کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
تشکر کنندگان: maxsupermax ، Sooshians
ashkan جان ما کی باید به kcc اطلاع بدیم تا متن نامه دوم و همچنین زمان مصاحبمون رو به ما بفرسته.در ضمن متن نامه چی باید باشه؟ اگه جواب بدید ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
حالا یکی بگه چه ایمیلی باید بزنیم؟
سریع بگین که مردیم
تشکر کنندگان:
تبریک فراوان به همه کارنت شدگان از دل جواهرده بسیار زیبا در رامسر

محکم بشینید که ماجرا شروع شد!
تشکر کنندگان: OMID_R ، maxsupermax ، Ashkan78 ، Sooshians ، Ali Sepehr ، free_free ، loveusa2010 ، satusa ، اليزا ، saman33 ، kaveh1979 ، ravian
(2010-08-11 ساعت 18:38)User نوشته:  تبریک فراوان به همه کارنت شدگان از دل جواهرده بسیار زیبا در رامسر

محکم بشینید که ماجرا شروع شد!
سلام
کارنت شدن شما هم مبارک باشه user عزیز امیدوارم مصاحبه خوبی داشته باشین
تشکر کنندگان: free_free ، User
تولد عید شما مبارک.... تولد عید شما مبارک ....
آقای رارنده .... آقای رارنده .... یالا بزن تو دنده .... می خواهیم بریم به دبی
م یخوایم بریم کی سی سی .... همه برا عروسی.....

دم همه بچه های مهاجر سرا گرم چه کیس های زیر 9000 لنگه خودم و چه بالاتر ها همیشه شاد باشید و دلخوش ..... مشتاق دیدن روی ماه همتونم که الان می دونم مثل من مو رو تنتون سیخ!!!! وایستاده

این چشم انتظاری هم عجب ... جوابی داد.....
تبریک به همهBig Grin
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: moeen ، free_free ، satusa ، HOMAYON53
كاري نمي شه كرد جز صبر.

جريان اراسال دوباره Case Number يه پديده جديده كه ازش اطلاع ندارم.

(2010-08-11 ساعت 18:46)alirezagh نوشته:  با سلام و تبریک به همه دوستان زیر 9000
اشکان جان به نظرت مایی که کیس نامبر نداریم باید چیکار کنیم الان؟
اگه زیر 9000 باشیم و وقت بگذره چیکار میشه کرد؟
به نظر شما گرفتن یک وکیل خوب لازمه؟
یکی از دوستان در یک تاپیک دیگه نوشته که به kcc تماس گرفته و گفتن اگر برنده شدن شما تایید شه کیس نامبر را دوباره به آدرس توی فرم ها می فرستند، به نظرتون این چقدر صحت داره؟ چون اگه قرار بود برسه همون باره اول نمی رسید؟

متن نامه در موضوع نمونه مكاتبات با K.C.C و سفارت نوشته شده.

(2010-08-11 ساعت 18:25)has55 نوشته:  ashkan جان ما کی باید به kcc اطلاع بدیم تا متن نامه دوم و همچنین زمان مصاحبمون رو به ما بفرسته.در ضمن متن نامه چی باید باشه؟ اگه جواب بدید ممنون میشم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، free_free ، OMID_R
(2010-08-11 ساعت 17:49)Ashkan78 نوشته:  سلام

نمي خوام وسط جشن و پايكوبي واسه دوستان نگراني ايجاد كنم. اصلا جاي نگراني نيست. روال Current شدن بالا و پايين زياد داره، اما نهايتش به احتمال خيلي خيلي خيلي زياد، همه تا ماه آخر Current مي شن.

پيش بيني مي كنم در ماه بعدي (نوامبر)، سرعت روند Current شدن به شدت كم بشه. اگه بخوايم باز هم با پارسال اروپا مقايسه كنيم، مي بينيم كه پارسال اروپايي ها در ماه نوامبر تا شماره 9500 Current كردند.

بر مبناي مدل خود من، در ماه آينده وضعيت اينگونه خواهد بود:

حد پايين (Lower Limit): برابر با 9200
حد بالا (Upper Limit): برابر با 11000

اما دوستان فراموش نكنند كه پارسال همه قاره ها و كشورها (به جز مصر) تا ماه اخر همه برندگانشون Current شدند.

ظاهرا يك تصميماتي واسه اتيوپي گرفتند و اتيوپي هم در آخربن لحظات Current شد و چند تا مصري بخت برگشته پشت خط موندند (رجوع كنيد به Visa Bulletin سپتامبر 2010، بند B).

پس نبينم كسي اينجا ابراز نگراني كنه ها. هركس ابراز نگراني كنه و دم از Current نشدن بزنه، با اخطار و محروميت مواجه خواهد شدى
ممنون اشکان جان با این روحیه ای که توداری و با این فاز مثبتی که تو داری ایجاد میکنی دیگه کی جرات داره از این چیزا !!!!دم بزنه !!!!Tongue
به تمام دوستای زیر 9000صمیمانه تبریک میگم و امیدوارم بقیه مراحل ویزا گرفتنشونو با موفقیت پشت سر بزارن!Big GrinBig Grin
دريافت نامه قبولي: پنجشنبه 6خرداد1389
دریافت ویزا:19 شهریور1390
تاریخ ورود به امریکا:1 اسفند 1390
تشکر کنندگان:
ashkan جان اینکه میگن برای ماه اکتبر کارنت شدیم یعنی چی؟
ممنون.
تشکر کنندگان:
تبرییییییییییییییییییک به همه کیسای زیر 9000 :-)
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان:
(2010-08-11 ساعت 19:42)has55 نوشته:  ashkan جان اینکه میگن برای ماه اکتبر کارنت شدیم یعنی چی؟
ممنون.

[عکس: healer.gif] [عکس: healer.gif] [عکس: healer.gif] خدایا به اشکان صبر عطا بفرما [عکس: healer.gif] [عکس: healer.gif] [عکس: healer.gif]
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: OMID_R ، یاشار و ماری ، Sooshians ، moeen
يعني ذز طول اكتبر مي ري مصاحبه.

(2010-08-11 ساعت 19:42)has55 نوشته:  ashkan جان اینکه میگن برای ماه اکتبر کارنت شدیم یعنی چی؟
ممنون.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: OMID_R ، free_free
بچه ها نسبت به سالای قبل سری اول خیلی کارنت شدن نه؟ پارسال سری اول تا 7000 بودن.امسال 9000. یعنی منم امیدوار باشم دیگه آره؟!
کیس نامبر:2011AS00043xxx
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: Sooshians ، moeen
با سلام و تبريك به همه دوستان 2011 كه پرونده هاشون به جريان افتاده است.
بچه ها يك سوال دارم چرا توي سايت بجاي DV-2011 اشتباها نوشتن DV-2010. اين هم متنش.
For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2010 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows.

با تبريك مجدد به همه دوستانBig GrinSmile
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان:
تبریک فراوان به همه دوستان و برندگان 2011 علی الخصوص کیسهای زیر 9000 که میخوان با تجربه دوستان سال قبل به عنوان سری اول برن مصاحبه و تجربیات گرانقدر خودشون رو واسه دوستان منتظر بیارن.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان