کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-06-09 ساعت 01:46)Mojtabacazi نوشته:  [quote='مهسا ح' pid='112577' dateline='1307546650']
hr]
[quote='aghdam' pid='112285' dateline='1307389634']
[quote='مهسا ح' pid='112282' dateline='1307389254']
منم 43000ام. همه کارنت می شیم برای سپتامبرSmile بچه ها راستی اگه ایشالله ویزا بدن 6 ماه ویزا اعتبار داره؟ مثلا اگه شهریور ویزا بدن میشه تا تقریبا اسفند ایران موند؟ کسی میدونه؟

سلام
دوستان شما بعد از دریافت ویزا شش ماه فرصت دارید ، تو این مدت می تونید به تمام کارهاتون برسید امیداوارم همه دوستان یک ضرب ویزاشون رو بگیرن
Cool

Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: aghdam ، farnaz82 ، ali_ho ، coming soon ، آمریکا ، matin2257
دوستان عزیز منتظر
من دیروز ایمیل زدم ولی تا الان هیچ جوابی نگرفتم ، دوستان دعا کنید که تا جمعه شب بولتن رو اعلام کنند وگرنه شنبه و یکشنبه تعطیل هستند ، اگر تا اون زمان اعلام نکنند دیگه نمیتونم تحمل کنم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برس به داد این منتظرها
CoolBig Grin
تشکر کنندگان: aghdam ، Sooshians ، coming soon ، HOMAYON53 ، آمریکا ، matin2257
(2011-06-09 ساعت 10:21)آرتين نوشته:  دوستان عزیز منتظر
من دیروز ایمیل زدم ولی تا الان هیچ جوابی نگرفتم ، دوستان دعا کنید که تا جمعه شب بولتن رو اعلام کنند وگرنه شنبه و یکشنبه تعطیل هستند ، اگر تا اون زمان اعلام نکنند دیگه نمیتونم تحمل کنم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برس به داد این منتظرها
CoolBig Grin

نگران نباش دارند رقم را بالا میبرند پسر خوب،دیر و زود داره اما سخت و سوز نداره Cool
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: آرتين ، HOMAYON53 ، آمریکا ، matin2257
(2011-06-09 ساعت 11:47)farnaz82 نوشته:  
CoolBig Grin

نگران نباش دارند رقم را بالا میبرند پسر خوب،دیر و زود داره اما سخت و سوز نداره Cool

دوست عزیز از این که در کنار ما هستید و به ما امید میدید از شما متشکرم ، نگران نیستم بی قرارم RolleyesCool
تشکر کنندگان: آمریکا ، farnaz82 ، matin2257
(2011-06-09 ساعت 12:09)آرتين نوشته:  
(2011-06-09 ساعت 11:47)farnaz82 نوشته:  
CoolBig Grin

دوست عزیز از این که در کنار ما هستید و به ما امید میدید از شما متشکرم ، نگران نیستم بی قرارم RolleyesCool

دوست عزيز نگران نباش من ديروز زنگ زدم كنتاكي گفتند تو آگوست حتما كارنت ميشيد چون منم شمارم حدود 38000 هست
تشکر کنندگان: نفس ، farnaz82 ، آمریکا ، nima.nabizadeh ، gadfly ، najibi ، matin2257 ، آرتين
دوستان مژده که از زمانی که کارنت میشید سرعت گذر زمان خیلی زیاد میشه و مثل گذشته دردناک نیست. پس کمربندها تون رو سفت کنید و برای سرعتی شتابدار معادل nkm/h آماده باشید....SmileSmile

هدف سفارت مقابل....

امیدوارم این ماه همه کارنت بشن و دیگه کسی برای ماه بعد نمونه...یه نفر هم هست که خیلی حوصلش سر رفته و دیگه نمیتونه تحمل کنه میخوام الان بهش بگم سوشی جان این نیز بگذرد....SmileSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: gadfly ، ali_ho ، arash004 ، farnaz82 ، najibi ، Sooshians ، matin2257 ، Ali Sepehr
(2011-06-09 ساعت 16:28)free_free نوشته:  دوستان مژده که از زمانی که کارنت میشید سرعت گذر زمان خیلی زیاد میشه و مثل گذشته دردناک نیست. پس کمربندها تون رو سفت کنید و برای سرعتی شتابدار معادل nkm/h آماده باشید....SmileSmile

هدف سفارت مقابل....

امیدوارم این ماه همه کارنت بشن و دیگه کسی برای ماه بعد نمونه...یه نفر هم هست که خیلی حوصلش سر رفته و دیگه نمیتونه تحمل کنه میخوام الان بهش بگم سوشی جان این نیز بگذرد....SmileSmile

فری جونم این نیز بگذرد اما پدر صاحب ما را در آرد و بگذرد... فری جونم به امام رضا نزدیکی بگو هوای بچه های مهاجرسرا رو داشته باشه...
تشکر کنندگان: free_free ، coming soon ، matin2257 ، 1979SAM
زياد خبر خوبي نيستSad چون انتظار داشتيم همه کارنت بشن. برای ماه آگوست ۳۹۷۵۰ اعلام شد. من از KCC پرسیدم. امیدوارم ماه دیگه به ما برسه.
تشکر کنندگان: gadfly ، فردين ، matin2257 ، alirezagh ، farzad.s ، Sooshians ، Vahidn ، آرتين ، najibi ، farnaz82
(2011-06-09 ساعت 20:50)ali.110110110 نوشته:  زياد خبر خوبي نيستSad چون انتظار داشتيم همه کارنت بشن. برای ماه آگوست ۳۹۷۵۰ اعلام شد. من از KCC پرسیدم. امیدوارم ماه دیگه به ما برسه.

سلام دوست عزیز شما کی تماس گرفتی و مطمئنید درست شنیدید؟
تشکر کنندگان:
(2011-06-09 ساعت 21:17)matin2257 نوشته:  
(2011-06-09 ساعت 20:50)ali.110110110 نوشته:  زياد خبر خوبي نيستSad چون انتظار داشتيم همه کارنت بشن. برای ماه آگوست ۳۹۷۵۰ اعلام شد. من از KCC پرسیدم. امیدوارم ماه دیگه به ما برسه.

با ایمیل پرسیدم! حالا شما کارنت شدید؟
تشکر کنندگان: matin2257 ، najibi
(2011-06-09 ساعت 21:22)ali.110110110 نوشته:  
(2011-06-09 ساعت 21:17)matin2257 نوشته:  

با ایمیل پرسیدم! حالا شما کارنت شدید؟

اکه اینجور باشه من دقیقا رو مرز کارنت هستم و جزو آخرین نفرات کارنت شده هستم ولی چون دوست داشتم این ماه همه کارنت بشن یه هورااااااااا کوچولو می گم و ازت بابت خبرت ممنونم شما چی کارنت شدید؟
تشکر کنندگان: فردين ، Sooshians ، آرتين ، najibi ، aghdam ، farnaz82
39750 مبارک بچه های کارنت شده... ما موندیم واسه سپتامبر... شاعر میگه ما به سپتامبر پر حادثه عادت داریم... (:
تشکر کنندگان: free_free ، arash004 ، آرتين ، najibi ، matin2257 ، aghdam ، farzad.s ، sepinod
هوووورررراااااا ما هم بالاخره كارنت شديم البته اگه درست باشه چون تو سايت كه چيزي نيست!ايشالا ماه بعد همه كارنت بشن و از صبر كردن خلاص بشن
تشکر کنندگان: آرتين ، najibi ، matin2257 ، aghdam ، farnaz82 ، farzad.s
اين هم ايملي كه من از kcc دريافت كردم
Thank you for your inquiry.
For August immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2011 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
AFRICA 71,800 Except: Ethiopia 32,400

ASIA 39,750

EUROPE Current

N. AMERICA Current

OCEANIA Current

S. AMERICA Current

تشکر کنندگان: Vahidn ، فردين ، arash004 ، solanje ، آمریکا ، آرتين ، najibi ، Linspire ، ramin_ad ، aghdam ، zohre61 ، farzad.s
سلام به تمام بر وبچه ها
تبريك مي گم به كارنتي ها.منم اين ماه كارنت شدم و دوست داشتم ALL CURRENT باشه كه همه راحت شن.آرزوي موفقيت دارم براي همه
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: فردين ، solanje ، آمریکا ، آرتين ، najibi ، nima.nabizadeh ، matin2257 ، aghdam ، farnaz82 ، farzad.s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان