کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-03 ساعت 23:38)hamed842 نوشته:  
(2011-06-03 ساعت 21:52)HAMEDMIM نوشته:  Coolبه امید بالای 39000 برای این ماه.... البته اگه همه این ماه کارنت می شدیم عالی بود ولی خب باید واقع بینانه پیش بینی کنیمSad

سلام منکه آرزومه که همیه بچه های مهاجرسرا تو این ماهه جدید کارنت شن و همه با هم بریم برای مصاحبه .هیچ چیزی تو این دنیا غیره واقعی نیست چه برسه به کارنت شدنه همه .هممون از صمیممه قلب از خدا میخایم که همه این ماه کارنت شن و اگه هم این ماه نشد ماهه آینده همه هم کارنت شن هم ویزا بگیرن.آمین

آمین.....SmileWink
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، آرتين ، Hornet ، ahmadzareii ، silia ، ramin_ad
سلام به دوستان عزیز مهاجر سرا
من که اصلا فکر نمی کردم زود تر از ششم این ماه Coming Soon بشه واقعا من رو غافلگیر کرد امیدوارم با اعلام کردن ALL CURRENT همه دوستان مهاجر رو یک بار دیگه خوشحال کنه Smile ، من اعتقاد دارم هرچی که خیر و صلاح ما باشه در زمان خودش برامون اتفاق میفته دوستانی که شماره های بالا دارند اصلا نگران هیچی نباشید اگر نمیخواستند همه رو کارنت کنند که برنده نمی شدید مخصوصا امریکای ها که تو کارشون تعهد دارند ، دیر و زود داره سوخت و سوز نداره ؛ این حق شماس . موفق باشید SmileCool
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، reza12 ، ahmadzareii ، aghdam ، آمریکا ، hamed842 ، farnaz82 ، silia ، najibi ، zerogalaxy ، Sooshians ، zohre61 ، ramin_ad
همجنانSadUpcoming month's visa bulletin: (Coming Soon

فعلا که یک سال از نامه اول گذشت!Wink بچه امیدوارم مسخره نکنین.. من گاهی تفریحیم شده یه تفال به حافظ می زنم.... تعبیرش این بود:...... منم به فال مثبت گرفتمSmile)
با کمی خوش بینی و توکل و تلاش موفق خواهی شد. ثابت قدم و صادق باش.

کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: aghdam ، hamed842 ، farnaz82 ، آمریکا ، najibi ، Hornet ، zohre61 ، نفس ، آرتين ، ramin_ad
(2011-06-02 ساعت 21:14)hamed842 نوشته:  
(2011-06-02 ساعت 19:34)aghdam نوشته:  
(2011-06-02 ساعت 19:31)ramin_ad نوشته:  اگه به 40000 برسه عالیه,همه کارنت میشیم نگران نباشین
از چیز دیگه ای باید بترسیم
(((((کلییییییییییییییییییییرنسسسسسسس)))))!!!!!:-(:-(

بابا کلیرنس که ترس نداره ! ما دیگه بزرگ شدیم Big Grin
تازه من تو روزنامه خوندم که قرصشم اومده . . . واسه کسایی که از آمپولش می ترسن Cool

عزیزه من کجا اگه برسه به ۴۰۰۰۰ همه کارنت میشن ،پس منی که شمارم ۴۲۰۰۰ هستش جزو گروه نیستم ،یه خورده امیدواری به باقی هم بدیم بابا ،بگیم ایشالله تا آخرین شماره ها کارنت بشنو ایشالله همه تا ۳۰ سپتامبر با ویزای امریکا وارده ایران بشن از هرجایی که مصاحبه میشن ...انشاءاله همیه دوستای گله مهاجرسرا هم کارنت میشن هم ویزا میگیرن.

سلام
کیس شما با ماست 42000 کاشکی یا ما انکارا بودیم یا شما ابوظبی .
ولی مهم اینکه همه میریم .

تا کیس 50000 همه میریم .نمیدونم کیس بیشتر از 50000 از ایران هست یا نه
ولی به قول دوستمون کارای اونا با برنامست شک نکنین همه میریم [/size]یعنی همه باید بریم
تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، najibi ، Hornet ، ramin_ad
بازم سلام به دوستان عزیز
نگران هیچ چیز نباشید همه کارنت میشیم ظرفیت آسیا خیلی مونده تا تکمیل بشه . بابت کلیرنس هم اصلا ترس به دلتون راه ندید معمولا شماره هایی را که بالا معرفی میکنند کسایی هستند که به هر دلیلی نیاز به کلیرنس ندارند مثل خانم های خانه دار یا آقایانی که شغل آزاد دارند و یا شغل اداری خیلی مهمی ندارند و یک سری قواعد که فقط خودشون سر در میارند
همه خواهیم رفت . کاش بجای این همه استرس و قر زدن و نا امیدی میرفتید زبانتون را قوی تر میکردید که اونطرف بیشتر از غذا و خونه به زبان قوی نیاز دارید.
شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، Hornet ، Linspire ، arash004 ، آمریکا ، آرتين ، ramin_ad ، farzad.s
من از مهاجر سرا فقط صبر و امید را یاد گرفتم بچه ها ،اون روز هایی که نامه اول ما نیومده بود،تو اوج ناامیدی ،فقط همین مثبت نگری بچه ها و امیدشون بود که دست آخر به همه چیز پیروز شد و بلاخره کیس نامبر های ما را دادند ،شک نداشته باشید که همتون کارنت میشید و مطمئن هم باشید اتفاقی که پارسال افتاد امسال تکرار نمیشه،فقط انرژی مثبت بفرستید و آماده رفتن باشید Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، alirezagh ، آمریکا ، ravian ، aghdam ، آرتين ، ramin_ad ، farzad.s
(2011-06-05 ساعت 19:20)farnaz82 نوشته:  من از مهاجر سرا فقط صبر و امید را یاد گرفتم بچه ها ،اون روز هایی که نامه اول ما نیومده بود،تو اوج ناامیدی ،فقط همین مثبت نگری بچه ها و امیدشون بود که دست آخر به همه چیز پیروز شد و بلاخره کیس نامبر های ما را دادند ،شک نداشته باشید که همتون کارنت میشید و مطمئن هم باشید اتفاقی که پارسال افتاد امسال تکرار نمیشه،فقط انرژی مثبت بفرستید و آماده رفتن باشید Wink

فرناز جان دقیقا حق با شماست، من وقتی یاد اون روزا میفتم یه انرژی دیگه ای می گیرم، امیدوارم چند ماه دیگه همه ی ما وقتی به گذشته فکر می کنیم این روزها را به خوشی یاد بیاریم و این با هم بودن و یک هدف داشتن رو فراموش نکنیم. ما یکبار تاپیک "برندگان بدون کیس نامبر" رو بستیم، ایشالا به زودی همه کارنت میشند و خود user مجددا" این تاپیک رو قفل می کنه.
راستی برای مصاحبه شما هم که نزدیکه آرزوووووووی موفقیت می کنم در ضمن ما فقط ویزای یکضرب رو قبول می کنیم ها!!!Wink
تشکر کنندگان: najibi ، آمریکا ، aghdam ، farnaz82 ، آرتين ، ramin_ad ، farzad.s

فرناز جان دقیقا حق با شماست، من وقتی یاد اون روزا میفتم یه انرژی دیگه ای می گیرم، امیدوارم چند ماه دیگه همه ی ما وقتی به گذشته فکر می کنیم این روزها را به خوشی یاد بیاریم و این با هم بودن و یک هدف داشتن رو فراموش نکنیم. ما یکبار تاپیک "برندگان بدون کیس نامبر" رو بستیم، ایشالا به زودی همه کارنت میشند و خود user مجددا" این تاپیک رو قفل می کنه.
راستی برای مصاحبه شما هم که نزدیکه آرزوووووووی موفقیت می کنم در ضمن ما فقط ویزای یکضرب رو قبول می کنیم ها!!!Wink
[/quote]

قطعا همین طور میشه دوست عزیز،به این باور رسیدم که هر چیزی را از ته دل بخواهیم حتما بهش میرسیم
انشاالله که واسه هممون همین جور باشه،ممنونم بابت رتبه واقعا انرژی داد ما مصاحبه مون فردا است و مطمئن هستم با دست پر میام و خبرش را میدم ؛)
پس پیشاپیش هورااااااااااااااا Big Grin
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، alirezagh ، ramin_ad ، aghdam ، farzad.s
ضمن تشكر از كليه دوستان عزيز كه روحيه مثبت ميدنBig GrinBig Grin
من هم با فرمايشات كليه دوستان موافقمBig Grin
ضمناً، من هم پيشنهاد ميكنم دوستان فيلم "راز" رو حتماً ببينينShy
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: najibi ، alirezagh ، آرتين ، ramin_ad ، farnaz82 ، HOMAYON53 ، REZA1390 ، aghdam ، farzad.s ، آمریکا
سلام به دوستان عزیز
خوشحالم که میبینم همه مثبت و پر انرژی هستید با این که خیلی از دوستان دیگه بین ما نیستند تا این تاپیک هیجان بیشتری داشته باشه و جاشون هر ماه که میگذره خالی تر میشه منظورم قدیمی تر ها هستند که همه یا رفتن یا دنبال کارهای سفارت و مصاحبه هستن ، دیگه نوبتی هم که باشه نوبت ماست و چشم بهم بزارید این چند ما هم تموم میشه و این انتظارها به پایان میرسه من برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که همه کارهاشون بخوبی پیش بره ، به امید کارنت شدن همه دوستان .Smile
تشکر کنندگان: ramin_ad ، farnaz82 ، HOMAYON53 ، REZA1390 ، aghdam ، Hornet ، najibi ، farzad.s ، آمریکا
سلام بر برادر حامد گل،
مرسی از پیغامت و مرسی از امیدی که میدی، ذوستان من هم امیدوارم که همه کارنت خواهیم سد در جولای و کلیرنس از هیچکدام نخواهیم خورد.
اجازه دهیم تا رویاهایمان پرواز کند، تا آینده درخشانی را لمس کنیم
تشکر کنندگان: farnaz82 ، solanje ، آرتين ، REZA1390 ، aghdam ، najibi ، farzad.s
All currento بگیییییر که داره میاد
ببینیم کاری مکنن که دعای خیرمون بدرقه راهشون باشه یا ........
تشکر کنندگان: آرتين ، REZA1390 ، farnaz82 ، gadfly ، aghdam ، najibi ، farzad.s ، یاشار و ماری ، Sooshians
دوستان عزیز یکم پر انرژی تر باشید امروز ششم ماه بعد از دو روز تعطیلی خستگیشون هم گرفته شده شاید kcc امروز اعلام کنه کسی نبود دیگه پیش بینی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره میاداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinCoolTongue
تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، Hornet ، najibi ، یاشار و ماری ، آمریکا
دوستان عزیز یکم پر انرژی تر باشید امروز ششم ماه بعد از دو روز تعطیلی خستگیشون هم گرفته شده شاید kcc امروز اعلام کنه کسی نبود دیگه پیش بینی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره میاداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinCoolTongue
تشکر کنندگان: 2011e man ، farnaz82 ، آمریکا ، ramin_ad ، zohre61
من با تمام مشکلاتی که سر راهم هست امید زیادی دارم که همه دوستان /همه با هم یکجا تو خود امریکا هستیم از همین حالا حالشو ببریم
من که فکر کنم این بار همه با هم
Tongueزمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
تشکر کنندگان: آرتين ، farnaz82 ، آمریکا ، silia ، ramin_ad