کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان لطف کنید متنی رو که بعد از کارنت شدن باید به kcc بزنیم تا زمان مصاحبه ومتن نامه دوم و برامون send کنن رو اینجا بذارید .ممنونم.
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 15:58)Ashkan78 نوشته:  سلام دوستان

با توجه به شواهد قراين، به احتمال خيلي خيلي خيلي زياد عدد 9000 براي ماه اكتبر درسته كه اين عدد رو دوستان روي E-Mail گرفتند. اگر اينجوري باشه تقريبا پيش بيني هاي من درست در اومده.

بهتره يه Flash Back به پست هاي اول همين Topic بزنيم. در جايي نوشته بودم:

(2010-06-05 ساعت 15:40)Ashkan78 نوشته:  اگه خيلي دلتون خواست مقايسه كنيد، پيشنهاد مي كنم خودتون رو با كساني كه در سال 2010 از اروپا برنده شدند مقايسه كنيد (چون به نظر مي رسه سيستم شماره دهي پارسال اروپا به امسال آسيا نزديك باشه). البته هنوز اين حدس قطعي نيست و نتايج تكميلي تحقيقات به اطلاع دوستان خواهد رسيد.

اگر دوستان به Visa Bulletion مربوط به سپتامبر 2009 مراجعه كنند، در بند C مي يبينند كه پارسال براي ماه نخست (اكتبر) قاره اروپا تا شماره 9100 اعلام شده. امسال هم براي ماه نخست (اكتبر) قاره آسيا عدد 9000 اعلام شده كه اين دو عدد به هم نزديك هستند.

از طرفي، پيش بيني عددي خود من براي ماه اكتبر اينگونه بوده:

(2010-07-14 ساعت 21:54)Ashkan78 نوشته:  حد پايين (Lower Limit) براي Current شدن: 6500
حد بالا (Upper Limit) براي Current شدن: 9200

كه عدد اعلام شده در بين حد بالا و پايين و البته نزديكتر به حد بالا هستش.

نتايج:

1- احتمال درست بودن نظريه مقايسه روال امسال با پارسال اروپا زياد هست.
2- مدل رياضي خود من كم كم داره به يه جاهايي مي رسه. هرچند هنوز دقيق نيست چون فاصله بين حدود بالا و پايين زياد هستش و از طرفي نزديك بودن عدد اعلام شده به حد بالا نشان دهنده اين هست كه مدل در وضعيت "دست كم گيري" يا همون Under-Estimate هست.

به دوستان Current شده تبريك مي گم.
اشکان جون سلام
داداش پس با این اوصاف ایا ماه نوامبر را تا 14000 اعلام میکنند؟
راستی کی عازمی واسه مصاحبه؟Shy
تشکر کنندگان:
[/quote]با سلام .طبق آخرین مکاتبه من با kcc که همین ۲ روز پیش بوده کسانی که case number آنها زیر ۹۰۰۰ است در منطقه ما یعنی آسیا برای ماه اکتبر کارنت میشن .متن این مکاتبه رو میزارم که دوستان ببینن

KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October below 9,000. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

میبنم که بالاخره یه بلایی سر اون coming soon بدبخت آوردید.
خوب به همه بچه های زیر 9000 تبریک زیاد میگم . خیلی دلم میخواد اولین سفرنامه 2011 رو بخونم و از اون بیشتر اولین نفری که مستقیم ویزا میگیره.
بهر حال این عدد 9000 نمیتونه تو ماه های دیگه به همین قوت ادامه داشته باشه ولی خدا کنه 5 تا 5 تا بپرهBig GrinBig GrinBig Grin

[عکس: 2uge4p4.gif] [عکس: 2uge4p4.gif] [عکس: 2uge4p4.gif]

[عکس: greenstars.gif]
[عکس: cancan.gif]
[عکس: 19.gif]

پس جشن و پایکوبی چی میشه؟
نبینم کسی اینجا شل و ول و بی حال باشه:
D

*****تبریک میگم به همه******
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تبررررررررررررررررررررررررررررررررریییییییییییییییکککککککککککککککک به همه ی دوستای زیره 9000 تا
امیدوارم ما بقیه کارهاتون هم زیر 9000 ثانیه طول بکشه
تشکر کنندگان: Sooshians
Visa Bulletin براي سپتامبر 2010 رسما اعلام شد!!!!

9000 تا رسما تأييد شد.

تبريك به دوستان 2011...
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Sooshians ، b!ta ، free_free ، saman33 ، farzad24 ، alirezagh ، maxsupermax ، moeen ، WIKIMAN ، Ali Sepehr ، satusa ، seravin ، اليزا ، bita-p ، User ، indmehdi ، R.F
هورااااااااااااااااااااااااا زیر 9000 کارنت شدند...تبریک بروبچ
تشکر کنندگان: free_free ، saman33 ، maxsupermax
KCC دوست داریم. تبریک به همه بچه ها... دیگه کم کم باید بارو بست.
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: free_free ، Sooshians ، OMID_R
(2010-05-30 ساعت 21:28)goli20 نوشته:  یه سوال دیگه هم داشتم..چطور باید متوجه کارنت شدن کیس ها بشیم؟؟؟ یه جایی توی این سایت خوندم که باید تو تاریخ های خاصی به یک سایت که اونجا اعلام شده بود سر بزنیم البته این تاپیک مال سال 2009 بود!!!
تشکر کنندگان:
سلام

نمي خوام وسط جشن و پايكوبي واسه دوستان نگراني ايجاد كنم. اصلا جاي نگراني نيست. روال Current شدن بالا و پايين زياد داره، اما نهايتش به احتمال خيلي خيلي خيلي زياد، همه تا ماه آخر Current مي شن.

پيش بيني مي كنم در ماه بعدي (نوامبر)، سرعت روند Current شدن به شدت كم بشه. اگه بخوايم باز هم با پارسال اروپا مقايسه كنيم، مي بينيم كه پارسال اروپايي ها رو در ماه نوامبر تا شماره 9500 Current كردند.

بر مبناي مدل خود من، در ماه آينده وضعيت اينگونه خواهد بود:

حد پايين (Lower Limit): برابر با 9200
حد بالا (Upper Limit): برابر با 11000

اما دوستان فراموش نكنند كه پارسال همه قاره ها و كشورها (به جز مصر) تا ماه اخر همه برندگانشون Current شدند.

ظاهرا يك تصميماتي واسه اتيوپي گرفتند و اتيوپي هم در آخربن لحظات Current شد و چند تا مصري بخت برگشته پشت خط موندند (رجوع كنيد به Visa Bulletin سپتامبر 2010، بند B).

پس نبينم كسي اينجا ابراز نگراني كنه ها. هركس ابراز نگراني كنه و دم از Current نشدن بزنه، با اخطار و محروميت مواجه خواهد شد!
تشکر کنندگان: free_free ، OMID_R ، farzad24 ، Sooshians ، alirezagh ، moeen ، Ali Sepehr ، satusa ، saman33 ، arash004 ، User ، HOMAYON53 ، indmehdi ، Hamid55
(2010-08-11 ساعت 17:49)Ashkan78 نوشته:  سلام

نمي خوام وسط جشن و پايكوبي واسه دوستان نگراني ايجاد كنم. اصلا جاي نگراني نيست. روال Current شدن بالا و پايين زياد داره، اما نهايتش به احتمال خيلي خيلي خيلي زياد، همه تا ماه آخر Current مي شن.

پيش بيني مي كنم در ماه بعدي (نوامبر)، سرعت روند Current شدن به شدت كم بشه. اگه بخوايم باز هم با پارسال اروپا مقايسه كنيم، مي بينيم كه پارسال اروپايي ها در ماه نوامبر تا شماره 9500 Current كردند.

اما دوستان فراموش نكنند كه پارسال همه قاره ها و كشورها (به جز مصر) تا ماه اخر همه برندگانشون Current شدند.

ظاهرا يك تصميماتي واسه اتيوپي گرفتند و اتيوپي هم در آخربن لحظات Current شد و چند تا مصري بخت برگشته پشت خط موندند (رجوع كنيد به Visa Bulletin سپتامبر 2010، بند B).

پس نبينم كسي اينجا ابراز نگراني كنه ها. هركس ابراز نگراني كنه و دم از Current نشدن بزنه، با اخطار و محروميت مواجه خواهد شدى

سلام
من فکر میکنم KCC چی ها مهاجرسرا رو میخونن چون با آنچنان شماره بالایی شروع کردن که هیچ کس پیش بینی شو نکرده بود
من هم با شما موافقم اشکان جان احتمالا سری بعد ترمزشو میکشن
تشکر کنندگان: farzad24 ، Sooshians
(2010-08-11 ساعت 17:49)Ashkan78 نوشته:  سلام

پيش بيني مي كنم در ماه بعدي (نوامبر)، سرعت روند Current شدن به شدت كم بشه. اگه بخوايم باز هم با پارسال اروپا مقايسه كنيم، مي بينيم كه پارسال اروپايي ها در ماه نوامبر تا شماره 9500 Current كردند.

پس نبينم كسي اينجا ابراز نگراني كنه ها. هركس ابراز نگراني كنه و دم از Current نشدن بزنه، با اخطار و محروميت مواجه خواهد شدى

اشکان میشه توضیح بدی این چند تا کشور مصر و اتیوپی و نیجریه چرا اینقدر بدبختن؟
فکر کنم همیشه هر چی آفت تو برنامه گوناگونی هست صاف میخوره تو سر اونا
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
دوست عزيزم تعداد برنده هاشون از حد قانون 7 درصد، 3500 برنده خيلي بيشتره.

(2010-08-11 ساعت 18:00)free_free نوشته:  اشکان میشه توضیح بدی این چند تا کشور مصر و اتیوپی و نیجریه چرا اینقدر بدبختن؟
فکر کنم همیشه هر چی آفت تو برنامه گوناگونی هست صاف میخوره تو سر اونا

به احتمال نسبتا زياد جنابعالي به عيد نمي كشه كارت و زودتر مي ري.

(2010-08-11 ساعت 18:04)mehran626 نوشته:  اشکان دوست داریم
اشکان بیا اینجا
اشکان با مدل اماری که زحمتشو کشیدی آیا تایید میکنی که من ایام عید ابوظبی هستم ( تایید کن - انرژی مثبت بترکون )
Big Grin
Tongue
تشکر کنندگان: OMID_R ، farzad24 ، moeen
اعلام شد
تشکر کنندگان:
دوستان به عرصه کارنتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییون خوش امدید.

آماده برای کارنت بازی باشید.
تشکر کنندگان: Sooshians ، satusa
سلام
تبریک به همه ی دوستان.
اینکه در ماه بعدی روند کارنت شدن خیلی کم میشه خیلی واقعی به نظر میاد. اما با توجه به کیس نامبرهای امسال که بالا هستند ممکنه برای ماه بعدی بیشتر اعلام کنند؟ اروپا برای ماه جولای تا 32000 کارنت شدن و برای آگوست هم مشخص نیست تا چه شماره ای.شاید پراکندگی کیس نامبر امسال آسیا از پارسال اروپا بیشتر باشه و شاید به همین دلیل امسال شماره های بیشتری نسبت به پارسال در ماه اکتبر اعلام کنند.نظر شما چیه؟
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: یاشار و ماری

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان