کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-06 ساعت 14:13)2011e man نوشته:  من با تمام مشکلاتی که سر راهم هست امید زیادی دارم که همه دوستان /همه با هم یکجا تو خود امریکا هستیم از همین حالا حالشو ببریم
من که فکر کنم این بار همه با هم

با سلام لطفا اطلاعات مربوط به خود در جدول 2011 را براي فري فري بفرستيد زيرا قسمت شما داراي كمبود اطلاعات است
(2011-06-03 ساعت 21:52)HAMEDMIM نوشته:  Coolبه امید بالای 39000 برای این ماه.... البته اگه همه این ماه کارنت می شدیم عالی بود ولی خب باید واقع بینانه پیش بینی کنیمSad

با سلام لطفا اطلاعات مربوط به خود در جدول 2011 را براي فري فري بفرستيد زيرا قسمت شما داراي كمبود اطلاعات است
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: gadfly ، farnaz82 ، farzad.s ، free_free ، آمریکا ، 2011e man ، ramin_ad
دوستان عزیز و منتظر ، سلام

این انتظار هم عجب داستانی شده ! تو زندگی همیشه باید منتظر یه چیزی باشی و کلا هیچ لحظه ای نیست که انتظار توش وجود نداشته باشه . . . انتظار مثل انرژی میمونه ! هیچ وقت از بین نمی ره ، فقط از نوعی به نوع دیگه تبدیل می شه Big Grin (قانون جدید نیوتن در مورد انتظار ، تو کتاب فیزیک 1 امسال هم اومده Big Grin Cool

من خیلی امیدوارم که واسه August همه کارنت بشن و بتونیم همه با هم نوع انتظار رو عوض کنیم Big Grin
دوستان ، ما که الان منتظر بولتن هستیم و شماره هامون نسبتا بالاست ، یک حس خاصی داریم و می تونیم با صحبت کردن بیشتر و یا حتی هماهنگی برای ملاقات حظوری ، بتونیم بیشتر به هم و خودمون کمک کنیم . . . احتمالا توی خیلی از کارا با هم هستیم چون زمان مصاحبه و انتضار برای دریافت ویزا مون نزدیک به همه می شه . کلییرنس هم که اصلا نمی خوریم Rolleyes Big Grin آمریکا هم باهم می ریم
الان هم خیلی خیلی خوشحالیم . . .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: gadfly ، farnaz82 ، farzad.s ، آرتين ، free_free ، arash004 ، آمریکا ، solanje ، silia ، ramin_ad ، miha
(2011-06-06 ساعت 14:26)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-06-06 ساعت 14:13)2011e man نوشته:  من با تمام مشکلاتی که سر راهم هست امید زیادی دارم که همه دوستان /همه با هم یکجا تو خود امریکا هستیم از همین حالا حالشو ببریم

(2011-06-03 ساعت 21:52)HAMEDMIM نوشته:  Coolبه امید بالای 39000 برای این ماه.... البته اگه همه این ماه کارنت می شدیم عالی بود ولی خب باید واقع بینانه پیش بینی کنیمSad

چطور باید اطلاعاتم رو به free free بفرستم
Tongueزمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-06-06 ساعت 16:12)2011e man نوشته:  
(2011-06-06 ساعت 14:26)HOMAYON53 نوشته:  

چطور باید اطلاعاتم رو به free free بفرستم

با پيغام خصوصي به free_free
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: free_free ، siamak999 ، najibi ، ramin_ad
(2011-06-06 ساعت 14:31)aghdam نوشته:  دوستان عزیز و منتظر ، سلام

این انتظار هم عجب داستانی شده ! تو زندگی همیشه باید منتظر یه چیزی باشی و کلا هیچ لحظه ای نیست که انتظار توش وجود نداشته باشه . . . انتظار مثل انرژی میمونه ! هیچ وقت از بین نمی ره ، فقط از نوعی به نوع دیگه تبدیل می شه Big Grin (قانون جدید نیوتن در مورد انتظار ، تو کتاب فیزیک 1 امسال هم اومده Big Grin Cool

من خیلی امیدوارم که واسه August همه کارنت بشن و بتونیم همه با هم نوع انتظار رو عوض کنیم Big Grin
دوستان ، ما که الان منتظر بولتن هستیم و شماره هامون نسبتا بالاست ، یک حس خاصی داریم و می تونیم با صحبت کردن بیشتر و یا حتی هماهنگی برای ملاقات حظوری ، بتونیم بیشتر به هم و خودمون کمک کنیم . . . احتمالا توی خیلی از کارا با هم هستیم چون زمان مصاحبه و انتضار برای دریافت ویزا مون نزدیک به همه می شه . کلییرنس هم که اصلا نمی خوریم Rolleyes Big Grin آمریکا هم باهم می ریم

مرسی بابت این همه انرژی مثبت.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: aghdam ، ramin_ad ، farnaz82 ، آرتين
احتمالا اکثر شماره بالایی های 2011 تا الان سالگرد دریافت نامه اولشون رو جشن گرفتن
عجب سالی رو پشت سر گذاشتیم ، یک سال فراموش نشدی توی زندگی همه ی ما ،
به امید روزی که این برگ سبز رو در دست بگیریم و به شادی از خاطرات این روزها یاد کنیم.
شماره کیس: AS00037XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3 خرداد
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای اول:30 خرداد
کارنت : June/10
نامه دوم: July/7
مصاحبه: 2/Aug
دریافت ویزا: 2/Aug
تشکر کنندگان: 2011e man ، silia ، ramin_ad ، Sooshians ، goli20 ، farnaz82 ، zohre61 ، farzad.s
40200
پيغام خصوصي از سرزمينها ي استكباري براي ملت مبارز وهميشه درصحنه مهاجر سرايي
تشکر کنندگان: aghdam ، ramin_ad ، farnaz82 ، آرتين ، farzad.s
(2011-06-06 ساعت 22:22)1979SAM نوشته:  40200
پيغام خصوصي از سرزمينها ي استكباري براي ملت مبارز وهميشه درصحنه مهاجر سرايي
اميدوارم همه كارنت شن يا خيلي بالا اعلام بشه.دوست دارم همه مهاجرسرايي ها اين دفعه ديگه كارنت شن.دعا مي كنم
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: aghdam ، آمریکا ، silia ، ramin_ad ، goli20 ، farnaz82 ، آرتين

عزیزه من کجا اگه برسه به ۴۰۰۰۰ همه کارنت میشن ،پس منی که شمارم ۴۲۰۰۰ هستش جزو گروه نیستم ،یه خورده امیدواری به باقی هم بدیم بابا ،بگیم ایشالله تا آخرین شماره ها کارنت بشنو ایشالله همه تا ۳۰ سپتامبر با ویزای امریکا وارده ایران بشن از هرجایی که مصاحبه میشن ...انشاءاله همیه دوستای گله مهاجرسرا هم کارنت میشن هم ویزا میگیرن.
[/quote]

سلام
کیس شما با ماست 42000 کاشکی یا ما انکارا بودیم یا شما ابوظبی .
ولی مهم اینکه همه میریم .

تا کیس 50000 همه میریم .نمیدونم کیس بیشتر از 50000 از ایران هست یا نه
ولی به قول دوستمون کارای اونا با برنامست شک نکنین همه میریم [/size]یعنی همه باید بریم
[/quote]
منم 43000ام. همه کارنت می شیم برای سپتامبرSmile بچه ها راستی اگه ایشالله ویزا بدن 6 ماه ویزا اعتبار داره؟ مثلا اگه شهریور ویزا بدن میشه تا تقریبا اسفند ایران موند؟ کسی میدونه؟

وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: ramin_ad ، farnaz82 ، farzad.s ، 1979SAM
(2011-06-07 ساعت 00:10)مهسا ح نوشته:  منم 43000ام. همه کارنت می شیم برای سپتامبرSmile بچه ها راستی اگه ایشالله ویزا بدن 6 ماه ویزا اعتبار داره؟ مثلا اگه شهریور ویزا بدن میشه تا تقریبا اسفند ایران موند؟ کسی میدونه؟
سلام
تا جاییکه من می دونم ، شما 6 ماه از زمان معاینات پزشکیتون فرصت دارید
تشکر کنندگان: ramin_ad ، آرتين ، 1979SAM

باسلام.امیدواربودن ومثبت اندیشی خیلی خوبه ولی انتظارخیلی سخته .کیس ماهم 44000هست وهمچنان منتظر!

(2011-06-07 ساعت 00:17)aghdam نوشته:  
(2011-06-07 ساعت 00:10)مهسا ح نوشته:  منم 43000ام. همه کارنت می شیم برای سپتامبرSmile بچه ها راستی اگه ایشالله ویزا بدن 6 ماه ویزا اعتبار داره؟ مثلا اگه شهریور ویزا بدن میشه تا تقریبا اسفند ایران موند؟ کسی میدونه؟
سلام
فکرمی کنم تااخر2011بایداگرویزابگیریم ایران روترک کنیم
تشکر کنندگان: aghdam ، 1979SAM
(2011-06-07 ساعت 00:30)baz4baz نوشته:  

باسلام.امیدواربودن ومثبت اندیشی خیلی خوبه ولی انتظارخیلی سخته .کیس ماهم 44000هست وهمچنان منتظر!

دوست منتظر ، سلام
درسته که انتظار خیلی سخته ولی به خاطر همین سختیشه که همیشه پس از انتظار به نتایج خوبی می رسید . . .
کلا گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی . . .
تشکر کنندگان: نفس ، najibi ، goli20 ، farnaz82 ، آرتين ، 1979SAM
(2011-06-07 ساعت 00:30)baz4baz نوشته:  

(2011-06-07 ساعت 00:17)aghdam نوشته:  
سلام
فکرمی کنم تااخر2011بایداگرویزابگیریم ایران روترک کنیم
سلام
تورو خدا نگین اگر: بگین حتما
هممون میریم باید بریمBig Grin

تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، REZA1390 ، farnaz82 ، آرتين ، 1979SAM
سلام دوستان ما رفتیم مدارکمون را تحویل دادیم،اینجا که خیلی خر تو خر بود ،حالا دوباره باید بریم ۳ ساعت دیگه واسه مصاحبه اصلی ،کماکان برای ما انرژی بفرستید،اسپانسر هم نخواستند حتا مدارک مالی را هم نگرفت ،فقط مدارک ازدواج و مدارک تولد و مدارک تحصیلی(فقط برنده) ،حتا کپی پاسپورت ها را هم نگرفت
انرژی یادتون نره Smile 
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
سلام به دوستان
خوشحالم از این که مطالب مثبت دوستان رو میخونم ، من مطمعن هستم امسال سال موفقیت و کارنت شدن همه دوستان باید با هم بریم
TongueBig GrinWinkCool
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، Sooshians ، آمریکا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان