2010-08-11 ساعت 16:01
دوستان لطف کنید متنی رو که بعد از کارنت شدن باید به kcc بزنیم تا زمان مصاحبه ومتن نامه دوم و برامون send کنن رو اینجا بذارید .ممنونم.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
|
2010-08-11 ساعت 16:01
دوستان لطف کنید متنی رو که بعد از کارنت شدن باید به kcc بزنیم تا زمان مصاحبه ومتن نامه دوم و برامون send کنن رو اینجا بذارید .ممنونم.
2010-08-11 ساعت 16:07
(2010-08-11 ساعت 15:58)Ashkan78 نوشته: سلام دوستاناشکان جون سلام داداش پس با این اوصاف ایا ماه نوامبر را تا 14000 اعلام میکنند؟ راستی کی عازمی واسه مصاحبه؟
[/quote]با سلام .طبق آخرین مکاتبه من با kcc که همین ۲ روز پیش بوده کسانی که case number آنها زیر ۹۰۰۰ است در منطقه ما یعنی آسیا برای ماه اکتبر کارنت میشن .متن این مکاتبه رو میزارم که دوستان ببینن
KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month میبنم که بالاخره یه بلایی سر اون coming soon بدبخت آوردید. خوب به همه بچه های زیر 9000 تبریک زیاد میگم . خیلی دلم میخواد اولین سفرنامه 2011 رو بخونم و از اون بیشتر اولین نفری که مستقیم ویزا میگیره. بهر حال این عدد 9000 نمیتونه تو ماه های دیگه به همین قوت ادامه داشته باشه ولی خدا کنه 5 تا 5 تا بپره پس جشن و پایکوبی چی میشه؟ نبینم کسی اینجا شل و ول و بی حال باشه:D *****تبریک میگم به همه******
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: alirezagh ، Donkey chance ، Sooshians ، moeen ، یاشار و ماری ، final destination
2010-08-11 ساعت 17:25
تبررررررررررررررررررررررررررررررررریییییییییییییییکککککککککککککککک به همه ی دوستای زیره 9000 تا
امیدوارم ما بقیه کارهاتون هم زیر 9000 ثانیه طول بکشه تشکر کنندگان: Sooshians
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
2010-08-11 ساعت 17:35
هورااااااااااااااااااااااااا زیر 9000 کارنت شدند...تبریک بروبچ
تشکر کنندگان: free_free ، saman33 ، maxsupermax
2010-08-11 ساعت 17:45
KCC دوست داریم. تبریک به همه بچه ها... دیگه کم کم باید بارو بست.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست: پرندهی نوپرواز بر آسمانِ بلند سرانجام پَر باز میکند
2010-08-11 ساعت 17:47
سلام
نمي خوام وسط جشن و پايكوبي واسه دوستان نگراني ايجاد كنم. اصلا جاي نگراني نيست. روال Current شدن بالا و پايين زياد داره، اما نهايتش به احتمال خيلي خيلي خيلي زياد، همه تا ماه آخر Current مي شن. پيش بيني مي كنم در ماه بعدي (نوامبر)، سرعت روند Current شدن به شدت كم بشه. اگه بخوايم باز هم با پارسال اروپا مقايسه كنيم، مي بينيم كه پارسال اروپايي ها رو در ماه نوامبر تا شماره 9500 Current كردند. بر مبناي مدل خود من، در ماه آينده وضعيت اينگونه خواهد بود: حد پايين (Lower Limit): برابر با 9200 حد بالا (Upper Limit): برابر با 11000 اما دوستان فراموش نكنند كه پارسال همه قاره ها و كشورها (به جز مصر) تا ماه اخر همه برندگانشون Current شدند. ظاهرا يك تصميماتي واسه اتيوپي گرفتند و اتيوپي هم در آخربن لحظات Current شد و چند تا مصري بخت برگشته پشت خط موندند (رجوع كنيد به Visa Bulletin سپتامبر 2010، بند B). پس نبينم كسي اينجا ابراز نگراني كنه ها. هركس ابراز نگراني كنه و دم از Current نشدن بزنه، با اخطار و محروميت مواجه خواهد شد!
2010-08-11 ساعت 17:59
(2010-08-11 ساعت 17:49)Ashkan78 نوشته: سلام سلام من فکر میکنم KCC چی ها مهاجرسرا رو میخونن چون با آنچنان شماره بالایی شروع کردن که هیچ کس پیش بینی شو نکرده بود من هم با شما موافقم اشکان جان احتمالا سری بعد ترمزشو میکشن
2010-08-11 ساعت 18:00
(2010-08-11 ساعت 17:49)Ashkan78 نوشته: سلام اشکان میشه توضیح بدی این چند تا کشور مصر و اتیوپی و نیجریه چرا اینقدر بدبختن؟ فکر کنم همیشه هر چی آفت تو برنامه گوناگونی هست صاف میخوره تو سر اونا
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
دوست عزيزم تعداد برنده هاشون از حد قانون 7 درصد، 3500 برنده خيلي بيشتره.
(2010-08-11 ساعت 18:00)free_free نوشته: اشکان میشه توضیح بدی این چند تا کشور مصر و اتیوپی و نیجریه چرا اینقدر بدبختن؟ به احتمال نسبتا زياد جنابعالي به عيد نمي كشه كارت و زودتر مي ري. (2010-08-11 ساعت 18:04)mehran626 نوشته: اشکان دوست داریم
2010-08-11 ساعت 18:15
اعلام شد
2010-08-11 ساعت 18:15
دوستان به عرصه کارنتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییون خوش امدید.
آماده برای کارنت بازی باشید.
سلام
تبریک به همه ی دوستان. اینکه در ماه بعدی روند کارنت شدن خیلی کم میشه خیلی واقعی به نظر میاد. اما با توجه به کیس نامبرهای امسال که بالا هستند ممکنه برای ماه بعدی بیشتر اعلام کنند؟ اروپا برای ماه جولای تا 32000 کارنت شدن و برای آگوست هم مشخص نیست تا چه شماره ای.شاید پراکندگی کیس نامبر امسال آسیا از پارسال اروپا بیشتر باشه و شاید به همین دلیل امسال شماره های بیشتری نسبت به پارسال در ماه اکتبر اعلام کنند.نظر شما چیه؟
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May کنسولگری: آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011 تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9 تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه تشکر کنندگان: یاشار و ماری
|