موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-25 ساعت 18:16)HOMAYON53 نوشته: يك نظر سنجي .
به نظر شما در صورت دعوت به مصاحبه در سپتامبر ارزش مصاحبه رفتن با توجه به مبلغي پرداختي و كليرنس را دارد.؟
دوست عزیز ، سلام
هیچ وقت نباید در راهی که می دونید درسته ، شک کنید . مهم نیست که چه قدر این کار مشکل باشه و چه قدر شانس پایین باشه ! مهم رفتن مسیر هستش
حالا در مورد لاتاری خودمون ، تا جاییکه من می دونم ، کسی به خاطر اینکه در سپتامبر رفته به مصاحبه رد نشده . . . دوست خود من ، پارسال 1 سپتامبر رفتش مصاحبه ، 15 سپتامبر ویزای خانومش اومد و 30 سپتامبر ویزای خودش و الان هم در USA هستش . . .
تازه کسایی که زمان کمتری دارند برای کلییر شدن ، حتما کمتر تو پروسه لاتاری منتظر می مونند دیگه
بابا اینقدر نگران نباشید و به نتیجه فکر نکنید ، فقط به انجام کار درست در هر لحظه فکرکنید . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam man 42xxx hastam va az entezarkhasteh
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-25 ساعت 21:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-27 ساعت 10:35 توسط آمریکا.)
[quote='HOMAYON53' pid='110535' dateline='1306331161']
يك نظر سنجي .
به نظر شما در صورت دعوت به مصاحبه در سپتامبر ارزش مصاحبه رفتن با توجه به مبلغي پرداختي و كليرنس را دارد.؟
[/quot]
سلام دوست عزیز
وقتی ببینی که توی چند میلیون نفر توی دنیا تو انتخاب شدی و در ها به رویت باز شده اینهاهیچ کدوم بی حکمت نیست پس پروسه لاتاری رو با انرژی مضاعف ادامه بده و مطمئن باش که میشه.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از همه کسانی که به جای پیش بینی های منفی انرژی مثبت میدن به سهم خودم تشکر می کنم
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مطمئنا اونايي كه تو ماههاي اخر كارنت ميشن از همه خوش شانس ترن چون اولا دقيقه نود كارنت شدن دوما قدر ويزاشون بهتر ميدونند (خوشي زير دلشونو نميزنه تازه بخوان فكر كنند ببينند بريم يا نريم) سوما انتظار طولاني نميكشند براي كليرنس كه واقعا تحملش خيلي سخته
در ضمن نگران محدوديت زماني براي كليرنس نباشيد اونها بهتر از ما اينو ميدونند و بايد به افراد زيادي تو ماههاي اخربايد ويزا بدن تا سقف 50000 تا پر شه پس مطمئن باشيد براي اونايي كه در ماههاي اخر مصاحبه دارند background check ها رو شروع كردن براي 2010 ببينيد متوجه ميشيد ماه هاي اخر يا يه ضرب ويزا دادن يا طي 1 تا 2 هفته كليرنسشون اومده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بسیار بسیار متشکرم از کلیه پستهای مثبت شما، من بسیار امیدوارم که ماه آگوست ماه کارنت شدن همه ماها هستش،
به امید داشتن آرزوهامون همه با هم باید مثبت بیاندیشیم[/size][/font]
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ماه آخری اصلانگران نگرفتن ویزا نباشید چرا که شما دوستان ماه آخری به قول فردین عزیزمثل ماها زیاد حرص نمی خورید و انتظار نمیکشید ،علاوه بر این به نظر من از همون موقعی که فرم های دوم را می فرستیم و به دست KCC میرسه پروسه کلیرنس و اف.بی.آی چک برای همه شروع میشه ،همونطور که دیدید خیلی از دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن مخصوصا آقایون فکر نمیکنم به این صورت بوده که بدون کلیرنس باشه بلکه قبل از مصاحبه پروسه کلیرشون تمام شده ،به نظر من که بعیده امریکا واسه ایرانی ها بدون کلیر ویزا صادر کنه.پس دوستان دلتون روشن باشه و امیدتون به خدا و با گامهایی استوار و قلبی مطمئن به سفارت برید،شاید همین الان که هنوز کیستون کارنت نشده پروسه کلیرنستون تموم شده و ویزاتون آماده باشه:-).
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
coming soon عزیز برایت ارزوی موفقیت و دریافت ویزای یک ضرب را دارم.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-26 ساعت 12:13)sunrise نوشته: دوستان ماه آخری اصلانگران نگرفتن ویزا نباشید چرا که شما دوستان ماه آخری به قول فردین عزیزمثل ماها زیاد حرص نمی خورید و انتظار نمیکشید ،علاوه بر این به نظر من از همون موقعی که فرم های دوم را می فرستیم و به دست KCC میرسه پروسه کلیرنس و اف.بی.آی چک برای همه شروع میشه ،همونطور که دیدید خیلی از دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن مخصوصا آقایون فکر نمیکنم به این صورت بوده که بدون کلیرنس باشه بلکه قبل از مصاحبه پروسه کلیرشون تمام شده ،به نظر من که بعیده امریکا واسه ایرانی ها بدون کلیر ویزا صادر کنه.پس دوستان دلتون روشن باشه و امیدتون به خدا و با گامهایی استوار و قلبی مطمئن به سفارت برید،شاید همین الان که هنوز کیستون کارنت نشده پروسه کلیرنستون تموم شده و ویزاتون آماده باشه:-).
دوست عزیز
نظرتون اشتباهه.
تا روز مصاحبه هیچ اف بی آای چک شروع نمیشه و آفیسر تشخیص میده که با توجه به اینکه مثلا سربازی رفتین یا شغل حساس دارید و ورای سفر تشریف بردید کشور اسلامی و ....... چه نوعی از اف بی آای چک لازم میشه.
حتما اصطلاح کندر چک یا منتیس چک را شنیدید تا حالا.؟؟
فکر میکنم بهتره امید الکی به همدیگه ندیم...اینکه همه کارنت میشن را تقریبا مطمئن هستیم چون تجربههای قبلی اینو نشون میده ولی جواب اف بی آای چک به شانس بستگی داره..آخه یک کمی از عقلمون استفاده کنیم و سوال کنیم که اگر کسی مثلا بخواد کار خلاف کنه آیا از اسم واقعی استفاده میکنه؟اگر کسی مثلا جاسوس باشه میاد با اسم واقعی کار میکنه آخه؟؟ حتا افسر نگهبان آگاهی سر کوچه هم اسم واقعیش را روی لباسش ننوشته ...
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-26 ساعت 14:55)planetearth نوشته: (2011-05-26 ساعت 12:13)sunrise نوشته: دوستان ماه آخری اصلانگران نگرفتن ویزا نباشید چرا که شما دوستان ماه آخری به قول فردین عزیزمثل ماها زیاد حرص نمی خورید و انتظار نمیکشید ،علاوه بر این به نظر من از همون موقعی که فرم های دوم را می فرستیم و به دست KCC میرسه پروسه کلیرنس و اف.بی.آی چک برای همه شروع میشه ،همونطور که دیدید خیلی از دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن مخصوصا آقایون فکر نمیکنم به این صورت بوده که بدون کلیرنس باشه بلکه قبل از مصاحبه پروسه کلیرشون تمام شده ،به نظر من که بعیده امریکا واسه ایرانی ها بدون کلیر ویزا صادر کنه.پس دوستان دلتون روشن باشه و امیدتون به خدا و با گامهایی استوار و قلبی مطمئن به سفارت برید،شاید همین الان که هنوز کیستون کارنت نشده پروسه کلیرنستون تموم شده و ویزاتون آماده باشه:-).
دوست عزیز
نظرتون اشتباهه.
تا روز مصاحبه هیچ اف بی آای چک شروع نمیشه و آفیسر تشخیص میده که با توجه به اینکه مثلا سربازی رفتین یا شغل حساس دارید و ورای سفر تشریف بردید کشور اسلامی و ....... چه نوعی از اف بی آای چک لازم میشه.
حتما اصطلاح کندر چک یا منتیس چک را شنیدید تا حالا.؟؟
فکر میکنم بهتره امید الکی به همدیگه ندیم...اینکه همه کارنت میشن را تقریبا مطمئن هستیم چون تجربههای قبلی اینو نشون میده ولی جواب اف بی آای چک به شانس بستگی داره..آخه یک کمی از عقلمون استفاده کنیم و سوال کنیم که اگر کسی مثلا بخواد کار خلاف کنه آیا از اسم واقعی استفاده میکنه؟اگر کسی مثلا جاسوس باشه میاد با اسم واقعی کار میکنه آخه؟؟ حتا افسر نگهبان آگاهی سر کوچه هم اسم واقعیش را روی لباسش ننوشته ...
دوست عزیز ، سلام
با تشکر از ارسال شما ، ولی من هم با توجه به متن زیر ، معتقدم که پروسه کلیرنس ، پس از ارسال فرمها به KCC شروع می شه و اگه تا زمان مصاحبه به پایان نرسیده باشه و یا آفیسر تشخیص بده که به کلییرنس مجدد یا نوع دیگه ای از کلییرنس که شما هم بهش اشاره کردید نیاز هست ، مجددا انجام خواهد شد .
با تشکر
منبع : http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb