوش آمدی به مهاجر سرا. نظر من که کاملا مثبت و عالی است.:..Big GrinBig Grin
دوست عزیز لطفا امسال را با پارسال مقایسه نکنید امسال خیلی چیزها تغییر کرده به صورت کلی و این مقایسه نادرست است.
موفق باشی:Rolleyes
از برندگان سال 2011
دریافت ویزا: august 2011
سفر اول nov2011
تشکر کنندگان: farnaz82 ، free_free ، najibi ، coming soon ، farzad-it
(2011-05-24 ساعت 11:42)آرتين نوشته:  

دوست عزیز یکم دست رو بالا بگیر شما ها باید ما رو امیدوار کنید که قدیمی هستید Smile . راستی شماره کیس نامبر شما چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Wink

با سلام
راستش رو بخواهید چند روز پیش داشتم کامپیوترم رو مرتب می کردم که به یک فایلی برخوردم که خودم درست کرده بودم. تاریخ این فایل 22 دی یا همون 12 ژانویه بود. چون اعدادش به واقعیت نزدیک بودند، عدد این ماه رو (با کمی تخفیف!) از روی اون گفتم
فایل هم اینه: امیدوارم که خیلی بیشتر از اینها اعلام بشه.
[عکس: prediction.png]

کیس نامبر ما هم 35000 هست. خودمون انتظار داشتیم علیرغم پیش بینی خودمون، جولای کارنت بشیم که نشد! Sad
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: farnaz82 ، free_free ، gadfly ، coming soon ، HOMAYON53 ، آرتين ، Sooshians ، farzad-it ، آمریکا ، 1979SAM
دوستان بالاخره این عضو بیقرار تونست از طریق ایمیل مصاحبه بگیره

8 جولای

نمردیم و ما هم وقت مصاحبه گرفتیم....SmileSmileBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
خیلی خیلی تبریک میگم به free_frr عزیز و بقیه دوستان
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، free_free ، آرتين ، najibi ، sepinod
(2011-05-24 ساعت 17:41)bahareh -fm نوشته:  salam shomareh case man 42xxx ast nazaretoon chieh .midoonesteed parsal hamin mogheha hame current boodan va hich vaght ta 33000 naresideh boodeh/Rolleyes

تايپ فينگليش ممنوع است. لطفا فارسي بنويسيد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: free_free ، najibi
(2011-05-24 ساعت 18:23)یاشار و ماری نوشته:  
(2011-05-24 ساعت 11:42)آرتين نوشته:  

با سلام
راستش رو بخواهید چند روز پیش داشتم کامپیوترم رو مرتب می کردم که به یک فایلی برخوردم که خودم درست کرده بودم. تاریخ این فایل 22 دی یا همون 12 ژانویه بود. چون اعدادش به واقعیت نزدیک بودند، عدد این ماه رو (با کمی تخفیف!) از روی اون گفتم
فایل هم اینه: امیدوارم که خیلی بیشتر از اینها اعلام بشه.
[عکس: prediction.png]

کیس نامبر ما هم 35000 هست. خودمون انتظار داشتیم علیرغم پیش بینی خودمون، جولای کارنت بشیم که نشد! Sad
سلام
پس پیشاپیش به شما تبریک میگم چون این ماه ، ماه شماس Smile.من هم امیدوارم که این ماه بیشتر دوستان کارنت بشن و این چشم انتظاری ها تموم بشه .Rolleyes
با آروزی موفقیت برای تمام دوستان
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: farnaz82 ، farzad-it ، یاشار و ماری ، آمریکا ، Hornet
سلام دوستان منم با casenumber42000 تقریبا جزو بالاترین شمارهها هستم،و تقریبا میشه گفت با خوندنه برخی از مطالب دارم تقریبا نا امید میشم ،به نظرتون من با این شماره شانسی برای کارنت شدن و گرفتنه ویزا دارم یا نه؟میدونید که این روزا داره به هممون به خصوص کسایی که شماریه بالایی داران خیلی عذاب آور وپراسترس میگذاره ،پس لطفآ از نوشتنه پست هایه نا امید کننده ای که فقط به استناده حدس های خودتون جدا خودداری کنید ،چون فقط روهییه بچه هارو ضعیف میکنید.شرمنده که اینو میگم.با تا تشکر از همیه بچه ها و مدیرانه مهاجرسرا
شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010
تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010
کنسولگری: آنکاراCool
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای
تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند
تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر
تاریخ اخذ ویزا :????
تشکر کنندگان: farnaz82 ، najibi ، ahmadzareii ، free_free ، آمریکا ، Hornet
(2011-05-25 ساعت 12:41)hamed842 نوشته:  سلام دوستان منم با casenumber42000 تقریبا جزو بالاترین شمارهها هستم،و تقریبا میشه گفت با خوندنه برخی از مطالب دارم تقریبا نا امید میشم ،به نظرتون من با این شماره شانسی برای کارنت شدن و گرفتنه ویزا دارم یا نه؟میدونید که این روزا داره به هممون به خصوص کسایی که شماریه بالایی داران خیلی عذاب آور وپراسترس میگذاره ،پس لطفآ از نوشتنه پست هایه نا امید کننده ای که فقط به استناده حدس های خودتون جدا خودداری کنید ،چون فقط روهییه بچه هارو ضعیف میکنید.شرمنده که اینو میگم.با تا تشکر از همیه بچه ها و مدیرانه مهاجرسرا

حامد جان ، سلام
دوست عزیز نگران نباش ، همه ما بالاخره میریم مصاحبه Big Grin
خدا رو چه دیدی ، شاید همین دیر رفتن واسه مصاحبه خودش یه جور شانس باشه و با پروسه کلیرنس ما منطقی برخورد شه . . . Big Grin
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: najibi ، farnaz82 ، coming soon ، ahmadzareii ، free_free ، farzad-it ، میناسیان ، آرتين ، 1979SAM
(2011-05-25 ساعت 12:41)hamed842 نوشته:  سلام دوستان منم با casenumber42000 تقریبا جزو بالاترین شمارهها هستم،و تقریبا میشه گفت با خوندنه برخی از مطالب دارم تقریبا نا امید میشم ،به نظرتون من با این شماره شانسی برای کارنت شدن و گرفتنه ویزا دارم یا نه؟میدونید که این روزا داره به هممون به خصوص کسایی که شماریه بالایی داران خیلی عذاب آور وپراسترس میگذاره ،پس لطفآ از نوشتنه پست هایه نا امید کننده ای که فقط به استناده حدس های خودتون جدا خودداری کنید ،چون فقط روهییه بچه هارو ضعیف میکنید.شرمنده که اینو میگم.با تا تشکر از همیه بچه ها و مدیرانه مهاجرسرا
سلام .خیلی ناامیدنباشیدکیس منم 44000هست ولی امیدوارم .
تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، najibi ، arash004
يك نظر سنجي .
به نظر شما در صورت دعوت به مصاحبه در سپتامبر ارزش مصاحبه رفتن با توجه به مبلغي پرداختي و كليرنس را دارد.؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Hornet ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان