کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دروغ نمیگم،هم خوشحال شدم برای همیه بچه های که کارنت شدن و هم خیلی غصم گرفت برای خودم،هرچی میخام به خودم امیدواری بدم که توام تو سپتامبر هم کارنت میشی هم ویزا میگیری خدایی راه نداره ،فکر کنم تنها راهی که برام مونده اینه که بشینم فقط دوآ کنم ،ایشالله همیه بچه ها دیگه کارنتو نمیگم نامردیه،ولی ۱۰۰% بدونه FBI cheke طولانی ویزاشونو بگیرن.
شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010
تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010
کنسولگری: آنکاراCool
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای
تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند
تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر
تاریخ اخذ ویزا :????
تشکر کنندگان: farnaz82 ، matin2257 ، farzad.s ، sepinod ، Linspire ، Sooshians ، najibi ، silia ، آرتين ، 1979SAM ، aghdam
منم به همتون تبریک میگم بچه ها ،دیدید چه پیش بینی هایی میکنم؟
برای همتون ویزای یک ضرب از نوع پیشرفته آرزو میکنم Smile
هر کی دوست داره زودترزمان مصاحبه شو بفهمه از آخر هفته دیگه با kcc تماس بگیره
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: Vahidn ، matin2257 ، Sooshians ، najibi ، zohre61 ، آرتين ، aghdam
آقا انقدر نگران نباش.... به همه که fbi چک نمیخوره.... ممکنه یضرب ویزا بدن... تازه بخوره هم از کجا معلوم ظرف ۱۰-۱۵ روز جواب نیاد؟؟؟ تا همین جاش که برا ماه قبل از سبتامبر ۳۹۷۵۰ اعلام کردن عالیه،، سالهای پیش ۳۵۰۰۰ بود، اینجوری هم روحیه خودت رو تضعیف میکنی‌ هم روحیه دیگران رو....

کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: فردين ، farnaz82 ، matin2257 ، manoch ، farzad.s ، Sooshians ، najibi ، آرتين ، aghdam
(2011-06-10 ساعت 04:30)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 03:39)hamed842 نوشته:  دروغ نمیگم،هم خوشحال شدم برای همیه بچه های که کارنت شدن و هم خیلی غصم گرفت برای خودم،هرچی میخام به خودم امیدواری بدم که توام تو سپتامبر هم کارنت میشی هم ویزا میگیری خدایی راه نداره ،فکر کنم تنها راهی که برام مونده اینه که بشینم فقط دوآ کنم ،ایشالله همیه بچه ها دیگه کارنتو نمیگم نامردیه،ولی ۱۰۰% بدونه FBI cheke طولانی ویزاشونو بگیرن.

آقا انقدر نگران نباش.... به همه که fbi چک نمیخوره.... ممکنه یضرب ویزا بدن... تازه بخوره هم از کجا معلوم ظرف ۱۰-۱۵ روز جواب نیاد؟؟؟ تا همین جاش که برا ماه قبل از سبتامبر ۳۹۷۵۰ اعلام کردن عالیه،، سالهای پیش ۳۵۰۰۰ بود، اینجوری هم روحیه خودت رو تضعیف میکنی‌ هم روحیه دیگران رو....

راست میگی داداش کاملا شرمنده،حق با تو هستش،چه جوری پستمو پاک کنم؟

شماره کیس: 2011AS000420*0
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 04,2010
تاریخ ارسال نامه اول :June 27, 2010
کنسولگری: آنکاراCool
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای
تاریخ دریافت نامه دوم:خدا داند
تاریخ مصاحبه: 6 سپتامبر
تاریخ اخذ ویزا :????
تشکر کنندگان: matin2257 ، farzad.s ، najibi ، 1979SAM ، aghdam

تبريك به همه و آرزوي موفقيت براي بقيه ..................................................................
تشکر کنندگان: farnaz82 ، matin2257 ، farzad.s ، Sooshians ، najibi ، آرتين

[/quote]
راست میگی داداش کاملا شرمنده،حق با تو هستش،چه جوری پستمو پاک کنم؟

حالا مهم نیست... ولی زیر متنت دکمه دلیت و ویرایش داره....Cool
کیس: ***2011AS000041
دريافت نامه اول: 25می2010-تهران
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12جون2010
تاریخ کارنت شدن: 12جولای2011
دریافت نامه دوم: 11 آگوست2011
تاریخ مصاحبه: 12سپتامبر2011
دریافت ویزا: 14سپتامبر2011
کنسولگری: ابوظبی

تشکر کنندگان: najibi
به همه دوستان کارنت شده تبریک میگم و امیدوارم که در ادامه راه موفق باشند...

دیگه انتظار به سر اومد و دوستان باقیمانده هم میدونن که ماه دیگه کارنت هستن....پس دوستان بالای 40000 هم از همین الان مدارکشون رو حاضر کنند و زودتر بفرستند که کارشون جلو بیفته...

من احساس میکنم که امسال ویزا زیاده و چون همه قاره ها کارنت شدن سقف مهاجر های امسال آمریکا بایستی با بچه ای ما کامل بشه پس جای هیچ نگرانی نیست.....
SmileSmile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: farnaz82 ، فردين ، matin2257 ، farzad-it ، farzad.s ، Sooshians ، najibi ، silia ، آرتين ، aghdam
من هم تبریک میگم به بچهای که کارنت شدن و خوشهالتر برای خودم و دوستانی که اخرین ماه کارنت میشن چون 1/ ما زودتر گرین کترتمونو میگیریم 2/کمتر اف بی ای چک میخوریم 3/خلاصه زیاد استرس و فشار رومون نمیاد
میدونین اگه از بعد هم نگاه کنیم ارامش و لذت میبریم /به هر حاه همه موفق باشن
Tongueزمین را دوست داشته باشیم
شماره کیس: 2011AS000041xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: May-2010
محل دریافت نامه: مشهد
کنسول: ابوظبی
ارسال فرمهای اول:june-2010
کارنت : 12/9/2011
تاريخ مصاحبه:12 -september
نامه دوم:nemidonam
کلیر: 15/9/2011
تشکر کنندگان: farzad.s ، Sooshians ، najibi ، آرتين ، farnaz82 ، aghdam
من میخواستم بدونم زمانی که برای مصاحبه میریم مدارک ترجمه شده چقدر باید اعتبار داشته باشه؟اعتبار مدارک من تا 4 سپتامبره و case number من 40000،فکر میکنین تا زمانی که برای مصاحبه میرم هنوز ترجمه مدارکم اعتبار داره؟ممنون از کمکتون.
تشکر کنندگان:
سلام
تبریک به تمام بچه هایی که کارنت شدن و اون قلیلی که ماه بعد کارنت خواهند شد . من همیشه میگفتم که همه کارنت میشن حالا دیدید که روند کارنت شدن طوریه که ماه بعد آسیا کاملا کارنت خواهد شد . پس نگران نباشید و روحیه خودتان را بالا نگه دارید و به فکر تکمیل مدارک و ترتیب دادن کارهای عقب مانده خودتون باشید . من هم بعنوان کسی که به هر حال مصاحبه رو پشت سر گذاشتم برای در اختیار گذاشتن تجربیات ،در خدمت دوستان گلم هستم .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: farzad.s ، Sooshians ، free_free ، najibi ، آرتين ، farnaz82 ، aghdam ، moeen
میشه دوستان زودتر جواب سوال منو بدید؟
تشکر کنندگان:
با تبریک فراوان به همه دوستان کارنت شده .خلاصه بعد از یک سال انتظار ما هم کارنت شدیم .به امید کارنت شدن تمام دوستان باقی مونده و از اون بالاتر گرفتن ویزا برای تمام دوستان خوب مهاجرسرا.امیدوارم این تاپیک و تاپیک کلیرنس به خوبی و خوشی به زودی بسته بشه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: gadfly ، coming soon ، 2011e man ، nastaran86 ، Sooshians ، najibi ، آرتين ، farnaz82 ، aghdam
(2011-06-10 ساعت 11:38)Naghmeh Ghazanfari نوشته:  من میخواستم بدونم زمانی که برای مصاحبه میریم مدارک ترجمه شده چقدر باید اعتبار داشته باشه؟اعتبار مدارک من تا 4 سپتامبره و case number من 40000،فکر میکنین تا زمانی که برای مصاحبه میرم هنوز ترجمه مدارکم اعتبار داره؟ممنون از کمکتون.
ببینید بعضی از مدارک که ترجمه میشن تاریخ اکسپایر ندارن مثل کارت ملی - شناسنامه - کارت پایان خدمت چون هویت شما که به مرور زمان تغییر نمیکنه .فقط یکسری مدارک هستن که وقتی مشمول زمان میشن ممکنه برای آفیسر ایجاد سئوال کنه مثل پرینت حساب بانکی و ترجمه مدارک مالی مثل سند خونه ،سند ماشین و...که اگه مشمول زمان بشه مثلا 3ماه 4 ماه یا بیشتر ممکنه آفیسر شما بگه تو این فرصت ممکنه شما خونتون یا ماشینتون رو فروخته باشید در نهایت برای اینکه بعضی از آفیسرها واقعا میپیچونن بهتر شما اون دسته از مدارکی که عرض کردم و مثلا از یک ماه بیشتر میگذره رو برای اطمینان ،مجددا بدین ترجمه چون هزینه آنچنانی هم نداره که بخواهید ریسک کنید.
موفق باشید

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: nastaran86 ، free_free ، najibi ، آرتين ، SALAR110
(2011-06-10 ساعت 11:58)Naghmeh Ghazanfari نوشته:  میشه دوستان زودتر جواب سوال منو بدید؟
دوست عزیز مدارکی که ترجمه میشه که تاریخ اعتبار نداره.منظور شما چه مدرکیه که می گی تا 4 سپتامبر اعتبار داره؟فقط مدارک اسپانسر از 1 سال نگذشته باشه ومدارک مالی هم سعی کن از 4 ماه ترجمش نگذره و نامه ای هم که از بانک میگیری یک ماه قبل از مصاحبه بگیر.در ضمن این سوال مربوط به این تاپیک نمیشه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: nastaran86 ، najibi ، coming soon ، آرتين ، aghdam ، SH1A2R3
ممنون از اینکه جواب منو سریع دادین،مشکل اینه که پایین تمام صفحات ترجمه شده زده September 04 2010 یعنی تا سپتامبر 2011 میشه یکسال،یعنی آفیسر گیر نمیده؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان