کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-05-26 ساعت 15:20)aghdam نوشته:  
(2011-05-26 ساعت 14:55)planetearth نوشته:  
(2011-05-26 ساعت 12:13)sunrise نوشته:  دوستان ماه آخری اصلانگران نگرفتن ویزا نباشید چرا که شما دوستان ماه آخری به قول فردین عزیزمثل ماها زیاد حرص نمی خورید و انتظار نمیکشید ،علاوه بر این به نظر من از همون موقعی که فرم های دوم را می فرستیم و به دست KCC میرسه پروسه کلیرنس و اف.بی.آی چک برای همه شروع میشه ،همونطور که دیدید خیلی از دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن مخصوصا آقایون فکر نمیکنم به این صورت بوده که بدون کلیرنس باشه بلکه قبل از مصاحبه پروسه کلیرشون تمام شده ،به نظر من که بعیده امریکا واسه ایرانی ها بدون کلیر ویزا صادر کنه.پس دوستان دلتون روشن باشه و امیدتون به خدا و با گامهایی استوار و قلبی مطمئن به سفارت برید،شاید همین الان که هنوز کیستون کارنت نشده پروسه کلیرنستون تموم شده و ویزاتون آماده باشه:-).

دوست عزیز

نظرتون اشتباهه.

تا روز مصاحبه هیچ اف بی‌ آای چک شروع نمی‌شه و آفیسر تشخیص میده که با توجه به اینکه مثلا سربازی رفتین یا شغل حساس دارید و ورای سفر تشریف بردید کشور اسلامی و ....... چه نوعی از اف بی‌ آای چک لازم میشه.

حتما اصطلاح کندر چک یا منتیس چک را شنیدید تا حالا.؟؟

فکر می‌کنم بهتره امید الکی‌ به همدیگه ندیم...اینکه همه کارنت میشن را تقریبا مطمئن هستیم چون تجربه‌های قبلی‌ اینو نشون میده ولی‌ جواب اف بی‌ آای چک به شانس بستگی داره..آخه یک کمی‌ از عقلمون استفاده کنیم و سوال کنیم که اگر کسی‌ مثلا بخواد کار خلاف کنه آیا از اسم واقعی‌ استفاده میکنه؟اگر کسی‌ مثلا جاسوس باشه میاد با اسم واقعی‌ کار میکنه آخه؟؟ حتا افسر نگهبان آگاهی‌ سر کوچه هم اسم واقعیش را روی لباسش ننوشته ...

دوست عزیز ، سلام
با تشکر از ارسال شما ، ولی من هم با توجه به متن زیر ، معتقدم که پروسه کلیرنس ، پس از ارسال فرمها به KCC شروع می شه و اگه تا زمان مصاحبه به پایان نرسیده باشه و یا آفیسر تشخیص بده که به کلییرنس مجدد یا نوع دیگه ای از کلییرنس که شما هم بهش اشاره کردید نیاز هست ، مجددا انجام خواهد شد .
با تشکر
منبع : http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html

Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
aghdamعزیز ممنون که با رفرنس پاسخ دادید. دوستانی که با رفرنس پاسخ میدن واقعا نشان از احساس مسولیت شان هستش که بسیار تحسین برانگیز میباشد.
تشکر کنندگان: نفس ، farnaz82 ، Hornet ، Sooshians ، free_free ، arash004 ، aghdam ، hamed842 ، farzad.s ، mim ، ارمان دیار
(2011-05-26 ساعت 12:13)sunrise نوشته:  دوستان ماه آخری اصلانگران نگرفتن ویزا نباشید چرا که شما دوستان ماه آخری به قول فردین عزیزمثل ماها زیاد حرص نمی خورید و انتظار نمیکشید ،علاوه بر این به نظر من از همون موقعی که فرم های دوم را می فرستیم و به دست KCC میرسه پروسه کلیرنس و اف.بی.آی چک برای همه شروع میشه ،همونطور که دیدید خیلی از دوستانی که یه ضرب ویزا گرفتن مخصوصا آقایون فکر نمیکنم به این صورت بوده که بدون کلیرنس باشه بلکه قبل از مصاحبه پروسه کلیرشون تمام شده ،به نظر من که بعیده امریکا واسه ایرانی ها بدون کلیر ویزا صادر کنه.پس دوستان دلتون روشن باشه و امیدتون به خدا و با گامهایی استوار و قلبی مطمئن به سفارت برید،شاید همین الان که هنوز کیستون کارنت نشده پروسه کلیرنستون تموم شده و ویزاتون آماده باشه:-).

دوست عزیز

نظرتون اشتباهه.

تا روز مصاحبه هیچ اف بی‌ آای چک شروع نمی‌شه و آفیسر تشخیص میده که با توجه به اینکه مثلا سربازی رفتین یا شغل حساس دارید و ورای سفر تشریف بردید کشور اسلامی و ....... چه نوعی از اف بی‌ آای چک لازم میشه.

فکر می‌کنم بهتره امید الکی‌ به همدیگه ندیم...اینکه همه کارنت میشن را تقریبا مطمئن هستیم چون تجربه‌های قبلی‌ اینو نشون میده ولی‌ جواب اف بی‌ آای چک به شانس بستگی داره..آخه یک کمی‌ از عقلمون استفاده کنیم و سوال کنیم که اگر کسی‌ مثلا بخواد کار خلاف کنه آیا از اسم واقعی‌ استفاده میکنه؟اگر کسی‌ مثلا جاسوس باشه میاد با اسم واقعی‌ کار میکنه آخه؟؟ حتا افسر نگهبان آگاهی‌ سر کوچه هم اسم واقعیش را روی لباسش ننوشته ...

دوست عزیز ، سلام
با تشکر از ارسال شما ، ولی من هم با توجه به متن زیر ، معتقدم که پروسه کلیرنس ، پس از ارسال فرمها به KCC شروع می شه و اگه تا زمان مصاحبه به پایان نرسیده باشه و یا آفیسر تشخیص بده که به کلییرنس مجدد یا نوع دیگه ای از کلییرنس که شما هم بهش اشاره کردید نیاز هست ، مجددا انجام خواهد شد .
با تشکر

Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.

من عرض کردم که اف بی‌ آای چک از وقتی‌ شروع می‌شه که شما در مصاحبه قبول میشید و سفارت برای مشابهت اسمی میاد و از اف بی‌ آای کمک میگیره.

خواهش می‌کنم این ۲ تا را با هم قاطی‌ نکنید. من می‌تونم ۳۰۰ تا لینک به شما بدم که تا وقتی‌ شما در مصاحبه قبول نشدید این اف بی‌ آای چک شروع نمی‌شه...دستور بدهید تا ارسال کنم.

شما اگر مرد ۱۶ سال به بالا باشید و متولد یکی‌ از کشور‌های ۷ گانه که آمریکا باهاشون مشکل داره ( ایران هم که رو شاخشه) و تحصیلات در یکی‌ از رشته‌های حساس داشته باشید تقریبا ۱۰۰% اف بی‌ آای چک شامل شما می‌شه و این کار از لحظه قبولی شما در مصاحبه هست.

مرسی‌
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
تشکر کنندگان: gadfly ، aghdam ، farzad.s
(2011-05-26 ساعت 13:02)coming soon نوشته:  پس دعا و انرژی مثبت forget نشده please .

پس لطفا دعا و انرژی مثبت فراموش نشه!

امضا: چلنگر Big Grin
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، Hornet ، coming soon ، farzad.s ، mim
(2011-05-26 ساعت 19:11)planetearth نوشته:  

دوست عزیز

نظرتون اشتباهه.

دوست عزیز ، سلام
با تشکر

من عرض کردم که اف بی‌ آای چک از وقتی‌ شروع می‌شه که شما در مصاحبه قبول میشید و سفارت برای مشابهت اسمی میاد و از اف بی‌ آای کمک میگیره.

خواهش می‌کنم این ۲ تا را با هم قاطی‌ نکنید. من می‌تونم ۳۰۰ تا لینک به شما بدم که تا وقتی‌ شما در مصاحبه قبول نشدید این اف بی‌ آای چک شروع نمی‌شه...دستور بدهید تا ارسال کنم.

شما اگر مرد ۱۶ سال به بالا باشید و متولد یکی‌ از کشور‌های ۷ گانه که آمریکا باهاشون مشکل داره ( ایران هم که رو شاخشه) و تحصیلات در یکی‌ از رشته‌های حساس داشته باشید تقریبا ۱۰۰% اف بی‌ آای چک شامل شما می‌شه و این کار از لحظه قبولی شما در مصاحبه هست.

مرسی‌

دوست عزیز ,به چه علت ممکنه کسی تو مصاحبه رد بشه؟
تشکر کنندگان:
نقل قول:دوست عزیز ,به چه علت ممکنه کسی تو مصاحبه رد بشه؟

اگر دیپلم دبیرستان و ۱۲ سال تحصیل نداشته باشید یا اینکه شغلتون در لیست اداره کار آمریکا نباشه و یا اینکه از نظرِ مالی‌ نتونین ثابت کنید که میتونین بدون نیاز به دولت زندگی‌ خودتون را بچرخونید و یا تست پزشکی‌ قبول نشید.
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، aghdam ، mim
من هم با اينكه معتقدم که پروسه کلیرنس خصوصا براي ماه هاي اخرپيش از مصاحبه شروع ميشه با صرف نظر از اين موضوع تنها چيزي كه اعتقاد دارم الكي نيست اميده كه تا 30 سپتامبر شعله اش خاموش نميشه و تا اون موقع مرده اي وجود نداره كه بخواهيم براش شيون و زاري كنيم و كلمه نميشه معني نداره بعد از 30 سپتامبر در صورتيكه نشد وقت زياد داريم زانوي غم بغل كنيم ولي تحمل اون غم هم موقعي راحت تره كه بگيم تمام سعيمونو كرديمو نشد و اون هم فقط با اميد شدنيه كه به ما اين امكانو ميده به بهتري نحو و جديت اين پروسه را تا انتها طي كنيم و قطعا زمان مصاحبه با انرژي بيشتر بتونيم اثر مثبت را روي افيسر بذاريم كه بنظرم خيلي مهمه كه بعدها افسوس نخوريم و كاشكي كاشكي نكنيم.
من از دوستان دعوت ميكنم يك ماه اخر كليرنس سالهاي گذشته را يك بار ديگه مرور كنند دوستي كه بعد از 11 ماه و 7 روز در 30 سپتامبر كليرنسشو ميگيره( بنظر من كليرنسو ندادن بلكه گرفت) و يا دوستان زياده ديگه اي كه هفته هاي اخر هر روز دم سفارت خيمه زدن تا روز اخر ويزاشونو گرفتن (ويزاشونو ندادن چون دعوتي نشده بود ازشون كه بياييد بگيريد رفتن و گرفتن)و يا دوسته ديگه اي كه دير متوجه برنده شدنش شده بود وتازه روز اخر ميره مصاحبه و با ويزا مياد بيرون با اينكه اونا دستشون به جايي بند نبود و نه چيزي داشتن كه بشه به اون متوسل شد ولي ميدونيد چه چيزي باعث شد تا روز اخر براي هدفشون تلاش كنند انها فقط يه چيز داشتن: اميد
و با همين يك كلمه اينده خودشونو بچه هاشونو متحول كردن دوستان شانس يه فرصته و ادمهاي خوش شانس افرادي هستند كه از اين فرصت ها به بهترين نحو استفاده ميكنند.
عذر ميخوام اگه جسارتي شد و براي همه شما دوستان ارزوي موفقيت ميكنم.
سلام دوستان !!!
چون چندتا پست بالاتر صحبت در مورد پروسه کلیرنس بود به خودم اجازه دادم که این سول رو بپرسم که اگر به من که برنده اصلی هستم کلیرنس نخوره ممکنه به همراهانم بخوره و اونا برن برای بکراند چک ?

با تشکر
تشکر کنندگان: REZA1390
اگه اشتباه نکنم امکانش هست.

اینجوری که من میدونم همه رو چک می‌کنن. چه برنده اصلی‌ چه افرادی که از طریق برنده میخوان برن.Rolleyes

این رو هم اضافه کنم که اگه برنده اصلی‌ نتونه ویزا بگیره، همراهان هم نمی‌تونن.Sad
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، maaref ، REZA1390
سلام

بعد از این همه مدت و کارنت شدن زنگ یا میل میزنم برای وقت مصاحبه به من میگن هیچ مدرکی ازم ندارن.قبلا" گفتن رسیده داره بررسی میشه اما الان میگن نداری.میشه برام آدرس دقیق دقیق کی سی سی رو بفرستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2011AS00033000WinkSmile
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:August 2010
دریافت فرمهای سری اول :August 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه هاBig GrinHL +عکس
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390
(2011-05-28 ساعت 00:29)MHM نوشته:  سلام

بعد از این همه مدت و کارنت شدن زنگ یا میل میزنم برای وقت مصاحبه به من میگن هیچ مدرکی ازم ندارن.قبلا" گفتن رسیده داره بررسی میشه اما الان میگن نداری.میشه برام آدرس دقیق دقیق کی سی سی رو بفرستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجب داستانيه !!!
شما إز فرم هاتون كپي نداريد ؟شايد بهتر باشه إز كپي ها اسكن تهيه كنيد و إيميل كنيد
شايد هم دوباره فرم ها را دي آج ال كنيد بد تباشه

ادرس را روي سايت داره كه
تشکر کنندگان: najibi ، farnaz82 ، maxsoulfly ، farzad.s ، maaref
(2011-05-28 ساعت 01:06)planetearth نوشته:  

عجب داستانيه !!!
شما إز فرم هاتون كپي نداريد ؟شايد بهتر باشه إز كپي ها اسكن تهيه كنيد و إيميل كنيد
شايد هم دوباره فرم ها را دي آج ال كنيد بد تباشه

ادرس را روي سايت داره كه
اینم آدرس دوست عزیز :
U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A.
تشکر کنندگان: coming soon ، farnaz82 ، maxsoulfly ، maaref ، REZA1390

این خیلی عجیبه
شما رسید دی اچ ال رو مگه ندارین که تحویل گرفته شده و امضاء شده؟
اسم اون شخصی که مدارک رو دریافت کرده هم توش نوشته
شاید بد نباشه رسید رو براشون ایمیل کنین
شماره کیس: AS00037XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3 خرداد
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای اول:30 خرداد
کارنت : June/10
نامه دوم: July/7
مصاحبه: 2/Aug
دریافت ویزا: 2/Aug
تشکر کنندگان: MHM ، farzad.s ، najibi ، آمریکا ، maaref ، REZA1390
منم به این آدرس فرستادم و حتی ترکینگ نامبر دی اچ ال رو که چک کردم رسیده بود.به هر حال ممنونم........
شماره کیس:2011AS00033000WinkSmile
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:August 2010
دریافت فرمهای سری اول :August 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه هاBig GrinHL +عکس
تشکر کنندگان: Hornet ، mim ، najibi ، solanje ، maaref ، maxsoulfly ، REZA1390
(2011-05-28 ساعت 10:35)MHM نوشته:  منم به این آدرس فرستادم و حتی ترکینگ نامبر دی اچ ال رو که چک کردم رسیده بود.به هر حال ممنونم........

من خودم همیشه نگران یه همچین اتفاقی برای مدارکم هستم ، چون بر خلاف اکثر بچه های مهاجر سرا که همون روزای اول ایمیل زدن و پرسیدن مدارکشون رسیده یا نه من این کارو نکردم ، البته به توصیه عموم که آمریکا زندگی میکنه و گفته بود بهتره به KCC زیاد ایمیل نزنین ، خلاصه بی خبر نزارین بچه ها رو از وضعیت کاراتون انشالا که درست میشه به زودی
شماره کیس: AS00037XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3 خرداد
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای اول:30 خرداد
کارنت : June/10
نامه دوم: July/7
مصاحبه: 2/Aug
دریافت ویزا: 2/Aug
تشکر کنندگان: maaref ، maxsoulfly ، Hornet ، REZA1390
(2011-05-29 ساعت 11:32)solanje نوشته:  البته به توصیه عموم که آمریکا زندگی میکنه و گفته بود بهتره به KCC زیاد ایمیل نزنین

solanje عزیز، عموی شما استدلال خاصی برای این مطلب داشتند؟
تشکر کنندگان: REZA1390

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان