کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام
زمان مصاحبه من هم 7 جولای (16 تیر) در سفارت آنکارا تعیین شد.
و من همچنان لنگ رسیدن کارت معافیت هستم تا تازه همه ی کار هامو شروع کنم. نه مدارک لیسانس و فوق دیپلمم را گرفتم، نه پاسپورت، نه کارت واکسیناسیون نه ترجمه مدارک و نه حتی پول به حسابم ریختم!Big Grin

حالا هی شما بیاین از استرس حرف بزنید و اینکه ارزش داره یا نه!!! Big Grin
نقل قول:در صورت دعوت به مصاحبه در سپتامبر ارزش مصاحبه رفتن با توجه به مبلغي پرداختي و كليرنس را دارد.؟
این یه چیز کاملا شخصیه اما، ببخشید همایون جان شاید من اصلا آدم منطقی نیستم شاید تجربه کافی ندارم و از ابعاد منطقی موضوعات سر در نمی آورم، نه زبان بلدم نه تخصص خاصی در کاری دارم، نه پول زیادی! اما منه غیر منطقی با منطقی کاملا غیر منطقی از بین 12.1 میلیون نفر انتخاب شدم و به طرز وحشتناک غیر منطقی از سربازی معاف شدم و دونه به دونه از مشکلاتم بشکلی کاملا غیر منطقی در حال حل شدن هستن!
و تنها کاری که من این وسط انجام دادم ( بجز غیر منطقی بودنBig Grin ) این بود که از چیزی نترسیدم و در هر راهی که جلوی پایم سبز شد همه تلاش خودم را کردم.
و این دلیلی هست که اگر من حتی پذیرفته هم نشوم با افتخار می دانم که همه ی تلاشم را برای چیزی که دوست داشتم و خیلی ها آرزویش را دارند انجام دادم.

راهرو گر صد هنر دارد، توکل بایدش!
شادزی
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

(2011-05-25 ساعت 18:16)HOMAYON53 نوشته:  يك نظر سنجي .
به نظر شما در صورت دعوت به مصاحبه در سپتامبر ارزش مصاحبه رفتن با توجه به مبلغي پرداختي و كليرنس را دارد.؟

به نظر من که داره حتا اگه خدای نکرده خدای نکرده نشه آدم شانسشو امتحان کرده و یک عمر نمیگه کاشکی رفته بودم Big Grin
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: farzad-it ، aghdam ، Hornet ، free_free ، najibi ، HOMAYON53 ، Sooshians ، farzad.s
به نظر شما در صورت دعوت به مصاحبه در سپتامبر ارزش مصاحبه رفتن با توجه به مبلغي پرداختي و كليرنس را دارد.؟

دوست عزیز ، سلام
هیچ وقت نباید در راهی که می دونید درسته ، شک کنید . مهم نیست که چه قدر این کار مشکل باشه و چه قدر شانس پایین باشه ! مهم رفتن مسیر هستش Smile
حالا در مورد لاتاری خودمون ، تا جاییکه من می دونم ، کسی به خاطر اینکه در سپتامبر رفته به مصاحبه رد نشده . . . Big Grin دوست خود من ، پارسال 1 سپتامبر رفتش مصاحبه ، 15 سپتامبر ویزای خانومش اومد و 30 سپتامبر ویزای خودش و الان هم در USA هستش . . .
تازه کسایی که زمان کمتری دارند برای کلییر شدن ، حتما کمتر تو پروسه لاتاری منتظر می مونند دیگه Big Grin
بابا اینقدر نگران نباشید و به نتیجه فکر نکنید ، فقط به انجام کار درست در هر لحظه فکرکنید . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
salam man 42xxx hastam va az entezarkhasteh
تشکر کنندگان: free_free

%100 باید رفت، شک نکنید.Cool
به نظر من، این از اون کارهایی که پشیمونیشو تا آخر عمر با خودتون یدک خواهید کشید.Big GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، mim ، یاشار و ماری ، farnaz82 ، HOMAYON53 ، آرتين ، Sooshians ، farzad.s
[quote='HOMAYON53' pid='110535' dateline='1306331161']
يك نظر سنجي .
[/quot]
سلام دوست عزیز
وقتی ببینی که توی چند میلیون نفر توی دنیا تو انتخاب شدی و در ها به رویت باز شده اینهاهیچ کدوم بی حکمت نیست پس پروسه لاتاری رو با انرژی مضاعف ادامه بده و مطمئن باش که میشه.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، ramin_ad ، REZA1390 ، aghdam ، tamanna ، HOMAYON53 ، farnaz82 ، آرتين ، silia ، Sooshians ، hamed842 ، farzad.s
دوستان از همه کسانی که به جای پیش بینی های منفی انرژی مثبت میدن به سهم خودم تشکر می کنمCoolShy
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: آمریکا ، Hornet ، najibi ، REZA1390 ، aghdam ، farnaz82 ، tamanna ، ahmadzareii ، آرتين ، silia ، Sooshians ، hamed842 ، farzad.s
خوب پیشگویان عزیز !

امروز 25 می هستش و کم کم داریم به لحظات روحانی بولتن به افق ایران نزدیک میشیم..!!Smile

پیش بینی من برای این ماه حدود 39000 هستش حالا یه ذره بالا و پایین...Smile

پیشاپیش به کارنتی های ماه جدید تبریک میگم خصوصا به یاشار و ماری که طفلی ها پای کامپیوتر خیلی حرص خوردن...Wink

این کامینگ سون هم که گذاشته رفته ....دوستانی که کارنت میشن این تاپیک رو با این آدمای داغون ول نکنید برید....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
مطمئنا اونايي كه تو ماههاي اخر كارنت ميشن از همه خوش شانس ترن چون اولا دقيقه نود كارنت شدن دوما قدر ويزاشون بهتر ميدونند (خوشي زير دلشونو نميزنه تازه بخوان فكر كنند ببينند بريم يا نريم) سوما انتظار طولاني نميكشند براي كليرنس كه واقعا تحملش خيلي سخته
در ضمن نگران محدوديت زماني براي كليرنس نباشيد اونها بهتر از ما اينو ميدونند و بايد به افراد زيادي تو ماههاي اخربايد ويزا بدن تا سقف 50000 تا پر شه پس مطمئن باشيد براي اونايي كه در ماههاي اخر مصاحبه دارند background check ها رو شروع كردن براي 2010 ببينيد متوجه ميشيد ماه هاي اخر يا يه ضرب ويزا دادن يا طي 1 تا 2 هفته كليرنسشون اومده
دوستان بسیار بسیار متشکرم از کلیه پستهای مثبت شما، من بسیار امیدوارم که ماه آگوست ماه کارنت شدن همه ماها هستش،

به امید داشتن آرزوهامون همه با هم باید مثبت بیاندیشیم[/size][/font]
تشکر کنندگان: alisarshar ، drmahmoodi ، farnaz82 ، آمریکا ، najibi ، Hornet ، Sooshians ، hamed842 ، farzad.s ، mim
دوستان ماه آخری اصلانگران نگرفتن ویزا نباشید چرا که شما دوستان ماه آخری به قول فردین عزیزمثل ماها زیاد حرص نمی خورید و انتظار نمیکشید ،علاوه بر این به نظر من از همون موقعی که فرم های دوم را می فرستیم و به دست KCC میرسه پروسه کلیرنس و اف.بی.آی چک برای همه شروع میشه ،همونطور که دیدید خیلی از دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن مخصوصا آقایون فکر نمیکنم به این صورت بوده که بدون کلیرنس باشه بلکه قبل از مصاحبه پروسه کلیرشون تمام شده ،به نظر من که بعیده امریکا واسه ایرانی ها بدون کلیر ویزا صادر کنه.پس دوستان دلتون روشن باشه و امیدتون به خدا و با گامهایی استوار و قلبی مطمئن به سفارت برید،شاید همین الان که هنوز کیستون کارنت نشده پروسه کلیرنستون تموم شده و ویزاتون آماده باشه:-).
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: alirezagh ، aghdam ، فردين ، آمریکا ، free_free ، farnaz82 ، najibi ، Sooshians ، zerogalaxy ، arash004 ، hamed842 ، farzad.s ، mim
(2011-05-25 ساعت 21:43)free_free نوشته:  خوب پیشگویان عزیز !

امروز 25 می هستش و کم کم داریم به لحظات روحانی بولتن به افق ایران نزدیک میشیم..!!Smile

پیش بینی من برای این ماه حدود 39000 هستش حالا یه ذره بالا و پایین...Smile

پیشاپیش به کارنتی های ماه جدید تبریک میگم خصوصا به یاشار و ماری که طفلی ها پای کامپیوتر خیلی حرص خوردن...Wink

این کامینگ سون هم که گذاشته رفته ....دوستانی که کارنت میشن این تاپیک رو با این آدمای داغون ول نکنید برید....
سلام free free عزیز
میبینم از موقعی که کارنت شدی خدارو شکر یک کمی سرعت قدم زدنت آهسته تر شده که نشونه خوبیه و میگه که یک کمی با قرار و آروم شدی Big Grin ضمن اینکه به شما و همه بچه هایی که کارنت شدن تبریک میگم مفتخرم به عرض عزیزان و خصوصا شما برسونم که بنده عضو همیشه در صحنه هستم و بعضی وقتها ساکتم و با نعشگی دوستان صفا میکنم و اینکه ما روز دوشنبه 9/3/89 برای مصاحبه در ابوظبی پرواز داریم به حمدالله همه چیز ردیفه و کارهای لازم در خصوص هتل ،وقت برای آزمایشات پزشکی از nmc ، ترجمه مدارک وکپی ها ، مدارک اسپانسر و بلیط و ویزا و کارت واکسیناسیون و عکس 5*5 و بین المللی کردن گواهینامه رانندگی و غیره انجام شده و ملالی نیست جز دوری دوستان و فراموش کردن دعا و انرژی مثبت برای مصاحبه ما در روز 15 خرداد یا همون 5 JUN . پس دعا و انرژی مثبت forget نشده please .

حالا دیدی همین جا هستم . Big Grin Big Grin Big Grin

پیش بینی من 38500

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

coming soon عزیز برایت ارزوی موفقیت و دریافت ویزای یک ضرب را دارم.

شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، farnaz82 ، آرتين ، najibi ، silia ، coming soon ، farzad.s ، mim
(2011-05-26 ساعت 12:13)sunrise نوشته:  دوستان ماه آخری اصلانگران نگرفتن ویزا نباشید چرا که شما دوستان ماه آخری به قول فردین عزیزمثل ماها زیاد حرص نمی خورید و انتظار نمیکشید ،علاوه بر این به نظر من از همون موقعی که فرم های دوم را می فرستیم و به دست KCC میرسه پروسه کلیرنس و اف.بی.آی چک برای همه شروع میشه ،همونطور که دیدید خیلی از دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن مخصوصا آقایون فکر نمیکنم به این صورت بوده که بدون کلیرنس باشه بلکه قبل از مصاحبه پروسه کلیرشون تمام شده ،به نظر من که بعیده امریکا واسه ایرانی ها بدون کلیر ویزا صادر کنه.پس دوستان دلتون روشن باشه و امیدتون به خدا و با گامهایی استوار و قلبی مطمئن به سفارت برید،شاید همین الان که هنوز کیستون کارنت نشده پروسه کلیرنستون تموم شده و ویزاتون آماده باشه:-).

دوست عزیز

نظرتون اشتباهه.

تا روز مصاحبه هیچ اف بی‌ آای چک شروع نمی‌شه و آفیسر تشخیص میده که با توجه به اینکه مثلا سربازی رفتین یا شغل حساس دارید و ورای سفر تشریف بردید کشور اسلامی و ....... چه نوعی از اف بی‌ آای چک لازم میشه.

حتما اصطلاح کندر چک یا منتیس چک را شنیدید تا حالا.؟؟

فکر می‌کنم بهتره امید الکی‌ به همدیگه ندیم...اینکه همه کارنت میشن را تقریبا مطمئن هستیم چون تجربه‌های قبلی‌ اینو نشون میده ولی‌ جواب اف بی‌ آای چک به شانس بستگی داره..آخه یک کمی‌ از عقلمون استفاده کنیم و سوال کنیم که اگر کسی‌ مثلا بخواد کار خلاف کنه آیا از اسم واقعی‌ استفاده میکنه؟اگر کسی‌ مثلا جاسوس باشه میاد با اسم واقعی‌ کار میکنه آخه؟؟ حتا افسر نگهبان آگاهی‌ سر کوچه هم اسم واقعیش را روی لباسش ننوشته ...
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
تشکر کنندگان: coming soon ، mim
(2011-05-26 ساعت 14:55)planetearth نوشته:  
(2011-05-26 ساعت 12:13)sunrise نوشته:  دوستان ماه آخری اصلانگران نگرفتن ویزا نباشید چرا که شما دوستان ماه آخری به قول فردین عزیزمثل ماها زیاد حرص نمی خورید و انتظار نمیکشید ،علاوه بر این به نظر من از همون موقعی که فرم های دوم را می فرستیم و به دست KCC میرسه پروسه کلیرنس و اف.بی.آی چک برای همه شروع میشه ،همونطور که دیدید خیلی از دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن مخصوصا آقایون فکر نمیکنم به این صورت بوده که بدون کلیرنس باشه بلکه قبل از مصاحبه پروسه کلیرشون تمام شده ،به نظر من که بعیده امریکا واسه ایرانی ها بدون کلیر ویزا صادر کنه.پس دوستان دلتون روشن باشه و امیدتون به خدا و با گامهایی استوار و قلبی مطمئن به سفارت برید،شاید همین الان که هنوز کیستون کارنت نشده پروسه کلیرنستون تموم شده و ویزاتون آماده باشه:-).

دوست عزیز

نظرتون اشتباهه.

تا روز مصاحبه هیچ اف بی‌ آای چک شروع نمی‌شه و آفیسر تشخیص میده که با توجه به اینکه مثلا سربازی رفتین یا شغل حساس دارید و ورای سفر تشریف بردید کشور اسلامی و ....... چه نوعی از اف بی‌ آای چک لازم میشه.

حتما اصطلاح کندر چک یا منتیس چک را شنیدید تا حالا.؟؟

فکر می‌کنم بهتره امید الکی‌ به همدیگه ندیم...اینکه همه کارنت میشن را تقریبا مطمئن هستیم چون تجربه‌های قبلی‌ اینو نشون میده ولی‌ جواب اف بی‌ آای چک به شانس بستگی داره..آخه یک کمی‌ از عقلمون استفاده کنیم و سوال کنیم که اگر کسی‌ مثلا بخواد کار خلاف کنه آیا از اسم واقعی‌ استفاده میکنه؟اگر کسی‌ مثلا جاسوس باشه میاد با اسم واقعی‌ کار میکنه آخه؟؟ حتا افسر نگهبان آگاهی‌ سر کوچه هم اسم واقعیش را روی لباسش ننوشته ...

دوست عزیز ، سلام
با تشکر از ارسال شما ، ولی من هم با توجه به متن زیر ، معتقدم که پروسه کلیرنس ، پس از ارسال فرمها به KCC شروع می شه و اگه تا زمان مصاحبه به پایان نرسیده باشه و یا آفیسر تشخیص بده که به کلییرنس مجدد یا نوع دیگه ای از کلییرنس که شما هم بهش اشاره کردید نیاز هست ، مجددا انجام خواهد شد .
با تشکر
منبع : http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html

Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان