کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-07 ساعت 07:36)farnaz82 نوشته:  سلام دوستان ما رفتیم مدارکمون را تحویل دادیم،اینجا که خیلی خر تو خر بود ،حالا دوباره باید بریم ۳ ساعت دیگه واسه مصاحبه اصلی ،کماکان برای ما انرژی بفرستید،اسپانسر هم نخواستند حتا مدارک مالی را هم نگرفت ،فقط مدارک ازدواج و مدارک تولد و مدارک تحصیلی(فقط برنده) ،حتا کپی پاسپورت ها را هم نگرفت
انرژی یادتون نره Smile 

دوست عزیزم با این مطالبی که نوشتی ما رو خوشحال کردی آروزی ویزای یک ضرب برای شما دارم موفق باشیییییییییییییییییییییییییییییSmileBig Grin
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: farnaz82 ، HOMAYON53 ، frozen mind ، najibi ، Hornet ، goli20 ، آمریکا
اساتيدي كه شمارشون جلو هست يك ايمي به KCC بزنن و ببينن كه تا شماره براي آگوست اعلام مي كنن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، goli20 ، Sooshians ، ramin_ad
ما ویزامونو گرفتیم بچه ها اونم یه ضربببببببب
بزنین اون کف قشنگه را
هورااااااااااا
ممنونم از همتون و برای همتون ویزای یک ضرب را آرزو میکنمممممم
شرح مصاحبه را هم سعی میکنم امروز فردا بنویسم،اما خیلی آسون بود
هورااااااااا
Wink Smile
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
(2011-06-07 ساعت 11:52)farnaz82 نوشته:  ما ویزامونو گرفتیم بچه ها اونم یه ضربببببببب
بزنین اون کف قشنگه را
هورااااااااااا
هورااااااااا
Wink Smile

فرناز خانم بهتون تبريک ميگم.
انشاءالله در تمام مراحل زندگيتون موفق باشيد و هورا بکشيد.
براي منم دعا کنيد اول قبول بشم بعدم ويزاي يک ضرب.Big GrinBig GrinTongueTongueTongue
بازم تبريک.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: farnaz82 ، najibi ، آرتين ، Hornet ، farzad.s ، goli20 ، آمریکا ، aghdam ، ramin_ad
(2011-06-07 ساعت 12:11)farzad-it نوشته:  
(2011-06-07 ساعت 11:52)farnaz82 نوشته:  ما ویزامونو گرفتیم بچه ها اونم یه ضربببببببب
بزنین اون کف قشنگه را
هورااااااااااا
هورااااااااا
Wink Smile

فرناز خانم بهتون تبريک ميگم.
انشاءالله در تمام مراحل زندگيتون موفق باشيد و هورا بکشيد.
براي منم دعا کنيد اول قبول بشم بعدم ويزاي يک ضرب.Big GrinBig GrinTongueTongueTongue
بازم تبريک.
واقعابهتون تبریک می گم .
تشکر کنندگان: farnaz82 ، آرتين ، Linspire ، goli20 ، میناسیان ، najibi ، aghdam ، ramin_ad
ممنونم انشاالله به زودی نوبت شما هاستWink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: yousef156 ، farzad.s ، goli20 ، میناسیان ، najibi ، silia ، aghdam ، ramin_ad
(2011-06-07 ساعت 13:58)farnaz82 نوشته:  ممنونم انشاالله به زودی نوبت شما هاستWink
مبارکت باشه من که واقعا خوشحال شدم انشاالله که همیشه موفق باشی ، هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmileBig Grin
تشکر کنندگان: farnaz82 ، Hornet ، goli20 ، najibi ، آمریکا ، aghdam ، ramin_ad
بزنین اون کف قشنگه را
هورااااااااااا
هورااااااااا
Wink Smile

فرناز جان بهت تبریک می گم، از اولشم گفتم ما جز ویزای یکضرب رو قبول نمی کنیم،
پس به افتخار خودت و آفیسری که از شما مصاحبه گرفتند:
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
تشکر کنندگان: آرتين ، farnaz82 ، najibi ، aghdam ، ramin_ad ، farzad-it
این ماه هم کارنت بشه تکلیف ما هم معلوم میشه دوستان برای ما هم دعا کنید که زود تر از این بلاتکلیفی در بیایم این ماه های آخر دیگه خسته کننده شده (حالا مگه این ماه کارنت میشه )
تشکر کنندگان: farnaz82 ، maxsoulfly ، najibi ، آمریکا ، aghdam ، ramin_ad
بچه ها باز هم ممنونم از تبریک هاتون ،باز هم برای همتون آرزوی شادی و ویزای یک ضرب دارم
من دلم بینهایت روشن است،اصلآ شک نداشته باشید من فکر میکنم fbi چک ها همه انجام شده و دیگه مصاحبه ها حالت فرمالیته داره ،البته متاسفانه دوبی و آنکارا کمی سخت میگیرند اما من مطمئن هستم شما ها همه مرد جنگید و این خوان را هم به سلامت رد میکنید همتون کارنت میشید اینو بهتون قول میدم
راستی شرح مصاحبم را هم نوشتم دوست داشتید برید بخونید
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2603&page=3
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: silia ، 1979SAM ، yousef156 ، aghdam ، آمریکا ، ramin_ad
اين ازسفارت آمريكا ( شيطان يك كمي بزرگ ) درهمه جاي دنيا

مخصوصا براي امت ايران : ميخوايم تادهم ژوئن بتركونيم . گرين كارتياش سلوات بفرستن........

جواب به ايالات متحده استكبارجهاني ازطرف جميع ملت غيور سايت مهاجرسرا:دهم ژوئن بانهايت انرژي مثبت آماده شليك اي ميل به سمت نمايندگي ها استكبارجان جاني

آمريكائياش بشمرن يك ويك ويك .....
تشکر کنندگان: farnaz82 ، آمریکا ، aghdam ، zohre61 ، farzad-it
سلام به دوستان مهاجر سرا
از بولتن این ماه که خبری نیست ما همچنان چشم انتظاریم از دوستان هم خبری نیست سکوت این تاپیک گرفته هیچ کسی نظری ،حرفی نداره ؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-08 ساعت 07:34)آرتين نوشته:  سلام به دوستان مهاجر سرا
از بولتن این ماه که خبری نیست ما همچنان چشم انتظاریم از دوستان هم خبری نیست سکوت این تاپیک گرفته هیچ کسی نظری ،حرفی نداره ؟
من که دیگه ازبس سایت روچک کردم خسته شدم.کاش می شداگراین ماه همه کارنت شیم؟؟!!!!!!Sad

تشکر کنندگان:
(2011-06-07 ساعت 20:49)farnaz82 نوشته:  بچه ها باز هم ممنونم از تبریک هاتون ،باز هم برای همتون آرزوی شادی و ویزای یک ضرب دارم
من دلم بینهایت روشن است،اصلآ شک نداشته باشید من فکر میکنم fbi چک ها همه انجام شده و دیگه مصاحبه ها حالت فرمالیته داره ،البته متاسفانه دوبی و آنکارا کمی سخت میگیرند اما من مطمئن هستم شما ها همه مرد جنگید و این خوان را هم به سلامت رد میکنید همتون کارنت میشید اینو بهتون قول میدم
راستی شرح مصاحبم را هم نوشتم دوست داشتید برید بخونید
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2603&page=3

با سلام . تبريك. يك سوال داشتم چرا شما سفارتتونو مالزي انتخاب كردين؟

تشکر کنندگان:
يكي از دوستاني كه شماره اش نزديك 35000 يك ايميل مثل ماههاي قبلي به kcc بزنن تا شماره هاي اين ماه مشخص شود.

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان