کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
[quote='Naghmeh Ghazanfari' pid='112855' dateline='1307692544']
ممنون از اینکه جواب منو سریع دادین،مشکل اینه که پایین تمام صفحات ترجمه شده زده September 04 2010 یعنی تا سپتامبر 2011 میشه یکسال،یعنی آفیسر گیر نمیده؟

شما مدارکتون را کی ترجمه کردید؟اگه 4 سپتامبر 2010 ترجمه کردید مدارک مالی مثل سندهاو چیز های که نشانه توانایی مالی شماست را مجددا ترجمه کنید.نامه بانک را هم یک ماه قبل مصاحبه بگیر.بقیه مدارک را اگه تغییری نکرده باشن فکر نکنم ایرادی بگیرن مثلا مدارک تحصیلی هیچ تغییری نمیکنن.شناسنامه کارت ملی و بقیه هم اگه تغییری نکردن فکر نکنم ایرادی بگیرن.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: nastaran86 ، coming soon
واقعاً از کمکتون ممنوونم
تشکر کنندگان:
سلام سلام سلام دوستان عزیز
تبریک بابت تا ۳۹۷۵۰ و تبریک به ماهایی که پوستمون خیلی کلفته وبا شماره های بالای ۴۰۰۰۰
ماهه sep قراره current بشیم همگی موافق باشد دیگه چیزی نمونده اخرشه bulletin اوگوست هم که داره میاد .تا هفتی آینده مهم وقته مصاحبه میگیریم و current میشیم .
ههههههههههوووورررررراااا

تشکر کنندگان: najibi ، آرتين ، farnaz82 ، shitili ، aghdam ، moeen
(2011-06-10 ساعت 03:39)hamed842 نوشته:  دروغ نمیگم،هم خوشحال شدم برای همیه بچه های که کارنت شدن و هم خیلی غصم گرفت برای خودم،هرچی میخام به خودم امیدواری بدم که توام تو سپتامبر هم کارنت میشی هم ویزا میگیری خدایی راه نداره ،فکر کنم تنها راهی که برام مونده اینه که بشینم فقط دوآ کنم ،ایشالله همیه بچه ها دیگه کارنتو نمیگم نامردیه،ولی ۱۰۰% بدونه FBI cheke طولانی ویزاشونو بگیرن.

منم تبریک می گم به همه کسانی که این ماه کارنت می شن .درضمن نگران نباشیدماهمه ماه دیگه کارنت می شیم تازه اگه مصاحبتون انکاراباشه توسپتامبرهواخیلی بهتره.Tongue
(2011-06-10 ساعت 00:24)آرتين نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم تبریک میگم به همه کارنتهای این ماه ، خوشحال از این که کارنت شدم ، ناراحتم از این بقیه دوستان باید یک ماه دیگه صبر کننده ; ولی دوستان بالاخره نوبت شما هم میرسه شاید خیر و صلاحی باشه
با آروزی موفقیت و کارنت شدن بقیه دوستان Cool
تبریک می گم بهتون .ایشالاویزاتون روهم یک ضرب بگیرید.
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، آرتين ، farnaz82 ، matin2257
اعلام شد 39750
هورا کارنت شدم!!!
Big GrinWink
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، آرتين ، farnaz82 ، shitili ، matin2257 ، aghdam
من با بقیه کار ندارم اما من با کیس نامبر 42000 تا الان زیاد جرات فعالیت نداشتم چون میترسیدم بروبچ جلوی من بگن این دیگه چه دل خوشی داره! اما ما کیسهای بالای 40000 که اسوه پایداری جهان بشریتیم، دیگه باید این تاپیک و بچرخونیم چون اینگار بازدیدا از این تاپیک 2-3 روز دیگه شدیدا کم بشه... پس حالا تا یه ماه دیگه که به سلامتی و دل خوش در این تاپیک و گل بگیریم... هیپ هیپ هوراااا... هیپ هیپ هورااااا... ((((:
تشکر کنندگان: solanje ، hamed842 ، coming soon ، najibi ، gadfly ، silia ، آرتين ، farnaz82 ، matin2257 ، arash004 ، Vahidn ، aghdam
این ماه بر خلاف ماه قبل که خیلی منتظر بولتن ماه جون بودم برای من خیلی زود گذشت و امروز بعد از یک سال و 17 روز از زمانی که نامه اول به دستم رسید بالاخره کارنت شدم. دوستانی که کیسهای بالاتر دارن بدونین که این ماه قراره خیلی زود براتون بگذره ، از حالا شروع کنین به انجام دادن کار های عقب افتاده تا انشاالله زمان کارنت شدنتون نگرانی نداشته باشین. به امید ویزای یک ضرب برای همه
شماره کیس: AS00037XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3 خرداد
محل دریافت نامه قبولی: تهران
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرمهای اول:30 خرداد
کارنت : June/10
نامه دوم: July/7
مصاحبه: 2/Aug
دریافت ویزا: 2/Aug
تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، tex ، silia ، آرتين ، farzad.s ، farnaz82 ، matin2257 ، Sooshians ، aghdam
تبریک میگم به همهٔ بچه‌هایئ که کارنت شدن.

سرنوشت ما چی‌ می‌شه الان؟ بازم یه ماه دیگه انتظار؟! اونم با کیسِ ۴۴،۹۵۰!

چی‌ فکر می‌کنین بچها؟ کسی‌ هست که از من کیس نامبرش بالاتر باشه؟

برای همهٔ کیس نامبری‌های بالا آرزوی موفقیت می‌کنم.
تشکر کنندگان: najibi ، farzad.s ، farnaz82 ، matin2257 ، Sooshians
(2011-06-10 ساعت 12:37)farzad.s نوشته:  [quote='Naghmeh Ghazanfari' pid='112855' dateline='1307692544']
ممنون از اینکه جواب منو سریع دادین،مشکل اینه که پایین تمام صفحات ترجمه شده زده September 04 2010 یعنی تا سپتامبر 2011 میشه یکسال،یعنی آفیسر گیر نمیده؟

شما مدارکتون را کی ترجمه کردید؟اگه 4 سپتامبر 2010 ترجمه کردید مدارک مالی مثل سندهاو چیز های که نشانه توانایی مالی شماست را مجددا ترجمه کنید.نامه بانک را هم یک ماه قبل مصاحبه بگیر.بقیه مدارک را اگه تغییری نکرده باشن فکر نکنم ایرادی بگیرن مثلا مدارک تحصیلی هیچ تغییری نمیکنن.شناسنامه کارت ملی و بقیه هم اگه تغییری نکردن فکر نکنم ایرادی بگیرن.
من مدارک تحصیلی را بردم برای ترجمه ، اونجا از خانمی که مسئول ترجمه بود پرسیدم.گفت مدارک تحصیلی 1سال اعتبار دارن ولی اگر الان عجله نداری شناسنامه و کارت ملی را بعدا بیار چون اعتبار اونا فقط 6ماهه.
دارالترجمه ای که من بردم مال دادگستریه توی میدان محسنی.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان:
(2011-06-10 ساعت 15:40)Sooshians نوشته:  من با بقیه کار ندارم اما من با کیس نامبر 42000 تا الان زیاد جرات فعالیت نداشتم چون میترسیدم بروبچ جلوی من بگن این دیگه چه دل خوشی داره! اما ما کیسهای بالای 40000 که اسوه پایداری جهان بشریتیم، دیگه باید این تاپیک و بچرخونیم چون اینگار بازدیدا از این تاپیک 2-3 روز دیگه شدیدا کم بشه... پس حالا تا یه ماه دیگه که به سلامتی و دل خوش در این تاپیک و گل بگیریم... هیپ هیپ هوراااا... هیپ هیپ هورااااا... ((((:
من هستمممممممممم!!! با پوستی‌ ضخیم :Big GrinTongueWink و کیسِ ۴۴،۹۵۰ و هزاران امیدو آرزو ... بریم ببینیم چی‌ می‌شه و این کشتیِ ما کجا می‌خواد پهلو بگیرِ .
تشکر کنندگان: Linspire ، farnaz82 ، silia ، matin2257 ، Sooshians ، aghdam ، HOMAYON53
(2011-06-10 ساعت 17:40)tex نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 15:40)Sooshians نوشته:  من با بقیه کار ندارم اما من با کیس نامبر 42000 تا الان زیاد جرات فعالیت نداشتم چون میترسیدم بروبچ جلوی من بگن این دیگه چه دل خوشی داره! اما ما کیسهای بالای 40000 که اسوه پایداری جهان بشریتیم، دیگه باید این تاپیک و بچرخونیم چون اینگار بازدیدا از این تاپیک 2-3 روز دیگه شدیدا کم بشه... پس حالا تا یه ماه دیگه که به سلامتی و دل خوش در این تاپیک و گل بگیریم... هیپ هیپ هوراااا... هیپ هیپ هورااااا... ((((:
من هستمممممممممم!!! با پوستی‌ ضخیم :Big GrinTongueWink و کیسِ ۴۴،۹۵۰ و هزاران امیدو آرزو ... بریم ببینیم چی‌ می‌شه و این کشتیِ ما کجا می‌خواد پهلو بگیرِ .
منم هستممممم. 43000 ! با هم میریم تو سپتامبرSmile

(2011-06-10 ساعت 02:20)aghdam نوشته:  سلام به همه دوستان

تبریک به دوستانی که کارنت شدن . . . انشاالله که توی بقیه مراحل هم موفق باشید و بدون کوچکترین مشکلی اون ویزای خوشگل رو بگیرید . . .

و اما دوستان بالای 40000 Cool . . . اگه اشتباه نکنم بباید همدیگرو تو آنکارا و ابوظبی توی 1 و 2 سپتامبر و جلوی در سفارت ببینیم . . . اینم خودش یه شورو شوق جالبی داره . . .Big Grin
همدیگرو میبینیم! خدا کنه همه کارنت شیم ماه دیگه. بزنه all current

وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: najibi ، farnaz82 ، silia ، matin2257 ، Sooshians ، solanje ، aghdam
خوب منم هستم با 42000. :-)
بچه ها بیاین در مورد کارایی که باید شروع کنیم حرف بزنیم.از الان باید یک سری از کارا رو انجام بدیم تا به دقیقه 90 نیافته.
من یه مدت نبودم تنها کارایی که کردم اینه که واکسنامو کامل زدم و کارت را هم گرفتم.مدارک رو هم دادم دارالترجمه.
همین.
بیاین به هم کمک کنیم تا چیزی جا نمونه.

نباید روحیه مون رو از دست بدیم.درسته که شمارمون بالاست ولی عوضش کلی وقت داریم و میتونیم از تجربه دوستانی که تا الان رفتن استفاده کنیم.

به افتخار خودمون هوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااا
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: matin2257 ، Sooshians ، aghdam
(2011-06-10 ساعت 18:51)silia نوشته:  خوب منم هستم با 42000. :-)
بچه ها بیاین در مورد کارایی که باید شروع کنیم حرف بزنیم.از الان باید یک سری از کارا رو انجام بدیم تا به دقیقه 90 نیافته.
من یه مدت نبودم تنها کارایی که کردم اینه که واکسنامو کامل زدم و کارت را هم گرفتم.مدارک رو هم دادم دارالترجمه.
همین.

نباید روحیه مون رو از دست بدیم.درسته که شمارمون بالاست ولی عوضش کلی وقت داریم و میتونیم از تجربه دوستانی که تا الان رفتن استفاده کنیم.

به افتخار خودمون هوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااا
دوست عزیز یکی دو هفته قبل از مصاحبه برین تا خانم دکتر گل پاستور تاریخ واکسن ها رو براتون بروز کنه واگه واکسن فصلی خواست که احتمال میداد اونگان بزنه اون براتون میزنه و خلاصه پول واکسن الکی نمی دینBig Grin
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، maxsoulfly ، nastaran86 ، silia ، SALAR110 ، najibi ، aghdam
(2011-06-10 ساعت 19:00)saint نوشته:  
(2011-06-10 ساعت 18:51)silia نوشته:  خوب منم هستم با 42000. :-)
همین.

دوست عزیز یکی دو هفته قبل از مصاحبه برین تا خانم دکتر گل پاستور تاریخ واکسن ها رو براتون بروز کنه واگه واکسن فصلی خواست که احتمال میداد اونگان بزنه اون براتون میزنه و خلاصه پول واکسن الکی نمی دینBig Grin

دوست عزیز از پاسختون ممنونم. Smile
درمورد مدارک اسپانسر، من به اسپانسرم بگم از کجا فرم های مربوط را برداره؟
آیا از الان برای گرفتن مدارکش اقدام کنم یا زوده؟
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان منتظر

یک نگاه اجمالی به جدول مشخص می کند که از کیس های بالای 40000، حدود 10-11 نفر خانم هستند. از آنجا که خانم ها در 99% کیس ها یک ضرب ویزا می گیرند، پس برای خانم ها جای نگرانی نیست انشاءالله. حتی اگر نفر آخر مصاحبه شونده روز 30 سپتامبر باشند، ویزا را می گیرند انشاءالله. آقایان هم پروسه کلیرشان بر حسب تجربه سال های گذشته در روزهای آخر، زودتر و سریع تر می شود.

خانم ها غم و غصه کیس بالا را به دل راه ندهند، به فکر تاریخ پرواز و رزرو بلیط امریکا باشیدSmile
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: silia ، ebiss ، Sooshians ، aghdam ، farnaz82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان